Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742389 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma Antalyaspor maçında 50. kez asist yaptı !

Quaresma’nın Beşiktaş kariyeri 👇

Maç 👉 190

Gol  👉  40

Asist 👉 50

Sarı Kart 👉 55

Kırmızı kart 👉 8
40 gol ne ara atmis bu
Yunus antremanda tolgaya utkuya attiklarini mi sayiyon

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

40 gol ne ara atmis bu
Yunus antremanda tolgaya utkuya attiklarini mi sayiyon

Kesin hazırlık maçları dahildir

Çevrimdışı mrred

Hocanın açıklamaları
Oğuzhan alan markajında iyi adam markajında yetersiz
Tolgay çok dalganma yaşıyor son maçta defansta hiç yoktu
Akhisar maçında ortasahada medel tolgay oğuzhan hem hücumda hem savunmada ilk yarı çok iyilerdi
Medel yanlış yere yanlış koşular yaptı, geç kaldı , gereği gibi basmadı
Hepsine imzamı atarım
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 18:27:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

Hocanın açıklamaları
Oğuzhan alan markajında iyi adam markajında yetersiz
Tolgay çok dalganma yaşıyor son maçta defansta hiç yoktu
Akhisar maçında ortasahada medel tolgay oğuzhan hem hücumda hem savunmada ilk yarı çok iyilerdi
Medel yanlış yere yanlış koşular yaptı, geç kaldı , gereği gibi basmadı
Hepsine imzamı atarım

isabetsiz ortalarla ilgili bir şey dedi mi?

Çevrimdışı mrred

isabetsiz ortalarla ilgili bir şey dedi mi?
Hayır ama akhisar maçının ilk yarısından memnun olması güzel o oyunu doğru oyun olarak görüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayır ama akhisar maçının ilk yarısından memnun olması güzel o oyunu doğru oyun olarak görüyor.
ben de beğendim akhisar maçının ilk yarısında ki oyunu.

Çünkü lens vardı :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

orta - kafa - gol  oyununa atfen  iki  farkli  analiz  koyuyorum buraya , belki ilginizi cekebilir. @atalay  ozellikle goz gezdirip uzerine  yorum eklersen sevinirim kardesim

http://futbolanalisti.blogspot.com/2018/08/hucum-girisimlerinde-kenar-ortas-ve.html

http://www.goal.com/tr/haber/yorum-besiktas-topu-yeniden-yere-indirmek-zorunda/1g8vb2lkyknci1agomhx781q92
Yorgo

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Babel Q7 görmeyelim artik yeter :akuma: Lens veya Töre mutlaka ilk 11'de olmali.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı El Nino

Şu oyuna dönmek icin nelerimi vermezdim

https://twitter.com/samet_duman28/status/1034548651446738945?s=21

Zaten bu Oğuzhan'ı da Gökhan Töre'yi de yaratan bu hale getiren adam Bilic'ti. Senol hoca 1 sene meyvesini yedi simdi durum ortada.

Zaten bu Oğuzhan'ı da Gökhan Töre'yi de yaratan bu hale getiren adam Bilic'ti. Senol hoca 1 sene meyvesini yedi simdi durum ortada.

yalnız bilic oğuzhan'ı oynatmıyordu :)

Çevrimdışı İhsan

Kesin hazırlık maçları dahildir

keşke gelen bütün oyuncular Q7 gibi olsa
gol/asist /maç
19/44/123 Süperlig
11/18/45 Avrupa
5/6 / 29 diğer resmi maçlar
35/68/197  toplam
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Babel Q7 görmeyelim artik yeter :akuma: Lens veya Töre mutlaka ilk 11'de olmali.

Törenin Q7 kadar verimli olacağını zannetmiyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Fenerbahçe'lilerin bundan 4 yıl öncesine kadar Aziz Yıldırım'a laf söyletmediğini hepimiz biliyoruz sanırım. Konuşanı nankör deyip susturuyorlardı. Aziz Yıldırım'a laf söylenemezdi zira kendisi batak durumdaki FB'yi almış, yeni stadyum yapıp FB'yi gelir rekortmeni yapmıştı. Böyle bir başkanı eleştirmek ihanetle eş değerdi. Hikayenin sonunu anlatmaya gerek yok. En son Aziz Yıldırım 'aslında benim çok daha önceden görevi bırakmam gerekirdi, ben Fenerbahçeye verebileceklerimi verdim zaten' diyerek daha önce bırakmamanın pişmanlığını dışarı vurdu.

Bunu neden paylaştım. Eleştirileri bastırmak, hataları halı altına süpürmek en çok eleştirilerden korumaya çalışılan otorite makamındakilere zarar veriyor, onları raydan çıkarıyor. Beşiktaş yönetimi raydan çıkmak üzere. Başkanın tuttuğu yol yol değil. Kendisine çeki düzen vermesi şart. Tarihe not düşelim.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 23:08:54 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bakalim transferin son 2 gününde neler olacak. Bu arada Senol hocanin aciklamalarini okudum,  orta oyunundan gayet memnun gözüküyor. Eger bu sistemde israr edeceksek orta sayimizi 2 katına cikarmamiz lazım. Antalya macinda 70 orta yapmistik sanırım. 70 ortaya 2 gol atabiliyorsak bu sayiyi en az 140 ortaya cikarmamiz lazım. Eger bu sayı mac basi 270 civarı olursa gayet güzel olur.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 23:40:36 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

Baktım. İkisini de katılıyorum. @yorgo_d(geodem) Sürekli vurguladığım hususlar üzerine değinmişler. Bunların hepsini yazdım.

Çevrimdışı atalay

Merhaba. @Bilal Bahadır Elindeki personel ile bile isteye oynadığını düşünüyorum. Zaten oynattığı oyundan memnuniyetini uzun süredir dile getiriyor. Herkes son maç ile kıpırdandı ama bu uzun süredir tercih ettiği oyun.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 23:50:31 atalay ]

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.

Atatürksüz Türkiye Cumhuriyeti olmaz... Çok yaşa ATAM..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nice Bayramlara  :claps:  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Baktım. İkisini de katılıyorum. @yorgo_d(geodem) Sürekli vurguladığım hususlar üzerine değinmişler. Bunların hepsini yazdım.

aynen, ben de zaten okuyorum seni. Sadece bir kez daha fikirlerinin ayni  paralelde  oldugunu  teyit etmen arzusundaydim zira sanirim buradaki  buyuk cogunluk  sana ve buradaki analizlere katiliyor..
Yorgo

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bugün 30 ağustos şerefine sırplara sahayı dar etmeyeliz onlar zaten ekstra hırslı gelecekler gömelim bitsin evlerinde koro halinde Türklere küfür etmek nasıl olur görsünler
gollerden izmir marşı ve mehter bekliyorum
Sadece Beşiktaş