Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731450 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Love ı dün beğenmişler gayretli falan demişler ama ben hiç beğenmedim. Love gayretliydi ama kapasite yok adamda. Maç içinde bir çocuğun kaptıracağı şekilde top aldılar ayağından. Güven 7 dakikada kendisini ve kapasitesini gösterdi. Gayreti meyvesini verdi ve eminim o golü Güven de atardı ve daha faydalı olurdu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

:lol: :lol: :lol:
Anam sivas kayseri de mi varmış..
Şuana kadar bildiklerim;
Siirt-Bitlis
Gümüşhane-Bayburt
Ordu-Giresun
Adana-Mersin
Urfa-Antep
Aksaray-Niğde
Erzurum-Kars

Çevrimdışı f_madida

örnek :  Ozan kabak diye 1 oyuncuyu 1 maçta ramos yapmışlardı :D

Yahu hakkaten, dusundukce gulmemek elde degil. Neyse, verin gazi gitsin bunlar boyle boyle sacmalayip kendini bitiriyor sonra.

Okumus, az cok akli basinda bir gslinin ciddi ciddi Burak Yilmaz'i Cristiano Ronaldo'yla karsilastirdigini gormustum 2013-2014 sezonuydu galiba. En son konusu acildiginda Burak'i sopayla kovaliyordu, Cin'e gitmeden once.  Self-destruct sequence initiated yani.

Bakin bu adamlar Rodrigues'i de cok buyuk futbolcu saniyor mesela. 2 sene once gonderdikleri Bruma'nin eline su dokemez Rodrigues oysa ki.

Serdar Aziz-Ahmet Calik- 'ben gitmeyi kafaya koydum' Maicon- 'yahu yine bu golu nasil yedim ben' aka Musler vs. Adamlarin kadrosu bu. Fernando ve az bucuk Rodrigues disinda su kadrodan oyuncu olarak alirim oynatirim diyecegim kimse olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Necmi

Siyirdi mi ? Yapma abi bildiğin çift dalıp üzerine birde makas attı, ayağını kırıyordu adamın yakın çekim izleyince olayın ciddiyetini daha net anlıyorsun
saçmalıyorsun bu quaresma faullerini temize çıkartma derdi ama öyle değil
topa bastı ve yuvarlandı kontrolsüz öne gitti bu istem dışı bir haraketti ermanlaşma
yakışmıyor. topun üstüne bas ileri doğru kay bakalım düşün nasıl düşersin.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2018, 16:33:22 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

Birazdan NEcmi gelir.
Ölü taklidi yapalım.
Quaresma güzellemelerinize
Bol bol eleştiri yazacak.

Saygılar
yoo tam tersi quaresmanın dünkü oyununu nisbeten beğendim çizgiye kaçmadı içe yöneldi
yanlışları yokmuydu kamyon dolusu vardı ama bu akdar yanlışa ramen doğru oyunu oynadığında
etkisinide görüyoruz kaç yıldır bunun tepkisini veriyoruz quaresma ver kaça giriyor ve bunun sonucu gol
oluyor biz bunu ne kadar zamandır bekliyorduk birde ceza sahasında aksiyon var ve top direkten sekip quaresmanın önüne düşüyor böyle bir şeyi rüyamızda bile göremezdik quaresma ceza sahasında olacak ve seken top onun önünde kalacak burda topu kaçırması bile önemli değil önemli olan orda olması ve o topla buluşması atmış atamamış
çok birşey demem ama bu aksiyonlar içinde olduğunda golde atabiliyor demekki. ha golde hatalıydı
garanti oyun o topu ljajic e vermesiydi maç 1-0 kritik sonuç var orda garantiye oynayacaksın dün akşam aşırı top kaybı
yaptı bir arkadaş söylemiş resmen bizim hücum hattımızdaki kara delik gibi her hücumu emip tüketiyor
ama bu kadarında bile takım oyununa girdiğinde etkisini görüyoruz adamın yeteneğine kimse bir şey diyemez
profesyonelliğinede diyemez. ama yaşıda ilerledi istediklerini yapamıyor artık takım oyununun içinde olsa iki katı büyüyecek

Çevrimdışı Necmi

Bu arada çok az olumlu şeyden biri de Vida'ydı bence. Her hafta üzerine biraz daha koyarak oynuyor. Giderek yerine daha da alışıyor, kendine güveni artıyor. İlk maçlarında savruk ve acemi görünüyordu. Sürekli daha da gelişiyor. Takımda iyiye giden başka da bir şey yok zaten.
adamı çıktığı ilk maçta gömmeye başladılar bu ön yargıyla yürümeye başladılar haftalardır kimse hatasız oynadığını görmüyor solda canere ramen ismaile sol stoper bükücü diyorduk ama caner ondan bile fena caner oynadığında savunma 3 kişi oynuyor yapı o şekilde olmadığı içinde vidaya aşırı yük biniyordu asıl işi sol stoper olmak yerine bütün zamanını canerin arkasını kapatmaya harcıyordu zaten zaafı bildikleri içinde bütün rakipler baskıyı ordan yapıyorlardı. akşamda medel orda hata yapar diye kayseri sürekli ordan yüklendi. sağ tarafımızdan yaptıkları tek tük ataklarda bayağı tehlike yarattılar ama maç boyu uyanamayıp sürekli medel üzerine baskı kurmayı denediler medel çok iyi bir oyun çıkardı ve vidada büyüdü arkasında. Kayseriyi kimse küçümsemesin çok hızlı oyuncuları olan arkada boş alan bulduklarında cezayı kesen bir takım akşam çok rahat maç izlememizin nedeni tam saha yaptığımız baskıdandı arkada boş alan bırakmadık. bu arada tv başında izleyenleri bilmem ama tribünde taraftar çok rahat bir maç izledi ilk defa uzun zamandır maç bittiğinde tatmin olmuş sessizliğe bürünen bir taraftar çıkışı izledim hırs yoktu taraftar çıkarken sinirden birbirini iterdi şimdi o kalabalık içinde temas yoktu sakince tek slogan atmadan doyuma ulaşmış şekilde stadı terketti. yoldada böyleydi normalde tartışırdı insanlar oyuncu eleştirisi falan yapardı onun yerine cepten golleri izleyip sessizce oturan bir taraftar vardı. özlemişiz bu oyunu.

Çevrimdışı Necmi

Hocanın açıklamaları hoşuma gitti her şeyin bütün endişelerimizin farkında ve futbolcularımızı bizden çok daha iyi tanıyor eleştirilere de  bence tamamen kapalı değil burayı okuyor gibi konuştu
evet taraftar eleştirisi hedefini bulmuş hem hocanın konuşmasında hemde oynanan oyunda
maç sonundada taraftar hocayı unutmadı.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Necmi

SIS herhalde şimdiden başlamıştır çalışmaya. Zemini bu hale getiren kimse diğer maça kadar ırgat gibi 24 saat çalıştırmak lazım. 20-25 gün var az değil.
geçen maç söylemişdim sanırım stada kum serildi diye bir anda o kadar bozulma olması normal değildi
bu kramponlarda zeminin gevşek olduğunu söylüyor yani hibritin üzerinde ikinci bir katman var
bu sanırım geçen hafta itibariyle çalışmanın başladığını gösteriyor. birde saha daha yeşildi bununda nedeni
sanırım çimler daha uzun biçilmiş bizim doğru yanımız yokki topu yere indirmeye karar veriyoruz
ama çimler uzun ve zemin yumuşak oluyor :D
ama zeminde kalkma yoktu sanırım düzelecek zemin bu 20 günlük bakımdan sonra

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

saçmalıyorsun bu quaresma faullerini temize çıkartma derdi ama öyle değil
topa bastı ve yuvarlandı kontrolsüz öne gitti bu istem dışı bir haraketti ermenleşme
yakışmıyor. topun üstüne bas ileri doğru kay bakalım düşün nasıl düşersin.
Yapma abi Bodoslama daldı hangi toptan bahsediyorsun bildiğin bilinçli olarak sinirle koşup Çift daldı yani
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı onurturan

Merdiven çocukları yine kendilerine yakışanı yapmışlar

Rıdvan Dilmen :

"Quaresma'nın attığı golü bir Oğuz Çetin atabilirdi. Bir de Ümit Özat.. Aktif oyunculardan bu golü Türkiye'den kimse atamaz. Ben de mesela bu vuruşu yapamazdım. Bu vuruşu Cristiano Ronaldo da yapamaz."

Gary Medel, Beşiktaş formasıyla defansın her yerinde forma giydi.

Ön libero (34)
Stoper (15)
Sağ Bek (3)
Sol Bek (1)

Çevrimdışı Necmi

Anam sivas kayseri de mi varmış..
Şuana kadar bildiklerim;
Siirt-Bitlis
Gümüşhane-Bayburt
Ordu-Giresun
Adana-Mersin
Urfa-Antep
Aksaray-Niğde
Erzurum-Kars
en önemlisini unutmuşsun Balıkesir-Bandırma

Bu sezon Ricardo Quaresma 🚀🔥⚡️

🔸11 Maç
🔸2 Gol
🔸8 Asist

Çevrimdışı Necmi

Yapma abi Bodoslama daldı hangi toptan bahsediyorsun bildiğin bilinçli olarak sinirle koşup Çift daldı yani
orda hamle topa topun üstüne basıyor
bizde tribünde ceza kesti dedik ama özetlere bakınca böyle olmadığını gördüm.
topun üstüne basınca sırt üstü gidiyor. hiç kimse bacak arasını korumadan öyle bodoslama girmez :bandit:
orda rakipten daha ağır hasarı kendisi alırdı :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yunus, lens sol ayağıyla topa müdahale etmek istiyor bu arada sağ ayağıyla vurmamak için sağ ayağını yere vuruyor. Tabi bu arada kaydığından ve sağ ayağını orada bırakamayacağından mecbur makasa alıyor. He gereksiz miydi, evet. Sarı doğru kart, fazlası yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yaptıkları iyilik değil, kötülük.

2 maçta Emre Akbaba'yı şişirdiler. Şimdi adsm 3 maçtır kötü (ya da kendi standartlarına göre normal) oynuyor, Galatasaray taraftarı ateş püskürüyor adama.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

orda hamle topa topun üstüne basıyor
bizde tribünde ceza kesti dedik ama özetlere bakınca böyle olmadığını gördüm.
topun üstüne basınca sırt üstü gidiyor. hiç kimse bacak arasını korumadan öyle bodoslama girmez :bandit:
orda rakipten daha ağır hasarı kendisi alırdı :D
Bu arada sağ ayağı ile rakibe vurmamak için sağ ayağını yere takıyor ama dediğin gibi lens kayınca sağ ayakta mecburen vücudunu takip ediyor  :D çift dalma, makasa alma niyeti yok. Kontrolsüz giriş
Tek Büyük Beşiktaş

SORUNLARINDAN ARINMIŞ...
⚫⚪🔴
Topun değerini bilen, pas yapan ve oyunun kontrolünü rakibe vermeyen bir Beşiktaş vardı.

İlk 20 dakika Ricardo Quaresma çizgide ve arkadaşlarından kopuktu.Ancak ne zaman ki O da hareketlendi ve pas oyununa katıldı çok daha etkili oldu.

VAGNER Love, istekliydi. Kolay değil maç eksiği var ancak Brezilyalı özellikle ikili oyunlarda Ljajic, Quaresma ve Babel ile etkili işler yaptı. Nitekim gol de Vagner Love - Quaresma ikili oyunu sonucunda geldi. Beşiktaş teknik kalitesi yüksek oyunculardan kurulu bir takım.

YÜKSEK toplar, uzun paslar ve dolayısı ile mücadele futboluna dönüşen, 2 kale atasında gidip gelen bir oyundan ziyade, dünkü gibi pas futbolunu oynaması özellikle bu tip maçlarda işini kolaylaştıracaktır. Topun daha ritimli dolaşması ve Ljajic’i oyununun içine daha fazla alıp liderlik vermek Beşiktaş’ın oyununu daha da olumlu bir çizgiye getirecektir.

2’nci yarıda tempo düştü, Kayserispor kabuğundan çıktı. Oğuzhan çok top kaybı yapmaya başladı, Babel top alamadı, Quaresma kendini yine çizgiye attı ve tüm bunlar olunca Kayserispor pozisyon bulamasa da maça ortak göründü.

ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

ADEM Ljacic ile başlayan, maçın iyilerinden Gökhan devam eden pozisyonda Quaresma klas bir bitiriş ile Beşiktaş’ı rahatlattı. Atiba, Beşiktaş’ın çehresini değiştirdi. Dün pas yapan, zaman zaman ince işler yapan rakibe şans tanımayan ve kalitesiyle kazanan bir Beşiktaş vardı sahada. Medel ve Gökhan çok çalışkandı. Vagner Love istekliydi. Babel ve Oğuzhan da gününde olsalar daha farklı bir sonuç da çıkabilirdi. Ancak yine de önceki haftalardaki sorunlarından arınmış bir Beşiktaş vardı sahada. Tek eksik olan topun daha hızlı dolaşması ve tempoydu.

Güntekin Onay / Vatan

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan Dilmen :

"Quaresma'nın attığı golü bir Oğuz Çetin atabilirdi. Bir de Ümit Özat.. Aktif oyunculardan bu golü Türkiye'den kimse atamaz. Ben de mesela bu vuruşu yapamazdım. Bu vuruşu Cristiano Ronaldo da yapamaz."
Şaşı Ümit hayatında kaç kere gol atmış da, o golden atacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Aynen öyle. Veya Emre Akbaba. Çocuğu Messi  ilan  ettiler. Hatta Serkan Korkmaz denen GS manyağı milli takımın lideri olmalı bile dedi. 😂
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mellfred

Merdiven çocukları yine kendilerine yakışanı yapmışlar
Çok sinirlendim şunu yapan insan değil
kimden olursa olsun