Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741963 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Ooo baya genc gosteriyor fotoda, botokslu olmasin bu
Siir nasildi
Yas 55 yolun yarisi

Bu Porto Quaresma'yi istemiyor muydu yahu? Devre arasi gonderelim iste. Alsinlar Ricardo'yu versinler Abou'yu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi levitate

Bu Porto Quaresma'yi istemiyor muydu yahu? Devre arasi gonderelim iste. Alsinlar Ricardo'yu versinler Abou'yu.
3 bacağından sadece birini verirler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

takımda santrafor kalmadı kadro kalitesinin yükselmesi gomezle başlayıp larinle biten süreç mi  :alala: gomezden larine doğru giden süreci sen ben mi yaptık yoksa yönetim mi ?

bence de haklısın abartmakta üstümüze yok...
kadro kalitesi sadece forvetlemi ölçülür
kalede tolga beklerde ismail serdar stoperde ersan vardı
kadro kalitesi ersandan başlayıp pepede biten süreç
tolgadan başlayıp kariusda biten süreç
sametle başlayıp şenol güneşle biten süreç
larin demeyeceksin iki sezon öncenin gol kralı var kadronda
gol atmayımı bilmiyor gol kralı olduğuna göre biliyor sende atamıyorsa sorgulanacak kişi
yönetim değildir. biliç kondisyonundan çıkmış zımba gibi takım ortadan dele dele geliyor
en fazla koşan takımız o takımda loveda olsa atardı ama bu takımda gomez atabilirmiydi
takımda kondisyon yok yürüyerek oynuyor oyuncular fener maçını sıfır pozisyonla
bitirdik iyi forvetin olunca hokus pokus yapacak top ceza sahasınamı gelecek
topu oraya getiriyorsan love da atar. sen on tane pozisyon yaratırsın forvetlerin atamaz
o zaman dersin forvet kötü ama pozisyona giremiyorsan top ceza sahasına inmiyorsa
forvet şikayet edeceğin en son şeydir. bak gs bu konuda bizden kötü adamlarda hiç forvet yok
ama ligin en fazla gol atan takımı.
kim abartıyor iki senedir bunları söyleyip durdum yok talisca yok abou diyerek hatayı başka yerlere atmaya çalışan
ben değildim. halada aynı şeyler sorun sahada değil saha kenarında ligde realle barcayla oynamıyoruz
rakibimiz bunlarmış gibi abartan ben değilim ligin en kaliteli kadrosuna sahipsin sahanda antalyaya
yeniliyorsan forvet yok demek abartmanın nirvanasıdır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

900K € zam nedir ya ülkedeki memur kesimin aldığı toplam zam okadar etmiyor.  :claps:

Çevrimdışı emre_1978

...

o takımda loveda olsa atardı ama bu takımda gomez atabilirmiydi

...

Evet, atardı. Ve biz bu oyun tarzıyla bile liderdik.
O takımda Gomez yerine Love olsaydı Olimpiyat'taki FB / GS ve Telekom'daki GS derbilerini alamazdık. Gomez sadece golcü değildi.

Çevrimiçi Necmi

Ama ama @Necmi abi buda nesi  :D

her zaman söylediğim nettir muslera çizgide çok iyi ama ben çizgi kalecilerini sevmem
bütün mesajlarımda çizgide iyi olduğunu söyledim. çizgiden ayrıldığı andada berbat olduğunu defalarca söyledim bir metre
önüne düşen topa bile çıkamıyor tr standartlarına göre kötü kaleci değil fabri gelene kadar iyiydi fabri geldi pabuçlarını dama attı
volkanla mukayese edersen iyi kaleci fabri ile mukayese edersen kötü kaleci karius ile mukayese edersen kaleci bile değil :D

Çevrimiçi Necmi

muzleranın kötü kaleci olduğunu ilk dile getiren ben değilmiydim yahu  :alala:

hatta adamın adı çıktı bizim çöp forvetler heriften tırsıyor nasılsa kurtarır die düşünüp üstüne vurmaz çatala vuracam derken de kabiliyetsiz oldukları için dağlara taşlara vuruyorlar diyordum. sürecin dewamında ise ne zaman yabancı serbestliği geldi gelen gavur topçular gavur gibi vurdular muzleraya o da geleni gideni aldı kumbaraya diyen de ilk bendim  :bandit:
sen forumda yoktun o zamanlar

Çevrimdışı underworld

Yasaklı sitede bi haber var Babel'e 900bin euro zam yapılıp maaşı 3 milyona çıkarılacakmış yeni sözleşme teklifinde..
Olamazzzz, olamazzzz!

Çevrimiçi Necmi

Evet, atardı. Ve biz bu oyun tarzıyla bile liderdik.
O takımda Gomez yerine Love olsaydı Olimpiyat'taki FB / GS ve Telekom'daki GS derbilerini alamazdık. Gomez sadece golcü değildi.
nasıl atacak anlamıyormusunuz fener maçını 0 pozisyonda bitirdik top ceza sahasına girmedi
bizim pozisyon ortalamamız maç başına 3.9 ligde en alttaki takımın bile değil pozisyona girersen forvet gol atar
gs maçında uzaktan vurdu gol oldu al işde bu maçtada babel attı öyle atılan bir golle maç kazanamıyorsun
pozisyon olarak saydıkları uzaktan vurulan şutlarda dahil tokide attığı gol bir metreden boş kaleye vurmuştu
topuda olcay vermişdi yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı underworld

nasıl atacak anlamıyormusunuz fener maçını 0 pozisyonda bitirdik top ceza sahasına girmedi
bizim pozisyon ortalamamız maç başına 3.9 ligde en alttaki takımın bile değil pozisyona girersen forvet gol atar
gs maçında uzaktan vurdu gol oldu al işde bu maçtada babel attı öyle atılan bir golle maç kazanamıyorsun
pozisyon olarak saydıkları uzaktan vurulan şutlarda dahil tokide attığı gol bir metreden boş kaleye vurmuştu
Ozi > Cenk > Gomez

Çevrimdışı emre_1978

Doğru zamanda doğru yerde olarak atardı abi. Quaresma'nın Adem'e vermek yerine Larin'e attığı topa dokunurdu mesela.
Gerektiğinde de ceza sahası dışından atardı. Takım saçmaladığında müdahale ederdi vs.

Cenk vermişti pası, ona da Oğuzhan.

Çevrimdışı zafkan

Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Necmi

Doğru zamanda doğru yerde olarak atardı abi. Quaresma'nın Adem'e vermek yerine Larin'e attığı topa dokunurdu mesela.
Gerektiğinde de ceza sahası dışından atardı. Takım saçmaladığında müdahale ederdi vs.

Cenk vermişti pası, ona da Oğuzhan.

top ceza sahasına girmiyorsa doğru yer neresi olacak biz kendi sahamızda top çeviriyoruz
bıkmadan usanmadan dakikalarca sonra uzun quaresmaya at oda orta açsın top ya taça yada auta gitsin
bizim artık doğru zamanımız doğru yerimiz yok sen geçen sezon bütün sezon boyunca forvetine tek bir asist
yada asist olabilecek bir pas atmamışsın. neyi konuşuyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Yok Cenk vermişti.
hatırladım soldan girmişdi ceza sahasına kaleye bir yada birbuçuk metre mesafeden atmışdı topu
gomez dokundu merkez oyunuydu biz geçen sene ligde toplasan böyle iki gol anca atmışızdır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok zor dostum. Bizim stadi niye koymamislar acaba?
KAPASİTE

50.000 üstü 2 stad lazım o yüzden Olimpiyat  ve Tokiyi koymuşlar listeye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emre_1978

top ceza sahasına girmiyorsa doğru yer neresi olacak biz kendi sahamızda top çeviriyoruz
bıkmadan usanmadan dakikalarca sonra uzun quaresmaya at oda orta açsın top ya taça yada auta gitsin
bizim artık doğru zamanımız doğru yerimiz yok sen geçen sezon bütün sezon boyunca forvetine tek bir asist
yada asist olabilecek bir pas atmamışsın. neyi konuşuyoruz.

Bir milyon orta yapıyoruz abi, hepsi mi auta taça gidiyor
Gomez'in attığı gollerin birçoğunda bugünkü arkadaşlar olsa isabetsiz orta / pas olarak kayda geçerdi.

Ben senin dediklerini anlıyorum, Gomez dedin yarama tuz bastın - O bambaşka bir adamdı.
Ayrıca, saha kenarından söylenen ne olursa olsun O oyundayken Quaresma bu kadar baskın rolde olamazdı.

