Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756303 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe, Beşiktaş'ta puan başına aldığı 420 bin TL'yi 15'er ve 10'ar bin TL şeklinde zarflara koydu ve malzemeci, sağlık ekibi, mutfak ekibi ile güvenlik görevlerine dağıttı. (Vatan)
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 19:10:43 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Pepe, Beşiktaş'ta puan başına aldığı 420 bin TL'yi 15'er ve 10'ar bin TL şeklinde zarflara koydu ve malzemeci, sağlık ekibi, mutfak ekibi ile güvenlik görevlerine dağıttı. (Vatan)

adam adam  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe'ye puan başı para vermiyoruz diye biliyordum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal Ç

Fb basket sponsoru için Beko ile anlaşmış diye duydum. Baba Koç uyuyor mu yahu oğlu tüm servetini fenere aktarıyor..

biz de hala spor salonu icin sponsor arıyoruz. bizim formaların sponsor yenilemeleri yaklaşıyor. bekonun tutumu nasıl olacak bakalım.

biz de hala spor salonu icin sponsor arıyoruz. bizim formaların sponsor yenilemeleri yaklaşıyor. bekonun tutumu nasıl olacak bakalım.
Beko nun tutumunda bir değişiklik olmaz Rahmi Koç varken :ok:

Çevrimdışı balkan-kartal

boyle bir sey yapmak legal mi?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mellfred

Serdal adalı yd yönetiminde üst düzey yöneticilik yaptı yıllarca. Fikret ormanın serdal adalıya tavrı hayret edilesi.
aldığı enkazın müsebbiblerinden

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Erdem Ayaz

YD nin yaptıklarının adalı ile zerre alakası yok o borçları yd yaptı
Adalı beşiktaş için Bekçilik bile yaparım demişti geçen hafta açıklamasında

Böyle insanları bağrımıza basalım Fikret Orman + Serdal Adalı ikilisinin yıllardır birlikte çalıştığını görmenin hayalini kurduk ve gerçekleşti

Hoca da artık kendisini iyice revize etsin bu kadro dan çok endişeliyim geçen senenin tekrarını kaldıramaz kimse

Lens töre Lajic üçlüsüyle ligin ateşini almak lazım Babel Quaresma pas tuttu bu ikili sürekli topu ezmekle mükellef

Çevrimdışı underworld

Düzeltme
Pepe maç başı 4 bin öro alıyormuş.
Saygılar
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 21:45:15 underworld ]

Çevrimiçi yaço58

Serdal adalı yd yönetiminde üst düzey yöneticilik yaptı yıllarca. Fikret ormanın serdal adalıya tavrı hayret edilesi.
aldığı enkazın müsebbiblerinden
benimde serdal adalı hiç içime sinmiyor yd zamanında masaya yumruğunu vurabildimi ileriyi nasıl göremedi ydnin yanlışlarına  iş bilmezliklerine nasıl göz yumdu ben olumlu bulmuyorum inşallah hayırlısı olur beşiktaşımız için

boyle bir sey yapmak legal mi?
İllegal olmadığı kesin :D

Milyon € lar kazanan adamlar bunlara dokunmaz ki , o para bir gecelik yemek parası onlar için

Misal Sen bir yerde çalışıyorsun sana verilen bahşiş İllegal mi ?

Zengin bir insanın ( bunun için zengin olmaya gerek yok) kendisine edilen hizmetten dolayı ona para vermesi neden yasadışı olsun..

Bir nevi verilen emege karsilik teşekkür etmekdır bu..
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 21:21:06 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu Tpfd neyin peşindedir..cincon forvet alamadı diye yeni yeni organizasyonlar fln filan boş yapmasınlar.transfer dönemi bitmişse bitmiştir yeni yeni icatlar.
Zaten o oluşumda ki arkadaşlar malum fetölü yılların meşhur topçuları hadi abi.
Bu arada hem kulüp olarak hem caner Erkin bu emre bol kavşağın müptezeli mahkemeye vermelidir adam canlı yayında oyuncumuza ahlaksız dedi!

Joachim Löw : "

Türk futbol yorumcularının futbola yakınlığı, Türkiye'nin Avustralya'ya yakınlığı kadardır." :D :claps: :claps:

💬 Loris Karius :

"Tamamen Beşiktaş’a odaklanmış durumdayım. Bütün takım arkadaşlarım buraya ayak uydurabilmem için ellerinden geleni yapıyorlar. Hatta çok uzun süredir burada antrenman yapıyormuşum gibi hissediyorum. O anlamda çok iyi gidiyor. Kendimi modern bir kaleci olarak ve takım önde oynadığında gerideki güvenliği sağlayabilen bir kaleci olarak tanımlıyorum. Avrupa kupalarında grup sonrası tecrübe çok önemli bir faktör haline geliyor. Biz bu konuda çok avantajlıyız."

