Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741530 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

kadro kalitesi sadece forvetlemi ölçülür
kalede tolga beklerde ismail serdar stoperde ersan vardı
kadro kalitesi ersandan başlayıp pepede biten süreç
tolgadan başlayıp kariusda biten süreç
sametle başlayıp şenol güneşle biten süreç
larin demeyeceksin iki sezon öncenin gol kralı var kadronda
gol atmayımı bilmiyor gol kralı olduğuna göre biliyor sende atamıyorsa sorgulanacak kişi
yönetim değildir. biliç kondisyonundan çıkmış zımba gibi takım ortadan dele dele geliyor
en fazla koşan takımız o takımda loveda olsa atardı ama bu takımda gomez atabilirmiydi
takımda kondisyon yok yürüyerek oynuyor oyuncular fener maçını sıfır pozisyonla
bitirdik iyi forvetin olunca hokus pokus yapacak top ceza sahasınamı gelecek
topu oraya getiriyorsan love da atar. sen on tane pozisyon yaratırsın forvetlerin atamaz
o zaman dersin forvet kötü ama pozisyona giremiyorsan top ceza sahasına inmiyorsa
forvet şikayet edeceğin en son şeydir. bak gs bu konuda bizden kötü adamlarda hiç forvet yok
ama ligin en fazla gol atan takımı.
kim abartıyor iki senedir bunları söyleyip durdum yok talisca yok abou diyerek hatayı başka yerlere atmaya çalışan
ben değildim. halada aynı şeyler sorun sahada değil saha kenarında ligde realle barcayla oynamıyoruz
rakibimiz bunlarmış gibi abartan ben değilim ligin en kaliteli kadrosuna sahipsin sahanda antalyaya
yeniliyorsan forvet yok demek abartmanın nirvanasıdır.

Sol bekte kalitemizin artmasını yönetime degil Aziz Yildirim'a borçluyuz. Diger kısımlara katiliyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

FLAŞ !
Beşiktaş futbolcusu Caner Erkin hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği gerekçesiyle sabah mahkemeye çağırıldı.
Bir diğer futbolcumuz Tolgay Arslan hakkında ise zorla getirme kararı alındı.

Çevrimdışı Librarius

Bu sezon Süper Lig'in ilk altı haftasında en fazla pas hatası yapan oyuncular (kaleciler hariç):

Jose Sosa - 92

Caner Erkin - 81

Pepe - 70.

Alıntı.

Caner Erkin top musrifidir zaten. Yanında pas opsiyonu var ama kardeşimizin pas atması icin illa 20 metrelik bir mesafe olması lazım. Solbek görünümlü super star zannediyor kendisini.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Aksi düşünülebilir mi? O kadar büyük ticari bir hareket Türkiyeye yedirilmeyecek kadar değerlidir. Ne olimpiyatlar ne de başkabir organizasyon asla Türkiyeye verilmez. En fazla günübirlik final maçları hepsi bu.

Astari yuzunden pahaliya geliyor bu organizasyonlarin. Sen imajini boyle spor oyunlariyla duzeltmeye calisana kadar yapilabilecek zilyon tane is var. En basta da olur olmaz seyler icin alakasiz, menfaatlerimizle ilgisiz konulara salca olup diger ulkelere ergen gibi atar yapmamak geliyor mesela.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aksi düşünülebilir mi? O kadar büyük ticari bir hareket Türkiyeye yedirilmeyecek kadar değerlidir. Ne olimpiyatlar ne de başkabir organizasyon asla Türkiyeye verilmez. En fazla günübirlik final maçları hepsi bu.
Biz alsaydık, bu turnuva için 70 milyar Euro yatırım yapılacaktı.

Nasıl bir ticari hareket olacaktı da geri dönecekti bu para?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bir milyon orta yapıyoruz abi, hepsi mi auta taça gidiyor
Gomez'in attığı gollerin birçoğunda bugünkü arkadaşlar olsa isabetsiz orta / pas olarak kayda geçerdi.

