Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı underworld

2. Golü q7 değil gg attı, asistte Layiç

İlk gol q7 nin
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2018, 11:06:33 underworld ]

Çevrimdışı mrred

Kayseri maçında takım ve oyuncuların istatistikleri
Paslar isabet oranları

Güven %100
Oğuzhan %95.7
Pepe %92.6
Atiba %92.2
Vida %90.7
Adem %86.3
q7 %83.3
Tolgay %80
Takımın pas isabet oranını tam bulamadım fakat %80 nin üzerinde kötü bir oran değil iyiye gidiş var.

Topla oynama oranımız %59
Bu maç özelinde ;
Caner yerine medelin oynaması top kayıplarımızı azalttı. Ayrıca topu kazanma süremizde de ciddi bir gelişme var. Topu hızlı şekilde kazandığımız için atak devamlılığı baya göze çarptı. Topu hızlı kazanmamızın birincil sebebi atiba ve oğuzhan ortasahasıydı tabiki medelin defansif rolde sol bekte baskılı oynadığını da unutmamak lazım. Topu 2 3 dakika rakibe vermeden oynadığımız sekanslar var o sekanslarda rakibi baya yorduk. Olumlu.

Genel oyun düzenimizde ;

1.Caner top kayıplarına devam edecek mi yoksa oyun kurulumunda nakış gibi işlenip yavaş yavaş defanstan topla çıkma oyunumuza dahil olacak mı? Defansta topla çıkarken caner kendini doğru konumlayacak mı ? Takım hücumdayken oyun gerektirmediği sürece orta yapacak mı ?
2.Takımın en fazla pas isabeti oranı ile oynayan oyuncusu  , hocanın topa sahip olarak maçı bitirmek gibi planı varsa (eğer haftaiçi avrupa maçı düşünülerek çıkarılmadı ise) her zaman ilk çıkan olacak mı ?
3.Q7 nin bütün duran toplara gitmesi engellenecek mi ?

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2018, 11:27:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı onurturan

Verkaça yöneldikten sonra içeri kat etti ve gökhanın önünü boşalttı bence bu kısım da çok önemliydi.
O zaten farklı bir dünya maşallah..
Kahvede adamın biri bu da iyi değil yeeeaaa der gibi oldu sıcak çay kaşığı şakası yapmak zorunda kaldım..

Çevrimdışı mrred

O zaten farklı bir dünya maşallah..
Kahvede adamın biri bu da iyi değil yeeeaaa der gibi oldu sıcak çay kaşığı şakası yapmak zorunda kaldım..
sahada akıllı oyuncu çoğaldıkça sorunlar azalıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Love ın golünün asistini Q7 ile kayseri kalecisine yazmak arasında kararsızım  :D Şaka bir yana Q7 iyi iş yaptı gerçekten o pozisyon ve öncesinde
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

2. Golü q7 değil gg attı, asistte Layiç

İlk gol q7 nin
Var hakemi gibi geri sayacaksak golu topu kapan tolgaya yazalim

Çevrimdışı mylife1903

Love ın golünün asistini Q7 ile kayseri kalecisine yazmak arasında kararsızım  :D Şaka bir yana Q7 iyi iş yaptı gerçekten o pozisyon ve öncesinde
Kendi kendine yapiyo abi
Istatistik kasiyor adam bi gol bi asist yazdi tek pzoisyonda love

Çevrimdışı EMİR EMRE

4-5 maçtır Oğuzhancıyım oyunu okuyor risk alıp ara top oynuyor pas oyununun beyni olacak tek adam dedik, dedik de..

adam ortalarda gözükmüyor al gülüm ver gülüm nasıl olacak bu işler? bu kadar sabrı kaldırır mı Beşiktaş? işin komiği koca Beşiktaş'ta o mevkiyi dolduracak adam yok al Tolgayı vur öbürüne... Dorukhan şans bulur böyle giderse. Hoca da maç sonunda Dorukhanın ortadaki performansını beğendiğini söyledi.

Çevrimdışı abdusta

Kayseri maçında takım ve oyuncuların istatistikleri
Paslar isabet oranları

Güven %100
Oğuzhan %95.7
Pepe %92.6
Atiba %92.2
Vida %90.7
Adem %86.3
q7 %83.3
Tolgay %80
Takımın pas isabet oranını tam bulamadım fakat %80 nin üzerinde kötü bir oran değil iyiye gidiş var.

Topla oynama oranımız %59
Bu maç özelinde ;
Caner yerine medelin oynaması top kayıplarımızı azalttı. Ayrıca topu kazanma süremizde de ciddi bir gelişme var. Topu hızlı şekilde kazandığımız için atak devamlılığı baya göze çarptı. Topu hızlı kazanmamızın birincil sebebi atiba ve oğuzhan ortasahasıydı tabiki medelin defansif rolde sol bekte baskılı oynadığını da unutmamak lazım. Topu 2 3 dakika rakibe vermeden oynadığımız sekanslar var o sekanslarda rakibi baya yorduk. Olumlu.

Genel oyun düzenimizde ;

1.Caner top kayıplarına devam edecek mi yoksa oyun kurulumunda nakış gibi işlenip yavaş yavaş defanstan topla çıkma oyunumuza dahil olacak mı? Defansta topla çıkarken caner kendini doğru konumlayacak mı ? Takım hücumdayken oyun gerektirmediği sürece orta yapacak mı ?
2.Takımın en fazla pas isabeti oranı ile oynayan oyuncusu  , hocanın topa sahip olarak maçı bitirmek gibi planı varsa (eğer haftaiçi avrupa maçı düşünülerek çıkarılmadı ise) her zaman ilk çıkan olacak mı ?
3.Q7 nin bütün duran toplara gitmesi engellenecek mi ?

Güven forvet oyuncusu,çok diriydi,o kısacık oynadıgı sürede (7 dk.)ben 3 net rakibin ayagından top çalma saydım ,belki daha fazlası vardır.
Ayrıca bu maçta onu mercek altına yatıracak birileri mutlaka olacaktır.
Biz keşfettik ama spor yorumcuları farkına varamadı

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

4-5 maçtır Oğuzhancıyım oyunu okuyor risk alıp ara top oynuyor pas oyununun beyni olacak tek adam dedik, dedik de..

adam ortalarda gözükmüyor al gülüm ver gülüm nasıl olacak bu işler? bu kadar sabrı kaldırır mı Beşiktaş? işin komiği koca Beşiktaş'ta o mevkiyi dolduracak adam yok al Tolgayı vur öbürüne... Dorukhan şans bulur böyle giderse. Hoca da maç sonunda Dorukhanın ortadaki performansını beğendiğini söyledi.

Al Atibayı koy oraya Oguzhandanda Tolgaydanda daha iş yapar 2 yönlü oyunuyla
Orkan Çınar tam gelişecegi yıllarda 2 yıldır harcanıyor.Şenol hocam bir türlü sevemedi Orkanı
keşke arka cebinde Almanya yerine Portekiz pasaportu olsaydı.

Saygılar

Çevrimdışı underworld

Var hakemi gibi geri sayacaksak golu topu kapan tolgaya yazalim
Gg ; atak kesiyor, 50 metre koşu atıyor, kutuya hareketleniyor ve güzel vuruş yapıyor.

Layiç ;40 m koşu, topu içeri ortalamak yerine çekip kutuya hareketleniyor, gg ye pas verip boş koşuyla rakibini de peşinde götürüp gg nin önünü açıyor.

Çevrimdışı underworld

Unutmadan...
Sen benim her gece efkarımla sahaya çıkılır mı arkadaş..!
Ne o öyle türkü bar gibi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Wadizlav oynayinca orta sayisi düstü.

Çevrimdışı mrred

Bu maç hafif sarsıntıyla atlattık. Daha basit atmadığı toplar oluyordu. Buna da şükür diyorum artık
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Güven forvet oyuncusu,çok diriydi,o kısacık oynadıgı sürede (7 dk.)ben 3 net rakibin ayagından top çalma saydım ,belki daha fazlası vardır.
Ayrıca bu maçta onu mercek altına yatıracak birileri mutlaka olacaktır.
Biz keşfettik ama spor yorumcuları farkına varamadı

Saygılar

Farkındalar ama  Beşiktaş ‘a ilişkin iyi şeylerden bahsetmek işlerine gelmiyor. GS olsa çarşaf çarşaf övgü dizlirdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Farkındalar ama  Beşiktaş ‘a ilişkin iyi şeylerden bahsetmek işlerine gelmiyor. GS olsa çarşaf çarşaf övgü dizlirdi.

örnek :  Ozan kabak diye 1 oyuncuyu 1 maçta ramos yapmışlardı :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gg ; atak kesiyor, 50 metre koşu atıyor, kutuya hareketleniyor ve güzel vuruş yapıyor.

Layiç ;40 m koşu, topu içeri ortalamak yerine çekip kutuya hareketleniyor, gg ye pas verip boş koşuyla rakibini de peşinde götürüp gg nin önünü açıyor.
Çok önemli detay :ok:

Bir diğer önemli detayda Quaresmanin çok doğru yerde olmasıydı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çok önemli detay :ok:

Bir diğer önemli detayda Quaresmanin çok doğru yerde olmasıydı
Q7 doğru yerde olsa direkten dönen topu önünde bulur plase ile ağlara yollardı. Ama Q7 golcü değil sonuçta. Normal durduğu yer
Tek Büyük Beşiktaş

“Her şeyden biraz var Türk futbolunda. Yetenek var, ruh var, mücadele var. Ama hiçbir şey tam değil. Yürekten oynayan oyuncu sayınız çok. Ama bu bazen aklı devre dışı bırakıyor. Herkes kendi başına maçı çevirmeye kalkıyor”

Frank Rijkaard, 55 yaşında.

@atalay

Çevrimdışı yoruk

Yukarıdakı pozısyonda aslında genelde ıyıce kenara kaçardı.Pas vermemesıne değil sonrasında nasıl o kadar kötü vurdu ben ona kızdım.Bence kaleye yönelerek iyi yaptı ama adam vuramıyor işte bir türlü.

Aklım almıyor..

Q7 doğru yerde olsa direkten dönen topu önünde bulur plase ile ağlara yollardı. Ama Q7 golcü değil sonuçta. Normal durduğu yer
Durduğu yer normal ve olması gerektiği yer zaten abi sorun genelde orda olmaması onu anlatmaya çalisiyorum

Başka zaman olsa Tac çizgisinin orada olurdu :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup