Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736405 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Vallahi billahi Şenol Güneş gitse, takımı Atiba saha içinden yönetse çok daha iyi sonuçlar alırız.
şu forumdan herhangi birisi daha iyi yönetebilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'ya artık tahammül edemiyorum. Surda Adem'e pasi atmaması beni sildirtti.

https://pbs.twimg.com/media/Dn4m8cOW0AcCyhr.jpg

ettiğim küfürler boyumu aştı adamda suç yok ki btünü suç hocada.

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan 10 oynayamaz,Oğuzhan çok absürt bir sey olmadığı sürece 8 numara oynarken oyundan çıkamaz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Blackmd1

Beşiktaş; bağnaz, muhafazakar ve inatçı birine teslim olmayacak kadar büyük bir kulüp.
+1903 :claps:

Çevrimiçi COB

Bu yil 3-4 30+ oyuncuyu gonderip yerlerine 20-27 yas araliginda daha kalitelilerini getirmeliydik. Yavas yavas Q7, Atiba, Pepe, Gökhan Gönül, Love ve Adriano ile yollari ayirmamiz lazim.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ben takımı beğendim arkadaşlar.maçtan önce 1 puanı çogumuz kabul ederdik. kazanmaya daha yakın taraf bizdik kesinlikle. bana ümit verdi açıkcası takım.

ayrıca atiba medel den cok daha iyi. bunu net şekilde gördük. pepe ve vida ikilisi diger maçlara göre daha uyumlulardı gibi geldi bana.

ayrıca hatırlayanlar olacaktır iknci yarida neustadter, tolgayı düşrdü. bence penaltıydı o pozisyon

Çevrimdışı tangaz

bu arada hasan alinin maçın yıldızı olduğu bir maçı sahadaki 22 kişiyi konuşmak da epey gereksiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş; bağnaz, muhafazakar ve inatçı birine teslim olmayacak kadar büyük bir kulüp.
+sonsuz
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Peki hazır sözleşmesi varken zam verip 3 yıl daha gereksiz uzatıp, çine satma hayalleriyle gene kandırılan yönetimin hiç mi suçu yok.

Ortada bir kangren varken ilk başta sen kesicen ki hocalık falan bir durum olmasın

Çevrimdışı atalay

Hayır. Onu öne rahat çıkarıp-destek koşuları ile savunamayan tek kişiyi konuşabiliriz. @tangaz

imzamı atıyorum.

Çevrimdışı celiker1

su macın tek yapılması değişikliği 2 oyuncu değişikligi yapıldığı anda Q7'nin çıkıp Love'un girmesiydi.Ocak ayına kadar transfer şansin yok Love'a uygun,oyuncuyu kazanma tam zamanıydı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol Hoca naptın ya? :s20: Quaresma'ya nasıl dayandın 90 dakika?
Keşke son dakika kırmızı falan görseydi 2 hafta kurtulurduk..

Çevrimdışı Librarius

Yahu ekrani kıracaktım bu pozisyonda. Ya verkaca girse yine tehlike. Verkaca girmesin pesi versin Adem'e yine büyük tehlike. Orda o saçma ve aptalca ortayi niye dener bir adam? Kaleye vursa yemin ederim ses etmem. Saçma sapan bir orta uğruna harcadigi pozisyona bakin.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Peki hazır sözleşmesi varken zam verip 3 yıl daha gereksiz uzatıp, çine satma hayalleriyle gene kandırılan yönetimin hiç mi suçu yok.

Ortada bir kangren varken ilk başta sen kesicen ki hocalık falan bir durum olmasın

hoca istemiştir Quaresma'yı satmayın demiştir o benim manevi oğlum demiştir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Karius 7
Pepe 6
Vida 7
Caner 2
Gönül 5
Atiba 5
Tolgay ?
Oğuzhan ?
Lens 2
Quaresma 2
Babel 5

Ljajic 4
Larin 2
Necip ?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı celiker1

Karius çok çok çok iyi kaleci.Karius tartılısamaz....Bu günden sinra Karius'un iyi-kötü günü vardır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı underworld

hoca istemiştir Quaresma'yı satmayın demiştir o benim manevi oğlum demiştir.
Ne zamandır ayaklar baş oldu

Çevrimdışı beyaz

q7 tolgay caner gg ve hoca oyunumuzu bozuyor

Çevrimdışı EMİR EMRE

malesef DOĞRU...

Çevrimdışı 38life

Bu yil 3-4 30+ oyuncuyu gonderip yerlerine 20-27 yas araliginda daha kalitelilerini getirmeliydik. Yavas yavas Q7, Atiba, Pepe, Gökhan Gönül, Love ve Adriano ile yollari ayirmamiz lazim.

Bu yapılanmanın temeli bu seneden atılmalıydı. Yönetim 3 ayı 2 transferle geçirdi. Okları şuan hocaya çevirmiş durumdayız haklı olarak ama yönetimin saçmalıklarını unuttuk sanmasın kimse. Bu pisliği toparlamak zorundalar. Son şans artık. Kredi tükeniyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

arkadaslar bence takıma haksızlık ediyorsunuz. gayet iyi top oynadık 2. yarıda. ilk yarıda fb nin iyi oldugu sadece ilk 20 25 dk falandı.

kadiköyden elini kolunu sallayarak maçı kazanmak kolay iş değil. kazanabilirdik ki biz daha yakındık galibiyete ama abartıldığı gibi kötü oynamadık kesinlikle.

Çevrimdışı mrred

Quaresma'ya artık tahammül edemiyorum. Surda Adem'e pasi atmaması beni sildirtti.

ikinci yarı ilk 20 dakika sol tarafta 3 tane hızlı atağımız heba etti. Bu adam kim ? Artık yeter bir salın bizi şu adamdan git kardeşim git illa yuhalayalım küfür mü edelim ama adamın suçu yok hoca inat
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Hocam ne yaptın
Tolgay ve Q7 iyi birer yedek olur

Atiba artık süre alabilir

Adem ilk 11de Babelle iyi 2li olur

Saygılar