Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742615 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ziraat Kupası grubundan çıkmaları lazım en azından kora kor oynamaları lazım ki lige o adar asılamasınlar. Ben çıkmalarını istiyorum ülke puanı yükselsin. İlk 6 ya girersek direkt 2 takımla gidiyoruz şampiyonlar ligine.
İlk 6ya girersek lig şampiyonumuz 1. Torbadan giriyor kuraya zaten. Bence pek mümkün değil.

Çevrimdışı mylife1903

İlk 6ya girersek lig şampiyonumuz 1. Torbadan giriyor kuraya zaten. Bence pek mümkün değil.
Hic bakmadim ilk6da kim vardir
Ama soyle gozumuz kapali zar atsak tombala ceksek
Italya ilgiltere almanya ispanya fransa kesin vardir 6. Aday icin portekiz belcika hollanda vardir onlari da lokomotif takimli ulkeler takip eder ukrayna gibi rusya gibi
Bilemiyorum kim ne siradadir ama bizim yerimiz zaten ilk10degil
Cok aci duymasi tabi

Çevrimdışı mrred

Takımda toplam 15 yabancı var ? 1 yabancının lisansı çıkmayacak mı ? Nasıl olacak o iş
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Takım içinde Q7 den etkili olacak mı abi?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım Ademle herkesin performansı yükselirde q7 nin muhtesem performansına ihtiyaç olmaz

Aynen forvetlerin gol atamayıp Pepeye ihtiyaç duydıgumuz gibi

Saygılar

Saygılar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Italya ilgiltere almanya ispanya fransa kesin vardir 6. Aday icin portekiz belcika hollanda vardir onlari da lokomotif takimli ulkeler takip eder ukrayna gibi rusya gibi
Cok aci duymasi tabi
6da rusya var abi, bence bizim yerimiz 8.lik olmalı.

Çevrimiçi Rasim

6da rusya var abi, bence bizim yerimiz 8.lik olmalı.
1. Ispanya
2. Ingiltere
3. Almanya
4. Italya
5. Fransa
6. Rusya
7. Portekiz
8. Ukrayna
9. Belcika
10. Türkiye
Beşiktaş!

Çevrimiçi Akil Emre

Takımda toplam 15 yabancı var ? 1 yabancının lisansı çıkmayacak mı ? Nasıl olacak o iş
Ben 14 saydım , 15 olursada love olur heralde

Çevrimiçi Rasim

bu ön elemelerde topladigimiz puanlar takim puanina eklenmiyormu artik :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Egos

bu ön elemelerde topladigimiz puanlar takim puanina eklenmiyormu artik :alala:

gruplara, tüm maçlarda berabere kalarak katılmak ile tüm maçları kazanarak katılmak arasında fark kalmamış ağabey, gruplara katılmak 3 puan kazandırıyor. elemelerden gelenler de, doğrudan gruplara girmeye hak kazananlar da aynı puanla başlıyor.

yalnız performansın ülke puanına katkısı var sanırım.

Çevrimiçi Samet Demir

Umarım Ademle herkesin performansı yükselirde q7 nin muhtesem performansına ihtiyaç olmaz

Aynen forvetlerin gol atamayıp Pepeye ihtiyaç duydıgumuz gibi

Saygılar

Saygılar

Adem ile ofansda oynayan oyuncular

Karius ile defansda oynayan oyuncuların performansı daha da artıcak.

Yerden oynamaya başlarsak negredonun da iyi katkı vereceğini düşünüyorum.

En önemliside takımın yükü şuan q7 de. Onun yükünün azalması ile oda performansını daha da arttıracaktır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

1. Ispanya
2. Ingiltere
3. Almanya
4. Italya
5. Fransa
6. Rusya
7. Portekiz
8. Ukrayna
9. Belcika
10. Türkiye
Baya iyi tAhmin etmisim mantikli zaten sadece hollanda yok rusya portekiz ukrayna cikan oyunculara gore yer degistiriyirdur belcika da ivme yakaladiginda siplayip iniyordur
Hollanda futbolu toparlar zamanlari gelecektir.
Ayaks feyenord psv az gibi takimlari genelde iyi ouan toplar
Bizim mantarlar gibi tokatlanip gelmez
Ukrayna desen kiev ile shahtar var adamlar hep omuz gibi puan topluyo
Rusyanin da ilk 5 takimi baya iyidir ouan toplar. Zaten gs macinda gorecez iki hafta sonra

Çevrimdışı mylife1903

Adem ile ofansda oynayan oyuncular

Karius ile defansda oynayan oyuncuların performansı daha da artıcak.

Yerden oynamaya başlarsak negredonun da iyi katkı vereceğini düşünüyorum.

En önemliside takımın yükü şuan q7 de. Onun yükünün azalması ile oda performansını daha da arttıracaktır.

Babel de omuz versin yahu
Bayadir geziniyor sadece sahada

Çevrimdışı sametbagan

çok şükür işkence bitti

şimdi yapmamız gereken acilen alanyadaki imamı istanbula getirip şu love'a hamada kırklatıp okuyup üfletmek.

okuduğu gol dualarından bol bol okutmak

Çevrimiçi Rasim

gruplara, tüm maçlarda berabere kalarak katılmak ile tüm maçları kazanarak katılmak arasında fark kalmamış ağabey, gruplara katılmak 3 puan kazandırıyor. elemelerden gelenler de, doğrudan gruplara girmeye hak kazananlar da aynı puanla başlıyor.

yalnız performansın ülke puanına katkısı var sanırım.
evet ülke puanina ekleniyor ama takim puanina eklenmiyor anlasilan partizan elenmesi dolayisiyla 3.80 puan toplamis gözüküyor biz 0 sacma olmus biraz :alala:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Baya iyi tAhmin etmisim mantikli zaten sadece hollanda yok rusya portekiz ukrayna cikan oyunculara gore yer degistiriyirdur belcika da ivme yakaladiginda siplayip iniyordur
Hollanda futbolu toparlar zamanlari gelecektir.
Ayaks feyenord psv az gibi takimlari genelde iyi ouan toplar
Bizim mantarlar gibi tokatlanip gelmez
Ukrayna desen kiev ile shahtar var adamlar hep omuz gibi puan topluyo
Rusyanin da ilk 5 takimi baya iyidir ouan toplar. Zaten gs macinda gorecez iki hafta sonra
yalniz almanyayla italya yer degistirdi bu sene herhalde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Babel yerine ben lensi yazmaya başlıyorum.
Babel de omuz versin yahu
Bayadir geziniyor sadece sahada

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı furkankaya1903

Allah utandırmasın İnşaallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

çok şükür işkence bitti

şimdi yapmamız gereken acilen alanyadaki imamı istanbula getirip şu love'a hamada kırklatıp okuyup üfletmek.

okuduğu gol dualarından bol bol okutmak

Love Alanya'ya ilk geldiğinde gol kısırlıgı vardı . Sonra taraftar gol duasına cıktı. Adam gol kralı oldu sonra öyle bişey yapalım bizde

Çevrimdışı Yolgezer

Bence forvet transferi konusunda Turkiye'de strateji yanlis. Hele ki Besiktas, bu yanlis stratejiyi duzeltebilmek adina muthic bir imkana sahip.

Takim, forvetsiz cok rahat oynuyor, ve herkes gol atabilecek kapasitede. s.Gunes'in tabiri ile, kendi oyunlarini oynadiklarinda rakip sonunda pes ediyor ve yiyor golu. Kesilen ortalar, ara paslar vs illede o noktada cok iyi bir forvet olmasini gerektirmiyor. alt yapidan gelmis, veya ucuza genc olarak alinmis (Larin gibi) forvetleri ceza sahasi icine salip, orada parlamalari icin sans vererek bir gelir kapisi olusturulabilir. Forvet iyi para ediyor neticede. Bence Besiktas forvetizde oynayabilecek takim kurmali ve o bolgeyi ticari olarak dusunmelidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cok aci duymasi tabi
Hollanda ilk 10'da değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Tamamen yanlış düşünüyorsun. Super ligde forvetin iyi olacak
Bence forvet transferi konusunda Turkiye'de strateji yanlis. Hele ki Besiktas, bu yanlis stratejiyi duzeltebilmek adina muthic bir imkana sahip.

Takim, forvetsiz cok rahat oynuyor, ve herkes gol atabilecek kapasitede. s.Gunes'in tabiri ile, kendi oyunlarini oynadiklarinda rakip sonunda pes ediyor ve yiyor golu. Kesilen ortalar, ara paslar vs illede o noktada cok iyi bir forvet olmasini gerektirmiyor. alt yapidan gelmis, veya ucuza genc olarak alinmis (Larin gibi) forvetleri ceza sahasi icine salip, orada parlamalari icin sans vererek bir gelir kapisi olusturulabilir. Forvet iyi para ediyor neticede. Bence Besiktas forvetizde oynayabilecek takim kurmali ve o bolgeyi ticari olarak dusunmelidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet ülke puanina ekleniyor ama takim puanina eklenmiyor anlasilan partizan elenmesi dolayisiyla 3.80 puan toplamis gözüküyor biz 0 sacma olmus biraz :alala:
Partizan 2.5 görünüyor.

Çevrimdışı onurturan

Layiç bencil dyorlar pas atmaktan imtina ediyormuş..
Ama keşke bize gelseydi diyenlerin sayısı çok daha fazla..
Fenerlileri diyorum yaaw ciddiye almayınız :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Hollanda ilk 10'da değil.

Sasirdim valla
Ama toparlar hollanda

Çevrimdışı enderersoy15

Allah utandırmasın İnşaallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takimin maaşı 45 milyon civarı. Rakiplerde durum nedir?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi