Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737462 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bu çocuk dün gelmedi 6 yıldır Beşiktaşda 6 yıl sabredildi ona
bırakalımda biraz eleştirilsin daha ne kadar ölçü kontrolü yapılacak
meydan okuyup silkelenirse en azından eleştiri hakkını verdi demek olur işde.
Onu onumuzdeki macta gorecegiz abi
Bu camia birlik olup ozziyi alinmadigi milli takima soktu onu da kulaginjn arkasina kupe etsin ozzi
Bu haliyle baska takimda oynasa milli takima degil halisaha acilisina cagirmazlar

Bakalim neler olacak gorunen ilk kesik yiyip 3-4 maclik seride oynamayacak olanlarin basinda tolgay ve babel geliyor. Bunlar son kursunlarini attilar sonra bunlari quaresma ve medel takip ediyor.
Yukardakilerden bi babel biraz yirtiyor sikor katkisi verebildigi icin kalanlar zaten evlere senlik

Ozzi bu 4 maclik seride
Atiba ile beraber oynamaya baslayabilir onlerinde de adem oynar gibi duruyor.
Oynamak istedigi yerde de bu hali devam ederse sonraki 4 maclik seride kafa izni yapar

Çevrimdışı mylife1903

aktifbank olayını bu ekip halletti mi halletti? Kulüp 6,5 milyon dolar ekstra ödemeden kurtuldu mu kurtuldu. Ben mesleğim gereği birini böyle bir yükten kurtardıysam sırf bu iş için o kadar bedel talep ederim kaldı ki adamlar bütün hukuk ve ceza davalarını takip ediyorlar. Ülkede bütün kurum ve kurullar kanuna, nizama ve kurallara uygun hale gelir o zaman bu durumun etik olup olmadığı tartışılır.
O 6.5 milyon dolar borc nasil bir anda ortaya cikmis onu da konusmak lazim.
Eger etik falan degilse kurumlar kurumlar besiktas da etik olmasin demek dogru degildir, gidip sike yapalim hakemlere para yedirelim. Hakem etkileyelim baski altina alalim bunlara varim ama yonetime mesela cuneyt cakirin babasini alip hakem lobisi yapip onlari etkilemeyi bilemiyorum

6.5milyon olayi baskanin isi telefonla halletmeye calismasindan basimiza gelmedi mi? Zaten olay ordan kopuyor, balik bastan kokar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hakan Özkösenin gerçek hesabımı bilmiyorum İnstagram da hoca aleyhinde yapılan yorumları beğenmesini ne yapıcaz şimdi..kendi gerçek hesabı olduğu söyleniyor.hesabım hacklendi başkaları pıt pıt yaptı demesin.koskoca camia nelerle uğraşıyor şaka gibi bu adam başkanın akrabası ve yönetici en dikkat etmesi gereken adam...o fatura konusuna gelince de sıcağı sıcağına neden açıklama yapmıyorlar adam resmen indiriyorsunuz diyor?saldım çayıra mevlam kayıra 2 haftadır doğranıyoruz var tarafından kimsenin gıkı çıkmıyor.ben kötü oynayabilirim benim sorunlarım olabilir o beni ilgilendirir sen pozisyonu izlemeye bile gitmiyor eyyamcı cüno var dakiler bir baksan iyi olur demiyor.her maçımızda bize özel kural çıkaracaklar neredeyse..mylife abiinn dediği gibi Türkiye de bu işleri susarak halledemezsin..
Günaydın bu arada...

Yöneticimizin beğendiği yorumlar:
"Aynen Tamer Tuna gitti Şenol hoca düşüşe geçti iş Tamer hocadaymış."
"Bilic'in emek verdiği cefa çektiği takımın üstüne kurulup bir iki transfer ve stadin açılışıyla şampiyon olabildi. Fb ve gs rezil haldeyken 2 şampiyonluk alabildi. O patladı 4. olduk. Şenol Güneş en kısa sürede gitmeli başarıları ve verdiği emekler için teşekkür eder kapının önüne koyarız."

Çevrimdışı Ömer Kaan

O 6.5 milyon dolar borc nasil bir anda ortaya cikmis onu da konusmak lazim.
Eger etik falan degilse kurumlar kurumlar besiktas da etik olmasin demek dogru degildir, gidip sike yapalim hakemlere para yedirelim. Hakem etkileyelim baski altina alalim bunlara varim ama yonetime mesela cuneyt cakirin babasini alip hakem lobisi yapip onlari etkilemeyi bilemiyorum

6.5milyon olayi baskanin isi telefonla halletmeye calismasindan basimiza gelmedi mi? Zaten olay ordan kopuyor, balik bastan kokar
Larin transferindeki hukuki süreci yönetemeyip bizi bonservis ödemek zorunda bırakan ekip değil mi bunlar?

Çevrimdışı mylife1903

"Bilic'in emek verdiği cefa çektiği takımın üstüne kurulup bir iki transfer ve stadin açılışıyla şampiyon olabildi. Fb ve gs rezil haldeyken 2 şampiyonluk alabildi. O patladı 4. olduk. Şenol Güneş en kısa sürede gitmeli başarıları ve verdiği emekler için teşekkür eder kapının önüne koyarız."
Tamer tuna akrabasi degil mi?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Garibim türk kızlarını bilmiyor ki anında ifşa olacağını.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki de fotoşoptur.. Bu devirde öyle montajlar yapılıyor ki neredeyse hiçbir şeye inancım kalmadı gözümle görmedikçe.. Piyasada bir sürü fake whatsapp konuşmaları yaratan program var.. Belki instagram için de vardır.

Çevrimdışı mylife1903

Larin transferindeki hukuki süreci yönetemeyip bizi bonservis ödemek zorunda bırakan ekip değil mi bunlar?
Bilemiyoruz o konudaki gelismeleri itham etmek yanlis olur.
Bildigimiz ise baskanin kendi beyaninda soyledikleri yani aktif reklamla 6.5 milyonluk is neden nasil oldu uzunca yazildi. O konuda bir yardim alindiysa bu ise sebep verenler odemelidir

Mesela eriksona 1 milyon tazminat odedimiz iddia edilmisti sonra tamer kiran ben odeyecem dedi falan filan bir suru sey oldu.

Aktif reklam midir nedir bu heriflerin ne yaptigi ne yaoacagi belli degil yd boyle paralar odemis odememis sonra bilmemne daha sonra davalik olup davayi da kaybetmissin rezalet tek kelimeyle.
Fikret orman anlasmis bu yuku odemis son odeme de boyle neidugu belirsiz tiplere telefonda veririz yarin gelen falan demis anlasilan o adamlarda telefonda tabi tabi demis son odeme gunu gecince ertesi gun butun odemeyi almaya calisip dava acmislar gibi karman corman firsatcilar dolu bir surec. Baskan telefonda degil yazili okey alsa ya da zamaninda odese yuksrida ekremin iddia ettigi gibi bu hukuk burosu hizmetine de gerek kalmayacakti gibi de dusunebiliriz.

Sebep sonuc iliskileri

O aktif reklamda zamanindaki iddialara gore eski icisleri bakani aksunjn yonetimdeki oglu murat aksunun diyarbakirki akrabalarinjn fikret ormanin deyimiyle bir masa bir sandalye ile kurdugu bir sirketmis. Amma caba sarf ediyom davalik olmamak icin adamlarla idare edin bu cumleyle

Ayrica burda cok sordum bu img dogus midir nedir ona da 1 mklyondan az 2 milyondan cok olmamak izere cibil cibil yurolari oduyoz sozlesme 10senelik 5 sene sonunda fesih hakli.

Kongre uyeleri arkadaslar soru onergesi versin de ogrenek odedigimiz paranin karsisinda ne gibi hizmetler verdi bu img dogus.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütün sözleşmeleri hukukçular yapıyor transfer pazarlığında bulunuyor
bir avukatda değil bir sürü avukat gidiyor bazen saatler içinde kitap kalınlığında anlaşma yapılıyormuş
2m liramı ödenmiş onun yanında bir sürü dava oluyor her allahın günü taraftar sosyal medyadan onlarca kişiyi şikayet ediyor işlem yapılsın diye 7-24 çalışıyor avukatlar. Sonuçta kulübün maaşlı elemanı değil
iyi avukatla çalışacaksın milyonlarca euroluk anlaşmalar yapılıyor iyi avukatlarıda maaşla çalıştıramazsın.
Yönetime ciddi saldırı var bir şey bulamamışlarda avukat ücretindenmi vurmaya çalışıyorlar.
yiyecek olan gidip avukat ücretindemi manuple yapar şişirsen şişirsen ne kadar şişirirsin.
Orada herifin yayınladığı makbuzun üstünde, paranın hangi vekalet karşılığında verildiği açık açık yazıyor.

Gazetecilik onuru diye bir şey zaten aramıyorum bu herifte, ama bu kadarına da pes.

Gazeteci böyle bir haber yapacaksa, gidip de hangi davanın temsili karşılığı bu paranın verildiğini araştırmaz mı? Tabii ki bu herif de araştırdı bence, ama bilgiyi yayınlamak işine gelmedi. Çünkü tek amacı şüphe uyandırmak. Bu dava sonucunda Beşiktaş belki 10 milyon lira tazminat ödemekten kurtuldu, neden hangi dava olduğu ve dava sonucu bildirilmiyor haberde?

Bu kulübün 100'lerce davası vardı, kendi  hukuk bürosu kaç tanesiyle ilgilenebilir? Elbette dışarıdan destek de alacak.

Bu herifin kimin tetikçiliğini yaptığını çok merak ediyorum gerçekten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bir toplantim var beynim kaynamazsa bu ozkeseyi silkeleyecem komple internetten bakalim ne bombalari cikacak, kimdir nedir necidir. Bejnebirka yapalim

Çevrimdışı tuncaboylu

mesela inşaata demiri Çebinin vermesi etikmi neden
sorgulanmadı zamanında gerçi onuda sorguladılar ama
sonra kapadılar çenelerini.
Onu da açacaklar yakında, yazının sonunda başkan stad inşaatı sırasında ortağı olduğu firmaya 2 milyon TL karşılığında iş yaptırdı mı falan diye sormuş.

Dolduruşa gelen sosyal medya savaşçıları buna da hönkürecek, iş gerçekten 2 milyon değerinde ise ve başkanın ortağı olduğu firma aldıysa ne olacaksa?

Çevrimdışı mylife1903

Orada herifin yayınladığı makbuzun üstünde, paranın hangi vekalet karşılığında verildiği açık açık yazıyor.

Gazetecilik onuru diye bir şey zaten aramıyorum bu herifte, ama bu kadarına da pes.

Gazeteci böyle bir haber yapacaksa, gidip de hangi davanın temsili karşılığı bu paranın verildiğini araştırmaz mı? Tabii ki bu herif de araştırdı bence, ama bilgiyi yayınlamak işine gelmedi. Çünkü tek amacı şüphe uyandırmak. Bu dava sonucunda Beşiktaş belki 10 milyon lira tazminat ödemekten kurtuldu, neden hangi dava olduğu ve dava sonucu bildirilmiyor haberde?

Bu kulübün 100'lerce davası vardı, kendi  hukuk bürosu kaç tanesiyle ilgilenebilir? Elbette dışarıdan destek de alacak.

Bu herifin kimin tetikçiliğini yaptığını çok merak ediyorum gerçekten.

Iste birinci safha basladi
Gazeteciyi itibarsizlastirma
Onursuz tetikci

Ikinci safhayi hemen birinciyle birlestirip bir bucuk porsiyin etibol yapilir

Ikinci safha eksen kaydirip hakaret edip mahkemelik olup hakaretten mahkemelik oldugunu goztermeden gazeteciyle olan mevzu mahkemeye intikal etmistir, mahkeme sureci falan demektir soran olursa yargiya intikal etmistir dersin

Bu konusulanlari ben uzun zaman once yazmistim.
Umut guner voleybolcu gecmisi, yonetim tarafindan kulube kesilen faturalar hepsini yazdim.
Bunlar sir degil, camianin icinde kulagi delik olanlarin bildigi seyler.

