Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741841 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar artık transfer sezonu bitti onu gönderseydik bunu alsaydık mesajları da bitti.

Çevrimdışı mrred

Artık top teknik kadro ve futbolcularda. Rakiplerin durumu bizden daha iyi değil her şey ortada bahaneye yer yok. Herkes en iyisini sahaya koyacak. Hoca da buna dahil. Bahaneye yer yok. Yönetim biri 25 diğeri 26 yaşında olan çok nokta transferler yaptı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı WOTGATE

Yarın kalede ve forvette kim oynar?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursaspor, Umut Nayir'i transfer sezonunun kapanmasına 1 dakika kala açıkladı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Artık top teknik kadro ve futbolcularda. Rakiplerin durumu bizden daha iyi değil her şey ortada bahaneye yer yok. Herkes en iyisini sahaya koyacak. Hoca da buna dahil. Bahaneye yer yok. Yönetim biri 25 diğeri 26 yaşında olan çok nokta transferler yaptı.
Haklısın, iki a klas adam alıyorsun ve takımda bir çok oyuncu bundan olumlu etkilenmeli. Burada M. City kalecisini analiz ettiniz. Alın size karius ve deneyin. Ozi niye kötü, on numara pozisyonunda oynayamıyor. Alın size Adem. Q7 niye orta açıyor, niye pas oyununda yok, niye içeri katetmiyor. Bunun ilacı da Adem. Sonuçta bir nal bir atı olayı gibi iki futbolcu takımı kurtarabilir. Dediğin gibi bahaneye yer yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pepe son maçta defanstan topla ileriye çıktı. Mourinho zamanında Real' de orta sahada da oynamışlığı vardır.

Pepe-Ozzie önlerine Ljajic gibi bir formasyon düşünülebilir. Medel kendi arkadaşının müdahale edeceği topa da gidip gittiği yeri de dağıtıyor.
Orta sahada alan kapatma konusunda sıkıntılı.

Medeli defansa çekip vatandaşı Roco ile görmek isterdim.
Bu durumda sağ taraf için Vida alternatifi de oluşur.

Çevrimdışı murat baltacı

Forvet ve sagbek alsaydık ve fazlaliklari gonderseydik iyi olurdu ama dört küsur verdiğin forvetin önünede adam almak risk olurdu,yönetim plansizlikla sınıfta kaldı ama ülke durumu,yönetimdeki sıkıntılar,başkanın yorulması,şampiyonluğun kaçması falan çokta yüklenmek istemiyorum sonuçta rakiplerin halide ortada geçte olsa kaliteli oyuncular aldık.

Takımdan umudum ademin gelmesi ile oyun planının değişmesi zamanla form tutulup alışma süreci tamamlanirsa hocada kendini toparlarsa şampiyonluk gelecektir. İnşallah töre de eski haline döner adem,babel, Negredo şutör ama töre başka oda adem gibi hem şut hem içeri girme özelliği var. .

Vidayı satıp 15-20 milyonu kasaya koyup ekstradan marcelo tarzı stoper,geleceğe yönelik sagbek, Negredo yerine iyi bir forvet, Tolgay yerine iyi bir sekiz numara alsak,babel veya Q7 satıp Rodriguez tarzı bı kanat alsak hem kadroyu genclestirip revize etmiş hemde kasamizi güçlendirmiş olurduk... Neyse geçen seneye göre daha güçlüyüz.
BeŞiKtAşK

Pepe son maçta defanstan topla ileriye çıktı. Mourinho zamanında Real' de orta sahada da oynamışlığı vardır.

Pepe-Ozzie önlerine Ljajic gibi bir formasyon düşünülebilir. Medel kendi arkadaşının müdahale edeceği topa da gidip gittiği yeri de dağıtıyor.

komple takımı arkayı dağıtalım diyorsun yani :)

Vida-Medel-Roco-Caner
       Pepe-Oğuzhan
            Adem

Çevrimiçi Özgür Gültekin

komple takımı arkayı dağıtalım diyorsun yani :)

Vida-Medel-Roco-Caner
       Pepe-Oğuzhan
            Adem

Medele orta sahada güvenemiyorum.
İyi niyetli her yere koşuyor ama hem alanın kaybediyor hem de yanına gittiği arkadaşını bozuyor.

Pepe topla çıkışları gayet iyi, orta sahada oynarsa Ozzie ve Ademi ciddi anlamda rahatlatacaktır.

Vida ise işin kaymağı, maksat alternatif yaratmak olsun.

Çevrimiçi murat

adem ile oyunumuz düzelirmi bilemiyoru.uygun pozisyondaki adama pas atmada sıkıntı yaşamaz ama sağda q7 solda babel ayağına top beklerse araya koşu atmazsa santraforun iki stoperin kucağında kalır adem de topu sağ açık ve sol açığa oynamaya mahkum kalır.tek faydası ozi ile ikili oyun yapabilirler. değişen çok birşey olmaz.oyuncuları beğenmeyebilirsiniz ama istediğimiz oyuna olcay-töre daha uygun.babel ve q7 pas oyununu baltalayan stildeler.onlarında tabi başka artıları var.layiç geldi dertler bitti diyemiyorum şu sıraladığım sebeplerden.

Çevrimdışı yoruk

Şenol hoca bunları asla yapmaz  :evillol:
Şaka bir yana bu tür oynamaları yapacak yerlı antrenör yok bence

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adem laliç gelmiş güzel haber. Lisansı çıktıysa başarılı hamle. Golcü de şarttı ama olmamış giden gelen yazılmış çizilmiş direkten dönmüş bu var ile burak mantıksız hamle olur du geçen sene negredo ve love alınmadan alınsaydı doğru hamleydi atiba verilecek denmiş ağır söverdim iyi olmuş. love ve pektemekten kurtulacakmışız olmamış. love u o brezilya takımına verecektik gs ye gitmemesi bir yerde iyi olmuş gs forvetsiz son maçta zayıf da olsa 6 attı ona yakın takımdan biz 3 yedik love u beslerdi onlar sonra daha çok söverdik  :D

-----------------------------------------------------Karius----------------------------------------------------------

------------------------------------- Pepe ------------------------------- Medel -----------------------------------
------- *GG -------------------------------------------------------------------------------------- Adriano ---------
---------------------------------- Atiba -----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------Ozi (46 dk Tolgay) ---------------------
---------------- Töre (60 dk q7) --------------------Adem Laliç--------------------------Babel (70 dk Lens)-----

--------------------------------------------------------Negredo------------------------------------------------------
* Sakatlanma ihtimali yüksek...  :D
Sakatlık ceza form durumu vs hepsi tam olduğunda ideal kadromuz ve en iyi oyun çıkaracak kadromuz bu eldekilere bakınca.

Golcü elzemdi ama olmamış. Devre arası sözleşmesi bitecek J. soriano için şimdiden çalışma yapılmalı büyük ihtimal devre arası oraya oyuncu bakmak durumunda kalacağız ve negredo kotasını doldurmamalı devre arası onu getirebilirsek de hemen ardından gelecek senenin golcüsü aranmalı son konrtatını yapmayacak bir golcü olmalı...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sEuL

Senol hoca Caner takintisindan vazgecerse takim sinif atlar.
Adriano suan Turkiye'deki en iyi sol bek oyuncusu, adami sagda ortada kullanip hem oyunumuzun icine ediyoruz hemde Adri'nin performansini dusuruyoruz.
Cek Caner'i klubeye, hem sol kanadimiz otoban olmaz hemde orta sahadan actigimiz gereksiz uzun ortalarin onu kesilmis olur.
Takimin en buyuk el frenlerinden biri olarak goruyorum Caner'i.
Ve ligin en kolay calim yiyen savunma oyuncusu oldugunu dusunuyorum.

Çevrimdışı Egos

Senol hoca Caner takintisindan vazgecerse takim sinif atlar.
Adriano suan Turkiye'deki en iyi sol bek oyuncusu, adami sagda ortada kullanip hem oyunumuzun icine ediyoruz hemde Adri'nin performansini dusuruyoruz.
Cek Caner'i klubeye, hem sol kanadimiz otoban olmaz hemde orta sahadan actigimiz gereksiz uzun ortalarin onu kesilmis olur.
Takimin en buyuk el frenlerinden biri olarak goruyorum Caner'i.
Ve ligin en kolay calim yiyen savunma oyuncusu oldugunu dusunuyorum.

bayağı ayrıştık, o nedenle hepimiz el freni haline geldik beşiktaş için, yalnız şu çalım konusu galiba tüm el frenlerini orta noktada buluşturan az sayıdaki değerlendirmelerden biri.

Çevrimiçi Necmi

adem ile oyunumuz düzelirmi bilemiyoru.uygun pozisyondaki adama pas atmada sıkıntı yaşamaz ama sağda q7 solda babel ayağına top beklerse araya koşu atmazsa santraforun iki stoperin kucağında kalır adem de topu sağ açık ve sol açığa oynamaya mahkum kalır.tek faydası ozi ile ikili oyun yapabilirler. değişen çok birşey olmaz.oyuncuları beğenmeyebilirsiniz ama istediğimiz oyuna olcay-töre daha uygun.babel ve q7 pas oyununu baltalayan stildeler.onlarında tabi başka artıları var.layiç geldi dertler bitti diyemiyorum şu sıraladığım sebeplerden.
ademle bence lens cuk oturacak bu sene lensden ciddi patlama bekleyebiliriz yeni transfer olacak
törede toplarsa kendini kanatlarda bir devrim olabilir. bu üçlü negredoyla birlikte Beşiktaşın hücum gücünü değiştirir.

Çevrimdışı oblomov

ademle bence lens cuk oturacak bu sene lensden ciddi patlama bekleyebiliriz yeni transfer olacak
törede toplarsa kendini kanatlarda bir devrim olabilir. bu üçlü negredoyla birlikte Beşiktaşın hücum gücünü değiştirir.

Necmi hocam;
Töre' ye dair görece iyi birşey söyleyince sen...  Gerçekten elemana dair umudun olduğu için mi böyle söyledin, takımdan sen de umudu mu kestin muallakta kaldım şimdi.
Lens meselesine katılıyorum. Hatta Adem' in iyi bir planlama ve motivasyonla 2. ve 3. bölgeye komple çarpan etkisi yapabileceğini umuyorum şahsen. 
ASAP

Çevrimdışı Numan50

Benim gözümde baskana salayan, ya futbol dan anlamiyo yada prim pesinde.
Aksini konusanla 100 sene tartisirim.
Her elestireye de cevapim var

Çevrimdışı oblomov

Ben başkanı eleştirmenin futbol bilgisi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eleştirelebilecek çok şey de olduğuna katılıyorum.  Ama memleket gerçeklerini göz önüne alınca... Primer meselelerde başarılı bulduğum başkanın, "daha iyisi bulunana dek,  en iyisi" olduğuna ve zaten türbülans yaşayan ülkede olası yönetsel kaosun bizi yıllarca geri atacağına inanıyorum. 
ASAP

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Benim gözümde baskana salayan, ya futbol dan anlamiyo yada prim pesinde.
Aksini konusanla 100 sene tartisirim.
Her elestireye de cevapim var
Yaşınızı belirtmeniz lazım forum kuralları böyleydi galiba
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam;
Töre' ye dair görece iyi birşey söyleyince sen...  Gerçekten elemana dair umudun olduğu için mi böyle söyledin, takımdan sen de umudu mu kestin muallakta kaldım şimdi.
Lens meselesine katılıyorum. Hatta Adem' in iyi bir planlama ve motivasyonla 2. ve 3. bölgeye komple çarpan etkisi yapabileceğini umuyorum şahsen.
Benim sorunum şahsi değilki eleştirdiğim her oyuncunun saha performansını eleştiririm
Beşiktaş formasını giyen hakkını verecek. Vermeyenin sırtında Beşiktaş forması olmamalı.
nasıl sözleşmeleri geldiğinde uçuk rakamları dile getirebiliyorlarsa sahada onun hakkını verecekler.
sahada performans düşüklüğünü kabul ederim kötü oynayabilir bir oyuncu ama kötü niyetli olamaz.
benim eleştirilerim hep kötü niyet üzerine. Nasıl quaresma pepe ile kaş göz yapıp kafasına topu bıraktıysa
aynı quaresmanın 400 ortanın 390 tanesini boşa atma hakkı yoktur. bu kadar çok topla buluşan bir oyuncunun bu kadar atak harcamasına iyi niyetle bakamıyorum.
geçen senenin derbi özetlerini izliyorum negredoya büyük haksızlık edilmiş her derbide imzası var
soruna gelince bana göre takım harika oldu gerisi hocaya kalmış elinde her türden oyuncu var
hala orta derse yapacak bir şey yok. Bu takım her oyunu oynar.

Çevrimdışı mylife1903

Ljajic oynarmi bu pazar ?
Yoh o gobekle senol gines ikinci yariya kadar oynatmaz