Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3754862 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçsız çekilmiyor bugünler.

Süper Lig takımlarının bilet fiyatları.

Çevrimdışı Necmi

Abi 4 altyapı ve 4 Türkiye doğumlu adam yazmak zorundayız. Bunları 25'ten çıkarınca 17 kalıyor.

Bence Pektemek Güven'e tercih edildi, neden bilmiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ülke dışı lisanslı azami 16 oyuncu gösterebilirsin
bunun cetveli vardı düşmeler yükselmeler sadece yerli ve alt yapı kontenjanında oluyor
21 oyuncuda göstersen yabancı sayısı gene 16 oyuncu. alt yapıda 3 ü geçmiyor
hiç bir oyuncu kat sayısında  sadece bildiğim kadarıyla 19 oyuncu bildirme cezası alırsan yabancı kontenjan 15 e düşüyor diye hatırlıyorum şu anda avrupa kupalarında 17 yabancı kontenjanı veren takım yok bildiğim kadarıyla
bunu gösteren bir liste vardı
Bizde 3 alt yapı bildirdik. 16 yabancı 6 ülke lisanslı 2 tanede B listesi güven B listesinde bile yok 16 yabancıya takıldığı için zaten A listesine azami 25 oyuncu bildiriyorsun.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Maçsız çekilmiyor bugünler.
Maçsızlık zor tabi de maç günü de bizim takım sağolsun alın size maç modunda ağzımıza tükürüyor..
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Necmi

Söyllemiş ya, Güven yabancı.
Aslında Türkiye doğumlu ifadesi yanıltıcı, 15-16 yaşından itibaren Türkiye'de altyapıda oynasa yerli oluyor
doğum şartı aranmıyor 3 yıl kendi alt yapında oynadıysa alt yapın olarak kabul ediliyor
3 yıl ülke alt yapısında oynadıysa yerli alt yapı kabul ediliyor buda 21 yaşını doldurmadan günü gününe 3 yıl doldurmasıyla oluyor. isterse afrika savanlarında doğmuş orda büyümüş olsun 18 yaşından gün almadan alt yapına girerse 21 yaşını doldurduğunda alt yapı oyuncun olur. Güven hiç bir zaman alt yapımız olamayacak sürekli yabancı kontenjanı tüketecek

Çevrimdışı Necmi

yabancı sınırı gelirse aramızın en iyi olması gereken kulüp altınordudur. berk ile barışı bizim istediğimizin yarısına fenere verdiler. ayrıca geçmişten çağlar mevzusu da var. araya iyi tutarsak işimize gelir.
rüya görmeyin derim bursa yıllardır bizden besleniyor al işde bu sene yine
oyuncu verdik ama daha bursadan bir tek oyuncu alabilmiş değiliz altınorduda
bundan farklı değil açık açık Beşiktaşa oyuncu vermem diyen bir sahibi var
yemişim aramızın iyi olmasını. altınordu oyuncu yetiştiriyormuş bakın bakalım piyasada oynayan oyuncular altınordudanmı Beşiktaşdanmı fazla iki oyuncu gönderdi diye alt yapı illahı oldu. çağlar bana göre beş para etmez
bir cengiz var ona bakarsan bursa alt yapısı altınorduyu on defa sollar.
insanlar bir şeyleri şişirmeye bayılıyor  süper yetenek bir oyuncu gelir eline çıkarırsın bu seni alt yapı kralı yapmaz bizim alt yapıda gelen ne çocuklar var ama bir noktadan sonra bıçak sırtını aşamıyorlar
altınorduda kim aşmış bir cengiz yarım çağlar başka tamamen alt yapıyı hedef almış bir takımda
6 yılda çıkan 1,5 oyuncu bumu onu alt yapı kralı yapıyor ha birde o oyuncuları kimden çaldıklarına bir bakın derim
5000 alt yapı oyuncusunu altaydan çaldı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Söyllemiş ya, Güven yabancı.
Aslında Türkiye doğumlu ifadesi yanıltıcı, 15-16 yaşından itibaren Türkiye'de altyapıda oynasa yerli oluyor
16 tane yabancı bildirdik zaten abi

Çevrimdışı Necmi

Süper Lig takımlarının bilet fiyatları.

fenerin en ucuz bileti 50 lira bu bilgi yanlış 115 lira olan bilet maraton bileti
kale arkaları kombine satışa kapalı ama devredenler olduğunda devredilen bilet 50 liradan satılıyor
öğrenciyede 30 liradan satılıyor. sürekli algı kasıyorlar şimdi yanımda fenerli çocuk var
ona sordum yok abi 115 maraton bileti dedi kale arkaları 50 tl tam 30 tl öğrenci normal maçlarda dedi
bende öyle biliyordum teyit etmiş oldum. onların 115 e sattığı yerden biz bileti 270 liraya satıyoruz
yanlış hatırlamıyorsam maraton kenar biletleri