Çevrimdışı underworld

Bu sezon Süper Lig'in ilk altı haftasında en fazla pas hatası yapan oyuncular (kaleciler hariç):

Jose Sosa - 92

Caner Erkin - 81

Pepe - 70.

Alıntı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk vermişti abi Tokide ki golün pasını

Oguzhan Cenki kaçırdı , Cenk de Gomez e alda at dedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Abi ne alakasi var fikret orman aday olmasin diye serdali aldi da denir 1000kisinin oy kullanacagi kongre sonucta.
Baskan super bi sitrstecik derinlik verdi bence super manevra kendi gelecegi icin
Ha mayista anc aday olur guclu bir yonetim kurarsa ortalik karisir tabi
Ama baskan bu hamleyle bir cepheyi kapatti
Dusmanini yakinina aldi

Baskanin baska bir stratejisi daha var: maddi olarak guclu birini alıp futbolun basına koyuyor. Ayrica mali islerle, odemelerle, hacizlerle, bankalarla ugrasmasini istiyor bu kisinin (ANC'nin yaptigi gibi). Bu islerle ilgilenen guclu yönetici Safak, Metin ve Umut Guner beylere isin show kısmında rahatlık sağlıyor. Yani o guclu yonetici baskan ve has adamlarına show yapma alanı açıyor. ANC bu duruma isyan ettigi icin çekildi. Ben Serdal Adali'nin da fazla dayanacagini sanmıyorum. Ozellikle transfer islerinde Serdal Adali'yi geride tutamaz baskan. Bu konuda iddialıyım.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

aday olsa ne olur karşısında şansı yokki. anç ninde şansı olmaz zaten girmez seçime
Rahmi koç adaylığını koymadığı sürece Başkan kazanır.

Abi bu sene de şampiyonluk kacarsa isler değişmez mi? Artık stadyum yaptım falan pek ise yaramaz gibi geliyor bana. 7 sene de  şampiyonluk bence artık kabul edebileceğimiz bir istatistik degil.

Çevrimdışı Librarius

dönemsel şeyler olur reis ben küçükken başımızın belası bursaydı die hatırlıyorum, dediğin gibi o geremili dönemler gençler fenere paso kıyardı, kıyım kıyım doğrardı feneri ama düşünüyorumda bu cincona düzenli ters gidemiyordu kimse hep fetö işleri nedeniyle bu cinconun. @mylife1903

GS dedin mi orda duracaksın. Az once baktım da 2011-2012 sezonundan bu yana ligin ikinci yarilarinda haramzadelerle deplasmanda oynuyoruz. Bu tesadüf olabilir mi?  Ayrica Demirören geldi geleli neredeyse her sezon son 4 haftaya bir derbi deplasmani verilmiş bize.

Gecen GS maci Vodafone'da olsa GS şampiyon olabilir miydi? Bunlar sarraf titizliğiyle calisiyor. Bu tur ince dokunuşlarla adamlar cop hocalar ve kadrolarla şampiyon oluyor.
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2018, 16:35:00 Librarius ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Librarius

muzleranın kötü kaleci olduğunu ilk dile getiren ben değilmiydim yahu  :alala:

hatta adamın adı çıktı bizim çöp forvetler heriften tırsıyor nasılsa kurtarır die düşünüp üstüne vurmaz çatala vuracam derken de kabiliyetsiz oldukları için dağlara taşlara vuruyorlar diyordum. sürecin dewamında ise ne zaman yabancı serbestliği geldi gelen gavur topçular gavur gibi vurdular muzleraya o da geleni gideni aldı kumbaraya diyen de ilk bendim  :bandit:

Yok yok bendim.  :D

Çevrimdışı Librarius

Azıcık kırgınım ona
FB macında bos durumda şut-gole musait Ademe pas vermedi ,içeri auta çıkacak beyhude orta yaptı,keza larinin uzagından geçti gitti.

saygılar

O pozisyonda benimde kalbimi kirdi.

Çevrimdışı kyiv

Almanya'ya verdiler  :bawling:

Aksi düşünülebilir mi? O kadar büyük ticari bir hareket Türkiyeye yedirilmeyecek kadar değerlidir. Ne olimpiyatlar ne de başkabir organizasyon asla Türkiyeye verilmez. En fazla günübirlik final maçları hepsi bu.