Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724171 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan sağlam bir yenilgiyi hak ediyor kongrede

Mayısta kongre varsa başkan gider taraftarına bu kadar gider yapan taraftarına meydan okuyan başkan kulübün başında kalamaz
ne dedi ?

Çevrimdışı mrred

Bu listenin içinde yer almak istemedim demiş. Sanırım yeterli.

Ama eklemiş söz konusu beşiktaş ise gerisi teferruattır. Başkana da bir sitemi yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne dedi ?
Bir şey demesine gerek mi var ?

Taraftara ezik diyen adamı yönetimde tutuyor taraftarın istemedigi Albayrak ve Güneri yönetimde tutuyor

Her fırsatta taraftara sallıyor herşeye burunlarını sokmasınlar diyor gider yapıyor

Cok ciddi bir güç zehirlenmesi yaşıyor

Yaptıklarını ve emeklerinı inkar edemeyiz herşey için teşekkür ederiz ama artık Değişim vakti geldi mayısta kongre olursa gitmeli
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 21:11:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Yeni yönetim kurulu üyelerinin hiçbirini şahsen tanımıyorum
serdal adalıyı geçmiş yönetimden biliyorum ve  tasvip etmiyorum
Başkan’ı da kulübe verdikleri ölçüsünce başarılı buluyorum ve seçimlerine saygı duyuyorum
İnsanların Çebi sempatisi de Metin ve jöleli antipatisi de medya kaynaklı ve Türk medyasına zerre tamahım yoktur
neyin ne olduğunu bir çoğumuz aslında bilmiyoruz. Mitler yaratıp ona tapıyoruz
Ne anç ne serdal adalı ne de orman babamın oğlu değil
orman başarılı olduğu müddetçe  desteklemeye devam edeceğim
Seçtiği kurulla daha güçlü yöneteceğine inanıyorsa bekleyip görelim derim
Zaman her şeyin ilacıdır

Çevrimdışı mellfred

35 derken şut mu pas mı? gol değildir herhalde. yani bunu yapabileceğini düşunmuyorsundur
sayılara takılmayın. 35 bir sayıdan fazlası artık bir paradigma

Çevrimiçi annoca

istediğim gitti, gitmesini istedediklerim gitmedi, istemediğim geldi ve istediğim gelmedi.

şu an anç çok büyük saygı ve sevgi var bu durumun bence şöyle bir iyi yanı olabilir adalıyı gazetelerde sosyal medyada adından söz ettirecek büyük bir hamle yapma ( para ) hırsı uyandırabilir. her insanın egosu vardır.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kulübün kasasına sağlam para koyacak diyorlar inş doğrudur biraz rahatlarız

Gelsin ya sorun degil zaten son transferler Adali tarzi hep. Adamin iceride 15 milyon € parasi vardi sanirim. Daha da koyarsa helal olsun.

Çevrimdışı Egos

Yeni yönetim kurulu üyelerinin hiçbirini şahsen tanımıyorum
serdal adalıyı geçmiş yönetimden biliyorum ve  tasvip etmiyorum
Başkan’ı da kulübe verdikleri ölçüsünce başarılı buluyorum ve seçimlerine saygı duyuyorum
İnsanların Çebi sempatisi de Metin ve jöleli antipatisi de medya kaynaklı ve Türk medyasına zerre tamahım yoktur
neyin ne olduğunu bir çoğumuz aslında bilmiyoruz. Mitler yaratıp ona tapıyoruz
Ne anç ne serdal adalı ne de orman babamın oğlu değil
orman başarılı olduğu müddetçe  desteklemeye devam edeceğim
Seçtiği kurulla daha güçlü yöneteceğine inanıyorsa bekleyip görelim derim
Zaman her şeyin ilacıdır

benim için de yönetime verilen süre bugün itibarıyla başladı. ezberlediğimiz eleştirileri bir kenara bırak, yeni bir eleştiri getirmenin bile bu süreçte anlamsız olduğunu düşünüyorum. yönetim ile ilgili olumsuz değerlendirmeler hobi olarak yapılabilir, beşiktaş'a yarar sağlayacağı kanaatinde değilim, tarihe not düşmekten başka işe yaramayacaklar. bence fikret orman ne kadar zehirlendiyse ya da yönetimdeki diğer insanlar, ahmet nur çebi de o kadar zehirlendi, hepsi aynı başarıdan tattılar. sonunda bir seçim olacağına göre beklemek en iyisi. yalnız "muvaffakiyet" sağlanırsa da merkezine yönetimi koymam artık. eskiden merkezi yönetime, taraftara, futbolculara, teknik ekibe pay ederdim; şimdi hepsini çemberin dışında görüyorum. beşiktaş kazanacaksa bu bir şeylere rağmen olacak, en azından bana rağmen olmasın.

Gelsin ya sorun degil zaten son transferler Adali tarzi hep. Adamin iceride 15 milyon € parasi vardi sanirim. Daha da koyarsa helal olsun.
Bize göre çok para olsada bu adamlara çok koymayacak paralar bunlar

Bugün Mustafa Cengiz Dursun Özbek in alacaklarını Abdürrahim bey ile üzerimize almayı düşünüyoruz rakam söylemeyecegim cunku yuksek Ailem duymasın dedi

Bombalamis :D
Atıf keçeciyi bombalıyor orada

ANÇ ye baba parası yiyor demiş , ANÇ de diyorki ben 17 yaşından beri çalışıyorum 30 milyon $ ile aldığım şirketiçin bugün 2 milyar $ lik bir şirket haline getirdim evet ben baba parası yiyorum diyor devamında

Atıf kececi ANÇ nin kulübe demir sattığını İddaa etmiş yüksek fiyattan ona cevap veriyor

Çevrimdışı onurturan

Dışarıdan her şey ne kadar da berbat gözüküyor..
Allahtan dışarıdan bakıyoruz..
İçerisi kesin iyidir..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yönetim kadrosu eksik olmuş sinan enginin de olması lazımdı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şimdi ben buraya niye çıktım? Çıkmışsak çıkmışızdır çıkmamışsak çıkmamışızdır. Çıkıp da çıkmadık mı dedik? Demedik. Bu arada biz niye seçim yapıyorduk yahu ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Neden inanmıyorlar sanırım bu yasaklı linkteki murat denen şahsiyeti muteber biri sanıyorlar transfer haberi verdiği için adamı güvenilir niyeti düzgün sanıyorlar. Bu transfer haberlerini vermek ayrı şey başka birinin adamı olmak ayrı bir şeydir.
Beşiktaşa zarar verecek her haberi yapabilen kötü niyetli biri
bilgi almak için herkesin kayığına biner.
Başkanın her kusurunu affederim şununla yaptığı röportajı asla affetmem.
o röportajı vererek başkan haketti bu muameleyi.

Çevrimdışı Librarius

Demek ki motivasyonu düşük tek kişi ANÇ imiş. ANÇ’yi genelde işler kötü gittiğinde görürdük. Çıkar açıklama yapardı. Hakkımız yenmişse çıkar konuşurdu. Ayrıca kulübe gelen icralarla uğraşan ağır abiydi yönetimde. Evet demek ki motivasyonu iyi değilmiş. Başkan öyle söyledi.

Ha birde motivasyonu über olanlar var. Hani her galibiyette 5’i bir yerde kameranın karşısına geçip konuşan ama işler kötü gidince sırra kadem basanların motivasyonları çok yüksek.

Şunu da not edeyim şimdiden: Serdal Adalı fazla dayanamaz bu ekibe. İnşallah yanılırım. Neyse Beşiktaşımız için hayırlı olsun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Başkan üzdü gercekten taraftarın hatrina devam etmeliydi

Urkmezgil ve Albayrak in yeni kadroda olması kabul edilemez bir durum , Başkan resmen taraftara meydan okuyor , Kongre üyelerinin de birer taraftar olduğunu unutuyor , hatırlatmak lazım sayın başkana

Dünya da bizim başkandan başka her fırsatta taraftarına sallamaya cesaret edebilen bir başkan yoktur sanırım :alala:
Secimde tepki olur bu besiktas taraftari, kongre uyesi bir cok renkli olsa da onlar asinlikta benim bildigim bir cok uye bos oy atar bu secimde.
Yahu bir suru sey soylendi yonetim icin baskan kendi soyledi sonra giden anc oldu.
Fazla efsane de yaratmamak lazim anc soyle boyle uber diye de metin nedir allah askina hele o ezik diyen yonetici nedir. Besiktas taraftarina ezik diyor adam ulan sanki padisah damadi herif

Kavalci nedir, konusamayan basin sozcumuz vardi zaten, kavalcinin aciklamalarini hatirlayan vsr mi, adam kotu bir abduraim albayrk cakmasi

Çevrimdışı mylife1903

benim için de yönetime verilen süre bugün itibarıyla başladı. ezberlediğimiz eleştirileri bir kenara bırak, yeni bir eleştiri getirmenin bile bu süreçte anlamsız olduğunu düşünüyorum. yönetim ile ilgili olumsuz değerlendirmeler hobi olarak yapılabilir, beşiktaş'a yarar sağlayacağı kanaatinde değilim, tarihe not düşmekten başka işe yaramayacaklar. bence fikret orman ne kadar zehirlendiyse ya da yönetimdeki diğer insanlar, ahmet nur çebi de o kadar zehirlendi, hepsi aynı başarıdan tattılar. sonunda bir seçim olacağına göre beklemek en iyisi. yalnız "muvaffakiyet" sağlanırsa da merkezine yönetimi koymam artık. eskiden merkezi yönetime, taraftara, futbolculara, teknik ekibe pay ederdim; şimdi hepsini çemberin dışında görüyorum. beşiktaş kazanacaksa bu bir şeylere rağmen olacak, en azından bana rağmen olmasın.
Sureyle alakasi yok, fikret orman bu takim kume dusse dahi bir donem daha baskanlik yapmali, hakedilmistir o donem yaptigi hatalardan bagimsizdir.
Elestirecegiz tabi isin asli zaten her sene sampiyon olan bir camia degiliz ama 9 sene uzun bir zaman ve bu zamanda hakemleri basini ve federasyonu biraz dizayn edebilirdi.
Basarili baskan 9senede 5 sefer sampiyon olur. Cok basarilisi 6 sefer olur. Besiktasin normali zaten 9 senede 3 sampiyonluktur.
Fikret ormani da fazla abartmamak lazim
Iki senedir diyom zaten havalandi biraz kendine gelsin diye bakalim yeni yonetim ile ne olacak icraatlari

Serdal adalinin da neden yonetici oldugunu anlariz ilreyen donemde. Belki borc tahsilati icin girdi yonetime bilemiyoruz.

Tepki verelim elestirelim ama oyumuzu da fikret ormana verelim. Sadece once kafasina sopayla vurmayi ihmal etmeyelim once odun sonra oy.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben ne anladim bu isten. Metin Albayrak yine var ama ANC yok. Baskan taraftara cok zit gitmeye basladi. Konusmasini bilmeyen adamdan nasil Besiktas’a yonetici olur anlamis degilim.

Listedeki isimler saman altindan su yuruten tipte insanlar. Benim hic icime sinmiyor bu adamlar. Serdal Adali konusunda kararsizim. Umarim Besiktas’a hizmet icin gelmistir gercektende.

Çevrimdışı Karabay

Şimdi maksat motivasyonu düşen yöneticilerin yerine yenilerini getirmek ise, nihayetinde tek değişiklik çebi ise, başkanın demesine göre çebi istemiş olsa o bile değişmeyecekti ise, biz niye seçim yapıyoruz lan.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2018, 09:26:47 Karabay ]

Çevrimiçi Necmi

Şimdi maksat motivasyonu düşen yöneticilerin yerine yerlerini getirmek ise, nihayetinde tek değişiklik çebi ise, başkanın demesine göre çebi istemil olsa o bile depilmeyecekti ise, biz niye seçim yapıyoruz lan.
rahat battı sanırım
Başkanın hesap etmediği bir şey var metini ürkmezgili yönetim dışı bırakmayarak bütün
kredisini tüketti. Artık yaptığı hatalarda susulmayacak kredisi bitti ağır eleştirilere maruz kalacak
tepki stada bile yansırki bu olursa zaten yönetimde son dönemi olur.
Çebinin vedasını bile kabul edebilirdi taraftar ama metinle ürkmezgili kabul etmez
başkanın gönderemediğini taraftar tribünde gönderir.
Başkan kredisi sonsuz sanıyor ama yanılıyor.

Çevrimdışı mylife1903

rahat battı sanırım
Başkanın hesap etmediği bir şey var metini ürkmezgili yönetim dışı bırakmayarak bütün
kredisini tüketti. Artık yaptığı hatalarda susulmayacak kredisi bitti ağır eleştirilere maruz kalacak
tepki stada bile yansırki bu olursa zaten yönetimde son dönemi olur.
Çebinin vedasını bile kabul edebilirdi taraftar ama metinle ürkmezgili kabul etmez
başkanın gönderemediğini taraftar tribünde gönderir.
Başkan kredisi sonsuz sanıyor ama yanılıyor.
Cok sert girmissin abi

Metin ezik diyen umut kaldi tamam hadi serdal adali tamam diyek zengindir falan filan erdal gitti anc gitti kalkavan gitti kocadag gitti diger gelen kavalci yahu
Baskanin koltukaltinda iki karpuz simdi metin ve kavalci

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi maksat motivasyonu düşen yöneticilerin yerine yerlerini getirmek ise, nihayetinde tek değişiklik çebi ise, başkanın demesine göre çebi istemiş olsa o bile depilmeyecekti ise, biz niye seçim yapıyoruz lan.

eksik gibi o liste bence yani