Çevrimdışı caner.eryigit

Burak Yılmaz’ın Trabzonla sözleşme fesh edip, Galatasaray’a getirilmesi için bir dümen dönüyor ya hayırlısı. Buna karşı çıkacağız. Böyle saçmalıklar olamaz. Olmamalı. Fenere 1 saat süre, Gs’ye sözleşmesiz oyuncu alma hakkını verme filan. Kuralına göre oynayacaksanız oynayalım.
Aynen 2-3 gündür bu tarz gelişmeler oluyor gizli saklı da değil kamuoyu önünde alalen yapılıyor hayırdır!

Çevrimdışı caner.eryigit

Galatasaray’ın eski futbolcuları takım forvetsiz kalmasın diye ek transfer süresi aldırmaya çalışıyor. Beşiktaş’ın eski futbolcuları da içip içip başkana mesaj atar, efsaneliklerini iddia eder, Twitter’dan sağa sola sallar...
Güzel tespit

Çevrimiçi Necmi

ben yanlış bilmiyorsam oyuncuları bucadan getiriyor o da kendi yetiştirdiği oyuncular olması lazım yani çalma gibi gelmedi bana.
6 yılda 2 oyuncu sıfırdan bir takım için bence çok iyi. biz yıllardır necip harici hangi oyuncuyu çıkarabildik ki necibi severim ama ilk 11 kesinlikle değil. alt yapıdan her yıl 1 oyuncu çıkarmasını beklememek lazım, alt yapıya en çok yatırım yapan bir kaç kulüpten biri barca onlar kaç yılda bir üst düzey oyuncu çıkarabiliyorlar, biz altınordu gibi 3 yılda 1'i geçtim 6 yılda 1 tane bile çıkaramıyoruz. 6 yılda 2 demişsin ama şuan renkliye imza atan barış bizde çok güzel yedek de olurdu, 6 yılda 2 tane sıradan değil üst düzey yetiştirdiler.
eline süper yetenek geldi mi çıkarmak kolay değil ki, olay oyuncuda değil yetiştirmede bitiyor bunun en büyük örneği muhammed demirci.
öyle satmam matmam da yok artık. sen her yıl avrupada başarılı ol, oyuncuları yüzde yüze yakın verimle oynat bak, reklamını yapabilmek için mecbur sana verecek.
altınordu misyonunu oyuncu yetiştirme olarak belirlemiş adamların bir üst lige çıkmak gibi bir dertleri yok bunuda açıkça söylüyorlar senin böyle bir misyonun olamaz şunu kafanıza sokun
biz altınordu değiliz bizim misyonumuz türk futboluna oyuncu yetiştirmek değil. Altınorduda yetişen
oyuncunun istanbul takımlarına gelmek gibi bir hedefi var önünde senin yetiştirdiğin oyuncunun hedefi ne
tutturmuşsunuz alt yapı diye önce karar verin yetiştiricimi yarışmacımı olmak istiyorsunuz mukayese ettiğiniz takım yetiştirici bütün sistemini oyuncu yetiştirme üstüne kurmuş
Beşiktaş yarışmacı ve bütün planlarını şampiyon olmak avrupada başarı kazanmak üzerine koyuyor biz altın ordu değiliz olamayızda Ben böyle bir Beşiktaş istemem arkadaşlar yemişim oyuncu yetiştirmeyi ben gelirleri olan bir kulübüm benim gelirlerimin %10 u dur oyuncu satışı ben gelirlerimi başarı üzerine sağlıyorum oyuncu yetiştiren bir kulüp yolu çizersem ne o sponsorları bulabilirim ne o gelirleri elde edebilirim Ben altınordu gibi boş boş oyuncu yetiştirmeyi temel almadığım için benim bütçem 1 milyar
sen oyuncu yetiştirip onlara şans verip ligde var olmaya çalışırsan sana vodafone sponsor olurmu sanıyorsun altınordu oyuncu yetiştirdide 6 yılda ne kazandı kulübün kasasına ne girdi Beşiktaşın kasasına 6 yılda 4-5 milyar girdi yetiştiren yetiştirsin bu güncel şartlarda neden bütçeme böyle bir yük vereyim gider yetiştirenden yetişeni alırım fener altınordudan 2 oyuncuya 5 M verdiler bir sene bu 5 M yi altınordu tepe tepe kullanır artık. Bak bakalım 6 yılda ne harcamışlar karşılığında yetiştirerek ne kazanmışlar içerdelermi değillermi 6 yılda 2 oyuncu başarı diyorsun üst düzeymiş çağlar bizim kadroya yedek stoper olarak bile giremez fatih ondan daha nitelikli bana göre beğenmediğimiz atınçın çağlardan ne eksiği var çağlar 2,5 M ye Freiburg a transfer oldu atınç kaça kime transfer oldu. çağları başarı görüyorsunda atınçı neden görmüyorsun. cengizi 700 bin euro ya sattı başakşehire 6 yılın karşılığı 8.2 M biz bu parayı 30 yaşında sattığımız tek oyuncudan kazanıyoruz neden yıllarca bir oyuncu yetiştirmek için oynayalım misyonumuz ülke futboluna futbolcu kazandırmakmı. altınordu çok başarılı 6 senede 8 M kazanmış biz başarısızız 6 yılda oyuncu satışından 100 M üzerinde kazanmışız. bunu yaparkende hamallık yapmamışız
az gerçekci bakın olaylara altınordu über iyi derken bir bakın ne kazanmış bundan başarımı yoksa paramı başarıda yok parada yok sadece orda bir iş adamının hobisi var. işde adı geçiyor harcayacak parası var harcıyor biz altınordumuyuz bir sene 4. olduğunda ikinci sene o seviyeye inersen seni vodafone un kolonlarına asarlar tabureyede ilk tekmeyi sen vurursun.

