Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

1 milyon için kulübü komik ve aciz göstermeye değer mi bilemiyorum. Tuncaboylu değer diyor.
Niye komik ve aciz duruma düşmüşüz?

"Adamın transfer görüşmesi yaptığından haberim yok" dedi işte, bu FIFA nezdinde karşı taraf adına işlenen bir suç. Bizle fiyatta anlaşmadan Negredo'yu çağırmışlar, biz de rest çektik. Larin olayında masanın diğer tarafındaydık işte.

Bu sayede de 1 milyon Euro kazandik. Bunda eleştirecektirilecek ne var?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sene cenk ve talisca arasinda deli bir uyumsuzluk vardi. Hoca o anda elindeki taliscali oyuna daha uygun oynayan negredo yerine cenk'i satis oncesi iyice parlatmayi secti.

Bu bi stratejidir. Clde ust tura tasidi. Ama ligi de verdik iste.

Ben ligin GS maciyla degil Sivas deplasmaninda verildigini dusunuyorum zaten. Quaresma'nin Negredo'ya saha ici uyguladigi mobbing sonrasi oyundan cikan adam Negredo oldugu an o sezonu kapatmistim ben.

Bu seneyi de kapattim mental olarak simdiden. Oyuncusu ayri yerde hocasi ayri yonetimi ayri. Biz GS degiliz kaotik ortamdan beslenip yuruyelim.

Kadikoy donusu isyanlar tribunde de baslayacaktir yakinda hissediyorum ben. Hayirlisi.
Gs boyle yonetimsel kaoslardan faydalaniyor cok dogru fbde ise saha ici kaos etkili oluyor

Çevrimdışı tangaz

f.orman muhtemelen bu yılı kayıp yıl olarak geçirmeyi ve kalabilirse mayıstaki olağan kongre ile yola dewam etmeyi planlıyor gibi duruyor.

sezon sonu yapılmayan kongre, tüm transfer sezonunun heba edilmesi, taraftara gider yapmalar, hocayı tükaka etmeler, ANÇ ile yolları ayırmalar vbvb başka açıklaması yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman ve yönetimi 1 senede öyle blr düşüş yaşadı ki benzeri var mı bilemiyorum. 2 şampiyonlukla birlikte tarumar olma buna derler. Kulüpten haberleri yok bu sene. Stadyumdaki çimler patates tarlasına döndü, stadyumdan sorumlu yönetici dışında herkes açıklama yapıyor, transfer sezonunda yaz boyunca gezip tozdular, Negredo’yu elden çıkaramadılar, yeni forvet alamadılar, üstüne tutup elimizdeki en iyi forveti sattılar. Üstelik haberimiz yok diyerek.

Yemişim pazarlama taktiklerini. Pazarlama taktiği dediğin şey kendi camianı tarumar ediyorsa ona taktik değil rezalet denir. Umarım toparlarlar diyorum ama hiç iyi ışık vermiyorlar.

Başkan dün bir konuşma yaptı, bizim adımıza iyileşmeler yapmasını beklediğimiz konuşma kulübü daha da kaosa sürükledi. Taraftara karşı atarlı olan Başkan, güç odaklarına karşı el pençe divan. Tamam gücün olmayabilir ama o zaman taraftara da saygılı olacaksın. Gerçi taraftar yönetim uyuma deyince hemen “büyük Beşiktaş taraftarı” deyiverdi. Gücün yoksa hiç konuşma daha fazla katkı yapmış olursun.
tribünün daha çok bağırması lazım ancak öyle kendilerine çeki düzen verirler
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Gelirken maaş+sigorta+menajer+stopaj hesabı yapıp 4.2'yi 25'e çıkaranlar giderken sadece 1 demesin. Yapmayın artık bunu. Sizin hesaba göre 8-10 falan oluyor o miktar.

tamam 10 olsun hatta 25 olsun.

beşiktaş başkanlık makamının o acz içindeki açıklamayı yapmasının bedeli nedir?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Bursa maçında oyuna bi siyahi girdi. Spiker Fransa’dan geldi lensten mi ne dedi. Aha dedim bu atar kesin
attı da.
Fransa’dan protez zenci bacağı getir iş yapar
tüm parayı baloya basacaktık aah ah

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bütün bu kaosun sebebini açıklıyorum beyler;
Gol atamıyoruz.
Gol atınca her şey süt limana döner.
Takım boyu 59 metre
Takımın topu geri kazanma süresi çok uzun nerdeyse 10 saniyeden fazla
Takım maç başına ortalama 30-35 orta yapıyor
Santraforlar verimsiz
Şu an tam Güven Yalçın için ortam hazır hoca şu çocuğu atsın sahaya bir yıldız doğsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takım resmen ıkına ıkına gol atıyor taraftar tribünde biz ekran başında futbolcular sahada basur olduk. Bu kadar ıkınmaya dayanılmaz bir yerde patlar
Saygılar
 :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

aga ben kaçırdım... aciz duruma düşüren açıklamadan kastınız nedir ?

