Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek Porto'da sakatlanan Aboubakar'ın sol diz iç yan bağlarında kopma olduğu ve sahalara dönüşünün 6 ayı bulabileceği açıklandı.
sansa bak ya

Bu forumda bi arkadaş bahsetmişti Abou'da çok ciddi bi sakatlık riski var her an patlayabilir diye. Porto da o yüzden elden çıkarmak istiyor demişti. Doğruymuş cidden.

Çevrimdışı 'TaNeR'

29 Ekim'e kadar sahamızda maç oynamıyoruz, çimler inşallah biraz düzelir...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

hemen yarın başlasınlar abi çalışmalara.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ljajic, takımın liderliğine soyunursa işler değişebilir, her şey hızla yoluna girmeye başlayabilir. Ama şu anki haliyle 'büyük fayda' sağlayacak bir oyuncu görüntüsü vermiyor bana. İki haftadır Zlatko Yankov gibi oynuyor. Çarkın bir başka dişlisi gibi sadece... Bunu yeteneğinden ve kalitesinden bağımsız olarak söylüyorum. 'Suya sabuna dokunmadan' oynarsa, Oğuzhan'ın bir tık üstü olarak kalır. Sade oynaması güzel ama, maç bitince onu 'hatırlamamız' için de ekstra bir şeyler yapması lazım. Yine de 'iyi ki var' tabi...

Cok geriye geldiginden oyle gorundu. Ya hoca boyle bir gorev verdi ya da Oguzhan - Atiba topu yeterince aktaramadigindan geri gelmeye basladi. Arkasinda Medel - Atiba oynarsa hucuma daha cok katki verebilir.

SIS herhalde şimdiden başlamıştır çalışmaya. Zemini bu hale getiren kimse diğer maça kadar ırgat gibi 24 saat çalıştırmak lazım. 20-25 gün var az değil.

Ayrica ne olursa olsun, ligin en kaliteli 10 numarasi oldugunu dusunsem de Ljajic'ten bir Talisca olmasini beklememek lazim. Talisca ozel bir oyuncuydu, tutabilsek Alex'i falan gecerdi istatistiklerde fakat olmadi.

Çevrimdışı cessolupus

25 ekimde avrupa kupası macı var genk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Küçük bir değerlendirme yapayım kendi adıma

Aylar Sonra Topu yere indirip Pas oyunu oynadık sonunda iyiye gidiş var , Quaresmanin pas oyununa uyum sağlaması veya sağlamaya çalışması da bir diğer (+) idi

Quaresmanin ver-kaç yapıp Half spaceye sızarak tek pas ile asist yapması ve 2.ci Golde ise Ceza sahasının içinde ve aksiyon bölgesinde olması da bir diğer (+) idi

Ljajic çok iyiydi

Atiba HUTCHİNSON Çatışmalar başlasın :loveya: :loveya: :loveya: :steamed: :steamed:

Medel solda çok iyiydi , bloklar arasi Mesafeler kısaldı Atiba sağolsun , hızlı çıkmaya pasla çıkmaya çalıştık , uzun oynamadık , çok orta açmadık

Takım hisrsliydi uzun süre sonra 4 kişi ile önde hücum press ve baskı yaptık bunda Lovenin de payı var , dakikalar 90 i gösterirken bile aynı hırs devam ediyor 4 kişi ile önde basıyorduk

Karius , seni veren Allah a sukürler olsun :loveya:

Doğru yoldayız daha iyi olacağız inş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayrica ne olursa olsun, ligin en kaliteli 10 numarasi oldugunu dusunsem de Ljajic'ten bir Talisca olmasini beklememek lazim. Talisca ozel bir oyuncuydu, tutabilsek Alex'i falan gecerdi istatistiklerde fakat olmadi.
Hat-trick yapmış yine

13 hafta da 15-16 gole ulaştı Çin de
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi annoca

ömer üründül gibi olacak ama attığımız goller dışında q7 aldığı tüm topları yok etti. pas atacağı yerde şut deniyor, şut atacağı yerde orta açıyor. pas zaten atmıyor.

ademi beğendim ama şu yönü sıkıntı topu genellikle ayağına istiyor. boşa çıkma, araya kaçma, üstüne adam çekme gibi şeyleri de yapmalı. özellikle bir pozisyonda atiba ile babelin arasındaydı atiba babele top atacak, ademin aradan çıkmasını bekledi bir süre. bu şekilde bir kaç pozisyon daha oldu gözüme çarptı.

q7 gol atınca adem pek hareketlenmedi. bu da dikkatimi çekti.

q7 yerine kesinlikle lens oynamalı. lens iyi demiyorum ama q7 den iyi. en azından defansın arkasına sarkabilecek oyuncu tipi. ozzy ve adem iyi görür arkayı.

karius ilk defa gol yemeden maçı bitirdi, güzel oldu

Çevrimdışı mellfred

Loris love layic lens larin
ne çok L var

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bugün Quaresma hem Yaptığı asistte hemde Attığı Golde doğru yerdeydi yani Ceza sahası içinde ve aksiyon bölgesinde :alala:

Sağlam fırça yemiş galiba yada hoca artık orta açmayı bırak içeri dal dedi

İstediği zaman yapıyor işte görüyoruz tek pas da yapıyor , ver-kaç da yapıyor , half spaceye de sızıyor

Acaba gerçekten bu kadar çok orta acmasinin nedeni Hocanın isteği mi diye düşünmeden edemiyor insan :alala:

orta oyunu olmadıgı zaman ve içe kat ettiği zaman zaten en tehlikeli adamımız olur.. bizim eleştirimiz bu yönde genelde... ama bugun baya etkiliydi.. gerci arada bi kac yanlıs tercih yapsada onları gözardı edebiliriz.. ben en çok eleştiren kişilerdenimdir quaresmayı ama bugunku oyunu bence de çok iyidi.. umarım böyle devam eder..

Çevrimdışı mellfred

Pepe Gökhan Oğuzhan Babel layic love
bunları İsveç’e götürmemek dileğiyle

Çevrimdışı 38life

Antalya maçındaki 59 orta efsaneymiş  :lol: Dünya rekoru kaç acaba?

Çevrimdışı worns

Merak ettim baktım uluslararası bir istatistik bulamadım. :) Geçen sene quaresma şampiyonlar liginin en çok orta yapan oyuncusuymuş.

Ligde geçen sezon rekor 48'le içerdeki 0-0lık Akhisar maçında ve yine bizdeymiş. Bu sene zaten çıtayı baştan çok yükseğe koyduk şimdiden 1.nin Antalya maçı olacağı belli. Gerçi bize belli olmaz bi ara geliştirebiliriz ama rakibimiz yok.

Çevrimdışı celiker1

O maçta 59 ortaya kızmiyorum.O kadar orta yapiliyor ve rakibi gömmüsken hocanın ezber değisikligine kızıyorum.Daum'un tek sevdiğim özelligi mac gidiyorken sok degişikliklerle maçi cevirebiliyordu.59 orta yapilirken Larin yerine Roco'yu atsaydı oraya adım gibi eminim mac donerdi.Bizim takimda PepeVida ile beraber en etkili kafacı,belkide en iyisi.Sıkışan maclarda one atmak lazim Roco'yu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Bu sefer Fişi çeken o oldu ama :D

Fisi çektiği pozisyon tam ibretlik ama. Biz ne diyoruz? Quaresma iceri girmek yerine çizgide bekliyor. Veya çizgiden iceriye 4 kisi arasında bekleyen oyuncuya orta yapıyor pas verme opsiyonu olmasina ragmen.

Peki golu nasıl attik? Adem Ljajic topu kanattan aldi Babel icerdeydi. Quaresma'nin %1000 orta yapacağı bir yerdeydi. Fakat adam iceri yöneldi, Gökhan'a pas atip verkac yapmak istedi, verkac olmadı ama pozisyonun sonunda çizgide beklemek yerine cezasahasina giren Quaresma gol attı. Yani bizim yapilmasini istediğimiz islerden sonra gol geldi. Ljajic yerine Quaresma olsa orda orta yapıp pozisyonu hiç ederdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bugun bir spor programını izliyordum, yorumculardan biri Kayseri'nin puan kaybetmesinin nedeni zeminin kotu olmasi, ayrica hakemin takdir haklarını Beşiktaş lehine kullanması dedi. Herifler Beşiktaş'ta biraz kipirdanma görünce topyekun saldırıya geciyor.

Belki 3 penaltımız verilmedi, ofsayttan gol yedik Medel hiç yere cezalı duruma dusuruldu ama hiçbiri Rodriguez'in penaltı pozisyonu kadar konuşulmadı. Biz Bursa'da verilmeyen penaltı yüzunden 2 puan kaybettik, GS puan kaybetmemesine ragmen Rodriguez uzerinden muazzam bir algı oluşturdular.

GS Erzurumspor karsisinda rezil oynadı ve zar zor 3 puani aldi. Yorumculara bakıyorsun herifler negatif bir şey söylemiyor, sanki GS güle oynaya kazanmış gibi yorum yapıyor. Bugun Beşiktaş maçından sonra bakıyorum, herifler cikmis "Besiktas'in oyunu iyi degil" yorumu yapıyor. Hakikaten kenetlenmek lazım. Yoksa bu cakallar Besiktas'i cig cig yer.

Son olarak sunu çok daha iyi anladım: FB'nin gurultusu var ama gucu gercekten sinirli. Fakat GS camiası kadar sinsi, alttan is bitiren ve medyada lobisi guclu olan baska bir kulup yok. Artık su FB ile çekişmeyi bir tarafa bırakıp bu haramzade GS'ye yogunlasmamiz lazım.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Son olarak sunu çok daha iyi anladım: FB'nin gurultusu var ama gucu gercekten sinirli. Fakat GS camiası kadar sinsi, alttan is bitiren ve medyada lobisi guclu olan baska bir kulup yok. Artık su FB ile çekişmeyi bir tarafa bırakıp bu haramzade GS'ye yogunlasmamiz lazım.

Bunu cok uzun zamandir soyluyorum, FB sadece mahallenin delisi modunda. Bir sike yapmaya kalktilar onu da ellerine yuzlerine bulastirip ceza aldilar, GS ise yillardir yapiyor ama ustu ortuluyor sebebini herkes bulabilir. FB cok sesleri cikiyor, ama etkileri az. Bize karsi kollanmalarinin sebebi de basimiza bela gibi sarilip kavgali duruma getirip aradan GS'yi siyirmak. Asil tehlike, sinsilik, sikecilik, himmetcilik (himmet varken), siyasetten beslenme bu pisliklerin hepsi GS'dendir. Ali Koc geldiginden beri ciddi bir sorun olmadi FB'yle bundan sonra da olmasin zaten.

Çevrimiçi Sinan66

Galiba menajerler tehdit ediyorlar Senol Günesi, zorla oynatacaksin diyorlar :)
Baska açiklama bulamiyorum.

Kaç maç oldu gördüm. Musait iken direkt orta veya pas yapmak varken, eveleyip geveleyip, pozsiyonu öldürdükten sonra orta yapiyor.
Kaç kere negredo hayiflandi, omuzlarini salladi vermiyorsun diye.
Negredo kötü olabilir, ama atabilecegi golleri bile attirmadilar, sabote ettiler. Adamin boyu uzun degil, ama zorla orta yapiyor.

Bu bir taktik ise, yani çalisiliyorsa, hiç mi video seyredip :
- ya q7 bak burda direkt bekletmeden orta yapabilirsin, burda bindirme yapan adama pas verebilirsin,
orta yaparken kafani kaldırabilirsin, içeriye doğru girebilirsin...
demiyorlar ?

Q7 daha iyi oynayabilir, ama bildiği gibi oynuyor ve kimse ses etmiyor.

Geçen maç basliginda da söyledim, kenardan oynamaya öyle alismisiz ki, merkezden ceza sahasina girerken bizimkiler ne yapacaklarini bilmiyorlar, ayaklari birbirilerine dolaniyo...

Tek ümidim Senol hocanin artik oyunu Ljajic üzerinden oynatmasi, çünkü baska türlü düzelmez

Senol hocam mesajimi okumus galiba buradan ona tesekkur ediyorum  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Hadi ya o kadar uzun bu beaa :alala:
Gol ve asist katkısını bilmem de yararlı olabilecek oyununu sadece iç saha maçlarında olacak şekilde etkisini azaltarak ve rotasını sağ çizgiye doğru kırarak  bir müddet daha devam ettirir.. ceza sahası iç bölgelerine girmez ama bölgede metrekareye 75 kilogram orta bırakmasını bekliyorum. . Kırbacını da iç sahada fenere vuracak şekilde ayarlar :)

Çevrimdışı mrred

Fisi çektiği pozisyon tam ibretlik ama. Biz ne diyoruz? Quaresma iceri girmek yerine çizgide bekliyor. Veya çizgiden iceriye 4 kisi arasında bekleyen oyuncuya orta yapıyor pas verme opsiyonu olmasina ragmen.

Peki golu nasıl attik? Adem Ljajic topu kanattan aldi Babel icerdeydi. Quaresma'nin %1000 orta yapacağı bir yerdeydi. Fakat adam iceri yöneldi, Gökhan'a pas atip verkac yapmak istedi, verkac olmadı ama pozisyonun sonunda çizgide beklemek yerine cezasahasina giren Quaresma gol attı. Yani bizim yapilmasini istediğimiz islerden sonra gol geldi. Ljajic yerine Quaresma olsa orda orta yapıp pozisyonu hiç ederdi.
Verkaça yöneldikten sonra içeri kat etti ve gökhanın önünü boşalttı bence bu kısım da çok önemliydi.
The great gig in the sky