Yahu abi gercege gozunu kapatarak ondan kurtulamazsın. Kabul edin veya etmeyin ulkenin en cok izlenen spor kanali. Adamlar mutemadiyen GS lobiciliği yapiyor. Sen izlemiyorsun diye de üzülmüyorlar. Aksine bu GS lobicisine tarafgir oldugu yönünde eleştiriler gelirse, patronlarını alintilayip bu şikayetler edilirse bak bakalım nasıl adam oluyorlar. Yahu program da Erman cikip "Lucescu saçmalıyor, bazi oyuncular vardır milli takimin demirbasidir, bir maca takip karar vermezsin, her zaman alırsın milli takıma" diyebiliyor Emre Akbaba icin. Cusssss diyesi geliyor insanin. FB'li Ilker biraz utangaç ve korkak bir sekilde "hocam daha dur, Emre icin bunu söylemek icin cok erken" deyiverdi ve linci yedi programdakilerden.
Bugünde yine Hakan Unsal cikmis "Omer Ali artık milli takimin sol bekidir" diye açıklama yapiyor. Ulan GS'de bile oynayamayan adami milli takıma çakıyorlar. Tamam gormeyelim, tamam izlemeyelim. Peki biz bakmadık diye bunlar susacak mi? Etkileri azalacak mi? Tepki koyacağız abi tepki. Sosyal medyada biraz gundem yap bak nasıl adam oluyorlar. Adam olmasalar bile algilarini karşı algılarla bozarsın. Mesela Emre ilk sacmaladigi maçta Serkan gibi tiplerin hesaplarına sosyal medyadan cokersin. Anlarlar oyle meydanın bos olmadigini.
hiç kimse verdiğin değerden daha değerli değildir bunu unutma birinin sözlerine önem veriyorsan değerli kabul ediyorsun demektir
bunun böyle olmadığını savunsan bile böyledir. insan değer vermediği şeyi yok sayar. değersizleştirir fikirlerine önem vermez alay eder.
ne dediklerini önemsediğine göre senin için değerli demek. ben izlemiyorum ne dediklerinide umursamıyorum
birilerindende hesap sormak anlamsız mesela bir tv şirketim olsa orda yapılacak yayını düşünemiyorum renklilere
çöp muamelesi yaparım Beşiktaşa gözünün üzerinde kaşın var diyen benden maaş alamaz beni renkliler istedikleri
kadar eleştirsinler güler geçerim ama bu kanaldan maddi beklentim varsa bunları yapamam tabiki adamların maddi beklentisi
yok dertleri topluma algı kasmak bunlara ne anlatacaksın konuşman bile reklamlarını yapman demektir.
patronları neyin ne olduğunu emin ol senden benden iyi görüyordur umurlarında değildir sonuç odaklı olur
izlenmeye bakar izleniyorsa o program iyidir gördüğüm kadarıylada izliyorsunuz demekki patronlar açısından sorun yok
izlersin eleştirirsin yerden yere vurursun ama bunun sonucu sadece çok izlenen program yapmak olur
nihayetinde toplumun her kesimini memnun edemeyiz derler bir şeyi beğenirsen izlersin bu şekilde eleştirerek bir yere
varılmaz Beşiktaş taraftarıda işde izlemeye devam ediyor programları amaçlarına ulaşıyor. sorun yok
izlemezsen konuşmazsın konuşmazsan sosyal medyada konuşulmaz Beşiktaş üzerinden primde kasmamış olurlar
muatap bulamazlar diğer türlü bir haraket yapıyorlar sosyal medyada zaten en güçlü olan Beşiktaş taraftarı günlerce bunları konuşuyor
adamlar gündemde kalıp bedava reklam yapıyorlar trt sporu izliyorum çok daha dengeli yapıyorlar yayını
bunları konuşacağınıza gündemi başka kanallar üzerine kaydırın başka spor programlarının popiletisini arttırın bunlara
anlayacakları dilden zararı vermiş olursunuz. kimse yayınlamazken maçlarımızı yayınlayan trt bu önemi hak ediyor en azından
onları konuşarak harcayacağım zamanı trt programlarını konuşarak harcarım kimse yayın yapmazken onlar yanımızda oldu.
yanlışı eleştireceksem trt nin yanlışını konuşurum onun reklamını yaparım.
benim için değeri olmayan yok hükmündedir kendi çalsın kendi oynasın izlemeyin belki o zaman patronları reytinglerin düştüğünü görüp
ne oluyor burda diye sorar.
bizde yanlış yapıyoruz ona bakarsan bir kanala haber vermezsen zamanı doldurmak için haber üretmek zorunda böyle üretir
nasıl diyor taraftar şunu tesislere sokma bunu tesislere sokma şu kabala haber verme diye aslında yanlış gerçek haberlerle
sürekli beslersen bu şekilde yapma ihtiyacı duymazlar basının takım rengi yoktur menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparlar
bir oyuncuyla röportaj isterler vermezsin bir ay seni gömerler dertleri Beşiktaş düşmanlığı değil seni köşeye sıkıştırmaktır.
yayın politikalarını orda ekrana çıkan maaşlı bir iki kişinin mi belirlediğini sanıyorsun yukardan ne emir gelirse onu yaparlar
yani eleştirerek patronların gözünü falan açamazsın. bizzat onların politikasını uyguluyorlar çünkü patronların gözünü
açacak tek şeyde reytingin düşmesidir. bunun yoluda eleştirmekten değil izlememekten konuşmamaktan geçer
renkliler zaten konuşmuyor bir konuşan biziz sosyal medyada ve sürekli prim kasıyoruz bunlara istatistiklere bakıyorlar
sosyal medyada en fazla ne gündem olmuş a spor gündemmi olmuş içerik önemli değilki ona bakan yok mesela bu ay
diyelim en fazla sosyal medyada Beşiktaş konuşulmuş hanginiz bakıyorsunuz ne konuşuldu diye herkes hemen dikiliyor
biz birinciyiz diye nerden biliyorsunuz belki %90 ı Beşiktaşa karşı olumsuz algı haberleriydi ama bakılmaz bakılan
en fazla kim gündemde olduğu asporada yaptığımız bu işde ne kadar çok konuşur ne kadar çok eleştirirsek onu
tv kanalları içinde bir numaraya çıkartmaktan başka işe yaramaz sonra çıkarlar bu ay en fazla izlenen konuşulan tv olduk
derler bunu 6 aydan fazla eleştirirsen zirveye taşırsan senenin en iyi kanalı yaparsın sistem böyle işliyor kötü konuştu
iyi konuştu demiyorlar en çok konuşulan popiler kanal diyorlar.