Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Ülkemize daha kolay kolay yabancı oyuncu gelmez. Geçmiş olsun

Oyunun 2ci kısmı yabancı oyuncu kısıtlaması yürürlüğe girdiği anda,hem yerli hem yabancı fiyatı artacak
üstelik kalitede düşmeye başlayacak.

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş'in ağabeyi Zekeriya Güneş: "Bana göre Şenol bu sezon sonu ayrılır. Sonrasında da takım çalıştıracağını düşünmüyorum."

yarın ki maçta sol bek te rıdvan oynamalı.

saygılar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Fikra gibi
Utanmadan irkci uefa falan yaziyor beyinsizler
Bir tane denyo cikmis avrupada kalacak yer bulamamismis butun avrupayi gezmismis
Ulan sen avrupayi gezsen zaten hic aday falan olmayin dersin
Uefa irkci olabilir musluman oldugumuz icin de vermiyor olsbilir ama bunlar 8. 9. Sirada
Senin bagimsiz bir tane kurulun kalmamis adalet
Esitlik hak hukuk falan  yok ulkede kanun kimine var
Kimine yok
5 myon suriyeli peydahlamislar besliyorsunuz onlari
Yuro24 yaoacakmis sonra
Hadi len ordan

Sanki ilke finlandiya anasini satim irkci uefaymis. Sen once finlandiya ol sonra zaten vermeyecek adam sana cunku irkci ama o baska konu

Senin, cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
100senede ortadogu cephesinde yeni bisi yoh

Süper yazmışsın  :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FABRİ BİN PİŞMAN...
⚫⚪🔴
Mario Gomez, Demba Ba, Jose Sosa... Tüm bu yıldızların ortak noktası; Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra eski günlerini aramaları.

Bu listeye son olarak Fabri de eklendi. Fulham formasıyla İngiltere’deki ilk 2 maçında kalesinde 5 gol gören İspanyol file bekçisi, sonraki 3 maçta kulübede oturmuştu. Fabri son oynanan Watford maçında ise kadro dışı kaldı.

Fikret Orman’ın başkanlığı sürecinde rekor oyuncu satışına imza atan Beşiktaş, sadece son 3 sezonda kasasına tam 79 milyon 860 bin Euro koydu. Siyah-Beyazlılar, kariyeri inişli çıkışlı olan yıldızların da performanslarının tavan yapmasını sağladı. Örnek mi? Mario Gomez, Demba Ba, Fabri ve Jose Sosa. Hepsi Beşiktaş’ta zirveye çıktı, ayrıldıktan sonra ise maziyi mumla aradı.

Krallıktan kulübeye...
2015-2016 sezonunda Beşiktaş’ta gol krallığı yaşayan Gomez, öncesindeki yıl Fiorentina’da çıktığı 20 lig maçında sadece 4 kez ağları havalandırabilmişti. Gomez, Beşiktaş’taki müthiş performansının ardından ise Wolfsburg ve Stuttgart’ta bir daha eski günlerini yakalayamadı. Aynı sezonun yıldızlarından Sosa ise sonraki durağı Milan’da sınıfta kaldı.

1.5 sezon sakattı
2014-2015’te 29 lig maçında 18 gol kaydeden Demba Ba, öncesinde Chelsea’de hep rotasyon futbolcusuydu. Ba, Çin’e gittikten sonra ciddi bir sakatlık yaşadı neredeyse 1.5 sene sahalardan uzak kaldı. Senegalli yıldız bir daha da istikrarı yakalayamadı.

2 maçta oynayabildi
Son olarak Fabri... İspanya’da sakatlıkların gölgesinde sezonlar geçiren tecrübeli kaleci, Beşiktaş’ta ise iki sezonda toplam 66 maçta oynadı. 1 şampiyonluk yaşadı. Fabri, sezon başında Premier Lig’e gittikten sonra ise şoka uğradı. Fulham’da sadece 2 karşılaşmaya çıkabildi.

Haber Kaynağı: Fanatik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BÜYÜK OPERASYON...
⚫⚪🔴
Babel, Pepe, Adriano ile devre arasında görüşülecek. Atiba, Ljajic, Tolga, Töre için sezon sonu bekleniyor. Mertcan ile Pektemek yolcu...

