Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740355 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

ilk iletimi yazıyorum. öncelikle herkese merhaba :)

ben takımı beğendim arkadaşlar.maçtan önce 1 puanı çogumuz kabul ederdik. kazanmaya daha yakın taraf bizdik kesinlikle. bana ümit verdi açıkcası takım.

ayrıca atiba medel den cok daha iyi. bunu net şekilde gördük. pepe ve vida ikilisi diger maçlara göre daha uyumlulardı gibi geldi bana.

ayrıca hatırlayanlar olacaktır iknci yarida neustadter, tolgayı düşrdü. bence penaltıydı o pozisyon

Ben 1 puanı maçtan önce de kabul etmezdim, şimdi de etmiyorum. fenerbahçenin bu sezon ne kadar rezil futbol oynadığını bilen hiçkimse 1 puana razı olmaz bence.

Çevrimdışı Orhan_

niye hep beklenmedik oluyo bu goller

değişik olduğu gibi belliydi geleceği

Çünkü defansta kalabalık olunca gol yenmez diye düşünüyor. Daha fazla savunmacı daha iyi defans diye düşünüyor. Skor korumayı defans yapmayı defansif oyuncu sayısıyla doğru orantılı zannediyor. Golü yedikten sonra "aslında biz orada kalabalıktık ama..." diye acayip şeyler söylüyor.

Ben açıkçası her maç bekliyorum o yenilecek golü. Farklı kafalara erişmiş olması lazım

Çevrimdışı tangaz

walla q7 sevici değilim de bu lens sevicileri çözemiyorum adamı seyrettiğim hiç bir maçta bir numarasını göremedim aksine sıvamasını sürekli gördüm buna rağmen bu denli destlemenizi de anlayamıyorum. bu lenste benim göremediğim ne görüyorsunuz merak ediyorum ?

qy ve lens, bence al birini vur ötekine töreyi de üstlerine sos olarak dök o derece fecaat 3üde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Sinan66

bize gelen tdlerin ellerinde böyle kadro yoktu.. tamam eksik yerler var ama futbol olarak kötüyüz ve daha kötüye gidiyoruz

renkliler kötü durumdayken bizim sampiyonlugu vermememiz lazimdi ve hoca hiç umut vermiyor bu sezon için

ilk yarim saat kim iyi oynadi ki dogru düzgün lense kiziyorsunuz ?

Tam iyi oynarken lensi çikardi el freni q7 sahada kaldi,

Gayri ciddi oynayan tolgayi çikarmak yerine Oguzhani aldi oyundan

Çevrimdışı Librarius

walla q7 sevici değilim de bu lens sevicileri çözemiyorum adamı seyrettiğim hiç bir maçta bir numarasını göremedim aksine sıvamasını sürekli gördüm buna rağmen bu denli destlemenizi de anlayamıyorum. bu lenste benim göremediğim ne görüyorsunuz merak ediyorum ?

qy ve lens, bence al birini vur ötekine töreyi de üstlerine sos olarak dök o derece fecaat 3üde.

Valla bende Lens sevici degilim ama Quaresma'yi savunanları anlayamıyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

maç başlangıcımız doğru değildi.

doğru olsa ilk devre doğru düzgün top oynardık. herkes kötü oynadığımızı söylüyor. kötü fenere top oynattıgımızı ve titrediğimizi söylüyor ve sen halen maç başlangıcı doğru diyorsun  :alala:
Topu kapıp hızlı atakla gol aradık bence ilk yarıda bunu kısmen yaptık. Olgunlaşmayan 3 tehlikeli atağımız var
Babelin vurup savunmadan kornere çıkan bir top
Q7 nin soldan içeri girip her zamanki gibi fantazi yapıp uzak direğe muz şeklinde vurduğu şut
Uzun topla babele gönderdiğimiz top ve gol
İkinci yarı lens oğuzhan ortaklığındaki pozisyon
65 e kadar q7nin heba ettiği soldan 3 pozisyon
Yine hızlı hücumun devamında oğuzhanın ceza sahası çizgisinde lense verdiği ve lensin solla vurduğu pozisyon
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

+Beşiktaş'ın uzun süredir ilk yarıları neden verimsiz? Özellikle 45-60 arası daha etkin. Bazısı skora göre reaksiyon olsa da planlı. Bu personel ile bile-isteye böyle oynanıyor..

Yine burayı oynadı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yine burayı oynadı.

demek ki kapasitemiz 15 dakika onlar da kendini bilip en etkin zamani seciyorlar...

Çevrimdışı murat baltacı

Tamam lens töre larin süper oynamiyolar ama hocada onlara gerekli güveni vermiyor hadi larini ayrı tutuyorum yetersiz kabul ama töre lenste bu halde olmaz hocam Q7 takıntın bu adamlara patlama yaptirmiyor.

Aynısını şimdi ademe yaptın adam sazı eline almıştı takımda oyunda düzeliyor derken aldın sazı elinden.

İstifa istifa istifa...
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Librarius

Baska bir tehlike de hocanın Ljajic'i harcama ihtimali. Adam kendini takimin bir parçası gibi göremeyecek bu gidişle. Abou'ya aynisini yapmişti sezonun ilk yarısında, şimdide Ljajic'e ayni seyi yapıyor. Senol Güneş'i taniyorsam bugünkü Ljajic kararı kesinlikle bu maca özgü degildi. Oğuzhan'in 10 numara oynayamamasindan mütevellit aldık Adem'i ama hoca derbide Oguzhan'a verdi 10 numarayı.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2018, 00:07:51 Librarius ]

Çevrimdışı 38life

yapma.. 
şenol hoca olmasa o 2 şampiyonluğu göremezdik doğruya doğru.

bilic'li zamanları unutmadık..

Bilic olsa o 2 sezon şampiyon olurduk, geçen sene de şampiyon olurduk, bu sene de liderdik.

Çevrimdışı balkan-kartal

hadi q7 oguzhana cikarmiyor gol atamiyor diye negredoya vermiyor cok agir diye ama ademe uc defa bostayken ard arda pozisyonlardi ve cikarmadi
 icerde larin ve 3-5 fenerli varken ortaliyor
sonra vuramayinca off yaa el kol hareketleri
lens kotunun iyisi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Diger büyük sorunumuz Caner Erkin. 20 top kaybı yapmış.

https://twitter.com/guntekin_resmi/status/1044323162731806721

Aldığı her topu çizgiyle rakibin arasındaki 30 santimlik boşluktan geçirmeye çalışıyor. Adriano şuan sakat eyvallah da, sakat değilken de Caner oynuyordu. Sırf bu bile yeter hocanın durumunu açıklamaya.

Çevrimdışı ozankarakoc

Valla bende Lens sevici degilim ama Quaresma'yi savunanları anlayamıyorum.

Lens oynasın isteyenler, 'yeter ki Quaresma oynamasın' diyenler...
Quaresma oynasın isteyenler, 'yeter ki Lens oynamasın' diyenler...

Yoksa kimsenin Quaresma hayranı, ya da Lens manyağı olduğunu sanmıyorum. Her şey ortada.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

hadi q7 oguzhana cikarmiyor gol atamiyor diye negredoya vermiyor cok agir diye ama ademe uc defa bostayken ard arda pozisyonlardi ve cikarmadi
 icerde larin ve 3-5 fenerli varken ortaliyor
sonra vuramayinca off yaa el kol hareketleri
lens kotunun iyisi

:D Yahu bahane işte. Seviyorlar adamı ve sürekli sahada görmek istiyorlar. Bunlar da bahaneleri. Yarın yine bir şey uydururlar.

Çevrimdışı balkan-kartal

Bilic olsa o 2 sezon şampiyon olurduk, geçen sene de şampiyon olurduk, bu sene de liderdik.
ve bugun kaybetmistik
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı kyiv

Hepsinin üstüne biraz da Larin ufala...Genç adam bu kadar hantal olamaz.Bu hantallığın bir tık üstü memeli Ozan Tufan...

Hoca kenarda görmüyor mu Larinden hiçbir halt olmayacağını? Biraz güvene şans ver hoca hiç olmazsa bu ülkenin insanı. Hadi biraz mücadele etse neyse de her top duvara çarpar gibi geri dönüyor gol falan hak getire.Negredo gol atamıyordu ama hiç olmazsa " duvar oluyordu "

Çevrimdışı celiker1

Oguzhan yanlıs yerde oynatilip cokta kotu oynamadigi her macta kenara alinip Q7 sahada duruyorsa bizim gordugumuzu her oyuncu goruyordur.Adalatin olmadigi yerde her sey tersine gider!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

biliçle şampiyon falan olamazdık biliç çapsızın tekiydi futbolu biliyordu ama yüreği yetmiyordu bizi 3. büyük gibi gören bunu kabullenmiş bir bireydi bu tür tipler iyi bir ikinci adamdır ama asla lider değillerdir. biliçle ilerde 2-3 kişi gol arardık asla ceza sahasında çoğalmazdık ne çabuk unuttunuz. pektoyu cenke tercih eden bir adam yahu biliç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Librarius

Lens 40 kez daha verimli oynamıştır. Sadece ikinci yarının başında oğuzhanın ara pasıyla girdiği bir atak var herkes tekrar izlesin. İşte o bile yeter. Vuramadığı zayıf vurduğu veya isabetsiz vurduğu topları söylemiyorum bile. Adam hep doğru yerde doğru zamanda olmayı biliyor. Q7 ise devamlı çizgide topu tutup oyunu yavaşlatıp bizi baltalıyor.

Aynisini yazdım. Lens'e neden kızdık sert vuramadigi icin, gol atamadigi icin. Ama adam hep olması gereken yerdeydi. Tamam yetersiz ama Quaresma'dan çok daha faydalı. Mac tam kontra ataklık olmuş Hoca eli belinde çizgide bekleyen, takimin el freni Quaresma'yi sahada tutuyor Lens'i cikariyor. O el freni de 90. dakikada oyundan alınıyor diye hocaya trip atıyor.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş neden bu kadar inat ediyor? Sebebi nedir?sadece geri adım atmamak mı?

Çevrimdışı tangaz

Lens oynasın isteyenler, 'yeter ki Quaresma oynamasın' diyenler...
Quaresma oynasın isteyenler, 'yeter ki Lens oynamasın' diyenler...

Yoksa kimsenin Quaresma hayranı, ya da Lens manyağı olduğunu sanmıyorum. Her şey ortada.

al birini vur ötekinelerden kıdemli olanı oynatıyor hoca

Çevrimdışı mrred

Topa bakıyor. Hep dediğimiz şey işte. Bu adam topçu futbolcu değil.
The great gig in the sky