3 senedir yaziyorum, sorgulamadan kabul etmeyin, akliyla dalga gecilmesine kizanlarin sizin aklinizla dalga gecmesine izin vermeyin, biat etmeyin diye

Anliyorum kotu yonetildik, travmadan ciktik ama bu suan dogru yonetildigimiz anlamina gelmemeli.
Camianin icinde daha baska baska seylerde konusuluyor onlarin da belgeleri cikar yakinda.

Siz ayni ulkeyi yonetenlerin yaptigini yapiyorsunuz, gazeteciyi itham etmek sonra itibarsizlastirmak sonra soylediklerini unutturul gazeteciyi mahkum etmek. Gazetecinin kim oldugundan ne oldugundan bagimsiz once yazdigini neden tartismiyorsunuz.

Senelerdir ornek veriyorum, tony blairin oglunu yakalamislardi parkta, iceri almislar adam ingiltere baskani ya muz cumhuriyeti baskani falan degil, adam kimligini birakip kendi birey tony blair olarak gitmisti karskola. Bizim ulkede basbakanin ogluna park cezasi kessene, medeniyet seviyesi kaldirim tasinim yuksekligi ile olcubelir ama ahlak ve egitim seviyesi baskadir

Ahlak dedim simdi kelime savasi baslayacak. Yonetimin bu yaptigi ahlaksizliktir desem ceza verir forum kurulu, etik degil desem fark etmez mesela.

Bu gazetecinin yazdigi kacinci yazi bu, fikret orman belge istiyor tak koyuyorlar belgeyi, (Hakaret Yasak)₅ namertir diyor tak veriyor belgeyi. Fazla konusmayacaksin arkadas
Besiktas baskanligi besiktas itilmisken dagilmisken fikret ormana cuk oturuyordu, simdi utulenmis, silkinmis haliyle bu gomlek fikret orman yonetimine buyuk geliyor, kendileri dagildilar
Abuk sabuk konusmalar, cins cins isler yspiyorlar.

8.Besiktasin baskani konustugu zaman herkesimden besiktasliya hitap ediyor, besiktasli sadece istanbulda yok, diyarbakirda, trabzonda, samsunda, izmirde, agrida, vanda ortak payda besiktas ama anlayis farklidir. Siz istanbuldan oturup agridaki besiktaslinin ne dusundugunu umursamazsaniz bu kulubun burnu boktan cikmaz.
Agridaki emektar, isci besiktasli icin besiktas baskani hitap edilebilir degildir, tatilde olan, yatlarda gezen bir beyazturk, jonturk, capkin biridir.
Sadece besiktasin degil diger baskanlarin da daha mutevazi daha halka hitap etmesi gerekir.

Secimlerde neden borun degil borcamin neden fabrikanin degil de yuvarlanmanin kazandigini idrak edemedikce boyle yonetilmeye devam edersiniz

Baskanin konusmalarinda hep bir bombalama var, promter kullanmiyorum diyor, dogaclama konusuyorum diyor, besiktas baskanlik makami dogaclama konusulacak yer degildir 20 milyon agzina bakiyor, planli programli gerekirse ustu kapali bir mesaj verilmesi gereken yerdir o makam ve fikret ormanin bireysel tiyatro performansindan daha ciddi bir politika ile yonetilmesi gerekmektedir.

Bu atilla turker ekseninden cikarmadikca bu yazilanlari, siz yonlendirilmeye mahkumsunuz, algi icinde bogulursunuz.
Fikret orman ilk yazi sonrasi ne demisti, bu atilla turkeri mahkemeye verdim, negredonun menejerini cagirdim pazartesi aciklama yapacak, demedi ki?
A- atilla turker mahkemeye verildi mi?
B- negredonun menejeri aciklama yapti mi?

Basit iki soru, atilla turkeri mahkemeye versen belge koyamazsin mahkemeye cunku adam belgeleri kendi verir gibi konulara girmiyorum, basitce soruyorum
Yahut negredonun menejerinin ne aciklamasi beklendigini de sormuyorum, ne aciklayabilir adam. Boyle sacma bi istekle gitsen menejer telefonuna cikmaz.
Bagimsiz denetleme kurulu falan diyen olursa agzina kurekle vururum. Bagimsiz denetleme kurulu ornek vermek gerekirse negredo transferinde belge kontrolu yapar. Bonservis fahis midir degil midir bakmaz. Valencia sirketinin kasasina 2.5 gitmis mi yoksa valensiya fakfukfon diye bir sirket acilmis da onun hesabina ki gitmis diye bakar. 2.5 ispanyada valensiyaya gittiyse ki kesin gitmistir burasi dingonun ahiri degildir denetim bitmistir.
Denetim sirketini ilgilendirmez negredonun menejeri ile valensiyanarasindaki iliskiler.

Simdi ornek verelim, mesela yani, biz pektoyu gondermeye calisiyoruz, maasi fazla. Bir menejer geliyor, ispanyadan mal aga bunlar kulubu(daha sonra yazi icinde malaga) pektoyu almak istiyor diyor. Biz oturup konusuyoruz bu menejerle. Menejer size 2.500.000 yuro bonservis verecek bu malaga kulubu ama 2milyonunj ben alirim diyor, biz de diyoruz vay vay vay cidden malaga bu sattim gitti gidin pekto ile gorusun. Sonra bu menejer gidiyor zaten daha once gorustugu anlastigi pektoyla konusuyor, pekto diyor 1.7 milyon kemik para aliyom gardas oldursen gitmem menejer de diyor yahu pekto malaga kulubu bu sana tekligi vergisiz 4.35 milyon yuro, pektonun yuzunde guller aciyir, menejer diyor hey hop dedik, bu 4.35 milyonun 2 milyonunj bana atesleyecen ama diyor. Pekto aliyor hesap makinesini hesapliyor 1.7 yerine 2.35 alacak ustune arabin bol oldugu malaga takimina gidecek, tamam diyor nereyi imzaliyoruz. Herkes memnun bu islemden besiktas istemedigi pektodan kurtuluyor, pekto aldigindan fazlasini aliyor, uyum sorunu yasamayacagi arabi bol biyere gidiyor, menejer memnun cukkaliyor yurolari, malaga kulubu taraftari mutsuz bu ne lan futbolcu mu bu diyorlar, malaga yoneticileri de oldukca memnun kaliyorlar tabi pektodan

Kimseye guvenmeyin, arkadaslar babanin oglu mu?

Orman iyi baskandir cok yanlis yapmistir, calisan hata yapar, artik tecrubelidir
Besiktas baskani diye kimse elestirilmez degildir, hatayi yapan yonetimi kendi toplamistir
Erken secimde muhalefet yapilmalidir ama baskan adayi cikmasi ormana saygisizliktir
Yonetim kurulunu kendi arkadaslarindan doldurmasini anliyorum, sonucta daha rahat calisabilir, liyakat

Cins cins isler yapiliyor, baskan en onde. Yahu hala hakemlere tek kelime yok, neden biz oynamadigimiz oyunu konusan tek camiayiz. Cik gundemi degistir yuklen hakemlere, namogluna. Ben ne sampiyonlar ne takimlar gordum arkadas, ittire ittire sampiyon yapilan. Biz herkesin kendi istedigini kendi evreninde oynasak gene bu kafayla sampiyon yapilmayiz. Antalya macinda yenilmisin hakem sicmis, bu mac berabere kalmisin hakem gene sicmis.
Bizim oyunumuzdan hakeme ne sanki herkes uzay futbolu oynuyor, gorduk fb macinda nasil var oldugunu. Fbli tepik atiyor kayseriliye kayserili dengesi bozulunca fbliye basiyor, hoopppp kirmizi ustelik kritik yerden frikik adamlarda aleks olsa maci alacaklar. Attiklari ilk golu de biz atsak, faul sari kart atana itirazdan ikinci sari ve kirmizi.
Romantiklige gerek yok, turkiyede takimlar arasinda oynanan oyun arasinda oyle fazla fark yok, fsrki hakem, federasyon ve basin koyuyor.
Dayi denilen bir besiktas yazari var onu ornekleyelim bu atilla turker ile ugrasacagina taraftar onunla ugrassin. Yahu aspor gibi butun turkiyenin takip ettigi kanaldasin(biz takip etmiyoruz, besiktasli aspor izlemez diye soylenen icinden geciren arkadas sen yukari dogru gidip 8. Paragrafi bir daha oku, fazla aramayasin, usenmeyip saymayasin diye basina numara koydum 8. Orayi lutfen yani) iki algi yapamiyorsun. Hakemi kesip biceceksin sonra baslayacaksin biraz soyle oynasak bilmemne fikrin varsa konus once hakemi atacaksin ortama. Gurcana bak emreye bak. Iyi oynayan sampiyon falan olmaz bu ulkede, romantikligi ormantikligi biraksin herkes, isini bilen sampiyon olur. Besiktasin gol krali cikardigi her sene sampiyon olmasi supriz degildir biz anca cok cok cok iyi oldugumuzda sampiyon olabiliriz onun disinda hakem hakem diye ilk aglayan renkli sampiyon yapilir. Yahu kocaelispordan falan adam alip sampiyon olan iki top oynamayan feto destekli gs takimlari hatirliyorum ben.

Fikret orman oraya buraya para harcayip ugrasacagina, gazetecileri maasa baglasin, politika ve algi yaptirsin.

Güzel bir derleme olmuş çoğuna katılıyorum ellerine sağlık  :ok:

Çevrimdışı ekrembaser

Onursuz tetikci

Ikinci safha eksen kaydirip hakaret edip mahkemelik olup hakaretten mahkemelik oldugunu goztermeden gazeteciyle olan mevzu mahkemeye intikal etmistir, mahkeme sureci falan demektir soran olursa yargiya intikal etmistir dersin

Hangi itibar hangi onur bu adam Süleyman Seba şike yaptı diye yazmış adam

Çevrimdışı Egos

...

Ahmet nur cebi atiyorum 100$ lik demiri ustelik piyasada sikinti varken vadeli 70e verdiyse neyini konusacaz, ayni sey degil adam neredeyse tekel yani

kurtulmamız gereken yönetim biçimi aslında bu cümlede, aynı şey değil dediğin durum "etik" değerlerin esnetilmeye başladığı, kurumsallık adımlarına ilk çelme takıldığı yer. yöneticiler böyle katkılar verebilecekler arasından seçildiği için bir süre sonra aykırı sesler çıkmaya başlıyor, çünkü iş sınırı aşınca ünvan kovalamacasına dönüyor, onun ardından eski defterlerin açılması geliyor.

ahmet nur çebi'nin bu katkıyı sağlaması için yönetimde olmasına ihtiyaç yoktu, ayrıca kendisinin herhangi bir defter açtığını da söyleyemem; fakat herkesi referans olacak kadar tanımıyoruz ve denetleme kabiliyetimiz kısıtlı.

bu sistem içinde nereden kâr edildiğini, neyin zarar olduğunu söylemek zor. biri kulübü 10 milyonluk yükten kurtardıysa, senin ona 5 milyonluk iş vermen kağıt üzerinde 5 milyonun peşkeş çekilmesi olarak görülüyorken temelde kulüp kazançlı çıkıyor. peki o kazancın 5 milyonda kalmasını sağlayan etken ne ya da oradaki para illa kâr olarak kalmalı mı? birisi bu karşılığı aldıysa senin de zor günlere yaptığın bazı iyilikler için karşılık almayı istemen çok mu anormal veya durumun sıkışık, yaptığın yatırımın sonuç vermedi, ünvanını da elinden almaya çalışıyorlar, ne yaparsın?

beşiktaş'ın borcunu idare edebilir duruma gelmesi, "günü gelene kadar" verilmiş "emeklerin" tahsilat kuyruğunu uzatmaya başladı, kuyrukta fazla beklemek istemeyenlerin ve beklemesi engellenenlerin ortalığı karıştırmaya çalışması doğal. beşiktaş yöneticisi olmak artık risk taşımıyor ve getirdiği tek şey prestij değil.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2018, 10:14:00 Egos ]

Çevrimdışı ekrembaser

Bu arada söz konusu davaların hangi olaya ilişkin olduğu ortaya çıkmış. Bu davaların görüldüğü dönemlerde Şafak mahmut yazıcıoğlu yönetimde değil

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/1036822590319456258

Belki de fotoşoptur.. Bu devirde öyle montajlar yapılıyor ki neredeyse hiçbir şeye inancım kalmadı gözümle görmedikçe.. Piyasada bir sürü fake whatsapp konuşmaları yaratan program var.. Belki instagram için de vardır.

Evet fakemiş.. Instafake uygulamasıyla yapılmış.. Kendini ünlü yapmaya çalışan birinin gazına gelip eleştirmeyelim  :tabe:

https://itunes.apple.com/tr/app/instafake-direct-message/id1170817680?l=tr&mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiawy.instafake&hl=tr

daha bi sürü böyle uygulama var..

Çevrimdışı tuncaboylu

Onursuz tetikci

Bu herifin 2011'de Emenike hakkında yaptığı haberi oku:
https://eksisozluk.com/entry/74836326

Sonra Süleyman Seba hakkında yaptığı şu haberi oku, Seba şike yapmış:
https://mobile.twitter.com/alperbah/status/1007219588348735490

Sonra da onurundan bahset bana.

Belgeli konuşuyor dediğin adam, Negredo konusunda bir tane belge mi sundu? Negredo'nun menajeri Cenk Ergün'e gitmiş de, "Oyuncuyu bedava getiririm" demiş. Love'ın menajeri de Albayrak'a gitti, Love'ı bedava getiririm dedi. Love'ın neyini getirdi Galatasaray'a?

Neymiş, avukatlık ücreti 2 milyon ödenmiş. İşte makbuzlarıymış

Gazeteci bir haber yapıyorsa, 5N1K'ya uyacak. Tamam, ödeme makbuzları burada. Neden verilmiş? Hangi dava için ödenmiş? Dava sonucunda ne olmuş?

Herif bir haber yapıyor, haberin neredeyse tamamı soru cümlelerinden oluşuyor. Araştırdıysan, oturur sonucunu yazarsın.

Bu kadar saçma sapan bir haber mi olur?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada söz konusu davaların hangi olaya ilişkin olduğu ortaya çıkmış. Bu davaların görüldüğü dönemlerde Şafak mahmut yazıcıoğlu yönetimde değil

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/1036822590319456258
Bu pisliğin kimin adamı olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş:

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/1036828038766501888

Çevrimdışı ekrembaser

Bu pisliğin kimin adamı olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş:

https://mobile.twitter.com/KarakartalPasha/status/1036828038766501888

12numara admininin kendisiymiş bence

Ljajic'in Cuma ve Pazartesi günü milli maçı varmış.. Hani bu adam milli arada takıma alışacaktı?  :alala:

Çevrimdışı caner.eryigit

Şenol Güneş onurumuzdur.böyle arkadan iş çevirmeyle olmaz o işler yedirtmeyiz kusura bakmayın.Başkanın yeğeni kontenjanından yönetimde olan arkadaş haddini bil!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlk yarı hoca çıldırdı. Bir ara 15 20 dakika üçlü defansa geçtik o zaman orta saha kalabalıklaştığı için biraz rahatladı. Fakat bu kanat forvetleri ile savunma falan yapamayız. Orta saha kanatları kapatacağım derken merkezi boş bırakıyor. Ben hep diyorum eğer babel ve q7 ile oynacaksak 3 lü defansa dönelim. Babelin golden başka oyuna katkısı sıfır
Lens - Töre kanatları orta sahanın defonlarını kapatır ve bununla birlikte forvette Hücum presse katilırsa inanılmaz bir press kalitemiz oluşur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Babılı birde santrafor olarak deniyelim.