Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocanın Quaresmayi keseceğini mümkün görmüyorum o yuzden bu kadroyla çıkmalıyız 

Karius

Gg        Pepe    Vida      Adriano

Tolgay      Ozi

Lens            Adem        Quaresma

Babel

Quaresma'yı kesmez ise kırmızı kart hayırlı olsun.

İşte Muhtemel 11 ler
Karius
Gökhan Gönül
Pepe
Vida
Caner
Necip
Oğuzhan
Quaresma
Ljajic
Babel
Larin

TRT Spor

:s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:s20:
+Caner

Bu maçta nasıl oynamaz Adriano ?

Caner de kırmızı kart adaylarından biri + olarak Karşısında Hızlı Ayew olacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

+Caner

Bu maçta nasıl oynamaz Adriano ?

Caner de kırmızı kart adaylarından biri + olarak Karşısında Hızlı Ayew olacak

Caner iyi durumda adriano fizik olarak bu sezon iyi değil.

Quaresma oynamayınca o da gereksiz ortalar açmıyor.

Caner kırmızı görmez tek görecek adam var orda o da Quaresma oynarsa.

Oğuzhan Özyakup'un bugün doğum günüymüş.

Nice yıllara kaptan :)

https://twitter.com/Besiktas/status/1043756869205024773

Çevrimdışı abdusta

bizim saha hibrit serme çim yapamayız serdimi yeniden hibrit yapman gerekir.
hatırlarsan önce serip sonra hibrit yapmıştık

Necmi

Quaresma için çim tohumu ektim saksıya 2ci gun uç verdi
6cı gun 5cm geçti.makasla kısaltıyorum.afiyetle yiyor
İşin özü çim çabuk yeşeriyor.muhim olan topragını hazırlamak olmalı

Saygılar

Çevrimiçi Rasim

fenerde eksik oyuncu yok tam kadro çıkıyor onlar maça.

posbiyik bugünkü gese macina atanmis var hakemi olarak bizim macin var hakemi belli degil daha :bandit:
Beşiktaş!

posbiyik bugünkü gese macina atanmis var hakemi olarak bizim macin var hakemi belli degil daha :bandit:

hmm  :alala:

Çevrimdışı f_madida

Yanliz baya baya Senol Güneş uzerine oynuyor spor medyası. Öyle bir algı oluşturuyorlar ki sanki Senol Güneş FB taraftarını gerdi ve olaylar öyle başladı. Senol Güneş taraftarı germezse hersey yolunda gidermiş.

Anlamadigim sey su, simdi Atiba profesyonel futbolcu degil mi? Yani Besiktas'la anlasamasa futbolu mu birakacakti bu arkadas? Kendi yaz doneminde neden bireysel olarak antreman yapmamis?
3 ay anlasma bekleyip geldiyse ilk olarak Atiba'ya yazar zira hangi takima giderse gitsin oynayamayacakti. Ikinci olarak Atiba'yla pazarligi gereksiz sekilde uzatan yonetime, ucuncu olarak da hala yetistiremeyen teknik ekibe pay duser. Ama siralamasi budur olayin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

fenerde eksik oyuncu yok tam kadro çıkıyor onlar maça.

Cocu'nun eline yildizlar toplulugu verdi MHK. Bu maci da alamiyorsa biraksin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı bordele

Geçen sene olduğu gibi yine sinirlerine hakim olmayan, 35 yaşında hala futbolculuk gelişimini tamamlayamamış portekizli oyuncumuz yine bizi 10 kişi bırakır mı diye soruyorum, bırakır diyorum...
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Portekiz milli takımı hocasının 1-2 senede çözdüğünü bizimki 4 senedir anlayamadı. İlk 11 başlatma, yardımcı eleman yap işte
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

İstese de bu sezon Lens'i bitiremeyecek. Fener maçında 11 başlatmak zorunda, nokta
Av zamanı

Çevrimdışı ekrembaser

Saha dışı bütün faktörlerin aleyhimize olduğu yeni bir derbi daha oynayacağız. Bizi o sahadan yenik çıkarmak için yine ellerinden geleni yapacaklardır. O yüzden bu sefer umut etmek yerine rahat rahat izleyeceğim. Umarım hoca da sadece bir lig maçı olarak bakar yarına mental yönden sağ çıkarız umarım. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimiçi Necmi

Ne guzel hasirt hocaya gecir abi
Atiba ile ujun bejin pazarligini yapanlarin sucu yok diyorsun iki sefer iki sefer oldu aynisi neden hep atti ba diye sormadin mi hic kendi kendine
ama unuttuğun bir şey var atiba sözleşmeyi yapıp ertesi gün antrenmanlara başladımı
sakat olduğu için çok sonra başladı erkende sözleşme yapılsa gene aynı zamanda antrenmana başlayacaktı
hemen yönetimi suçlayın sizde nasılsa antrenman yapamayacak diye geniş tutmuş olamazlarmı
yada sakatlık durumunu izlemek için kasıtlı gecikmiş olamazlarmı.
adam sakat ve ameliyat oldu. ve antrenmanlara başlama süresi var yok imza atsa ertesi gün antrenmana çıksa haklısınız diyeceğim ama imzadan en az iki hafta sonra çıktı oda bizim bildiğimiz aslında ne zaman imza attığınıda bilmiyoruz
herkes imza atmadığı için antrenmanlara çıkmadığını düşündü bunun üzerine teori geliştirdi ama çıkmama nedeni sakatlıkmış bazılarıda bu bilgiler ortada olduğu halde hala algı kasmaya uğraşıyor :bandit:
gene unutulan bir şey var yönetim imzalamak istemedi taraftarın baskısı vardı atiba imzayı hak ediyor diye evet bana görede hak ediyordu ama hepimizin bilmediği bir şey varmış adam sakat ve sezonun yarısını kaybediyor yönetim imzalamamakta haklıymış dün imzalasın diye baskı yapanlar bu kadar sakatlıktan oynayamayınca neden yarım sezon oynamayacak 35 yaşındaki adama sözleşme yaptın diyecek bekleyin görün.

Çevrimiçi Necmi

Bu mantikla bakinca hincal hocayi elestiriyor
hıncal hocayı eleştirmiyor mylife adam her dakika hocaya kin kusuyor

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Anlamadigim sey su, simdi Atiba profesyonel futbolcu degil mi? Yani Besiktas'la anlasamasa futbolu mu birakacakti bu arkadas? Kendi yaz doneminde neden bireysel olarak antreman yapmamis?
3 ay anlasma bekleyip geldiyse ilk olarak Atiba'ya yazar zira hangi takima giderse gitsin oynayamayacakti. Ikinci olarak Atiba'yla pazarligi gereksiz sekilde uzatan yonetime, ucuncu olarak da hala yetistiremeyen teknik ekibe pay duser. Ama siralamasi budur olayin.

Daha önce ben de sormuştum.. Sakatmış diz ameliyatı olmuş..

Çevrimiçi Necmi

Yanliz baya baya Senol Güneş uzerine oynuyor spor medyası. Öyle bir algı oluşturuyorlar ki sanki Senol Güneş FB taraftarını gerdi ve olaylar öyle başladı. Senol Güneş taraftarı germezse hersey yolunda gidermiş.
hoca sakin kalırsa bu fenere fena şeyler olur demek olduğunun farkında değillermi
aslında çıkacak olası olaylara şimdiden mazeret oluşturuyorlar.
biz deplasmanda oynayan rakip takımız taraftarı germek bize avantaj sağlarsa oyun kuralları içinde
istediğimiz gibi gereriz ben hocanın yerinde olsam mavi takım giyer bordo gömlek takar çıkarım oraya
oyun kuralları içinde taraftarı taciz edecek her şeyi yaparım. Beşiktaş ve hoca istese o maçı oynanamaz hale getirir bırakır
hemde hiç bir şey yapmadan.

Çevrimdışı Librarius

hoca sakin kalırsa bu fenere fena şeyler olur demek olduğunun farkında değillermi
aslında çıkacak olası olaylara şimdiden mazeret oluşturuyorlar.
biz deplasmanda oynayan rakip takımız taraftarı germek bize avantaj sağlarsa oyun kuralları içinde
istediğimiz gibi gereriz ben hocanın yerinde olsam mavi takım giyer bordo gömlek takar çıkarım oraya
oyun kuralları içinde taraftarı taciz edecek her şeyi yaparım. Beşiktaş ve hoca istese o maçı oynanamaz hale getirir bırakır
hemde hiç bir şey yapmadan.

Aynı şerefli? basın çocukları Van Persie’nin yaptıklarını “profesyonel futbolda bu tür tahrikler var, Beşiktaş  taraftarı galeyana gelerek FB’nin ekmeğine yağ sürdü” demişlerdi. 

Yok abi amaç farklı. Göz göre göre FB taraftarlarının geçen sezon yaptığı rezaleti unutturmak  hatta Şenol hocaya yıkma amacındalar. Beşiktaş’ın  mağdur olduğu gerçeğini saklamak istiyorlar. Çünkü yeni bir mağduriyet için geçmişi silmek zorundalar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Neresinden tutsan elinde kalıyor. Spor  programılarını izliyorum. Hepsi  FB nasıl galip gelir onu konuşuyor.

Yok efendim bir galibiyet herşeyi temizlermiş, FB’ye ivme  katarmış. FB taraftarı sabırlı olmalıymış. 

Haklarını yemeyeyim Beşiktaş’a da önerilerde bulunuyorlar: mutlaka Necip ve Quaresma oynamalıymış, Necip Tolgay’ın değil  Oğuzhan’ın yerinde oynamalıymış, forvette kesinlikle love olmamalı Larin oynamalıymış.

Ha birde Beşiktaştan kim kırmızı  görür diye bir fikir testisinde de bulundular. Caner büyük ihtimalle kızarırmış ama Quaresma artık akıllandığı için kırmızı görmezmiş. :)
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 16:28:26 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Ayrıca Beşiktaş Sarspsborgu yenmiş ama aslında çok kötüymüş, ama Lokomotiv gibi leş takıma 5 net pozisyon veren , ezik oynayan GS Barcelona gibiymiş.

Herifler Beşiktaş’ı Avrupada galip gelmesine rağmen FB ile aynı seviyede görüp  değerlendirmeye çalışıyor. Konuşulanları dinleseniz Beşiktaş hafta içinde yenildi zannedersiniz.

Bu sene ne olursa olsun  o şampiyonluğu alıp alayını makata çervirmemiz lazım.

Çevrimiçi Necmi

Sarpsborg macinin tekrarini izlerken bazı notlar aldım. Quaresma yerine Lens oynamali diyorum uzun zamandır. Quaresma neden oynamamalı kismini Malatyaspor macinin görüntülü analizini yaparak göstermeye calismistim. Simdi Lens neden oynamali kismini açıklamaya calisacagim. Evet Lens tam olarak istediğimiz seviyede degil ama yine de Babel'den sonra elimizde ki en iyi kanat oyuncusu konumunda suan. Bol gollu maclar izlemek istiyorsak, rakipleri ortadan delmek istiyorsak Lens şart bu takıma. Neyse analizimize gecelim.

1. Sarpsborg maçından aldım görüntüleri. Lens Q7 gibi kenarda çakılı kalmıyor içeri koşu yapıyor, gol için bir opsiyon oluştururken arkadan gelen Gökhan’a da alan açıyor.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ1D3X4AA28PS.jpg

2. Fakat Babel Quaresma’nın kanatta çakılı oynadığı sisteme alışık olduğu için topu Lens’in önüne bırakmak yerine topu Kanada atıyor ve Lens’in içeri koşusunu avantaja çeviremiyoruz. Fakat zamanla alışacak.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ21WXoAAaEn-.jpg

3. Lens yine Q7 gibi kanatta çakılı kalmak yerine içeri hareketleniyor. Hem Gökhan’a yine alan açıyor hem de Babel ve Larin’le birlikte rakip alanda forveti üçlüyor.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ3mpXsAUik3t.jpg

4. Lens aynı zamanda çok iyi bir kontra silahı bizim adımıza. Topu aldığında hızla rakip kaleye doğru kaybedebiliyor. Quaresmayla bunu yapamıyoruz malesef. Adem topu ustaca bir dokunuşla Lens’in önüne bırakıyor burda.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ4d7WkAAcw0A.jpg

5. Bakın Lens yine kanatta beklemek yerine içeri devrilmiş, hem forveti üçlemiş hem de Gökhan’a alan açmış. Gökhan orta yapsa içerde en az 3 adam olacak. Q7 orta yaptığında genelde içerde 1 oyuncumuz oluyor. Bu bile başlı başına Lens’in tercih edilmesini emrediyor bize.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ5K7XoAASGBM.jpg

6. Burda Gökhan topu alır almaz Lens kanatta top beklemek yerine içeri kaçıyor ve pası içeriye istiyor. Topu alır almaz Adem’e veriyor ve bizim adımıza çok tehlikeli bir atağa dönüşüyor.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ59IX4AAikm0.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ5-WXsAABkVB.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ6AXX4AE5SAQ.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ6B5W0AAGyNO.jpg

7. Bakın lens yine içerde forvete destek veriyor. Gökhan yine alan bulmuş kendisine.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ67tX0AA-Qdi.jpg

8. Son olarak adam attığı golde yine olması gerektiği gibi içeri sızmış vaziyette, golü de yapıyor. Lens’in yeterliliği tartışılabilir ama şurası açık ki şuan Babel’le birlikte oynaması gereken ilk isimdir kendisi. Bu kadro iki -üç maç sonra fena deler ortadan.

https://pbs.twimg.com/media/DnwQ7svXoAAcZxW.jpg
bence yeterliliği tartışılmaz ondan önce tartışılacak çok şey var lens modern kanat oyuncusunun
arkasında hücumcu bekle nasıl oynaması gerektiğini anlatıyor ama oyun alışkanlığımız öylesine quaresma
merkezli olmuşki lensi tam anlamıyla oyuna sokamıyoruz. lens gibi bir oyuncu ne kadar kılas olursa olsun
her attığı asist her vurduğu gol olamaz elbet kaçıracak ama bu maç boyu devam eden baskı oyun alışkanlığı
kazanıldığında her maç gol yada asist olarak bize geri döner.
aspor izlemem ama bu gün zaplarken Beşiktaşı konuşuyordu şu doktor olan vatandaş hani istatistiklerini Beşiktaşın
puan kaybetme olasılığı üzerine kuran Beşiktaşı nasıl yenersiniz diye rakiplere akıl veren her neyse
ligde 167 orta açmışız bundan 2 gol bulmuşuz bu noktada eleştirisi haklı ortalama her maçta
20 orta rakibe teslim ediliyor diyor. kaldıki bu sene o kadarda orta oyunu oynamıyoruz
ligin en fazla orta açan takımı 167 orta ile Beşiktaşmış ikinci olan takımda 117 orta ile
lig sonuncusu erzurummuş.
ilginç şekilde en fazla şut atan takımda bizmişiz 95 şut ama 0 gol dedi sanırım demekki attığımız 10
golün 8 i pas oyunuyla gelmiş bu arada fenerin topu topu attığı 5 gol puanı 6 ama bir şekilde
istatistiklerden beraberlik çıkardı :D programı sonuna kadar izlemedim tabi açtığımda bu istatistikleri
gösteriyordu bakıp geçtim hayır attığımız 10 golün 8 i pas oyunuyla gelmiş ama istatistiklere bunu dahil etmemiş
Beşiktaşın orta oyununu eleştiriyor aklınca ama fener orta açmıyormuş 67 ortamı ne açmış
2 gol bulmuş ula adamlar attıkları golün yarısını ortadan bulmuşlar demek açabilseler daha fazla açacaklar
açamıyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi

Quaresma için çim tohumu ektim saksıya 2ci gun uç verdi
6cı gun 5cm geçti.makasla kısaltıyorum.afiyetle yiyor
İşin özü çim çabuk yeşeriyor.muhim olan topragını hazırlamak olmalı

Saygılar
ben çim ekmedim sisin sözlerini söyledim
20 günlük sürede anca hazır çim serilip üstüne tekrar hibrit çakılıp oynamaya hazır hale getirilir
çimin sökülmesi 3 gün sürer bir günde kumun serilip zeminin hazırlanması 3 günde yeni çimin serilmesi
10 günde hibritin çakılması sürüyor. maliyetide 1,5 M euro civarı olur. tabi hazırda uygun çim varsa oda
bu arada çimin yaprak vermesinden çok kök vermesi önemli o nedenle çıkan çimleri hızlı şekilde budarlar gücünü köke versin diye.

Çevrimdışı Librarius

bence yeterliliği tartışılmaz ondan önce tartışılacak çok şey var lens modern kanat oyuncusunun
arkasında hücumcu bekle nasıl oynaması gerektiğini anlatıyor ama oyun alışkanlığımız öylesine quaresma
merkezli olmuşki lensi tam anlamıyla oyuna sokamıyoruz. lens gibi bir oyuncu ne kadar kılas olursa olsun
her attığı asist her vurduğu gol olamaz elbet kaçıracak ama bu maç boyu devam eden baskı oyun alışkanlığı
kazanıldığında her maç gol yada asist olarak bize geri döner.
aspor izlemem ama bu gün zaplarken Beşiktaşı konuşuyordu şu doktor olan vatandaş hani istatistiklerini Beşiktaşın
puan kaybetme olasılığı üzerine kuran Beşiktaşı nasıl yenersiniz diye rakiplere akıl veren her neyse
ligde 167 orta açmışız bundan 2 gol bulmuşuz bu noktada eleştirisi haklı ortalama her maçta
20 orta rakibe teslim ediliyor diyor. kaldıki bu sene o kadarda orta oyunu oynamıyoruz
ligin en fazla orta açan takımı 167 orta ile Beşiktaşmış ikinci olan takımda 117 orta ile
lig sonuncusu erzurummuş.
ilginç şekilde en fazla şut atan takımda bizmişiz 95 şut ama 0 gol dedi sanırım demekki attığımız 10
golün 8 i pas oyunuyla gelmiş bu arada fenerin topu topu attığı 5 gol puanı 6 ama bir şekilde
istatistiklerden beraberlik çıkardı :D programı sonuna kadar izlemedim tabi açtığımda bu istatistikleri
gösteriyordu bakıp geçtim hayır attığımız 10 golün 8 i pas oyunuyla gelmiş ama istatistiklere bunu dahil etmemiş
Beşiktaşın orta oyununu eleştiriyor aklınca ama fener orta açmıyormuş 67 ortamı ne açmış
2 gol bulmuş ula adamlar attıkları golün yarısını ortadan bulmuşlar demek açabilseler daha fazla açacaklar
açamıyorlar :D

Bu dubur Cenk’in gol kırallığında  önde olmasını içine sindiremediği için penaltısız gol krallığı  diye bir şey uydurmuş, verdiği  istatistikte Cenk’in penaltısız gollerini 2 eksik göstermişti. Tepki gelince de sehven oldu deyip sıvışmıştı. 😊

Abi Babel-Lens bizim tek çıkış noktamız. Bunu bilir bunu söylerim. Quaresma ile devam edersek adım kadar eminim ki bu takım şampiyon olamaz.

Görüntülerde açık olduğu gibi Lens ileride forveti üçlüyor ve hep kalabalık  olmamızı sağlıyor. Ayrıca  Gökhan Gönül’e de büyük alan açıyor. Şu dizilişle üç beş maç yapsak Ljajic ‘in  liderliğinde takım  çok delici hale  gelir.  Ama işte Şenol Güneş alışkanlığı  diye bir şey şey var. Adam alışkanlıklarından vazgeçmiyor ki en büyük alışkanlığı da Quaresma.

Çevrimiçi Necmi

atiba sakattı ve ameliyat oldu. eminim antrenman programını ve zamanlamasını bizim doktorlar vermişdir.
burda suçlu kimse yok sakat adamla önce imzalasan ne olur sonra imzalasan ne olur imza atınca iyileşecekmiydi
imzada gecikmiş olalım. hiç değilse 1 aydan fazla oldu antrenman yapıyor hala hazır değilse bu hocaya yazar
yeni oyuncu değilki takıma hazırlık süresi yaşasın nihayet antrenmanları tamamen kondisyon antrenmanı olacak
hoca atiba düşünmüyor anladığım bu sene bütün oyun planını medel üzerinden yaptı ve atibanın yetişmesini
pekde önemsemedi. ben altınordu maçındaki atibayı hazır görmedim ama o zamandan bu zamana bayağıda zaman geçti