Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının güncel iddaa oranları

#Fenerbahçe
İlk oran: 2.00
Bir önceki oran: 2.10
Son oran: 2.30

Beraberlik
İlk oran: 3.10
Son oran: 3.00

#Beşiktaş
İlk oran: 2.65
Bir önceki oran: 2.50

Çevrimdışı tangaz

Oyle bi mac olmuyo iste
Gol atiyon adam kotunden ofsayt uyduruyor
Prnaltini vermiyor
10m ofsaytten gol yuyon
Ters fauller verilmeyen fauller
Hir gur
Yahu real mi bu fb 15 senedir yenemiyiz

hakemsiyi yenecek takım daha icad edilmedi reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının güncel iddaa oranları

#Fenerbahçe
İlk oran: 2.00
Bir önceki oran: 2.10

Beraberlik
İlk oran: 3.10
Son oran: 3.00

#Beşiktaş
İlk oran: 2.65
Bir önceki oran: 2.50

sanki tff+namsızoğlu beraberliğe bağlayacak oranları gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Lens ancak  böyle bitirilebilir. Takım delici  oyuna  alışssın diye bir Babel-lens  kanatları  olsun diyoruz ama hoca forvet sorununu  çözeceğim diye  işleyen  babeli bir forvete  koyup  blr kanadımızı  kırıyor, sonra da sağda oynarken gayet iyi performans  veren Lensi  sola doğru koyarak onu da bitiriyor. Keyfi yerinde olan tek kişi Quaresma. Şenol  Güneş  hep  aynı  şeyleri deniyor ama farklı sonuçlar  bekliyor. Quaresma’nın takım oyununa verdiği  zararı geçtim ilk yarım saatte kırmızı göreceğinden adım gibi eminim. Kırmızı bir görürse  hakemde suç bulmam.

neden? bu gözler delgadoya verilen kırmızıyı  da gördü. göreceğimiz her türlü kartta hakemsi de art niyet ararım.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi biraz nabız yokladım. Bu adamları ali koç fena fırçalamış . Bu akşam maça gideceklerini ama asla küfür etmeyeceklerini söylüyorlar. Umarım sahaya çıkacak febe li oyuncularda fırçayı yemişlerdir

kimi yokladın abi  :evillol:

Çevrimdışı alimm

Teknik açıdan bakacak olursak Babel santrafor çıkmamalı. Taş yerinde ağırdır.Babelin santrafora kayması 2 pozisyonu sekteye uğratacak. Ne Babelden santrafor performanısını ne de sol açıkta oynayacak muhtemelen Lensten, Babel performansı elde edemeyeceğiz. Herşeye rağmen Larin ilk 11 çıkmalı.Evet savunma arasında kaybolacak, topu tutamayacak fakat en azından Babelin sürpriz yapma ihtimali hep olacak.
Kesinlikle katılıyorum....
+ Olarak kenardan hamle oyuncusu olarak larin'dense lens i tercih ederim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi tolga1903

neden? bu gözler delgadoya verilen kırmızıyı  da gördü. göreceğimiz her türlü kartta hakemsi de art niyet ararım.

Tamam hakemde art niyet arayalım ancak bu adam geçen sene 3 fener maçında 2 kırmızı kart gördü içerdeki maçta da kırmızıyı hakem vermedi. Gerek var mı yani değiyor mu gerçekten quaresma'nın bu takımda illa oynaması için bu riski almaya? Umarım bugün beni utandırır kariyer maçını oynar ama öyle bile oynasa bu adamı maçta 11 başlatmak risktir ve bana göre çok gereksiz.

Çevrimdışı tangaz

Tamam hakemde art niyet arayalım ancak bu adam geçen sene 3 fener maçında 2 kırmızı kart gördü içerdeki maçta da kırmızıyı hakem vermedi. Gerek var mı yani değiyor mu gerçekten quaresma'nın bu takımda illa oynaması için bu riski almaya? Umarım bugün beni utandırır kariyer maçını oynar ama öyle bile oynasa bu adamı maçta 11 başlatmak risktir ve bana göre çok gereksiz.

quaresma özelinden yazmadım zaten riskli bir seçim oldugunda ben de hem fikirim lakin hakem de kusur aramam mantığını da doğru bulmuyorum. böyle böyle alıştırılıyoruz eylemlere ve sonuçlara...

Çevrimdışı Necmi

Şenol Güneş”in takımları 10 kişi oynamayı becereremez. Çünkü garip garip değişiklikler yapıyor. 10 kişi kaldığımız an geçmiş olsun.
10 kişi olimpiakosa fark atmışdık :naughty:

Çevrimdışı Librarius

Abi şöyle: hakemlerin ne olduğunu biliyoruz. Hele hele bu maçın bütün hakemleri fanatik FB’li. Kırmızı kollayacakları belli. Quaresma gibi  hem oyunumuzu bozan hem de kırmızıya yakın bir  oyuncuyu oynatmak bile bile lades demek olur.  Bu arada Bahattin Duran denen FB delisi yan hakemde avar olmuş. tam  kuşatma stratejisi uygulamış Yusuf Namoğlu.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2018, 17:14:12 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi tolga1903

Rakip stoperlerinin hava hakimiyeti düşük. Larin için sırtı dönük topu alıp kanatlardan içe kat edecek babel ve lens'e servis fırsatı fazla. Babel ileri uçtan çok kendi mevkisinde bek stoper arasına sızmalarıyla çok daha fazla iş yapmaz mı?

Çevrimiçi tolga1903

quaresma özelinden yazmadım zaten riskli bir seçim oldugunda ben de hem fikirim lakin hakem de kusur aramam mantığını da doğru bulmuyorum. böyle böyle alıştırılıyoruz eylemlere ve sonuçlara...

Bile bile lades olmaktan korkuyorum. Atılırsa şu ölmüş fenerbahçe'yi diriltecek ortam yaratacağız.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı tangaz

Abi şöyle: hakemlerin ne olduğunu biliyoruz. Hele hele bu maçın bütün hakemleri fanatik FB’li. Kırmızı kollayacakları belli. Quaresma gibi  hem oyunumuzu bozan hem de kırmızıya yakın bir  oyuncuyu oynatmak bile bile lades demek olur.  Bu arada Bahattin Duran denen FB delisi yan hakemde avar olmuş. tam  kuşatma stratejisi uygulamış Yusuf Namoğlu.

bile bile lades kısmı okay ancak bizim oyuncular sahada meryem ana gibi kuzu kuzu dursalar dahi bu herifler atacak sataşacak şey bulurlar uydururlar kutularından daha taze taze VAR ile 3 metre ofsayttan gol yedik antalya maçında benzeri dün geseye oldu VAR ofsayt dedi bize gelince kural değişti diyorlardı bu nedenle bu zihniyet durduğu müddetce bu ligde maç yönetecek tüm namoğlu atamalarında art niyet ararım puan kaybettiğimiz tüm maçların sebebi de hakemlerdir hoca hataları, transfer, oyuncu formu vb vb hepsi sonradan gelecek gerekçelerdir. ilk neden hep hakemdir. bu sene 2 maç puan kaybettik ikisi de hakem nedeniyle idi.

Çevrimdışı Necmi

maç içinde ljajic bile kanada geçip lens santrafora babel'in yanına geçebilir :D

Çok farklı şeyler olucak :D
hoca ljajic i yedek soyunduracak haberleri düşmeye başladı

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kaynak ertemmiş demek ki hoca 11e ilk ademi yazacak.

hoca şartları mı eşitliyor ne yapıyor ben anlam veremiyorum  :s20:

Kaynak ertemmiş demek ki hoca 11e ilk ademi yazacak.

güntekin onayda yazdı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hocaya 1 puanı versen maça çıkmayacak demek ki.

Çevrimdışı Necmi

hakemsiyi yenecek takım daha icad edilmedi reis
akşam akhisar yendi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

akşam akhisar yendi :bandit:

o 2 senedir gese deplasman gerçeği oldu bu nedenle gerçeği değiştirmez

Çevrimdışı Librarius

Mustafa Denizli'yi beğenmem ama derbi maclarina yaklasimini beğeniyorum. Buyuk maclarda hamle üstünlüğünü elinde tutman gerekir diyor.  Simdi Babel'in forvet oynayacağı sisteme bakalım. Forvet yeterli degil diye hoca bir önlem almaya calisiyor. Ne yapıyor? Babel'i forvete koyuyor. Lensi sola atıyor Quaresma yine sagda. Simdi forvet sorununu çözmek icin son derece etkili ve skorer kanat oyuncumuzu forvete koyuyor. Yani kocaman bir sol kanat problemi oluşturarak forvete cozum arıyor. Solda ortaya çıkan sorunu da Lens'le çözmeye kalkıyor. Artık hepimiz sunu biliyoruz ki Lens solda oynayamıyor. Malatya maçında orda oynayamayan adami derbide yine oraya koyuyor. Hem forvet sorununu giderip gideremeyecegini bilmediğimiz bir hamle yapıyor hem de solda büyük bir sorun ortaya cikariyor hoca.

Neler olacagini şimdiden yazayım.

1. Lens baya baya aksayacak solda.

2. Kaleye sırtı donuk top alan Babel forvette kotu görünecek.

3. Quaresma yine 4 rakip arasında yer alan Babel'e orta yapıp duracak. Çok kotu bir ilk yarıdan sonra hoca yine Lens'i cikarip oldukça yorulmuş olan Babel'i sola koyacak ve Larin'i oyuna alacak.

Bu ihtimalin gerçekleşme oranı en az %90. Bunu artık biz ezberledik ama Senol güneşin biten maclari analiz etme gibi bir huyu olmadıgı icin o henüz farkedemedi. Insallah bu hatayı yapmayız.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2018, 17:34:34 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Adem Ljajic yedek diyorlar. Anlasildi hoca yine çorba yapmaya karar vermis. Umarım hakkımızda hayirlisi olur.

Çevrimdışı KAP

Atiba ve Oguzhan birlikte oynarken Ljajic yerine Tolgay'i oynatmaz herhalde, en kötü Atiba'nin yerine Tolgay oynatir (akil mantik cercevesinde )
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi tolga1903

Adriano çıkarılmış kadrodan ben 11 bekliyordum üzdü.