Kesinlikle Aspor (Erman Toroğlu) ve Yusuf Namoglu arasında ince bir işbirliği var GS lehine calisan. GS maçlarında GS lehine hata yapan hakemleri "görememiş, gorse kacirmazdi; burda hiçbirşeyi yok, oyuncu rol kesiyor" diye aklarken, GS aleyhine hata yapanları veya Beşiktaş ve FB lehine az da olsa hata yapan hakemlere gelince "kor mu kardeşim hakem, gorecek o pozisyonu, burda kesinlikle kirmizi şart, hakem çok berbat" diyerek hedef gösteriyorlar. Hani Ankara'li atiba hesabi Yusuf Namoglu'nun odul-ceza sistemini deşifre etti ya, iste aspor bu odul-ceza sisteminin halkla iliskiler kismini yönetiyor. Bakin iddia ediyorum Yasar Kemal Ugurlu önümüzdeki hafta mac falan alamayacak. Serdar Aziz'e verdigi komik penaltıya ragmen mac alan adam Umut Bulut'un pozisyonunda Gökhan'a sari vermediği icin adami gömdüler resmen.
Adamlar isin bohunu cikartti
Bu mactan iki foto cimbizliyorlar lens ile gg
Yahu babel butun mac dayak yedi
Ertugrul hayat devam ediyoru adam markaji vermis babele
Cocugu her pzosiyonda ittiler cektiler sarstilar valla iyi dayandi biraz sert biri olsaydi donup kafayi cakardi
Izlerken yoruldum ya bir adam tutup cekince digerleri de yetisiyir zaten 3 kisi ile hirpaliyor herifler
Bi de oyle buyuk degil etlerini lime lime ettiler.
3-4 seferde de dusurduler 2si ceza sahadi ustu oyna devam dedi herif
Bu yeni yetme iki hakeme de kil oluyorum zaten biri bu oburu melek yuzlu seytan umut meler
Babel dun biraz isteksiz gucsuz ve etkisizdi ama cocugu da anlamak lazim butun mac futbol disinda her turlu muameleye marjz kaldi. Yani deplasman olsa tamam diyecem de kendi evimizde mac.
Biraz daha faulleri gostermeli diyen olursa ona da katilirim ama butun mac itilip kakilmaz oyuncu
Love 2 sefer atakta indirildi tam iceri kosacakken onlari da oynatti
Yani faulu verse bizim oyuncular git gel yapmayacak daha az yorulacak kafasini ceviriyor hakemsi