Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3732917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Allah utandırmasın İnşaallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dorukhan cocuk neden azicik ayri duruyor, yaziktir usur oyle ayni adem ve gg gibi

Çevrimiçi Rasim

Dorukhan cocuk neden azicik ayri duruyor, yaziktir usur oyle ayni adem ve gg gibi
sagbeke kaydirilabilir diye  :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Kartal Ç

şu grafikte pektemekle love un işgal ettiği pikselleri görüntülemeye harcanan elektron bile israf.
bıraksınlar kadro dışı. devre arası giderler belki.

bu arada dorukhanın ortasahadaki mevkisi 6 mı 8 mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer 8 de Ozzie, 10 da Ljajic ile oynayacaksak orta sahaya Pepe kaydırılabilir.
Medel orta sahada alan parselasyonunu yapamıyor.

Çevrimdışı worns

Onu Pepe hiç yapamaz. Sonuçta pozisyon alışkanlığı yok. Orta sahada özel markaj görevi vererek El clasicoda falan oynatmıştı Mourinho. Bu tür özel görevlerle değerlendirilebilir. Ama an planda stoperde kalması bir çok bakımdan takıma daha faydalı.

Çare Atiba, Medel konusunda söylediklerine katılıyorum. Onun en faydalı olacağı yer stoperde Pepe'nin yanı olur.

Çevrimdışı mylife1903

Pepeye de yazik safagi mi kalmis saga sola kostursun

Çevrimdışı mylife1903

Onu Pepe hiç yapamaz. Sonuçta pozisyon alışkanlığı yok. Orta sahada özel markaj görevi vererek El clasicoda falan oynatmıştı Mourinho. Bu tür özel görevlerle değerlendirilebilir. Ama an planda stoperde kalması bir çok bakımdan takıma daha faydalı.

Çare Atiba, Medel konusunda söylediklerine katılıyorum. Onun en faydalı olacağı yer stoperde Pepe'nin yanı olur.
Corba taktigi diye hocaya kiziyoz sonra
Herkes yerinde oynasin yahu
Pepe vida tandemi iyidir
Medel olmuyorsa otursun beklesin atiba oynasin
Adem tutarsa arkasina hoca zaten atiba medel koyacaktir
Atibayi hor kullanmasin yeter

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pepe vida tandemi iyidir

8 lerden biri Ozzie olmadığı sürece Adem' den performans alamayız.
Bu durumda orta saha Atiba-Ozzie önlerinde ise Adem demektir ki bu formsyon Atiba' yı yıpratır.

Çevrimdışı mrred

https://www.sporx.com/galatasaray-forvet-transferinde-sinifta-kaldi-SXHBQ729795SXQ
Levent Tüzemen Beşiktaş Gs yi uyuttu Erene mahkum etti diyor. Beter olun. Gs nefretim hiç bir şeyden fazla değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

https://www.sporx.com/galatasaray-forvet-transferinde-sinifta-kaldi-SXHBQ729795SXQ
Levent Tüzemen Beşiktaş Gs yi uyuttu Erene mahkum etti diyor. Beter olun. Gs nefretim hiç bir şeyden fazla değil.
:D biz didiydik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

pepe real de orta saha oynuyordu evet ama mourinho barçaya kafa tutamadıgı için oynatıyordu pepe yi. hatırlarsınız o yıllarda yani 2010 2011 2012 zamanlarında barça, reali eziyordu çoğu maçta. pepe nin görevi orta sahada sert oynamak ve rakibi yıldırmaktı. bizde böyle şeylere gerek yok. tamam medel iyi alan kapatamıyor ama orijinal mevkisi..

bana kalırsa iç sahada tolgay oguzhan ljajic şeklinde oynasak daha iyi olur.

Çevrimdışı celiker1

3 klüp yöneticileri transferi zaten kapamıştı.Neden oyuncu alınmıyor tepkisine karşı dün yöneticilerin basını figüran olarak kullandığı bir tiyatro izledik
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Layiç bencil dyorlar pas atmaktan imtina ediyormuş..
Ama keşke bize gelseydi diyenlerin sayısı çok daha fazla..
Fenerlileri diyorum yaaw ciddiye almayınız :evillol:
Bencil olması doğrudur

Çevrimdışı Kursad_Duran

Atiba varken Pepeyi neden oynatalim. Milli takim arası sonra hazır olur Atiba.

Çevrimdışı sozkul

Necmi hocam;
Töre' ye dair görece iyi birşey söyleyince sen...  Gerçekten elemana dair umudun olduğu için mi böyle söyledin, takımdan sen de umudu mu kestin muallakta kaldım şimdi.
Lens meselesine katılıyorum. Hatta Adem' in iyi bir planlama ve motivasyonla 2. ve 3. bölgeye komple çarpan etkisi yapabileceğini umuyorum şahsen.

Zaman herşeyin ilacıdır @oblomov , zaman geçtikçe Töre'ye kızgınlığı azalmış  :)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ankarali Atiba fiksturun nasil ayarlandigini  gosteren  guzel bir arastirma ortaya koymus  floodlarla  okuyalim
https://twitter.com/AnkaraliAtiba/status/1035839573488795648
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Pepe vida tandemi iyidir

Ilk yarıları böyle oynayıp ikinci yarı medel-ozi ya da atiba-ozi değişikliği yapıp fişi çekmek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Ilk yarıları böyle oynayıp ikinci yarı medel-ozi ya da atiba-ozi değişikliği yapıp fişi çekmek lazım.
Abi atibayadam yazik 20 mac oynasin kafi
Fiksturu acip secsinler
Valla bu ikinci dunya savasi gazilerinden biri gidecek sahada diye cok tedirginim

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ankarali Atiba fiksturun nasil ayarlandigini  gosteren  guzel bir arastirma ortaya koymus  floodlarla  okuyalim

az once denk geldi okudum yaziklar olsun bu haksizliklara yatacak yerleri yok.

Çevrimdışı mylife1903

Guzel inceleme de yonetim farkinda mi bu islerin
Arkadas turk futbolunun iltihabidir gs ile fbdir
Bu senede sampiyon olacagiz ve abse direnaji yapacagiz

Çevrimdışı cursedofdragon

3 Büyüklerin mevcut kadroları ;

BEŞİKTAŞ JK

GALATASARAY SK

FENERBAHÇE SK

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2018, 14:23:24 cursedofdragon ]

3 Büyüklerin güncel piyasa değerleri ;

BEŞİKTAŞ JK - 93,45
GALATASARAY - 96,65
FENERBAHÇE - 91,90

(Kaynak : Transfermarkt.com.tr)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Guzel inceleme de yonetim farkinda mi bu islerin
Arkadas turk futbolunun iltihabidir gs ile fbdir
Bu senede sampiyon olacagiz ve abse direnaji yapacagiz
hic sanmiorum  bizim  bu  direnaji  yapmamiz icin surekli   basari kazanabilecek  kuvvetli ve populer kadrolarla is yapmamiz lazim en az bi 6-8 sene daha -ki  gelecek  jenerasyonlari  yine eskisi gibi Besiktasli  yapabilelim, oyle ki  futbol yonetimine hakkaniyetli insanlar  gelebilsin 
Yorgo

müthiş tespitler ama ses çıkartmak lazım böyle sustukça bir şey olmuyor.

Çevrimdışı mylife1903

müthiş tespitler ama ses çıkartmak lazım böyle sustukça bir şey olmuyor.
Biz taraftariz karismamamiz lazim herhalde

Taraftari motive etmek icin bazi piroceler bekliyorum yonetimden
Mesela yeni tiransfer adem ile takimin eskilerinden pektoya imza gunu yapsinlar, pekto biraz destek gorsun