Siyah-beyazlılar, 30 Haziran 2019'da sözleşmesi sona erecek yıldızlar için planlarını yapıyor.

Şu anda gündemi en çok meşgul eden isim Ryan Babel. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana muhteşem oynayan Hollandalı yıldız, sürekli olarak milli takıma davet edilmeye başladı.

Yıllık 2.1 milyon euro kazanan 32 yaşındaki oyuncu ile 2 seneliğine anlaşma zemini aranacak. Zam isteyen Babel'in maaşı 2.5 milyon euro'ya çıkarılacak.

Beşiktaş'ın 10 numaralı bölgeye Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic içinse sezon sonunu bekleyecek.

Sırp yıldızdan umutlu olan yönetim, yine de satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu ismin takıma vereceği katkıya bakacak.

PERFORMANSA BAĞLI OLACAK
Yönetim, Babel gibi takıma büyük katkı sağlayan Pepe (35) ve Adriano (33) ile de devam kararı aldı. Pepe'ye 1+1 yıllık, Adriano'ya iki senelik kontrat önerilecek.

Takımın emektarları haline gelen 35'lik Atiba ve 34'lük Tolga Zengin ile de sezon sonu 1 yıllık kontrat uzatılabilir.

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Gökhan Töre'nin ise bu sezon son şansı.

Takımda istenmeyen adam ilan edilen Mustafa Pektemek kesinlikle yollanacak. Altyapıdan çıkan 18 yaşındaki Mertcan Açıkgöz'ün ise sürpriz olmazsa sözleşmesi yenilenmeyecek.

Haber Kaynağı: Fotomaç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

BÜYÜK OPERASYON...
⚫⚪🔴
Babel, Pepe, Adriano ile devre arasında görüşülecek. Atiba, Ljajic, Tolga, Töre için sezon sonu bekleniyor. Mertcan ile Pektemek yolcu...

Siyah-beyazlılar, 30 Haziran 2019'da sözleşmesi sona erecek yıldızlar için planlarını yapıyor.

Şu anda gündemi en çok meşgul eden isim Ryan Babel. Beşiktaş'a geldiği günden bu yana muhteşem oynayan Hollandalı yıldız, sürekli olarak milli takıma davet edilmeye başladı.

Yıllık 2.1 milyon euro kazanan 32 yaşındaki oyuncu ile 2 seneliğine anlaşma zemini aranacak. Zam isteyen Babel'in maaşı 2.5 milyon euro'ya çıkarılacak.

Beşiktaş'ın 10 numaralı bölgeye Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic içinse sezon sonunu bekleyecek.

Sırp yıldızdan umutlu olan yönetim, yine de satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu ismin takıma vereceği katkıya bakacak.

PERFORMANSA BAĞLI OLACAK
Yönetim, Babel gibi takıma büyük katkı sağlayan Pepe (35) ve Adriano (33) ile de devam kararı aldı. Pepe'ye 1+1 yıllık, Adriano'ya iki senelik kontrat önerilecek.

Takımın emektarları haline gelen 35'lik Atiba ve 34'lük Tolga Zengin ile de sezon sonu 1 yıllık kontrat uzatılabilir.

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Gökhan Töre'nin ise bu sezon son şansı.

Takımda istenmeyen adam ilan edilen Mustafa Pektemek kesinlikle yollanacak. Altyapıdan çıkan 18 yaşındaki Mertcan Açıkgöz'ün ise sürpriz olmazsa sözleşmesi yenilenmeyecek.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Tolga Zengin'le senelik 250bin TL'den 1 yıllık uzatılsın. Abilik yapsın.

Çevrimdışı Necmi

O zaman Çatışmalar başlasın :steamed: :steamed: :steamed:

Bu arada seni de ters köşe yaptı @Necmi abi unuttuk sanma :D

İlk devre sonuna kadar forma giyemez diyordun :D

ATİBA SEVİNCİ...
⚫⚪🔴
Fenerbahçe’ye karşı sahadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta iki konu öne çıkarıldı, “2 puan kaybettik ama Atiba’yı yeniden kazandık” yorumu yapıldı.