Ben senin dediklerini anlıyorum, Gomez dedin yarama tuz bastın - O bambaşka bir adamdı.
Ayrıca, saha kenarından söylenen ne olursa olsun O oyundayken Quaresma bu kadar baskın rolde olamazdı.
evet hepsi çöpe gidiyor o nedenle 400 orta 10 asistle sonuçlanıyor
adamın orta açtığı yer arka direk arkası sürekli zaten içeri attıkları golle sonuçlanıyor
arka direk arkasına attığına biri yetişip içeri çevirebilirse  ne ala ama büyük çoğunluk auta gidiyor

Çevrimdışı kyiv

Biz alsaydık, bu turnuva için 70 milyar Euro yatırım yapılacaktı.

Nasıl bir ticari hareket olacaktı da geri dönecekti bu para?

Sadece 1 aylık organizasyonun getirisi olarak bakmamak lazım.Futbol altyapısına, şehir altyapılarına vs. katabileceklerini düşündüm. Neyse ben politik açıdan bakmadım olaya. Bugün Erdoğan Başkan olmasa bile o organizasyon asla alınamazdı. Avrupa Şampiyonasını Avrupalı olmayan bir ülke düzenleyemez. Bir tek istisna hariç! Şu anda tek merak ettiğim İsrail ne zaman düzenleyecek bu organizasyonu acaba? Malum Avrupa Kupalarında yer alan İsrailin Avrupa Şampiyonasını düzenlemesi de hakkıdır.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Erzurumun basina şifo gelmis, hadi hayirlisi belki bi surpriz yaparlar bu hafta..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Bu tür organizasyonlar tamamiyle israftan başka bir şey değil.
Çok şükür uçurumun kıyısından döndük.

Önce ayağımıza don alalım sonra gerisini hallederiz

Çevrimdışı underworld

Fikret Orman : “sözleşmelerin TL’ye geçirilmesi konusunda tüm kulüpler olarak mutabık kaldık. oyuncular, hocalar ve aynı menajerlerle yapılan anlaşmalar TL'ye çevrilecek"

Çevrimdışı El Nino

Ülkemize daha kolay kolay yabancı oyuncu gelmez. Geçmiş olsun

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman : “sözleşmelerin TL’ye geçirilmesi konusunda tüm kulüpler olarak mutabık kaldık. oyuncular, hocalar ve aynı menajerlerle yapılan anlaşmalar TL'ye çevrilecek"
*yerli oyuncu ve hocalar
bipbipbupbup

Çevrimdışı El Nino

sen forumda yoktun o zamanlar

Renkli televizyon bile yoktu o zamanlar  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

UEFA Başkanı Ceferin: "Değerlendirme raporu sonucunda Türkiye'de düzenlemenin bazı riskleri vardı. Türkiye'nin insan hakları aksiyon planı eksikti. Otel kapasitesi limitliydi. Birçok şehir için bazı endişeler vardı."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

‘N’aptın yenge!’… Beşiktaş formasıyla F.Bahçe tribünlerinde… | Skor

Derbiye Beşiktaş forması giyen arkadaşı ile gelen Fenerbahçe taraftarı Semih Kababulut’a Sözcü Skor ulaştı. O taraftar derbi tribünlerinde yaşadıklarını Skor’a anlattı:

“Fenerium üst tribününe bilet aldık. Kombinemiz yok, maçı daha önce tanıdığımız insanların arasında izlemedik. Daha çok tepki bekliyordum ben. Hiç küfür olmadı. Daha çok şakalar ve takılmalar oldu. ‘N’aptın Yenge’ diye takıldılar, bana da enişte demeye başladılar. Maç öncesinde yanımızdaki bir kadın ‘Acaba bir şey mi giysen üstüne, gerginlik çıkabilir ben korkarım’ dedi. Ama kız arkadaşım çıkarmak istemedi. Kötü bir şey de yaşanmadı. Sadece bir bakan tekrar baktı, sonra da bana baktılar genelde ‘Acaba bu adam deli’ mi der gibi. Maç çıkışında da ‘1-1 bitti dua et, yenilseydik sıkıntı çıkabilirdi’ diye şaka yapan bir grup oldu.”

Derbiye Beşiktaş formasıyla gelen Yağmur Gurur da maç gününü “Arkadaşımla maça gitmeye karar verdikten sonra bilet alışımız da, buluşmamız da, maça gidişimiz de çok olaylı oldu. Maça girebilmeyi gerçekten çok istedik, ama ben koyu bir Beşiktaş’lıyım o ise Fenerbahçe’li.. Ev sahibi taraf o olduğu için mecbur onun tarafında izleyecektik” diye anlattı ve devam etti:

“O gün beni formayla gören, maça gideceğimi ve hatta Fenerbahçe tribününde izleyeceğimi öğrenen, herkes beni bu kararımdan caydırmaya çalıştı. Başıma bir şey gelmesin istedikleri için çok dil döktüler. Maalesef ki insanların aklında sadece kötü görüntüler kalıyor.

Görenin bir daha bakması, sonra dönüp bir daha bakması, bir formama bir yüzüme bakması, yapacak bir şey bulamayıp gülmesi ya da söylenerek uzaklaşması çok eğlenceliydi. Ancak gerçek şu ki, ne benim formamla o tribüne girmem dünyanın en büyük cesaret örneğidir, ne de tribündekilerin bana bir şey yapmaması en büyük centilmenlik. Bu zaten olması gereken şey.”

MALMÖ'LÜ FUTBOLCUDAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI...
⚫⚪🔴
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi grup 2. maçında karşılaşacağı Malmö'de tecrübeli forveti Marcus Antonsson, tur atlama şanslarını değerlendirdi.

27 yaşındaki forvet, "Beşiktaş'ın gruptan çıkacağı kesin. Avrupa Ligi standardının üstünde bir ekip. İkincilik için Genk ile çekişiriz" dedi. Antonsson, 4 Ekim'deki maça 3 puan için çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

2013'ten bu yana ilk kez Süper Lig'de üst üste 8 maçta gol yedik.

Atiba: "Formamı özlemişim. Takımıma böyle önemli bir maçta dönmek de benim için anlamlı oldu. Oyun genelinde başarılı bir görüntü sergilediğimi düşünüyorum. Pas anlamında orta sahada takımıma gereken desteği verdim. Ancak ilerleyen karşılaşmalarda daha iyi olacağımı umuyorum."

:lol: :lol: :lol: :lol: :akuma: :akuma: :steamed:

7. hafta hakemleri açıklandı

G.Saray - Erzurum, Alper Ulusoy

Trabzon - Kasımpaşa, Ali Palabıyık

Beşiktaş - Kayseri, Yaşar Kemal Uğurlu

Rize - F.Bahçe, Cüneyt Çakır

Başakşehir - Malatya, Fırat Aydınus

Çevrimdışı abdusta

*yerli oyuncu ve hocalar

Maalesef çift pasaportlu olanlar bu nedenle belkide Türk milli takımını tercih etmeyecek ve yabancı statüsünden
euro yla yıllık ücret alacaklar.

saygılar

Çevrimiçi levitate

Maalesef çift pasaportlu olanlar bu nedenle belkide Türk milli takımını tercih etmeyecek ve yabancı statüsünden
euro yla yıllık ücret alacaklar.

saygılar
bi kılıf bulur hallederler kesin
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

Uygulama safhasında başarılar diliyorum. tüm klüplerin bir konuda mutabık kalması ne kadar anlamlı ki?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Uygulama safhasında başarılar diliyorum. tüm klüplerin bir konuda mutabık kalması ne kadar anlamlı ki?
0.98 faiz, 120 ay taksit vs rezidansta satıyorlar zaten. Gider kulübe bir rezidans aldırırım, taksitleri kulüp öder. Bu kadar basit
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı leylileyli

Danimarka’da yaşadığım için Malmö’ye gitmeye düşünüyordum ve ilk kes Beşiktaş maç‘ini statdan görecektim ama bilet bulamıyorum  :by2: