benim için de yönetime verilen süre bugün itibarıyla başladı. ezberlediğimiz eleştirileri bir kenara bırak, yeni bir eleştiri getirmenin bile bu süreçte anlamsız olduğunu düşünüyorum. yönetim ile ilgili olumsuz değerlendirmeler hobi olarak yapılabilir, beşiktaş'a yarar sağlayacağı kanaatinde değilim, tarihe not düşmekten başka işe yaramayacaklar. bence fikret orman ne kadar zehirlendiyse ya da yönetimdeki diğer insanlar, ahmet nur çebi de o kadar zehirlendi, hepsi aynı başarıdan tattılar. sonunda bir seçim olacağına göre beklemek en iyisi. yalnız "muvaffakiyet" sağlanırsa da merkezine yönetimi koymam artık. eskiden merkezi yönetime, taraftara, futbolculara, teknik ekibe pay ederdim; şimdi hepsini çemberin dışında görüyorum. beşiktaş kazanacaksa bu bir şeylere rağmen olacak, en azından bana rağmen olmasın.
Sureyle alakasi yok, fikret orman bu takim kume dusse dahi bir donem daha baskanlik yapmali, hakedilmistir o donem yaptigi hatalardan bagimsizdir.
Elestirecegiz tabi isin asli zaten her sene sampiyon olan bir camia degiliz ama 9 sene uzun bir zaman ve bu zamanda hakemleri basini ve federasyonu biraz dizayn edebilirdi.
Basarili baskan 9senede 5 sefer sampiyon olur. Cok basarilisi 6 sefer olur. Besiktasin normali zaten 9 senede 3 sampiyonluktur.
Fikret ormani da fazla abartmamak lazim
Iki senedir diyom zaten havalandi biraz kendine gelsin diye bakalim yeni yonetim ile ne olacak icraatlari
Serdal adalinin da neden yonetici oldugunu anlariz ilreyen donemde. Belki borc tahsilati icin girdi yonetime bilemiyoruz.
Tepki verelim elestirelim ama oyumuzu da fikret ormana verelim. Sadece once kafasina sopayla vurmayi ihmal etmeyelim once odun sonra oy.