Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Güven umarım daha uzun süreler bulma fırsatı bulur. Bunun için 2 farklı skorları çabuk bulmamız lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Güven umarım daha uzun süreler bulma fırsatı bulur. Bunun için 2 farklı skorları çabuk bulmamız lazım.

hiç sanmıyorum ama inşallah.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Karius çok iyi kaleci. İlk yarıda çıkardığı güzel top dışında rakibe tek pozisyon vermedik
Medel hücumda etkisizdi ama 3 stoperle oynuyormuşuz gibiydi bire birde aşılamaz
Atiba yaşlandı gönderelimciler utanmıyorlar biliyorum çünkü loser olmanın gereği budur. hep yanlış ata oynayacaklar
Gökhan kötü başladı iyi bitirdi
quaresma düşmanı değiliz alabildiğine yetenek,attığı golden belli,olabildiğine ezber akıl. ne kadar takım oyunu oynarsa o kadar büyüyecek ama bunu akıl edemiyor
Oğuzhan biraz daha güçlenecek
atiba medel  adriano Oğuzhan layic ve love’ın sahada aynı anda kaldığı her oyun bize kazanç sağlayacak

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 21:33:00 38life ]

Çevrimdışı onurturan

Karius çok iyi kaleci. İlk yarıda çıkardığı güzel top dışında rakibe tek pozisyon vermedik
Medel hücumda etkisizdi ama 3 stoperle oynuyormuşuz gibiydi bire birde aşılamaz
Atiba yaşlandı gönderelimciler utanmıyorlar biliyorum çünkü loser olmanın gereği budur. hep yanlış ata oynayacaklar
Gökhan kötü başladı iyi bitirdi
quaresma düşmanı değiliz alabildiğine yetenek,attığı golden belli,olabildiğine ezber akıl. ne kadar takım oyunu oynarsa o kadar büyüyecek ama bunu akıl edemiyor
Oğuzhan biraz daha güçlenecek
atiba medel  adriano Oğuzhan layic ve love’ın sahada aynı anda kaldığı her oyun bize kazanç sağlayacak
Katılıyrum artı olarak Tolgayla ilgili de bireyler söylemek lazım çok kötü..
Ayrıca lens de kötüydü bugün ..

Çevrimdışı atalay

Önümüzdeki maç merkez ikili yine geçen sezonun ikinci yarısı gibi olur. Saha sonuçlarına göre devam eder ya da değişir. Sağdaki ile soldaki oynamaya devam ederse yine saha saha sonuçlarına göre yeni gelenin de ıskartaya çıkma ihtimali var. Saha sonuçlarına göre taraftarımız kararını verir.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 21:47:52 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek Porto'da sakatlanan Aboubakar'ın sol diz iç yan bağlarında kopma olduğu ve sahalara dönüşünün 6 ayı bulabileceği açıklandı.

sansa bak ya
Bu da şanssızlık mı?

Şanssızlık biz alsaydık olacaktı, adamın bağları sorunluydu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 21:45:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Librarius

Takimi ilk yari çok beğendim. Topu yere indirme, dikine pas yapma istegi gayet iyiydi. Babel'de iyi gününde olsa çok daha iyi bir oyun cikarabilirdik. Fakat rakipler babele onlem alıyor artık. Quaresma eskiye oranla çok daha fazla takim oyununa uymaya calisti, fakat halen Adem'le verkac isine girmiyor. Ayrica takimin frikikcisi olmasi bizim adimiza büyük bir kayıp. Adamin gucu topu 5 metreye yollamaya yetmiyor ama 30 metre frikikten kaleye plase deniyor. Bunlar hep kayıp bizim adimiza. Caner'in olmaması ayri bir avantajdı çok şükür. Ortasahadan orta yapmadık neredeyse hic.  Son olarak Adem verkaca girdiği hiçbir oyuncudan pas alamadı. Bunu da çözersek yolumuz açık.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Tolgay'i artık komedi niyetine izliyorum, gerilmedigim gibi guluyorum da.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi tolga1903

Önümüzdeki maç merkez ikili yine geçen sezonun ikinci yarısı gibi olur. Saha sonuçlarına göre devam eder ya da değişir. Sağdaki ile soldaki oynamaya devam ederse yine saha saha sonuçlarına göre yeni gelenin de ıskartaya çıkma ihtimali var. Saha sonuçlarına göre taraftarımız kararını verir.

Sağdaki ve soldakinin alternatifleri nedir sence? Keşke dediğin gerçekleşse ama olmayacak yine aynı oyun ve oyuncularla yola devam edecek. Umuyorum yeni gelen ıskartaya falan çıkmaz çok değerli parça bizim için bu ihtimal gerçekleşmesin mümkünse.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 ve Love aynı anda ilk 11 yazan İflas etmiş bir futbol akli
Yüzün kızardı mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ferdi1903

Bu da şanssızlık mı?

Şanssızlık biz alsaydık olacaktı, adamın bağları sorunluydu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ondan deil ya, ne güzel gassarrrayi delecekti abus

Oooh 7 numarali vatandastan love a en az 25 orta bekliyorum. He bu mevzuda bi suclu varsa o da love dir. Neden boyun kisa love????
Orta yapmadı ve kesenlikle maçın Adamı oldu

Böyle oynasin canımızı yesin istediği zaman oynuyor işte

Çevrimdışı atalay

Herhangi bir şey kazanılabilir. Fakat bu takımın çok radikal değişikliklere ihtiyacı var. Bunların içinde Beşiktaş'a yakıştırdığım yüzler de var. Ama bir alternatif yok. Ya böyle kazanır ya da böyle kaybeder. Bana göre kazanma ve kaybetmenin tanımı da farklı ama işin diğer kısmı. Ayrıca kimse ıskartaya çıkmasın elbette. @tolga1903
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 22:02:36 atalay ]

Bu iddiamı  tekrarlayacağım: Quaresma varsa oyunun fişini çekemezsin. Hele hele o son frikiğin başına  geçmesi beni çıldırttı. Yahu şut çekme özürlüsün ordan kaleye vurma özgüvenini nerden alıyorsun?
Bu sefer Fişi çeken o oldu ama :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lens yine kafa olarak koptu galiba... Biraz hocanin Quaresma israrindan dolayi forma sansi bulamayacagini dusunup mental olarak zorluk cekiyor. Atiba gibi karakter gosteremedi bir turlu...

Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek Porto'da sakatlanan Aboubakar'ın sol diz iç yan bağlarında kopma olduğu ve sahalara dönüşünün 6 ayı bulabileceği açıklandı.

sansa bak ya
Tüh Bee üzüldüm şimdi geçmiş olsun Karaboğa :bawling:

Çevrimdışı atalay

Genk iyi takım. Bu gruptaki rakipler arasında kendi oyununu gösterecek tek takım. Bizde bu profil ekipler olduğundan az gösterilir. Değiller.   

Çevrimdışı EMİR EMRE

Genk iyi takım. Bu gruptaki rakipler arasında kendi oyununu gösterecek tek takım. Bizde bu profil ekipler olduğundan az gösterilir. Değiller.

Belçika futbolunun karakteristik örneğini oynuyorlar: golcüler

Çevrimdışı atalay

+Çünkü bu bir temaşa ve istediğiniz kadar nispi denilsin bu eksik. Bir kulübün taraftarlarının yarısının efsane diğer yarısının paçavra gördüğü bir oyuncu olmaz. Birçok oyuncu için yakın duygular var. Fazla tüketilmişlik var. Bu parça parça veya tümden değişmeli. Bunlar işin saha dışı kısmı ama direkt saha içiyle alakalı. Özellikle skor burada ölçü. İşler iyi iken tolere ediliyor ama kötü giderken veya sınırda iken o memnuniyetsizlik ayyuka çıkıyor. @tolga1903

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı EMİR EMRE

kramponun dislerinden kaya ciksaymis.. bu zeminde bu kadar oluyor helal olsun bizimkilere

Lens yine kafa olarak koptu galiba... Biraz hocanin Quaresma israrindan dolayi forma sansi bulamayacagini dusunup mental olarak zorluk cekiyor. Atiba gibi karakter gosteremedi bir turlu...
Bildiğin Quaresma FAULÜ yaptı :o_o:

Çift dalıp birde makas attı NET Kırmızı ama onun sinirlendiği olay başka , bir önceki pozisyonda Hakemin FAULÜ vermemesine sinirlendi gidip Çift daldı , Quaresma reaksiyonu gösterdi o pozisyonda