Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733908 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bütün bunlar doğru fakat bizim gerçekten güçlü alternatifli bir oyun oynamamız artık şart. Eze eze oynamalıyız domine etmeliyiz. Oğuzhana kızanları bir derece anlıyorum ama bugün belhandayı görünce Oğuzhanın takımı sahiplenmesini , en azından sorumsuzca davranmaması, protestoları kendine dert edip bunlara sahada cevap vermeyi  "düşündüğünü" görünce pamuklara sarmak lazım
bizim eze eze oyunumuz işde ona gelip dayanıyor birileri onun yapmadığı işide yapmaya çalışınca aksıyor her yer.
protesto geliyorum demişdi zaten bu onu ya tamamen siler yada silkelenip kendine gelmesini sağlar
taraftar maç önü oziden özrünü diledi. hem döverim hen severim dedi dışlamadığını gösterdi.
ozide golden sonra kırıldığını gösterdi herkes birbirini anladı bundan sonra işine bakacak yükünü
alacak on numarada geldi göreceğiz bakalım. arada bir balans ayarı gerekiyor.
siz Beşiktaş tribününü anlayamıyorsunuz sosyal medyadaki taraftarın yansıması sanıyorsunuz ama siyahla beyaz kadar farklı emin
olun. Tribün oyuncu bütünleşmesini maç esnasındaki o birleşmeyi farkedemiyorsunuz tribün takıma sürekli baskı yapmıyor bazen sessizleşip pasif dinlenme moduna geçiriyor takımı bazen saldırı moduna geçiriyor insanlar tribünü eleştiriyorda sürekli yoğun baskı hem rakibin alışmasını sağlıyor hem hakemin alışmasını sağlıyor hemde kendi oyuncumuzu yoruyor. tribün yüklendikçe takımda yükleniyor bir süre sonra dilleri çıkıyor dışarı :D

Çevrimdışı Librarius

Adem yıllık 3.4 Milyon € alacak, sözleşme 5 yıllık. Kiralama+Opsiyon ücreti toplam 7.7 Milyon €. (La Gazzetta Dello Sport)
Yazıldı mı bilmiyorum maaş böyle miymiş yav

Doğru olma ihtimali yüksek. Şöyle ki, Torino taraftarlarına sordum neden serbest bıraktı Torino bu oyuncuyu. Yeterince iyi değil mi? Hiçbiri kötü demedi aksine çok iyi oyuncu, Torino bırakmak istemedi ama Adem'in çevresi onu bu ayrılığa zorladı diyorlar. Yani duygusal nedenler olmasa adam bu yaşta niye Türkiye'ye gelsin. Eğer tutarsa, ki inşallah tutacak, muazzam bir transfer bizim için.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı abdusta

Bursa macında kalede kim olacak
Sorusuna
Şenol hocam Utkuyu koyar
Bakalım ezber bozacakmı

Saygılar

Çevrimdışı Karabay

Başkanda en sevdiğim özellik, beşiktaşa yapılan kötülüğü asla unutmuyor ve affetmiyor ama iyiliği de asla unutmuyor. Adam bekliyor bekliyor uygun zamanda geçiriyor. Bunlara böyle yapacaksın. Hemen sıcağı sıcağına tepki vermeyeceksin. Bu hakem olaylarında da başkanın medya önünde susmasının bir nedeni vardır perde arkasında orayı da dizayn ediyordur eminim.
Abi ne kadar abarttınız bu olayı. Sepet gs işini son güne bırakıp kendi kendine geçirdi bizim başkanla ne alakası var.

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu  Quaresma ve Babel bizim oyunumuzu yavaşlatmaktan topu saniyelerce ayağında tutup rakibin sahasına yerleşmesine izin vermekten başka ne yaptı ?
Bazı oyuncuları çok abartıyorsun Töre ve Lensi koy bakim oraya rakib nefes alabiliyormu ? Quaresma ve babel rakibe nefes alma fırsatı tanıyor
Quaresma ve babel topu tutamasa senin kagni agirligindaki santraforun ge ortasaha oyuncularin cezasahasina 5m yaklasamaz.
Defans yerlesiyor ama sen de yetlesiyorsun. Nerede duracagini bilmeyen agir santrafor ile oynamanin handikaplari

Çevrimdışı mylife1903

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz , Ağlıyorlar :evillol: :kop: :kop:

Levent Tüzemen :

"Beşiktaş'ın Love için Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro istemesi, bilerek transferin engellenmesiydi. Aleni Galatasaray Beşiktaş tarafından uyutuldu. Dört tane santraforu olan Beşiktaş resmen Galatasaray'ı Eren'e mahkum etti"
Santrafor yatagin altinda gs, dolapta da olabilir

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne kadar abarttınız bu olayı. Sepet gs işini son güne bırakıp kendi kendine geçirdi bizim başkanla ne alakası var.
Boyle boyle efsane yaratiyoruz
Ula neydi kelime cemaat kaldirmaz murit kaldirir mi ne onun gibi bisi

Çevrimdışı mylife1903

Doğru olma ihtimali yüksek. Şöyle ki, Torino taraftarlarına sordum neden serbest bıraktı Torino bu oyuncuyu. Yeterince iyi değil mi? Hiçbiri kötü demedi aksine çok iyi oyuncu, Torino bırakmak istemedi ama Adem'in çevresi onu bu ayrılığa zorladı diyorlar. Yani duygusal nedenler olmasa adam bu yaşta niye Türkiye'ye gelsin. Eğer tutarsa, ki inşallah tutacak, muazzam bir transfer bizim için.
Insallah tutar bu cocuk. Uyum sorunu olacagini dusunmuyorum
Iki kebap bi baklava yese ishal falan olmaz
Biraz takim icindestek gerekecek
Isimli futbolcular yanassin bu cocuga pepe quaresma adriyano babel gibi yanlarina alsinlar cunku bu cocuk kendini futbola verirse bizi iyi yerlere getirir sonra da eplye sokariz bunu 30 milyona o paraya da taliskayi aliriz

Çevrimdışı uğur07

Oyuncu transferinin çok basit birşey olmadığı ortada. Yıllardır her takımla adı anılan belhanda nin ne kadar kötü bir adam olduğunu gördük. Milyon eurolar bagliyorsan 7 sülalesini arastirman lazım. O paralara fabrika kurup 40 tane işçi çalıştırıyorlar.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu transferinin çok basit birşey olmadığı ortada. Yıllardır her takımla adı anılan belhanda nin ne kadar kötü bir adam olduğunu gördük. Milyon eurolar bagliyorsan 7 sülalesini arastirman lazım. O paralara fabrika kurup 40 tane işçi çalıştırıyorlar.

Sergen geldi aklıma..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Arastirmaya falan gelen yok kuzey afrika kokenli almayacan bunlarin alayi boyle

Çevrimdışı Savaş

Alışmasını yerim. Bugun kalede Karius 10 numarada da Adem oynamalı. Bekleyecek lüks yok.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sağlam bi töre ve lens ile dikine oynarsın Lensin kanatlardan içeriye yerden kestiği o fantastic ortaları hiç saymıyorum bile

Bu işi çok iyi yapıyor. Quaresma ve Babel vadesini miladını doldurdular bana göre yani heveslerini almışlar gibi bıkkınlık belirtisi sergileyen bi yüz ifadeleri var
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2018, 00:19:36 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkan Burak çok maliyetli olacaktı forvet ihtiyacımız yok devre arası gereken takviyeyi yaparız demiş 

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İşte muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Caner, Negredo

Yine bol bol orta açacağız belli oldu hey şenol güneş hey

Çevrimdışı İhsan

Alışmasını yerim. Bugun kalede Karius 10 numarada da Adem oynamalı. Bekleyecek lüks yok.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karius oynasın ama bence Ademin ilk onbir oynaması risk olur.

Yedek başlasın, ihtiyaca göre girsin. hatta ihtiyaç olmadıkça hiç oynamasın
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lensi tam kazanmışken Quaresma sevdası ve korkusu yüzünden yine küstürecek Canerin ne işi var orda ? Koy Lensi

Orta yaptıracak bu oyun bize ters çok ters beşiktaşın bu şekil bi oyun mantalitesi yoktu

Bıktık artık vallahi orta orta orta orta canerin solda oynamasının bi mantığı yok.

Çevrimdışı onurturan

Insallah tutar bu cocuk. Uyum sorunu olacagini dusunmuyorum
Iki kebap bi baklava yese ishal falan olmaz
Biraz takim icindestek gerekecek
Isimli futbolcular yanassin bu cocuga pepe quaresma adriyano babel gibi yanlarina alsinlar cunku bu cocuk kendini futbola verirse bizi iyi yerlere getirir sonra da eplye sokariz bunu 30 milyona o paraya da taliskayi aliriz
Talisca :)

Çevrimdışı İhsan

Lensi tam kazanmışken Quaresma sevdası ve korkusu yüzünden yine küstürecek Canerin ne işi var orda ? Koy Lensi

Orta yaptıracak bu oyun bize ters çok ters beşiktaşın bu şekil bi oyun mantalitesi yoktu

Bıktık artık vallahi orta orta orta orta canerin solda oynamasının bi mantığı yok.

Bence Q7 yi kesecek durumda değil Lens. Daha çok Babelin formsuzluğu sıkıntı benim açımdan.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı WOTGATE

Bence Q7 yi kesecek durumda değil Lens. Daha çok Babelin formsuzluğu sıkıntı benim açımdan.

+1

Çevrimdışı Karabay

İşte muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Caner, Negredo

Yine bol bol orta açacağız belli oldu hey şenol güneş hey
bu kabul edilebilir bir kadro. Ademin oynamamasını anlarım. Babel de q7'den çok kötü şuan.

Çevrimdışı mylife1903

Babel formsuz olabilir kotu de oynayabilir zaman zaman takimi tasiyan bi oyuncuydu desteklemek lazim ama babelde beni rahatsiz eden bir isteksizlik bir vurdumduymazlik var. babel cok akilli oyuncu bakti gununde degil gene de sahada faydali isler yapmaya calisirdi, adriyano ile yer degistirirdi fayda veremeyecegini anlayinca falan kosardi basardi ekmegini tastan cikarirdi. Simdilerde motivasyonu dusmus boyle ergen ergen tavirlarda biraz kendisine geldigi zaman rahat rahat mac izleyecegiz

Bu kadroda babel disinda 10+ gol yapar diyebilecegimiz adam var mi?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pektemeğin sözleşmesi ni 2020 ye kadar uzatacakmış yönetim

:) :)

Çevrimdışı İhsan

Babel formsuz olabilir kotu de oynayabilir zaman zaman takimi tasiyan bi oyuncuydu desteklemek lazim ama babelde beni rahatsiz eden bir isteksizlik bir vurdumduymazlik var. babel cok akilli oyuncu bakti gununde degil gene de sahada faydali isler yapmaya calisirdi, adriyano ile yer degistirirdi fayda veremeyecegini anlayinca falan kosardi basardi ekmegini tastan cikarirdi. Simdilerde motivasyonu dusmus boyle ergen ergen tavirlarda biraz kendisine geldigi zaman rahat rahat mac izleyecegiz

Bu kadroda babel disinda 10+ gol yapar diyebilecegimiz adam var mi?

kazanılması için bir iki maç yedek oynatılmalı bence
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

Başkanda en sevdiğim özellik, beşiktaşa yapılan kötülüğü asla unutmuyor ve affetmiyor ama iyiliği de asla unutmuyor. Adam bekliyor bekliyor uygun zamanda geçiriyor. Bunlara böyle yapacaksın. Hemen sıcağı sıcağına tepki vermeyeceksin. Bu hakem olaylarında da başkanın medya önünde susmasının bir nedeni vardır perde arkasında orayı da dizayn ediyordur eminim.
hakemlere tepki verebiliyor olsaydı geçen yıl şampiyonduk