Çevrimdışı Necmi

16 tane yabancı bildirdik zaten abi

o yüzden güven ve atiba yok işde

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerin en ucuz bileti 50 lira bu bilgi yanlış 115 lira olan bilet maraton bileti
kale arkaları kombine satışa kapalı ama devredenler olduğunda devredilen bilet 50 liradan satılıyor
öğrenciyede 30 liradan satılıyor. sürekli algı kasıyorlar şimdi yanımda fenerli çocuk var
ona sordum yok abi 115 maraton bileti dedi kale arkaları 50 tl tam 30 tl öğrenci normal maçlarda dedi
bende öyle biliyordum teyit etmiş oldum. onların 115 e sattığı yerden biz bileti 270 liraya satıyoruz

Algıyı böyle kasıyorlarsa daha fena, bu fiyatları görünce millet Ali Koç'a kızacak. :)

Çevrimdışı Necmi

bu arada bizim 90 olan bu sene kale arkası alt biletleri olması lazım üstler 80 olmalı
bu listeyi masa başında yapmışlar herhalde. ama alt satışa çıkmıyor anca kulübe iade olursa

Çevrimdışı Necmi

Algıyı böyle kasıyorlarsa daha fena, bu fiyatları görünce millet Ali Koç'a kızacak. :)

yok be bizim dört sene önceki durumumuz işde şu anda kulübün ihtiyacı var alalım modundalar
arkadaşa soruyorum kombineni kaça aldın diye 600 liraya almış şimdi sorsan en ucuz kombine kaça diye bi listeyi yapana
1500 der her halde adamlar bizden pahalı bilet satacaklar 90 M hasılat yapacaklar bizim kapasitemiz daha düşük ama 115 M hasılatımız olacak
yersen. Bütün kanallar bas bas bağırdı fener rekor hasılat yapmış 90 M satış yapmış bir kanal bile
 bizim 115 yaptığımızı söylemedi adamlar bütün yaz kombine sattı çok hızlı tükeniyormuş ama bizim satışa çıkmadan biten kombinelerimize
lig açılana kadar satılıyormuş muamelesi yaptılar. bunlar hep algı seni geri plana itmeye uğraşıyorlar.

pazar günü güven yalçını izlemek istiyorum ben bi merak ediyorum.

Karius

Dorukhan      Alpay         Fatih        Adriano

Tolgay         Atiba

G.Töre                Negredo               Lens

Güven         

Çevrimdışı Orhan_

Karius

Vida           Pepe          Adriano

Atiba         Medel

Lens             Oğuzhan            G.Töre

Adem
                                Negredo   

Adem'i serbest oyuncu olarak sallayacaksın 3. bölgede. Lens ve Töre'yi de geriye gelmeleri konusunda uyaracaksın. Takım mesafesini kısaltacaksın. Sonra bam bam bam.

BİLGİ | Beşiktaş-Altınordu hazırlık karşılaşması, pazar günü saat 17.00’de TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Çevrimdışı balkan-kartal

Ts li birisi yazın atiba yı sürekli spor salonunda gördüğünü söylüyordu.
Artık ne kadar doğru - yanlış bilemem.
ust vucut calisimistir
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Akil Emre

Sonunda cevap gelmiş

https://www.ajansbesiktas.com/safak-mahmutyazicioglunun-yonetici-ortagi-avukat-oktay-kurmandan-atilla-turkere-yanit-31592h.htm
Cevabın gelmesi güzel bakalım yasaklı link bu haberi yayınlayacak mı? Klubün menfaatine hareket edek mi merakla bekliyorum, ne kadar boş beleş Beşiktaş düşmanı varsa özel röportajı eksik etmiyor .

Çevrimdışı ekrembaser

Cevabın gelmesi güzel bakalım yasaklı link bu haberi yayınlayacak mı? Klubün menfaatine hareket edek mi merakla bekliyorum, ne kadar boş beleş Beşiktaş düşmanı varsa özel röportajı eksik etmiyor .

Bence yayınlamazlar.

Çevrimdışı Necmi

Sonunda cevap gelmiş

https://www.ajansbesiktas.com/safak-mahmutyazicioglunun-yonetici-ortagi-avukat-oktay-kurmandan-atilla-turkere-yanit-31592h.htm
haberi koşturarak yayınlayan malum site cevabınıda yayınladımı tabiki hayır
işde neden burda yasaklı olduğunun en büyük nedeni bunun gibi Beşiktaş düşmanı yazarların haberlerine yer verip
savunmaları yok saymasından kaynaklı