Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738861 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı WOTGATE

Yabancı sayısı yüksek...
bazı kulüpler dışında 3-4 yıl çalışmanın doğru olacağını düşünmüyorum...
Ayrılırsam kulüp takımından çok milli takım...

Hayırlı işler!

Seviyoruz falan ama boş yapıyor

Çevrimdışı kyiv

Ne oldu ki? ne dedi?

Geçen seneden bu yana Beşiktaş maçına atanan hakemlerin Beşiktaş kazandıkça bir sonraki maça verilmedikleri istatistiğinden bahsetti bu şekilde 15 maç var dedi. Tesadüf mü? Kulüp bu konuda çalışma yapıyor mu?Durumu irdeliyor mu?Hocanın fikrini sordu.

İsmail Er ve benzeri gereksiz mahlukların asla sormaya niyetlenmeyeceği bir konu. Beşiktaştan hayatını geçindiren ama Beşiktaşın hayrına hiçbir işe yaramayanlar sürüsü...

Saha dışında dileyen istediği gibi düşünür ama zayıfız. Federasyondaki Beşiktaşlılara (söz de Beşiktaşlılar desek daha doğru sanırım) rağmen yeterince etkin değiliz. Kıçımızı yırtıyoruz kendi kendimize kulüp yani başkan ve yönetim oralı bile değil. 4 haftanın en çok kazananı her zamanki gibi Galatasaray ve kaybedeni tabi ki biz. Hadi takım hazır değil şu durumu göze sokacak kamuoyu bile yaratamıyoruz ne diyelim?Bu işler sadece kanatları bırakıp yerden ve ortadan pas yaparak hücum ederek olmaz!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocada biraz Erol Büyükburç sendromu sezdim, umarım yanılırım.

Hoca bu arada Ozzie genellemesinde en azından orta saha demiş, sahaya çıkan 11 her yerde oynar da diyebilirdi.

Çevrimdışı f_madida

Vida 4. ve 5. gollerde fena hata yapmis. Ozellikle 5.de Ramos'u kacirma sekli kabul edilebilecek birsey degil, moralsiz de olsa.

Allah'tan Vida-Mitrovic gibi bir defans hatti yapmamisiz ayrica.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida 4. ve 5. gollerde fena hata yapmis. Ozellikle 5.de Ramos'u kacirma sekli kabul edilebilecek birsey degil, moralsiz de olsa.

pepe'nin yanına medel , atiba orta saha'ya.

Ayağı en iyi medel.

Vida zor kendine gelir.

onun yüzünden mi yediler gol'ü maçı izlemiyorum  :alala:

Y.Malatya maçında hemen şu 11'de ısrar etmeliyiz.

Karius

Gökhan        Pepe         Medel         Adriano

Oğuzhan    Atiba

Lens                     Adem                 Töre

Negredo

Ali Koç: "Galatasaray ve Fenerbahçe geçtiğimiz Mayıs ayını 470 milyon zararla kapattılar. Beşiktaş ise karla kapattı."

:bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Karius

Oğuzhan    Atiba

Negredo

Senin ilk 11'lerini seviyorum Gülhan :D
Lakin Babel Q7 baslariz yine..

Senin ilk 11'lerini seviyorum Gülhan :D
Lakin Babel Q7 baslariz yine..

eyvallah :D

Hoca önümüzde 3 tane maç var üst üste dedi bi umut bekliyorum işte :D  :evillol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Karius

Oğuzhan    Atiba

Negredo
Atiba da töre de şuan 11 başlayacak durumda değiller kardeşim.(hazır olma durumu)
Bu arada Başkan boşuna seçim yapıyor yönetim aynen devam şef Scout yok bir tek.ahmet Nur çebi nin de neden olmadığı az çok belli oldu.değişen birşey Yok şöyle olmuş çebi yerine adalı şef Scout yerine kavalcı diğerleri aynen devam bunun içinmiydi şimdi bu seçim ben hiçbirşey anlamadım?

Çevrimiçi murat

yabancının idare edilebilecek kadarı makbuldür.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Böyle denesek  :D

Karius

Gökhan        Pepe         Fatih         Adriano

Oğuzhan    Medel

Töre                     Adem                 Lens

Babel
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Atiba da töre de şuan 11 başlayacak durumda değiller kardeşim.(hazır olma durumu)
Bu arada Başkan boşuna seçim yapıyor yönetim aynen devam şef Scout yok bir tek.ahmet Nur çebi nin de neden olmadığı az çok belli oldu.değişen birşey Yok şöyle olmuş çebi yerine adalı şef Scout yerine kavalcı diğerleri aynen devam bunun içinmiydi şimdi bu seçim ben hiçbirşey anlamadım?

atiba başlayacak seviyede bence :)

Töre biraz sallanıyor ama oynadıkça daha iyi olur babel'den iyi en azından istek arzu var :)

Liste tam belli olsun ondan sonra konuşmak daha mantıklı bence :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

medel ve babel hariç o da olur :D

Babel NL milli takımda forvetde gayet iyi oynayabiliyor, denenebilir bence.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı doganay

onun yüzünden mi yediler gol'ü maçı izlemiyorum  :alala:

Bende buna dayanarak soyledim.

Babel NL milli takımda forvetde gayet iyi oynayabiliyor, denenebilir bence.

ben bizde nedense kaybolacağını düşünüyorum :)

Töre hazır değilse kanatları babel-lens'de yapabiliriz.

Negredo'nun arkasında adem oynadığında negredonun performansının daha da artacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: .
Friday Challenge:
Make a 23-man World Cup style squad for your club, from the time you’ve been a supporter.

Cordoba, Mrmic, Fabri, Kaan Dobra, Marcelo, Zago, Ronaldo, Üzülmez, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Sergen, Guinti, Ernst, Yusuf, Tümer, Guti, Sosa, Olcay, Pancu, Gomez, Cenk, Ba.

Çevrimdışı atalay

+Bir kuşak öncesindekiler için bu ekipten yarısı elenir. Fakat orta saha bölgesi çok tatmin edici. Zaten bu dönemler-sezonlar dışında şampiyonlukların gelmemesi tesadüf değil. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çebi , Umut Güner ve Şafak mahmut Yazıcıoğlu yüzünden yönetime girmeme kararı almış

Baskana bunlar varsa ben yokum demiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ali Ece:

"Yabancı sınırına karşıyım. Alex, Hagi bu ülkeye yabancı mı? Esas Hasan Ali Kaldırım, Tarık Çamdal futbola yabancı."

Karius

Gg       Pepe     Medel     Adriano

Atiba    Ozi

Lens            Adem          Caner (Babel)

Babel (Negredo)

:bandit:

Töre 90 dakikayı kaldıracak seviyede degil malesef yoksa direkt 11 oynar bu takımda orası ayrı konu
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 01:15:24 Yunus Emre Dökmeci ]