Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736001 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı WOTGATE

Lens aşırı kötü olmasa, Gökhan Töre ayakta durabilse, Şenol Hoca'nın ruh hastası gibi ısrarla Quaresma'yı oynatacağını hiç düşünmüyorum. Bu 'manevi oğlu', 'laz inadı' lafları falan da komik geliyor açıkçası. Adam kendisi söyledi kaç kere, 'ben hayatımda Quaresma kadar çok çalışan bir futbolcu görmedim' diye. Üç tane adam var. İkisi tamamen çöp, bir tanesi bazı maçlarda yok, bazı maçların kahramanı... İkisi 10 üzerinden 2, biri 10 üzerinden 6... O da 6'yı oynatıyor, 'hadi inşallah' diyor.

Bizi 'hoca artık istifa etsin' noktasına getirebilmesi için, Quaresma'dan net olarak daha iyi bir kanat adamımızın olması, hocanın da buna rağmen ısrarla onu oynatmaması gerekir, ki bu hiç olmadı.

'X çok kötü, bari Y girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' yaklaşımı da hem fazla duygusal, hem fazla matematiksel... 'Negredo çok kötü, Larin girsin, daha kötü nasıl olabilir ki' diyorsun, Larin, Negredo'dan bile daha kötü olunabildiğini kanıtlayıveriyor. Durum ortada... Elden bir şey gelmiyor.

Bugün bana göre hocanın tek hatası Oğuzhan'la başlamasıydı. Bir de maçtan önce, 'Ljajic'i oynatsaydık orta saha fazla yumuşak kalırdı' dedi. Oğuzhan çok sertmiş gibi... Ona anlam veremedim. Onun dışında bir şey görmedim. 'Ljajic niye yok, Babel'in forvette ne işi var' diye çıldıranlar, Ljajic ve Larin girdikten sonra gol yediğimiz için bu değişikliğe tepki gösteriyorlar. Bence gayet doğruydu. Rakibin moral yerlerde, koşmuyorlar, doğru dürüst organize olamıyorlar, çok kopuklar, maç ellerinden gitti gidecek... Ljajic'i alıyorsun sorumluluk alsın, liderlik yapsın diye. Ne olursa olsun bir forvet sokuyorsun oyuna, ikinci gol için... Olmuyor. Ljajic sorumluluk almıyor, korkak oynuyor... Falan filan...

Şenol Hoca'yı el birliğiyle göndereceksiniz, orası belli oldu. Yerine Abdullah Avcı dışında biri gelirse, hele de gelen yabancı olursa, en az bir senenin daha ziyan olacağını umarım herkes göz önünde bulunduruyordur.

Neyi gönderiyorlar el birliğiyle Şenol hocamı zor bulduk kolay bırakmayız sonuna kadar sahip çıkacağım haftaya kayseri maçında da Şenol Güneş diye bağıracağım

Çevrimdışı tangaz

Lens koyunun olmadığı yerdeki keçi abdurrahman çelebidir. Neden alındı ne umuluyordu ne buldular?Bir de sebep olanın ağzından duymak isterim.
Quaresma hiç olmazsa iç sahada yağmasa da gürlüyor. Lensten de hiçbirşey olmaz.1,5 senedir Şenol Güneşe rağmen insan 1 maç şansını değerlendirir.Bugün onun yerinde o ayarda bir futbolcu olsaydı kesinlikle gol bulurdu. Bu kötü Fnerbahçeye pozisyon üretemiyorsan önünde bulduğun topu kaleye gönderimiyorsan konuşmayacaksın. Hep bir mazeret mazeret mazaret. İcraat göremiyoruz 1,5 senedir.

aynen öyle hatta a.çelebi bile değildir b c d e daha gerilerdedir yani. ben hiç bir maçta da işte ben burdayım ulen savulun bakiim duruşu ve etkisi görmedim lensten  isyanını sahaya yansıtacak uçacak kaçacak buldozer gibi ezecek omzu koya koya yara yara ilerleyecek bizde herif deli gibi ısırıyor forma hakkı diyecez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

larin malesef olmayacak gibi duruyor negredo +larin+ love üçlüsünün maliyetine santrafor sorununu kökten çözerdik

el mahkum babelle maça başladık santraforda ve o da gol dışında pek bi varlık gösterememiş sanırım
Babel baya baya iyi oynadı abi ileride sisirilen bütün topları aldı , top tuttu , geriye geldi vs vs bayağı iyiydi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

%100 haklısın. tepeden tırnağa sarmal biçiminde güven sorunu var camiada.

Yönetim kendi içindeki çatlaktan ekonomik koşullardan taraftardan güven alamıyor. Hatalar yapıyor.

Hoca yönetimden takviye maaş kadro planlaması hatta kendi konumunun ne olacağından güven alamıyor.

Oyuncular hocadan keyif aldıkları daha iyi hissettikleri ve kendilerine uygun olan pozisyonlarda oynamamalarından yanlış oyun planından hatalı oyuncu tercihlerinden güven alamıyorlar.

Taraftar yönetimden-hocadan ve oyunculardan güven alamıyor...

her hafta aynı şeyi deneyip yaşayıp görüyoruz babel-pepe skor yaparsa 3 puan alıp 1 hafta daha umudumuz sürüyor veya rakipler tökezlerse yok tam tersi olursa hem şampiyonluktan uzaklaşmaktan hem de bari doğru oyun keyifli oyun olsa sonuç bu maç kötü olsa da olur diye teselli olamamaktan umutsuzluğa düşüyoruz.
Bir tane santraforun olsa adam gibi 100tane ayibini orter

Çevrimdışı cursedofdragon

yediğimiz gol de caner ve vida neden hava topuna çıkmadı ?

Çevrimdışı mrred

Uzunca süredir tarif ettiğim şeyleri süreç içinde katlanarak izlemekten sıkıldım. @EMİR EMRE | Bugün iyi yönetti. O yüzden değerli oyuncu. @38life | Zihnimdeki oyunun oyuncuları belli de Beşiktaş oradan çok uzak. Kazanırken de uzak. Bir kere oyunu bilmeyen oyuncunun özel motorik, atletizm ve problem çözme becerileri yok ise Beşiktaş'ta yeri yok. Ki bu sayı arttıkça oyun kurgusu zayıflayıp-kolay oyun tercih ihtimali artıyor. Defaatle yazdım o sebeple bu oyunculardan vazgeçmiyor. Oyun önemli değil, sonucu tüm rizikosu ile en kestirmeden sunabilecek olan onun değişmezi. @mrred | Doğru. Bir de yönetim-teknik heyet -ki iki tarafta tek adam üzerinden şekil alıyor- problemlerini çarpıştıran taraftar kitlesi var. Yanlışlar karşılıklı var ise bu birbirini götürüp kompanse edemez. Burada cephe alınacak durum olmamalı. Oyunun gelişememesi ile ilgili eksik görülen şeyler neler ise eksik olan onlardır. Burada taraf olmak tuhaf. @BJKTÜRK23
Hem oyunu bilmiyor hem de motorik atletizm yönünden zayıf bir oyuncu göz göre göre oyunu bu kadar baltalarken hala oğuzhan ve lensi ilk çıkacaklar arasında görmesi çok acı.Geçiş oyunu planı yapmışsın ilk çıkan oyuncular nasıl oğuzhan ve Lens olur? Daha 3 gün önceki maçta attığımız 3. gol oğuzhan lens ortaklığından hızlı hücumla geldi. Bursa maçındaki gol oğuzhan babel ortaklığından geldi hadi oyuncuya saygın yok bari bunları düşün. Bu değişikliklerin bir izahı yok. Defansif olarak oğuzhanla zayıf olacağımızı düşünüyor ama Tolgayla daha zayıfız çünkü topa sahip değiliz. Yediğimiz gol tamamen Tolgay ve q7 hatası inanılır gibi değil. Bağıra bağıra geldi bu skor. Resmen bağıra bağıra geldi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:50:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Aynen... Quaresma'dan ölümüne nefret eden birini getirelim Beşiktaş'a hoca olarak, 2 hafta Lens'i, 1 hafta Gökhan Töre'yi oynatır, sonra ikisini de A2'ye yollayıp Quaresma'yı kadroya alır. Maalesef gerçek bu.

Futboldan anlayan bir adamı getirelim ilk işi Quaresma ile takımın ilişkisini kesmek olur. Lens'i yetersiz bulursa başka şeyler dener. Maalesef asıl gerçek bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Adem arıza adam.
3. kez pas alamazsa sahada quaresmaya dalar.

Çevrimdışı kyiv

ben fenerdeyken lensi ilk başlarda beğeniyordum çok öyle uzunuzun seyretmiyordum ama özetlerde iyiydi ne zamanki bize karşı oynadı şu 1-1 biten marcelonun kendi kalemize gol attıgı maç baktım bi numarası yok hatta adriano bunu amele sümüğü gibi yapıştırıyordu sürekli baktım büyük takım topçusu değilmiş die yazdık bu satırlarda o gün.

Lens ve Negredo...Öyle yanlış 2 adama para gömüldü ki senelerce kurtulamayacağız.Hem istediğini alamıyorsun hem gönderemiyorsun daha halitelisi yerine Larin gibi daha kalitesizini alıyorsun. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor. Hoca da bu beceriksizlik silsilesinde yerini alınca ne oynadığımız oyun zleyene ne de oynayana zevk veriyor. Sadece birirlerinin egosu yelpazeleniyor...

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın kafesi çok karisik. Neyi nasıl yapacagını bilemiyor. Ljajic'i harcamasından korkuyorum acikcasi.
Harcamaz harcamaz adam daha yeni geldi, oyuna girdi gol yedik zaten. Gecen sezonda boyledi yeniler girince gol yiyorduk yeniler oynadikca puan kaybediyorduk, biraz alisir icerdeki maclarda gol katkisi verince guven kazanir daha gecen gun geldi adam

Çevrimdışı ozankarakoc

Bize, suratında kazanma hissi olan adam lazım ya. Rakip taraftarın yüzüne baktığında ürkeceği türde, özgüvenli...

Talisca öyleydi mesela. Duruşu, yüz ifadeleri, o kadar rahattı ki... Çok kötü de oynasak, 'hallederiz' ifadesi olurdu.
Mario Gomez öyleydi. 'Son 10 dakika, ne yapacağız' diye tırnaklarını yiyorsun, Gomez'e bir bakıyorsun, 'hallederiiiiiz' suratı var...
Pepe öyle, Atiba öyle, Quaresma bir miktar öyle, Babel biraz öyle...

Onun dışında mağduriyet, halsizlik, bıkkınlık, panik... Oğuzhan'ın kaşlar hep Küçük Emrah... Tolgay hep mutsuz. 'Ne güzel 9-6 işim vardı, nerden girdim bu işe' der gibi bakıyor. Caner hep mağdur, bütün haksızlıklar ona yapılıyor. Gökhan hep memnuniyetsiz... Lens zaten Yılmaz Morgül... Ljajic'te de hiç 'kazanan' oyuncu suratı yok. O da mağdur. 'Arkadaşlarımın yardıma ihtiyacı vardı, geldim, şu kolileri şuraya taşırım, sonra bana müsaade' tipi...

Kendimize güvenimizi neden kaybettik, ne oldu anlamak zor...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Hoca ambiansı biliyor da noluyor.. Kadıköyde 21 maça çıkıp 0 galibiyet almak büyük başarı.. Yahu insan tesadüfen de olsa 1 tanesini kazanır be.
Bursa ile yenmisti fbyi galiba ama o sitatta kolay degil galibiyet almak 8-9 sene sonra vodafone icin de ayni seyler konusulacak, yonetim biraz daha kendine gelsin bizim evimizde de boyle seriler olacak, sagoulsun yd sayesinde misafirhane yapmistik inonuyu

Çevrimdışı ozankarakoc

Futboldan anlayan bir adamı getirelim ilk işi Quaresma ile takımın ilişkisini kesmek olur. Lens'i yetersiz bulursa başka şeyler dener. Maalesef asıl gerçek bu.

Sonunda Şenol Güneş'e 'futboldan anlamayan adam' da demiş olduk yani burada... Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Larin'e de 2 milyon euro bonservis + 1,6 milyon euro maaş veriyoruz. Avrupa görmemiş adama.
Üstelik bedava transfer ediyoruz diye söylenmişken, herhangi bi para ödenecekse Larin'in ödeyeceği söylenmişken apar topar 2 milyonu verdik.. İşte vizyon bu..

Bunu soyledigimde piyasa boyle diyorlardi. Simdi anlatsinlar bunu diyenler Larin'in ne piyasasi ne kerameti varmis da bu maasi hak etmis? Pektemek bundan daha iyi forvet. Hakikaten bana bunu soyletebilmek icin cidden cok kotu olmak lazim. Pektemek en azindan topu tutabilir, teknigi boyle berbat degil. Kaldi ki sahada bugun sorun Tolgay'di en basta. Tolgay'i cikartip Oguzhan'i oraya cekecegine Oguzhan'i cikardi. Ardindan da golu yedik. Tolgay ne top caliyor, ne hucuma katkisi var sahada bos bos gezip durdu. Oguzhan orada olsa en azindan topu Ljajic'e aktarirdi. Bugun sorunun asli orta sahaydi. Bosa demedik ben olsam Pepe'yi bile orta sahada dusunurum Roco'yu Fatih'i defansa koyarim diye. Maalesef hoca cozum uretemiyor, kadroyu verimli kullanamiyor ve bu gecen seneden beri boyle. Takke (Talisca) gitti kel gorundu durumu su tam olarak. Yerine Ljajic geldi onu da oynatmiyor inat cunku.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Uzunca süredir tarif ettiğim şeyleri süreç içinde katlanarak izlemekten sıkıldım. @EMİR EMRE | Bugün iyi yönetti. O yüzden değerli oyuncu. @38life | Zihnimdeki oyunun oyuncuları belli de Beşiktaş oradan çok uzak. Kazanırken de uzak. Bir kere oyunu bilmeyen oyuncunun özel motorik, atletizm ve problem çözme becerileri yok ise Beşiktaş'ta yeri yok. Ki bu sayı arttıkça oyun kurgusu zayıflayıp-kolay oyun tercih ihtimali artıyor. Defaatle yazdım o sebeple bu oyunculardan vazgeçmiyor. Oyun önemli değil, sonucu tüm rizikosu ile en kestirmeden sunabilecek olan onun değişmezi. @mrred | Doğru. Bir de yönetim-teknik heyet -ki iki taraf da tek adam üzerinden şekil alıyor- problemlerini çarpıştıran taraftar kitlesi var. Yanlışlar karşılıklı var ise bu birbirini götürüp kompanse edemez. Burada cephe alınacak durum olmamalı. Oyunun gelişememesi ile ilgili eksik görülen şeyler neler ise eksik olan onlardır. Burada taraf olmak tuhaf. @BJKTÜRK23

Önümüzdeki yıllar için çok hamleye ihtiyaç var her anlamda ama bu sene için tek beklentim bir "Gomez" vari hamle... 1 oyuncu tüm sorunları çözemese de çok şeyi değiştirebilir. Yeter ki doğru adam olsun. Zaten gelecek bir şampiyonluk işleri çok kolaylaştıracak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Neyi gönderiyorlar el birliğiyle Şenol hocamı zor bulduk kolay bırakmayız sonuna kadar sahip çıkacağım haftaya kayseri maçında da Şenol Güneş diye bağıracağım

PTT'den bir TD getir o eşşiz , dahi Şenol Hocamız kadar oynatır takımı. Hatta su maça Guti - İlhan ile cıksak kazanma sansımız %70-80 daha fazla olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız atibayı pamuklara sarmamız gerekiyor. Bu yaz transferinde yerine birini mutlaka almalıyız.
10. Dakika gibi falandi bizim sol caprazda ucarak havada gogusuyle topu istop edip serseri topu takima kazandirdi, ilk yari baya baya dayak yedi adam ustelik. Tolgay zor oynar atiba boyle oynarsa ustelik bu atiba daha 2-3 sene oynar 55 yasina kadsr oynasin daha sarkik libero oynatacaz onu sonra heykelini dikip camisini acacaz

Çevrimdışı mrred

Bize, suratında kazanma hissi olan adam lazım ya. Rakip taraftarın yüzüne baktığında ürkeceği türde, özgüvenli...