Çevrimdışı mylife1903

Niye komik ve aciz duruma düşmüşüz?

"Adamın transfer görüşmesi yaptığından haberim yok" dedi işte, bu FIFA nezdinde karşı taraf adına işlenen bir suç. Bizle fiyatta anlaşmadan Negredo'yu çağırmışlar, biz de rest çektik. Larin olayında masanın diğer tarafındaydık işte.

Bu sayede de 1 milyon Euro kazandik. Bunda eleştirecektirilecek ne var?

Gitsin de nasi giderse gitsin kalabalik yapmasin gelecek sene hasirt doye 4m daha sokacaklardi
Bu seneden mi alacagi vardi gecen seneden mi garip bir tiransfer bu, menejerine nasil odeme yapilacak o da onemli

Çevrimdışı kyiv

Gol atamıyoruz.
Takım boyu 59 metre
Santraforlar verimsiz
Şu an tam Güven Yalçın için ortam hazır hoca şu çocuğu atsın sahaya bir yıldız doğsun

Larin içinde benzer şeyleri hayal etmiştim. Gökhan Töre ve Larin iyi bir ikili olurlar diyerek.Larin Beşiktaş santraforluğunu kaldıramadı. Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçında ilk 11 de oynatsan topu ilerde tutabilir mi? Çok zor...Pozisyon yaratabilir mi?O da zor yeteri kadar hareketli değil.Geriye hava topu kalıyor...Onu da quaresma duymasın  :ssss:

Çevrimdışı atalay

29 Eylül 2017, 01:34:31 »
Bir parametre daha ekleyeyim: Kalça kuvveti. Popoyu dışarı çıkardığın zaman topun sürekli sende kalmasını sağlıyorsun. Töre, Babel, Atiba daha öncesinde Fernandes gibi. Bir de oturma pozisyonu kısa oyuncuların arka kas grubunun kalın olmamasına dikkat etmek lazım. Talisca ve Atiba'daki gibi.

24 Haz, 2017 18:56 »
Ayrıca eğer gelecek sezon için sol önde Babel'in minumum 40 maç oynatılması planlanıyorsa o zaman onun ileri uçta sırtı dönük oyunlarından daha çok faydalanmak gerek. Fakat mevut temposunu yükseltmesi ve oyun içi istikrarını arttırması gerekecek.

28 Ağustos 2017, 13:43:13 »
Babel'in sırtı dönük oyunları iyidir fakat temposu düştüğü an sürekli sırtı dönük oynamaya çalışıyor. Bazen bu özelliği oyun hızını yavaşlatıyor ve rakibin pozisyon almasını sağlıyor.

08 Ocak 2018, 15:18:39 »
Mevcuda ve bugün tercih edilen oyuncu tiplemelerine bakılırsa ihtiyaç belli. Eğer bölgeler arasını topsuz direkt-hatta yüksek atarak geçmeye, geniş oynamaya ve çoğu zaman hedefsiz kimi zaman planlı yüksek ortalar ile atak sonlandırmaya devam edilecekse o zaman devam. İlaveten Beşiktaş o pozisyon için Babel, Lens opsiyonlarını da deneyebilir.

15 Eylül 2018, 00:02:41 »
İlaveten önde tek iki stoperin kucağındayken sırtı dönük oynamak ile kenarda sırtını çizgiye dayayıp-kalçayı koyarak oynamak farklı şeyler elbette.

Çevrimdışı onurturan

Onur'cum, "adam 25 maç oynarsa ne yaparız, sözleşmesi uzayacak" diyordu bu insanlar.

Adama kabul edeceği bir teklif geldi ve satıldı. İspanyol kulüpleri maaşının yarısını bile önermedi. Devre arasını bekleyip satamasan ne olacaktı?

Bu sene sonuna kadar 4.3, seneye de 4 milyon maaşı vardı. Bak bonservisi, içerideki vazgeçtiği alacağı falan saymadım.

Mali açıdan satılması mantıklı. Eğer adamın maaşını düşürüp sözleşme revize etmeyecek sen, satacaksın. Bunu önerip satışı eleştirenlere hak veririm, ötekilere vermem.

onur abim (ismin çok güzel :-* )Şimdi milyon tane taraftar var milyon tane de görüş olur bunların bir kısmı haksız bir kısmı haklı ya da kısmen haksız kısmen haklı çok sonuç çıkar.. haksız olanlar haksız diye onlarla gereksiz kavga etmeye gerek yok noterden tasdik ettirsek bile kimse evet kardeşim sen haklısın demiyor hemişebutorpahlarda.. negredo gitti daha iyisi yok milyar dolar versen şuan negredoyu bile alamıyorsun bu benim sinirlenmem için yeterli bir sebep.. heee senin düşünce yapının alt metninde biz bu sene şampiyonluğu zaten düşünmüyoruz varsa ben de sana kızamam ama orası ayrı var mı böyle bir düşüncen?
Negredodan kurtulamadığımız için bu seneyi bırak önümüzdeki sene bile şampiyon olamayacaktık(25 maç dalgasına) sevgili kardeşim o yüzden şimdi en azından gelecek yıl umudumuz var mı diyorsun??

Çevrimdışı Orhan_

Konu benim için Beşiktaş Başkanlık makamı değil. Duruma göre hesaba giren + ve - değerler. Geldiği vakit donuna (lafın gelişi) kadar hesap yapılıyordu. Giderken niye yapılmıyor? Soruyu bu şekilde sormak daha doğru değil mi? Aksi halde yazılanların her şeyi "daha negatif" yapma çabası gibi görünülmesi kaçınılmaz. Başkanın eleştirilecek çok yönü var gördüğüm görmediğim. Bu konuda eleştirmek de çok doğru olabilir (dinlemedim açıklamayı). Ama konu bu değil.

Çevrimdışı underworld

Gol atamıyoruz.
Takım boyu 59 metre
Santraforlar verimsiz
Güven;  sf mi,  if mi yoksa oos mi?

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı underworld

Negro nun gitmesi çok hayırlı bir iştir.

Şimdi 1 milyon bonservis + alacaklarından feragat mı etti?

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Güven;  sf mi,  if mi yoksa oos mi?
Hareketli merkez forvet diyebiliriz pivot santrafor kesinlikle değil boyu zaten çok uzun değil ama kalça kuvveti iyi gibi
zayıf ayağı sol ayak ama altınordu maçında o ayağıyla gol attı
Love ın genç versiyonu Love ı oynatana kadar bu çocuğu oynatalım
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2018, 16:31:33 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Hareketli
Bana sf yapamaz gibi geldi

Çevrimdışı balkan-kartal

Konu benim için Beşiktaş Başkanlık makamı değil. Duruma göre hesaba giren + ve - değerler. Geldiği vakit donuna (lafın gelişi) kadar hesap yapılıyordu. Giderken niye yapılmıyor? Soruyu bu şekilde sormak daha doğru değil mi? Aksi halde yazılanların her şeyi "daha negatif" yapma çabası gibi görünülmesi kaçınılmaz. Başkanın eleştirilecek çok yönü var gördüğüm görmediğim. Bu konuda eleştirmek de çok doğru olabilir (dinlemedim açıklamayı). Ama konu bu değil.
"objektiflik"
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tangaz

aga ben kaçırdım... aciz duruma düşüren açıklamadan kastınız nedir ?

negredo havaalanından açıklama yaparken başkan haberim yok diyordu eş zamanlı olarak. bu arada negredoyu da bizim fener maçında darp edilen antrenör uğurluyordu. @Koa_lAA

Çevrimdışı Orhan_

sahte dokuz genç futbolcu  :D

Alınmış olmasının bir anlamı olsun. Yoksa sadece sahte 9 değil sahte transfer diye kayıtlara yenisini eklemiş oluruz.

Çevrimdışı mrred

Hareketli merkez forvet diyebiliriz pivot santrafor kesinlikle değil boyu zaten çok uzun değil ama kalça kuvveti iyi gibi
Boyu uzun değil diyoruz fakat çocuk daha 18 yaşında daha boyu uzayabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

negredo havaalanından açıklama yaparken başkan haberim yok diyordu eş zamanlı olarak. bu arada negredoyu da bizim fener maçında darp edilen antrenör uğurluyordu. @Koa_lAA

hee anladım... adam kaçarken yakalanmış demekki  :evillol: