Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kramponun dislerinden kaya ciksaymis.. bu zeminde bu kadar oluyor helal olsun bizimkilere
Otobusten indirip merada koy karmasiyla mac yaptirmislardi 90larda boyle olmamisti siportaclar
Gunun kazanci sakatsiz bitirmek olmus, galibiyet maglubiyet olur futbolda var ama su goruntu fena

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahahahahaha
Gülme bence

Kayseri iyi takım bence , koşan, önde hızlı oyuncuları olan ve fiziksel olarak dirençli bir takım

Bu takım Fb yı yendi GS yı de yener sizi bilmem ama maç içinde bunu düşündüm ben
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bildiğin Quaresma FAULÜ yaptı :o_o:

Çift dalıp birde makas attı NET Kırmızı ama onun sinirlendiği olay başka , bir önceki pozisyonda Hakemin FAULÜ vermemesine sinirlendi gidip Çift daldı , Quaresma reaksiyonu gösterdi o pozisyonda
Kirmizi falan yok ya
Renklilere malzeme cikarmayin atladi cocuk topa ustunden siyirdi topu
Normal faul
Atsin faulunu alsin ayagini eline oynasin devam

Çevrimdışı mylife1903

Gülme bence

Kayseri iyi takım bence , koşan, önde hızlı oyuncuları olan ve fiziksel olarak dirençli bir takım

Bu takım Fb yı yendi GS yı de yener sizi bilmem ama maç içinde bunu düşündüm ben
Adamlar fbye bosalmis sonra kontak kapamislar

Kirmizi falan yok ya
Renklilere malzeme cikarmayin atladi cocuk topa ustunden siyirdi topu
Normal faul
Atsin faulunu alsin ayagini eline oynasin devam
Siyirdi mi ? Yapma abi bildiğin çift dalıp üzerine birde makas attı, ayağını kırıyordu adamın yakın çekim izleyince olayın ciddiyetini daha net anlıyorsun

Çevrimdışı onurturan

Gülme bence

Ama tablo komik geldi bana yine de fenerbahçeliler nasıl tepki vermiştir acaba adamların 6 maçta 3 golü var hepsi onlara :kop:

Çevrimdışı underworld

Topçular oyun durduğunda hep kramponları temizlediler zaten.

Bir dahaki maça saha yenilenmezse yazıklar olsun!

Adamlar fbye bosalmis sonra kontak kapamislar
Bugun Quaresmanin Döngü günüydu Galiba abi Hem asist yaptı hem Gol atti :D Bir sonraki Gol hangi Aya denk gelir :alala:

Onun muhasebesini sen tutuyorsun :D

Çevrimdışı underworld

Lens de para cezasını hakketti.
Hakem faul vermedi diye her önüne gelen kendi hesabını keserse işimiz var.

Çevrimdışı abdusta

Birazdan NEcmi gelir.
Ölü taklidi yapalım.
Quaresma güzellemelerinize
Bol bol eleştiri yazacak.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Siyirdi mi ? Yapma abi bildiğin çift dalıp üzerine birde makas attı, ayağını kırıyordu adamın yakın çekim izleyince olayın ciddiyetini daha net anlıyorsun
Futbol bu normal rakip korkuyorsa ziplasaymis guzel daldi lens macta yaptigi tek olumlu hareketti
Topa mi girmesin adam, biraz kontrolsuz hareket, atsin faulunu baslasin iste
Cimbizla kart mi cekecez

Çevrimdışı onurturan

Larinin ısınması kötü bir şaka gibiydi ..

