Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi ne kadar abarttınız bu olayı. Sepet gs işini son güne bırakıp kendi kendine geçirdi bizim başkanla ne alakası var.
Aslen burak olayı bu transfere bağlandığı için önemli.. Bu transfer olmayınca burak isteyenlerin gazı alındı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Pektemeğin sözleşmesi ni 2020 ye kadar uzatacakmış yönetim

:) :)
Kaynak nedir? Ciddi bir olay bu.

Çevrimdışı mylife1903

Kaynak nedir? Ciddi bir olay bu.
Pektoyla sozlesme yenilemeye calisan yonetimi bu taraftar iki dakika o koltukta oturtmaz, ne pektosu ya
Yapildi bir hata alindi yapildi bir hata sozlesme uzaltildi ucuncu sicrayista o cekirgenin bacaklarini kirarlar artik

Çevrimdışı mrred

Pektoyla sozlesme yenilemeye calisan yonetimi bu taraftar iki dakika o koltukta oturtmaz, ne pektosu ya
Yapildi bir hata alindi yapildi bir hata sozlesme uzaltildi ucuncu sicrayista o cekirgenin bacaklarini kirarlar artik
Sakin olun maaşını 750-500 arası yapıp 2020 ye kadar uzatcaklarmış zaten 1.7 alıyor. Yaklaşık 200-700 euro kardayız
The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Sakin olun maaşını 750-500 arası yapıp 2020 ye kadar uzatcaklarmış zaten 1.7 alıyor. Yaklaşık 200-700 euro kardayız
Bu adama verilecek 1 euro bile zarardır benim gözümde. Ne kârından bahsediyorsunuz?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Yahu hesap ortada sakin olun şu an sözleşmesi 2019 da bitiyor bu sene 1.7 alacak
Yönetim 1 sene daha uzatıyor 500 bine anlaşırsa 500.2 toplamda 1 alacak
ayrıca son senesinde başka bir takıma kiralık göndermemiz kolaylaşacak. Hemen tepki veriyorsunuz olaya bir de böyle bakın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Maaşı 500 e indirip son senesinde başka bir takıma gönderirsek 1.2 milyon kardayız
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 11:59:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Öfkeniz sizi ele geçiriyor hemen tepki veriyorsunuz bir sakin olun .
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gram katkısı olmayan adama verilen 750 bin euro da olsa israftır bana göre yeter artık bu Adamın torpilimi var neyi var bi türlü yollanmıyor

Bize ne istanbulda kalmak istiyorsa başka istanbul takımına gitsin başakşehire gitsin .

Çevrimdışı uğur07

Aslında bu scout sistemini tavsiye edilen futbolcunun alınması halinde futbolcunun kaleci veya defans ise gol yemediği maçların sayısı, orta saha veya forvet ise asist ve gol sayısı, genel olarak da oynadığı maç ve takımın genel başarısına göre primler şeklinde para vererek kurmak lazım bence

Bu benim aklıma gelen bastakilerin aklına gelmemiş mıdır diye de düşünmüyor değilim. Belki de uygulanma şansı yoktur.

Avrupa da var mı böyle birşey bilmiyorum.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kursad_Duran

Maaşı 500 e indirip son senesinde başka bir takıma gönderirsek 1.2 milyon kardayız
Böyle yapılacaksa kabul edilebilir ama bu yıl 1,7 seneyede 0,5-0,7 arası istiyorsa kesinlikle kabul edilmez.

Çevrimdışı mrred

Mustafa bu sene 1.7 alacak daha almadı bu bir dursun
Sözleşmesini bir sene daha 500 den uzatırsak iki sene toplam 1 milyon vericez bu da bir dursun.
Sözleşmesinin son senesinde 500 aldığı için başka takıma kiralamak daha kolay olacak . Kiralarsak 2 senede toplam cebimizden en iyi ihtimal 500 çıkacak . Kiralayamaz isek en kötü 1 milyon çıkacak.
En kötü ihtimal 700 kardayız
En iyi ihtimal 1.2 milyon kardayız. Bilal bile anlamıştır hesabı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Böyle yapılacaksa kabul edilebilir ama bu yıl 1,7 seneyede 0,5-0,7 arası istiyorsa kesinlikle kabul edilmez.

Haberde maaşında indirim yapacak diyor. Ya siz yöneticileri aptal falan mı sanıyorsunuz. Yönetimin futbol planlaması transfer planlaması vesairede eleştirilebilir fakat İlhan Cavcavdan sonra futbol tarihinin gördüğü en pinti başkan bizde. Bizim başkan mustafanın kontratı bitmeden veya indirim yapmadan tekrar kontrat verir mi ?
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2018, 12:19:00 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Koç kayseri soyunma odasına gidip oyuncuları tebrik etmiş. Güzel hareket yapmış. Bu aziz gittikten sonra bizim başkanla ikisi ortamı sakinleştirince , dostluk görüntüleri çizince diğeri (Mustafa Cengiz) bize baya hoş görünmeye çalışıyordu demek ki Love 'ı bedava almak içinmiş bir süre FB ile kavgayı bırakıp gizliden işbirliği yapıp bunları bitirmeliyiz sonra FB ile çekişiriz . Beter olun beter. Bizim camia olarak tek rakibimiz var o da GS'dir. PARAtor denilen TD Aziz'den daha tehlikelidir. himmetçi₁ olmalarını saymıyorum bile. Bunlar galibiyet için herşeyi yapan bir camia. Bunları tarihe gömmemiz gerekiyor.
Aziz hakem atamalarına müdahale ederek , Federasyon ve Mhk yok baskı altına alarak bir şekilde götürüyordu işi

Simdiye Aziz yok daha iyi ve genç bir kadro olmasına Stadı doldurmalarına rağmen 4 hafta da 3 mağlubiyet aldılar

Hakemler Fenere toleranslı değil artık , Aslinda Fener hem kazandı hemde kaybetti Azizin gidişi ile

Çünkü Artık hakem atamalarına müdahale eden , Mhk ve Federasyonu baskı altına alan , soyunma odası basıp Hakem tehdit eden bir başkanları yok buda SONUCA YANSIYOR
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Aziz hakem atamalarına müdahale ederek , Federasyon ve Mhk yok baskı altına alarak bir şekilde götürüyordu işi

Simdiye Aziz yok daha iyi ve genç bir kadro olmasına Stadı doldurmalarına rağmen 4 hafta da 3 mağlubiyet aldılar

Hakemler Fenere toleranslı değil artık , Aslinda Fener hem kazandı hemde kaybetti Azizin gidişi ile

Çünkü Artık hakem atamalarına müdahale eden , Mhk ve Federasyonu baskı altına alan , soyunma odası basıp Hakem tehdit eden bir başkanları yok buda SONUCA YANSIYOR
Her şey ortada maç sahada kazanılıyor. Artık hiçbir bahaneye yer yok hocanın oyun sistemi açısından gelgitleri olabilir ona da sesimizi çıkarmıyoruz geçmişteki oyunlarımızın hatırına bozgunculuk yapmıyoruz ama o da bir yere kadar artık hocanın ve oyuncuların kendini gösterme vakti geldi. Eldeki kadro kötü bir kadro değil. Artık hoca oyuncuları ikna edecek bu maç çok önemli umarım herkes farkındadır. Sahaya karakter koyup meydan okumalıyız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Pektonun vereceği katkıyı pepe veriyor zaten. Kaldı ki umut ve güvende var.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı uğur07

Pektemek Tolga kontratları kaç yıl önce yapıldı. Evet kesinlikle yanlıştır.  En sevmediğim iki oyuncu. Herkes aynı fikirde. Fakat o zamanlar başkan da tecrübesiz di. Ericsson olayı Sezer eneramo Dany bunlar da facia işler. Ama ben başkanın veli pektemek Tolga ile kontrat uzatacagina ihtimal vermiyorum. Adam niye taraftar nezdinde kendini  bitirdin iki tane işe yaramayan adam için. Velinin sonunu gördünüz. Tolga da Karadeniz pektemek de ise siyasi destek var.

Ama bu yeni sözleşme olacak kadar da değil. Tek tehlike tolganin sene sonu belli bir kaleci antrenörü sözleşmesi olur.

Çevrimdışı mrred

Pektemek Tolga kontratları kaç yıl önce yapıldı. Evet kesinlikle yanlıştır.  En sevmediğim iki oyuncu. Herkes aynı fikirde. Fakat o zamanlar başkan da tecrübesiz di. Ericsson olayı Sezer eneramo Dany bunlar da facia işler. Ama ben başkanın veli pektemek Tolga ile kontrat uzatacagina ihtimal vermiyorum. Adam niye taraftar nezdinde kendini  bitirdin iki tane işe yaramayan adam için. Velinin sonunu gördünüz. Tolga da Karadeniz pektemek de ise siyasi destek var.

Ama bu yeni sözleşme olacak kadar da değil. Tek tehlike tolganin sene sonu belli bir kaleci antrenörü sözleşmesi olur.

Yabancı serbestliği olmadan önce Türk oyuncu olmaları sebebiyle yaptığımız sözleşmeler. Veli ile sözleşmeyi fesih ettiler. Bu sene bizden bir şey alamıcak ama büyük ihtimal dava açar. Dava nasıl sonuçlanır bilmiyoruz. Dava açabileceğini düşünmüş ve ona göre bir aksiyon planı yapmışlardır yapmamışlarsa özellikle o Şafak Mahmut hiç gezmesin ortalıkta. Görev tanımında böyle davalar var mı bilmiyorum ama görev tanımında hukukla ilgili bir şey yoksa zaten neden yönetici olmuş o da soru işareti olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Mustafa bu sene 1.7 alacak daha almadı bu bir dursun
Sözleşmesini bir sene daha 500 den uzatırsak iki sene toplam 1 milyon vericez bu da bir dursun.
Sözleşmesinin son senesinde 500 aldığı için başka takıma kiralamak daha kolay olacak . Kiralarsak 2 senede toplam cebimizden en iyi ihtimal 500 çıkacak . Kiralayamaz isek en kötü 1 milyon çıkacak.
En kötü ihtimal 700 kardayız
En iyi ihtimal 1.2 milyon kardayız. Bilal bile anlamıştır hesabı.
Pektemek bunu neden kabul etsin?

Menajeri yine PR peşinde bu herifin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Babel formsuz olabilir kotu de oynayabilir zaman zaman takimi tasiyan bi oyuncuydu desteklemek lazim ama babelde beni rahatsiz eden bir isteksizlik bir vurdumduymazlik var. babel cok akilli oyuncu bakti gununde degil gene de sahada faydali isler yapmaya calisirdi, adriyano ile yer degistirirdi fayda veremeyecegini anlayinca falan kosardi basardi ekmegini tastan cikarirdi. Simdilerde motivasyonu dusmus boyle ergen ergen tavirlarda biraz kendisine geldigi zaman rahat rahat mac izleyecegiz

Bu kadroda babel disinda 10+ gol yapar diyebilecegimiz adam var mi?
Oynamıyor adam, eveliyor geveliyor. Gitmek istediğinde verecekti yol gidecekti. Gitmek isteyen adamı tutmayacaksın takımda. Şu da var, sözleşmesinde sona geldi iyi bir transfer yapmak için iyi performans göstermesi gerekiyor. Yoksa bu yaşta bu performans ile devam ederse bizde aldığı paraları alamazsa tabi renkliler verir orası ayrı.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Gram katkısı olmayan adama verilen 750 bin euro da olsa israftır bana göre yeter artık bu Adamın torpilimi var neyi var bi türlü yollanmıyor

Bize ne istanbulda kalmak istiyorsa başka istanbul takımına gitsin başakşehire gitsin .

Diyelim ki yetkiyi sana verdik. Ben de Pektemek'im
beni nasıl göndereceksin ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Pektemek bunu neden kabul etsin?

Menajeri yine PR peşinde bu herifin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskı hissetti ya da hak etmediği parayı aldığını vicdanen kabul etti. Ama o kısmı bana da mantıksız geliyor. Belki İstanbulda kalmak istediği için sözleşmesi bitince hiçbir istanbul takımı istemez diye düşünmüş de olabilir. Bekleyip görelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pektemek haberi Murat özen ve ali cansu nun konuşması

Çevrimdışı mrred

Gönderemez abi :D Tek taraflı sözleşme feshi yapsak 1.7 milyon faizi avukatlık ücretleri derken en az 2.5 olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çok mu zor ki ? Devre arasında ücretini yarı yarıya karşılamak suretiyle başakşehire veya herhangi bi istanbul takımına veririm zaten son senesi
Başakşehirin pektemeğe tekrar talip olduğu haberi çıkmıştı devre arası böyle bişey olursa en az 750-900 bin euro civarı bi kaarın olur.

Bonservis felanda almayıver yeterki kurtul bu adamdan ve maliyetinden orda yer açılsın.