Loris Karius Beşiktaş tv Özel röportajı.

Çevrimiçi annoca

altınordu misyonunu oyuncu yetiştirme olarak belirlemiş adamların bir üst lige çıkmak gibi bir dertleri yok bunuda açıkça söylüyorlar senin böyle bir misyonun olamaz şunu kafanıza sokun
biz altınordu değiliz bizim misyonumuz türk futboluna oyuncu yetiştirmek değil. Altınorduda yetişen
oyuncunun istanbul takımlarına gelmek gibi bir hedefi var önünde senin yetiştirdiğin oyuncunun hedefi ne
tutturmuşsunuz alt yapı diye önce karar verin yetiştiricimi yarışmacımı olmak istiyorsunuz mukayese ettiğiniz takım yetiştirici bütün sistemini oyuncu yetiştirme üstüne kurmuş
Beşiktaş yarışmacı ve bütün planlarını şampiyon olmak avrupada başarı kazanmak üzerine koyuyor biz altın ordu değiliz olamayızda Ben böyle bir Beşiktaş istemem arkadaşlar yemişim oyuncu yetiştirmeyi ben gelirleri olan bir kulübüm benim gelirlerimin %10 u dur oyuncu satışı ben gelirlerimi başarı üzerine sağlıyorum oyuncu yetiştiren bir kulüp yolu çizersem ne o sponsorları bulabilirim ne o gelirleri elde edebilirim Ben altınordu gibi boş boş oyuncu yetiştirmeyi temel almadığım için benim bütçem 1 milyar
sen oyuncu yetiştirip onlara şans verip ligde var olmaya çalışırsan sana vodafone sponsor olurmu sanıyorsun altınordu oyuncu yetiştirdide 6 yılda ne kazandı kulübün kasasına ne girdi Beşiktaşın kasasına 6 yılda 4-5 milyar girdi yetiştiren yetiştirsin bu güncel şartlarda neden bütçeme böyle bir yük vereyim gider yetiştirenden yetişeni alırım fener altınordudan 2 oyuncuya 5 M verdiler bir sene bu 5 M yi altınordu tepe tepe kullanır artık. Bak bakalım 6 yılda ne harcamışlar karşılığında yetiştirerek ne kazanmışlar içerdelermi değillermi 6 yılda 2 oyuncu başarı diyorsun üst düzeymiş çağlar bizim kadroya yedek stoper olarak bile giremez fatih ondan daha nitelikli bana göre beğenmediğimiz atınçın çağlardan ne eksiği var çağlar 2,5 M ye Freiburg a transfer oldu atınç kaça kime transfer oldu. çağları başarı görüyorsunda atınçı neden görmüyorsun. cengizi 700 bin euro ya sattı başakşehire 6 yılın karşılığı 8.2 M biz bu parayı 30 yaşında sattığımız tek oyuncudan kazanıyoruz neden yıllarca bir oyuncu yetiştirmek için oynayalım misyonumuz ülke futboluna futbolcu kazandırmakmı. altınordu çok başarılı 6 senede 8 M kazanmış biz başarısızız 6 yılda oyuncu satışından 100 M üzerinde kazanmışız. bunu yaparkende hamallık yapmamışız
az gerçekci bakın olaylara altınordu über iyi derken bir bakın ne kazanmış bundan başarımı yoksa paramı başarıda yok parada yok sadece orda bir iş adamının hobisi var. işde adı geçiyor harcayacak parası var harcıyor biz altınordumuyuz bir sene 4. olduğunda ikinci sene o seviyeye inersen seni vodafone un kolonlarına asarlar tabureyede ilk tekmeyi sen vurursun.
abi biraz ben yanlış anlatıyorum biraz da sen yanlış anlıyorsun

İlk mesajımda altınordu ile yakın olmak iyidir dedim sebebide yabancı sınırından dolayı dedim. Sende cevap olarak abartıyosun alt yapısını dedin. Bende 6 yılda ingiltere ve italyada oynayan üst düzey 2 oyuncu yetiştirdiler abartma değil gayet başarılı dedim. Şimdi sen ise amacımız oyuncu yetiştirmek değil şampiyon olmak diyorsun. Ben zaten amacımız oyuncu yetiştirmek demiyorum ki benim dediğim şey adamlar alt yapı olayında ülkenin en iyisiler diyorum sen de olayı biraz çarpıttın :) ayrıca ellerine biraz daha para geçince yatırım yapınca çok daha iyi olacaklar. İlerde yabancı sınırı gelirse aramızın iyi olmasında fayda var. Benim demek istediğim sadece bu.

Başarı konusu açılmışken bende başarı istiyorum yemişim alt yapısını başarı geldikçe para da gelir ama 10 yılda 1 tane ilk 11 e oyuncu çıksa kötü de olmaz.

Abi konuyu farklı yöne çekmeyelim lütfen :)

Çevrimiçi Necmi

abi biraz ben yanlış anlatıyorum biraz da sen yanlış anlıyorsun

İlk mesajımda altınordu ile yakın olmak iyidir dedim sebebide yabancı sınırından dolayı dedim. Sende cevap olarak abartıyosun alt yapısını dedin. Bende 6 yılda ingiltere ve italyada oynayan üst düzey 2 oyuncu yetiştirdiler abartma değil gayet başarılı dedim. Şimdi sen ise amacımız oyuncu yetiştirmek değil şampiyon olmak diyorsun. Ben zaten amacımız oyuncu yetiştirmek demiyorum ki benim dediğim şey adamlar alt yapı olayında ülkenin en iyisiler diyorum sen de olayı biraz çarpıttın :) ayrıca ellerine biraz daha para geçince yatırım yapınca çok daha iyi olacaklar. İlerde yabancı sınırı gelirse aramızın iyi olmasında fayda var. Benim demek istediğim sadece bu.

Başarı konusu açılmışken bende başarı istiyorum yemişim alt yapısını başarı geldikçe para da gelir ama 10 yılda 1 tane ilk 11 e oyuncu çıksa kötü de olmaz.

Abi konuyu farklı yöne çekmeyelim lütfen :)
bende diyorumki altınorduyla ilişkilerini nasıl iyi tutacaksın adamlar Beşiktaş düşmanı
biz cengizi istedik 1,5 M sanırım önerdik Başkanlar çıktı Beşiktaşa oyuncu satmayız dedi sonra
başakşehire 700 bine verdiler. attıkları her adımda Beşiktaş düşmanlığını ön plana çıkaran adamlarlamı
ilişkilerini iyi tutacaksın bu ilişkiler seni kullandıkları sürece iyidir. ama senin menfaatin söz konusu olduğunda
gör neler olur. Bursa ilede aynı durum söz konusu o nedenle bu takımlarla en iyi ilkişki mümkün olduğu kadar
senden uzak durmasıdır. çünkü onların seninle girdiği her ilişki kendi menfaatleri için seni kullanmaları olur.
mesela yırtındılar harunu Beşiktaşla birlikte anmak için Başkan çıktı harunla ilgilenmiyoruz dedi
neden peki sürekli bizi harunla yazdılar demek fener istiyordu fiyatını arttırmak için bizi kullanmak istemişler.
bunu kaç transferde yaptılar bir tane bile oyuncu alabildikmi sadece bursanın fiyat arttırmasına ve renklilere daha
pahalı satmasına kaynak olduk. alanya emre için yaptı biz hiç girmedik topa sonra fenere yamadılar
dertleri fiyat arttırmaktı bunuda başardılar.
Biz büyük kulübüz milletle iyi geçinmek zorunda değiliz onlar bizimle iyi geçinmek zorunda biz onlar için müşteriyiz.
bize terbiyesizlik yapan bir kulübe vodafone parkı hazırlık maçı için açmak tek kelimeyle akıl tutulmasıdır.
asla kulübün bu haraketini onaylayamam. adamların derdi oyuncularını pazara açmak bizimle maç yapmak reklamdır
bize ne faydası olacak. umarım taraftar altınorduya haddini bildirir yönetimde ne kadar büyük bir hata yaptığını anlamış olur.
daha dün alt yapıdaki çocuklarımızı ağlatanlarımı ağırlayacağız.