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada çok az olumlu şeyden biri de Vida'ydı bence. Her hafta üzerine biraz daha koyarak oynuyor. Giderek yerine daha da alışıyor, kendine güveni artıyor. İlk maçlarında savruk ve acemi görünüyordu. Sürekli daha da gelişiyor. Takımda iyiye giden başka da bir şey yok zaten.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Bugun Quaresmanin Döngü günüydu Galiba abi Hem asist yaptı hem Gol atti :D Bir sonraki Gol hangi Aya denk gelir :alala:

Onun muhasebesini sen tutuyorsun :D
Aralik 23-28 arasina denk gelir

Çevrimdışı onurturan

Hocanın açıklamaları hoşuma gitti her şeyin bütün endişelerimizin farkında ve futbolcularımızı bizden çok daha iyi tanıyor eleştirilere de  bence tamamen kapalı değil burayı okuyor gibi konuştu

Bugün Quaresma hem Yaptığı asistte hemde Attığı Golde doğru yerdeydi yani Ceza sahası içinde ve aksiyon bölgesinde :alala:

Sağlam fırça yemiş galiba yada hoca artık orta açmayı bırak içeri dal dedi

İstediği zaman yapıyor işte görüyoruz tek pas da yapıyor , ver-kaç da yapıyor , half spaceye de sızıyor

Acaba gerçekten bu kadar çok orta acmasinin nedeni Hocanın isteği mi diye düşünmeden edemiyor insan :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Süleyman SEBA'nın sevdiği parçadan gelsin ;

eski dostlar  :bawling:

Fabriye bak nasılda üzgün  :bawling:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tore rahatsizlandigi icin yokmus kadroda. Eskisinden daha iyi durumdaymis ama Senol hoca oyle demis.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Süleyman SEBA'nın sevdiği parçadan gelsin ;

eski dostlar  :bawling:

Fabriye bak nasılda üzgün  :bawling:

Ben burada 30 m euro görüyorum  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bugun Ljajic iyiydi, Oguzhan'la Atiba'ya cok yardim etti. Love'u herkes ovuyor ama benim gordugum sadece kendi standartlarina gore iyi oldugu yonunde, attigi golde aslinda kacirmisti girdigi gol pozisyonlarinda da hep bir adim geride kaldi. Larin'e verilen sansin hic degilse yarisi Guven'e de verilmeli. En azindan gelen top duvara carpmis gibi olmuyor. Devre arasina kadar idare edelim de ilk is iyi bir forvet almak lazim arada. Tore forma girerse ya da Caner sol aciga cekilirse Babel forvette daha etkili olur. Atiba haftada bir mac oynarsa 90 dakikayi kaldirabilir gibi duruyor, ilerleyen haftalarda Medel - Atiba orta sahasi kurulup Ljajic'e hucumu daha cok dusunmesi soylenebilir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bugun Ljajic iyiydi, Oguzhan'la Atiba'ya cok yardim etti. Love'u herkes ovuyor ama benim gordugum sadece kendi standartlarina gore iyi oldugu yonunde, attigi golde aslinda kacirmisti girdigi gol pozisyonlarinda da hep bir adim geride kaldi. Larin'e verilen sansin hic degilse yarisi Guven'e de verilmeli. En azindan gelen top duvara carpmis gibi olmuyor. Devre arasina kadar idare edelim de ilk is iyi bir forvet almak lazim arada. Tore forma girerse ya da Caner sol aciga cekilirse Babel forvette daha etkili olur. Atiba haftada bir mac oynarsa 90 dakikayi kaldirabilir gibi duruyor, ilerleyen haftalarda Medel - Atiba orta sahasi kurulup Ljajic'e hucumu daha cok dusunmesi soylenebilir.

Ljajic, takımın liderliğine soyunursa işler değişebilir, her şey hızla yoluna girmeye başlayabilir. Ama şu anki haliyle 'büyük fayda' sağlayacak bir oyuncu görüntüsü vermiyor bana. İki haftadır Zlatko Yankov gibi oynuyor. Çarkın bir başka dişlisi gibi sadece... Bunu yeteneğinden ve kalitesinden bağımsız olarak söylüyorum. 'Suya sabuna dokunmadan' oynarsa, Oğuzhan'ın bir tık üstü olarak kalır. Sade oynaması güzel ama, maç bitince onu 'hatırlamamız' için de ekstra bir şeyler yapması lazım. Yine de 'iyi ki var' tabi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk