Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741645 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı solar

Karius'a kızıyorum, sayesinde bir hafta daha düşen takkeye rağmen kel gözlerden kaçacak.

Çevrimdışı celiker1

Bu güne kadar çok desteklediğim Şenol hoca maç bizim lehimize giderken Oğuzhan'la beraber 2 oyuncu değişikliği ve 90'da Q7 yerine Necip'i almasıyla benim için bitmiştir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Quaresma artık gercekten çok olmaya başladı. Ljajic'in önüne bıraksa çok iyi bir pozisyon olacakken tutu yine saçma sapan bir orta denedi. Bu adamdan kurtulmadıkça buz takim modern bir futbol görüntüsüne kavuşamaz. Senol Gunes yüzünden 3 puandan olduk maalesef. Yahu adamlar yorulmuş, alsana son 15 dakika da Gökhan Tore'yi. Quaresma'yi oyundan almaya korkuyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın maç boyunca anlaşılabilir tek oyun bölümü ikini yarıdaki 15-20 dakika. Topu yere indirip-ön bölgede rahatça pas opsiyonları bulduğu hatta Lens ile iki-Babel ile bir kez de yokladığı bölüm. Fakat çok sürmedi zira kenardan müdahale geldi. 

Çevrimiçi levitate

çok rahat alırdık ama hoca :ı

1 puan iyidir kadıköyde ama adamlar bitmiş bi tekme vur sende niye kaldırıyosun adamları
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ın maç boyunca anlaşılabilir tek oyun bölümü ikini yarıdaki 15-20 dakika. Topu yere indirip-ön bölgede rahatça pas opsiyonları bulduğu hatta Lens ile iki-Babel ile bir kez de yokladığı bölüm. Fakat çok sürmedi zira kenardan müdahale geldi.
maç boyu uzun oyna uzun oyna diye işaretler yaptı :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

İstifa etmesi gereken 2 teknik direktörün maçını seyrettik. Okadar kötüler ki birbirlerinin onlarca kusuru, açığı olduğu halde bunlardan faydalanamıyorlar. Körebe gibi futbol.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2018, 23:02:38 38life ]

Çevrimiçi Sinan66

Senol gunes istifa etmez bizimkiler de kovmaz. Bu senede yazik oldu
Hiçbir maça hazirlanmis olarak çikmiyoruz, öylesine gelisi güzel oynuyoruz.

3-2 kaybettigimiz antalya maçindan bile kötü oynadik Allahtan karsida fb vardi

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş bize büyük engel. İçlerinden geçecek kalitemiz de var oyuncularımız da. Oynattığı şey saçma sapan. Yeter artık yahu. Yen yenil ama bir şey izlet bize. Uzun uzun sallaya sallaya top oynuyoruz. Birileri bir şey yaparsa gol atıyoruz azıcık baskıda golü yiyoruz. Bu takım bu kadar kalitesiz değil yahu. Bırak bizi Allah aşkına. Git emekli ol, milli takım falan çalıştır. Oğlunu da yanına al. Bırakın bi bizi artık.

Çevrimdışı Savaş

Benim anlamadığım nokta burada twitterda ekside herkes hocaya ve quaresmaya bu kadar tepkiliyse stadda bunlara bagiranlar kim abi?

Kim bu insanlar? Bir tane olsun seveni kalmadi bu iki adamin etrafımda ama her mac destek var bu ikisine.

Ben anlam veremiyorum artik. Ben iki hafta once sildim hocayı. Hosgeldiniz yanima :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Teknik taktik hiçbirşeyi tartışmaya gerek yok  bu maç kadro tercihi oyun planı ve oyuna yanlış müdahaleler ile heba edilmiştir.

Bu maç istifa için yeterli bir sebep Şenol hoca Quaresmasinida alıp gitmelidir. geçen sene heba oldu bu sene olmasın.

Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Librarius

Quaresma'ya artık tahammül edemiyorum. Surda Adem'e pasi atmaması beni sildirtti.

https://pbs.twimg.com/media/Dn4m8cOW0AcCyhr.jpg
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2018, 23:13:32 Librarius ]

Çevrimdışı WOTGATE

Quaresma artık gercekten çok olmaya başladı. Ljajic'in önüne bıraksa çok iyi bir pozisyon olacakken tutu yine saçma sapan bir orta denedi. Bu adamdan kurtulmadıkça buz takim modern bir futbol görüntüsüne kavuşamaz. Senol Gunes yüzünden 3 puandan olduk maalesef. Yahu adamlar yorulmuş, alsana son 15 dakika da Gökhan Tore'yi. Quaresma'yi oyundan almaya korkuyor.

Töre mi :) hahah önce ayakta durmayı öğrensin. Kendine çalım atan eleman sarps maçında kendine takılıp düştü 3 kere

Çevrimdışı atalay

Atiba her pozisyonda bloklar arasına geçip yerden kanala pas bekliyor. Hatta ilk yarı ve ikinci yarıda bir pozisyonda toplam üç kez geri dörtlüye fırça kaydı. Teknik direktör ile oyuncunun oynamak istediği o kadar uzak. @levitate

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma'ya artık tahammül edemiyorum. Surda Adem'e pesi atmaması beni sildirtti.

https://pbs.twimg.com/media/Dn4m8cOW0AcCyhr.jpg

Yahu kaç pozisyon var böyle artık anlamayana anlatmaktan sıkıldık bunaldık. Adamın doğru tercih sayısı yok denecek kadar az. Yok abi. Adam topa 2-3 kere daha fazla dokunmak için her şeyi harcıyor. Ona diyecek bir şey kalmadı. Kenardakinin de zerre sıkıntısı yok ki hiiiç müdahale etmiyor. Baba oğul bildiğin.

Çevrimdışı atalay

Duran top savunmaları sıkıntılı. Topa çıkacak ve serbest defans oyuncusuna karşı perdeden çıkan vuruyor. Kalecinin de yan toplarda çıkış zamanlaması ve blokaj-yumruklama tercihleri sıkıntılı. Bunlara çalışılıyordur umarım.

Çok iyi çalışılmış. Özellikle kör noktalar yerine ilk post'ta yetişmeyen ortalar müthişti.

Çevrimiçi levitate

Atiba her pozisyonda bloklar arasına geçip yerden kanala pas bekliyor. Hatta ilk yarı ve ikinci yarıda bir pozisyonda toplam üç kez geri dörtlüye fırça kaydı. Teknik direktör ile oyuncunun oynamak istediği o kadar uzak. @levitate
kenarda bi arkadaş memnun durumdan
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; bağnaz, muhafazakar ve inatçı birine teslim olmayacak kadar büyük bir kulüp.

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş; bağnaz, muhafazakar ve inatçı birine teslim olmayacak kadar büyük bir kulüp.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

deplasman totemimi devreye alıp maçı izlemedim totem yenilmeme garantiliydi bu bağlamda işe yaradı ama gene yenemedik  :akuma:

maç sanırım kötüymüşüz ama bi ara angut foruma bakıyordum ayewe sövüp duruyorlardı çıksın çıksın derken herif kafayla atmış golünü  :ebebe:

hocanın ozzi tolgay atiba üçlüsünden sertlik beklediğini duyduğum an hoca gözümde eridi bitti. bir futbol aklı bu üçlüden sertlik koymasını bekliyorsa o akıl artık akıl olmaktan çıkmıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

Sonuna kadar katılıyorum artık ama ışte
Çok destekledim ama artık bende +1
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Vallahi billahi Şenol Güneş gitse, takımı Atiba saha içinden yönetse çok daha iyi sonuçlar alırız.

Çevrimdışı Librarius

Töre mi :) hahah önce ayakta durmayı öğrensin. Kendine çalım atan eleman sarps maçında kendine takılıp düştü 3 kere

Yahu son 15 dakika oynar, büyük alan var ver kossun. Quaresma ne yaptı? 90 dakika ne yaptı? Son 15 dakika oyundan çıksa ne kaybedeceğiz?

Çevrimdışı Orhan_

İmzayı nereye atıyoruz?