Talisca öyleydi mesela. Duruşu, yüz ifadeleri, o kadar rahattı ki... Çok kötü de oynasak, 'hallederiz' ifadesi olurdu.
Mario Gomez öyleydi. 'Son 10 dakika, ne yapacağız' diye tırnaklarını yiyorsun, Gomez'e bir bakıyorsun, 'hallederiiiiiz' suratı var...

Onun dışında mağduriyet, halsizlik, bıkkınlık, panik... Oğuzhan'ın kaşlar hep Küçük Emrah... Tolgay hep mutsuz. 'Ne güzel 9-6 işim vardı, nerden girdim bu işe' der gibi bakıyor. Caner hep mağdur, bütün haksızlıklar ona yapılıyor. Gökhan hep memnuniyetsiz... Lens zaten Yılmaz Morgül... Ljajic'te de hiç 'kazanan' oyuncu suratı yok. O da mağdur. 'Arkadaşlarımın yardıma ihtiyacı vardı, geldim, şu kolileri şuraya taşırım, sonra bana müsaade' tipi...

David Beckham baby face mesela o nasıl olacak veya gareth bale , peki isco  ? Bize  modern oyunu bilen oyuncuyu oyuna inandıran bir hoca lazım. Eldeki oyuncuların çok fazla defosu var fakat rakiplerin oyuncuların bizden daha berbat. O yüzden farkı hoca yaratır. Futbolun standart doğrularını yapamıyoruz oyuncu performanslara ikincil öneme sahip.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:55:52 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada ilginç de bir hatırlatma...

Quaresma'nın yıllık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in yıllık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin yıllık maaşı 1.8 milyon euro
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:57:54 ozankarakoc ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hala dışarıdayım Caner ve Necip neden atılmış öğrenen var mı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Canerin futbolculuğunu bilemem de zeka problemi olduğu kesin. Yönetici olsam gördüğü kırmızıdan ötürü sürüm sürüm süründürürüm.Lakin sorun hocada quaresmaya giydirmiş bir dokunulmaz zırhı tabi Caner de kafasına göre takılır. Maç içinde ha babam şişirir, kafasına göre itirazdan kart görür. Böyle futbol zekası düşük adamların Beşiktaşta ne işi var? En az İsmail Köybaşı kadar zeka problemi var.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Quaresma'nın aylık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in aylık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin aylık maaşı 1.8 milyon euro

yıllıktır o aylık olsa duramazsın  :D

Larin-Love-Pektemek varken onlara sıra zor gelir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

ben fenerdeyken lensi ilk başlarda beğeniyordum çok öyle uzunuzun seyretmiyordum ama özetlerde iyiydi ne zamanki bize karşı oynadı şu 1-1 biten marcelonun kendi kalemize gol attıgı maç baktım bi numarası yok hatta adriano bunu amele sümüğü gibi yapıştırıyordu sürekli baktım büyük takım topçusu değilmiş die yazdık bu satırlarda o gün.
Cabuk siniyo lens abi, bizim deplasman macinda da baslamisti boyle hareketli falan tosic bunun ayagini bi eline verdi dondu yurudu gitti sahada yok

Çevrimdışı ozankarakoc

David Beckham baby face mesela o nasıl olacak veya gareth bale , peki isco  ? Bize oyunu bilen oyuncuyu oyuna inandıran bir hoca lazım. Eldeki oyuncuların çok fazla defosu var fakat rakiplerin oyuncuların bizden daha berbat. O yüzden farkı hoca yaratır. Futbolun standart doğrularını yapamıyoruz oyuncu performanslara ikincil öneme sahip.

Tamam canım, ben de bütün babyface oyuncularla ilişiğimiz kesilsin demedim ki... Takımın, 'duruşuyla da güven veren lider oyunculara ihtiyacı var' diyorum. Ayrıca Beckham'ın da, Bale'ın da suratında o özgüvenin allahı var. 'Bütün takım Ali Eren Beşerler gibi olsun' diyormuşum gibi cevap verdin kardeş :)

Çevrimdışı WOTGATE

Quaresma'nın aylık maaşı 2.1 milyon euro
Lens'in aylık maaşı 2.25 milyon euro
Töre'nin aylık maaşı 1.8 milyon euro

Nasıl aylık??