Fenerbahçe ile ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir derbi maçı oynayan Beşiktaş’ta; yönetim, teknik heyet ve futbolcular, iki puanın kaybedildiği yönünde fikir birliğine vardı.

Fakat ilk kez forma giyen Atiba Hutchinson’ın derbide gösterdiği performansa çok sevinen yöneticilerin ise “2 puan kaybettik ama Atiba’yı yeniden kazandık” diye konuştukları öğrenildi.

Kadıköy’den bir puanla dönülmenin normal bir sonuç olduğunu dile getiren yöneticilerin “Fakat çalkantılı bir dönem geçiren bir Fenerbahçe karşısında, bu iki puanın kendi ellerimizle verdik” dedikleri de ortaya çıktı. Sonuçtan memnun olmayan idarecilerin “Eğer galip dönebilseydik, Antalyaspor ve Bursaspor beraberliğini de telafi etmiş olacaktık. Çok iyi futbol oynamadık ama 1-0’dan sonra durumu lehimize çevirerek farkı açabilirdik” ifadelerini kullandıkları belirtildi.

Atiba’nın, bu kadar uzun bir aradan sonra müthiş bir geri dönüş yaptığını da ekleyen yöneticilerin “İyi ki sözleşme uzatmışız. Hem biz hem de o, bu konuda çok doğru karar vermiş olduk. Kendisine çok iyi bakmış. Hem bir sakatlık dönemi geçirdi hem de kampa katılmadı. Tüm bunlara rağmen kendisini çok iyi toparlamış” dedikleri vurgulandı.

Atiba’nın sırrı!
Fenerbahçe derbisiyle sahalara dönen Atiba Hutchinson en çok öne çıkan isimlerden oldu. Hem sol ayak bileğindeki sakatlık hem de Beşiktaş ile geç sözleşme imzalama nedenleriyle, takımdan kondisyon açısından geride kalan Atiba, doğru tedavi ve antrenman programıyla, bu süreyi en kısa zamana çekebildi.

Tedavisi nedeniyle bir süre yurt dışına giden ve dönüşte bireysel olarak ekstra çalışmalar yapan Kanadalı oyuncu, tam randımanlı olarak Fenerbahçe karşısına çıkabildi. Tedavi sürecindeki disiplini nedeniyle, sakatlık nüksetmeme konusunda başarılı olan Atiba’nın, daha fazla süre alacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Milliyet
konu atiba olunca yapar büyük saygı duyuyorum ona
ama zorunluluk olmasa oynatmazdı hoca ligin ilk yarısı ciddi olarak düşünmediler kadroda
avrupa listesine almadılar bile. diz ameliyatı geçirmiş öyle basit bir ameliyat değil
ben genede oynatma riskine girermi bilmiyorum çok ihtiyaç olmadıkça kenarda oturur
gibi geliyor bana

Çevrimdışı abdusta

konu atiba olunca yapar büyük saygı duyuyorum ona
ama zorunluluk olmasa oynatmazdı hoca ligin ilk yarısı ciddi olarak düşünmediler kadroda
avrupa listesine almadılar bile. diz ameliyatı geçirmiş öyle basit bir ameliyat değil
ben genede oynatma riskine girermi bilmiyorum çok ihtiyaç olmadıkça kenarda oturur
gibi geliyor bana

Atiba Bu hafta sağ BEK çıkarsa şaşırmam(GÖKHAN da sol bek)

Saygılar

Çevrimdışı Orhan_

Atiba Bu hafta sağ BEK çıkarsa şaşırmam(GÖKHAN da sol bek)

Saygılar

Atiba sağ bek Gökhan sol bek çıkacağına ikisi de yerinde oynasın, solu boş bırakalım daha iyi.

Çevrimdışı Necmi

Tolga Zengin'le senelik 250bin TL'den 1 yıllık uzatılsın. Abilik yapsın.
bu seferde sakatım bahanesiyle takımı ihtiyacı olduğu anda yalnız bıraktı
artık uzatılması yanlış olur. ihtiyaç olduğunda yoksa kadroda neden duracak
ona vereceğin imkanı yerli bir kaleciye ver olmadı utkuya ver kariusun arkasında pişsin iyice
gerçi benim utkudan bir ümidim yok ama

Çevrimdışı kyiv

bu seferde sakatım bahanesiyle takımı ihtiyacı olduğu anda yalnız bıraktı
artık uzatılması yanlış olur. ihtiyaç olduğunda yoksa kadroda neden duracak
ona vereceğin imkanı yerli bir kaleciye ver olmadı utkuya ver kariusun arkasında pişsin iyice
gerçi benim utkudan bir ümidim yok ama

Al benden de bir o kadar Necmi Abi. Babasının Semih Yuvakuran olmasının avantajını gördü.İyi bir kaleci olmayınca da gelebileceği maksimum noktaya geldi ve durdu. Seneye iyi bir türk yedek lazım.Utku Beşiktaş seviyesinin kalecisi olmaz.

Çevrimiçi levitate

Al benden de bir o kadar Necmi Abi. Babasının Semih Yuvakuran olmasının avantajını gördü.İyi bir kaleci olmayınca da gelebileceği maksimum noktaya geldi ve durdu. Seneye iyi bir türk yedek lazım.Utku Beşiktaş seviyesinin kalecisi olmaz.
+1903

berke özer'i kapmamız lazımdı

bence hala geç değil ama seneye bakılır
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
07 Ağustos 2017, 07:23:24 »
Başarı diye tanımladığınız şeyler arttıkça kibir ve tahammülsüzlük eşiği artacak, ifadesini sıklıkla kullanmıştım. Beşiktaş camiası özündeki tevazu ile bunu yaşayacak. Yerel rekabette en iyiyseniz diğerleri, sizi aşağı çekecek; her tökezlediğinizde başkalarının başarısızlıkları ve kayıpları ile mutlu olmaya çalışacak. Kimi sevindirdiğiniz ile bu kadar ilgilenmeyin. Zirveye çıktıkça yanlızlaşırsınız. Şayet kusurlarınızı görmezseniz zirve aldatıcıdır. Beşiktaş, yeterince kusurlu. Görüp-görmemek sportif, mali ve idari açıdan yönetenlerin işi.

Çevrimdışı atalay

24 Kasım 2016, 15:29:04 »
Kazanmak; bazen bir maçı, bazen bir turu, bazen bir periyotu geçmek, bazen ise bir kupayı kaldırmak olabilir. Bunun birçok parametresi var. İçinde bulunduğun konjonktürel durum, yapabilirlik, potansiyel aralığı, yarıştığın platform, ekonomik imkanlar ve başarının altyapısına göre kazanmanın şartlarını/tanımlamalarını oluşturabilirsiniz. Fakat kaybetmeyi bilmek, kaybettikten sonra ayağa kalkabilmek, kazanmak için mücadele etmek, kazandıktan sonra yeniden kazanmak için çabalamak bunlarda winner/loser ifadelerinin içinde olan şeyler. Barça ve Real için CL kupasını kaybetmek başarısızlıktır. Çünkü kurulan tüm kadrolar ve hedefler bunun için. Yine Real ve Barça için bazen şampiyonluk bile başarısızlıktır. Çünkü oynanan oyunun niteliği ve doyuruculuğu tatmin etmeyebilir. Bugünün mevcut durumunda ise Beşiktaş için ligi kaybetmek başarısızlıktır. Fakat sadece kupa kazanmak; Güneş ve teknik ekibini, oyuncu grubunu veya yönetimi başarılı yapmaz.

Çevrimdışı atalay

Kazanırken kaybettiğinizi idrak ettiğiniz gün kaybettiğinizin farkına varacaksınız. Bu işin ölçeği skor değil.

Çevrimdışı atalay

+Rekabeti ve başarı tanımını yanlış yapan, oyunun kendisinden önce başka başka şeylere yönelen bir futbol ikliminde adaylık süreci üzerine ülke genelinde anlamsız konuşmalar yapılıyor. İki ülkenin yaptığı tanıtıma bakmanız birbirleri arasındaki futbol kültürü farkını ve gücünü yeterince ortaya koyacaktır.

Çevrimdışı atalay

29 Eylül 2017, 23:10:34
Herkes kapısının önünü yeterince süpüremediği sürece bataklıktaki sinek bitmez. Bu yalnızca futbolun ana aktörleri ya da spor endüstrisine yön verenleri kapsayan bir temizlik de değil. O sebeple sürekli futbol dışındaki her şey konuşulmaya devam edilecek. Buradaki en büyük suçlu ise aptal içerikleri tüketen, birbirini aşağı çekmekten başka önceliği olmayan, kendi camiasının hatalarını ve kusurlarını göremeyen bağnaz müşteriler. Yani taraftarlar.

Sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik, organizasyon, planlama, proje, düstur, liyakat, gen havuzu-yatkınlık, siyasal nedenler ve daha bilumum nüans var. Bunların temeli, spordan bağımsız temel eğitim politikalarından ve sosyal yaşamdan kaynaklı. Ülke sporu gündelik yaşamdan ayrılamaz. Yok yere futbol altyapılarımız için jira eğitimi ve pedagoji üzerine öğrenim görmüş kişilerin spor doktirinleri ve disiplinlerinden kişinin iletişim becerilerine kadar uzanan bir metot ile nitelikli bireyler yetiştirilmesi gerektiğini yazmıyorum. TMOK'un yurt genelinde yapılan araştırmalarında her 10 çocuktan sadece 2'si düzenli bilinçli spor yapıyor. Özellikle vurguluyorum: Çocuk. Ebeveynlerde bu rakam 10'da 1. İstatistiklerde ise Batı bölgeleri pozitif anlamda açık ara zirvede. Yine araştırmalarda düzenli spor yapan 10-16/17 yaş gurubundaki kişilerin 16-18/19 yaş aralığında düzenli spor alışkanlığının yüksek oranda kesintiye uğradı görülüyor. Eğitim/spor arasındaki bir tercihten kaynaklanıyor olabilir mi? Her sene Avrupa genelinde araştırma yapan şirketlerinin spor yapan topluklar grafiklerinde TR son sıralarda. Hareket etmeyen bir toplumdan bahsediyoruz. Ve bu kültür kadim geleneklere dayanıyor. Bugünden yarına değişmeyecek, değiştirmek için de tek-tük atılımlar dışında doğru politikalar görmüyorum. Bunun sonucunda balon spor ekonomisi -başta futbol- bir dolu yetersiz ve gereksiz kişileri zengin ediyor. Bunların zengin olmasının sebebi ise bu ürünü satın alan besleyen müşteriler: Taraftarlar.

Oyun gelişmiyor, rekabet kalitesi artmıyor, kulüpler saha dışında büyümüyor, düzen ve sistem problemli, kazanmanın tanımı ucuz, üretmeyen, popülizmi hedef büyütmek ile karıştıranların olduğu yerde taraftar ne talep ediyor ki böylesine bir organizasyonu diğer aday ülkeye göre kendilerine layık görebiliyor. Ya da futbol endüstrisini ve ülke futbolu yönetenler ne vadediyor ki böyle bir organizasyona diğer aday ülke karşısında aday olabiliyor. Taraftar kendi takımının sahadaki oyunun iyileşmesini, kendi kulübünün kongre yapısının gelişmesini talep etmiyor ki olan-biteni anlaşılır bir şekilde eleştirsin. 
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2018, 18:01:17 atalay ]

Çevrimiçi levitate

+Rekabeti ve başarı tanımını yanlış yapan, oyunun kendisinden önce başka başka şeylere yönelen bir futbol ikliminde adaylık süreci üzerine ülke genelinde anlamsız konuşmalar yapılıyor. İki ülkenin yaptığı tanıtıma bakmanız birbirleri arasındaki futbol kültürü farkını ve gücünü yeterince ortaya koyacaktır.
"her yere stad yaptık kesin bizde"

bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

20 Aralık 2016, 10:14:28 »
Alıntı yapılan: atalay - 08 Aralık 2016, 11:40:58
Altyapı eğitimi ve organizasyonunda önemli problemler var. Fakat en önemlisi altyapıdan üst yapıya oyuncu hazırlayamama sorunu. Bu sanılanın aksine akıla ilk gelen parametreler ile sınırlı değil. Burada tek bir adam üzerinden değerlendirme yapılması da mümkün değil. Kulüp organizasyonu ve işin tüm yönetimsel birimlerini güçlü/doğru kullanmak gerekiyor. Oyuncunun saha içi fundamental yönünü geliştirmek yetmez. Öncelikle bu gençleri saha dışında nitelikli bireyler olarak yetiştirmek gerek. Jira eğitimi ve pedagoji üzerine öğrenim görmüş kişilerin, genç oyunculara; beslenmeden spor doktrinlerine, atletik departmandan oyuncunun kişisel ve bilhassa iletişim becerilerinin gelişimine kadar doğru metotlar sunması, kariyer planlamaları için yardımcı olmaları gerekiyor. Bunun için ise önce üst yapıdaki düstur ve mantaliteyi düzeltmek gerek. Burada kulüp kültürü ve perspektif devreye giriyor. Ülke futbolunu planlayanların genç oyuncuların (18-22/23 yaş) üst yapılarda oynamasını teşvik ettirecek ve kulüplere maddi destek sunacak bir model yaratması lazım. 600 milyonluk balon ligin bunu sunabilecek ekonomik olanakları var. Bu yaş aralığındaki isimlerin bu seviyelerde düzenli oynaması elzem. Fakat siz daha altyapılarda gelişim ve performans yaşındaki gençlerin makas aralığını bu kadar açarsanız üst yapı için iyi bir zemin hazırlamamış olursunuz.

Bundesliga'nın yeni yanın ihalesi 4 yıl için 4,64 milyar € bedel karşılığında satıldı. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3'lük bölümü ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?

Onlarca nüans varken şu fark bile yeterli. Tanıtım videosunda son yağlı kontratını almış futbolcuları koyarken karşı taraf Bundesliga'nın uluslararası yıldızlarını koymak ile uğraşmıyor. Yetiştiriyor. Önünde alabileceği 5-6 kontrat daha olan oyuncular ile 30 yaşındaki teknik direktörler ile rekabette başarı kovalıyor ve başarıyor. En azından saha içinde başkalarını etkileyecek bir şeyler sunuyor.

Caner Erkin'in kart cezası sebebiyle Şenol Güneş Vida'yı sol beke, Medel'i stopere çekmeyi planlarken orta alanı ise Atiba - Oğuzhan ikilisine emanet edip ileri dörtlüde Babel, Quaresma, Ljajic ve Larin'i oynatacak. (beIN SPORTS)

Çevrimdışı goktasoktay

bir ülke düşünün; bir maçta misafir takımın hocasının kafası tribünlerden gelen yabancı cisimle yarılsın sonra o hoca içeri girerken gelen başka cisimlerle düşsün iki seksen yere serilsin maç yarım kalsın sonra o tff o maçı birinin talimatı ile yeniden oynatmaya yeltensin mağdur takımı cezalandırsın, sonra o tff gidip uefaya organizasyonu ben yapacam die müracaat etsin. bu durumda uefanın vereceği en nazik cevap "bekleme yapma dewam et kapının önünü kapatıyorsun" olurdu, öyle de oldu...
Ağzına sağlık abi..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Onlarca nüans varken şu fark bile yeterli. Tanıtım videosunda son yağlı kontratını almış futbolcuları koyarken karşı taraf Bundesliga'nın uluslararası yıldızlarını koymak ile uğraşmıyor. Yetiştiriyor. Önünde alabileceği 5-6 kontrat daha olan oyuncular ile 30 yaşındaki teknik direktörler ile rekabette başarı kovalıyor ve başarıyor. En azından saha içinde başkalarını etkileyecek bir şeyler sunuyor.
Bence bu saydıklarının hepsi bizde olsaydı bile bu organizasyonu yinede bize vermeyeceklerdi.
Siyasi sebepleri gözardı edip de salt futbol iklimi ile anlatmaya çalışırsak yanılgıya düşeriz.
Senin saydığın sebepler Almanya'nın kazanmasını ancak %20 etkilemiştir.
%80 siyasidir.Ve bu bizim ne kadar kötü bir şekilde yönetildiğimizin de ap açık resmidir.