Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3735751 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Bana biri 60da ortasahayı eksiltip 2 pivot santrafora geçmenin mantığını açıklasın. Açıklasın biri ya deli olacam! Burası 3.cü lig mi arkadaş? Biri açıklayacak bunu!

"Sen Şonol hocodon doho mo iyi biloyosooon?"  Evet ulan evet!
Taktiğim yok, bir şeyler yapıyor görülelim mode on.

Evet transfer bekliyor Şenol Güneş ama elindeki malzemeyi kullanmada da sınıfta kalmakta ısrar ediyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dünkü şok mağlubiyet hepimizin şirazesini kaydırdı. kahroldum.
yetmiyormuş gibi bugün sarıların farklı galibiyeti de toprak attı üstüme.
dünkü maçı yeniden izleyecek fırsatım olmadı ama özellikle yendiğimiz goller ortasahadan dikine sürülen toplarla geldi
rakip sallaya sallaya ikinci bölgeden bizim 1. Bölgeye kadar top sürebiliyor
Atina’nın yokluğu bariz
Tolgay ve medel adam kovalamada yetersiz kaldılar
golcü bir 10 numaranın yokluğunu Oğuzhan’ın pozisyonları o kadar güzel ortaya koyabilirdi ancak.
İyi bir ikinci bitiriciye acil ihtiyacımız var.
Gökhan törenin enerjisine adam eksiltebilen çalım becerisine çok ihtiyacımız var. acilen bu elemanı birileri gazlayıp kulüple yeniden bağdaştırmalı
bu çocuğu kenarda bırakacak lüksümüz yok. ne quaresma ne de diğerleri törenin kalatabileceklerinden uzaktalar
Oğuzhan’ın ıslıklanması konusu benim nazarımda adiliktir.
Oğuzhan asla ben bu takımın gol yükünü çekerim garantisi vermedi. bu çocuk net bir 8 numara. Ondan fazlasını bekleyen yönetim hatalıydı

Biraz da komplo teorisi üreteyim :icool:
Belki de hoca özellikle orta sahayı böyle kullanıp Atiba'ya yapılan mobbingi protesto ediyor, Oğuzhan'ı bile bile 10 numara gibi oynatıp başkana 10 numara ihtiyacını kendi gözünle sahada gör diyor, hazır Gökhan yerine Adriano'yu sağ beke alıp Gökhan sakatlanırsa ne hale düşeriz acil sağ bek lazım mesajı veriyordur. Belki de Pazar günkü mağlubiyet transferi hızlandıracak ve sezonu kurtaracak gelişmeleri tetikleyecektir  :alala:

Çevrimdışı yoruk

DÜn gece biraz ilk 25 dk yı ızledık yine.
Farkettım kı doğru başlamışız ,orta yok kaos yok.Sonradan sapıtmışız.

Hep dedım yine diyorum,bize sakınlık lazım oyun aklı lazım.Oyunu ılerıye attığımızda zeka koyacak adam yok Negredo harıc .Oğuzhan istese de yapamıyor.

2.yarı başladı 2.gole kadar ve golun hemen oncesınde olan oyunları da sevemedim.2.golu atmadan önce boyuna ortalar actık yıne.Bu olmamalı gol geldı ama 30 orta açtık 1 gol geldı ? Bunun normalı 10 orta açarsın 4-5 tanesı tehlıke olur .60 orta 100 uzun top oynarsan 5-10 tanesı tehlıke olsun yanı bir zahmet :evillol:

Çevrimdışı emre_1978

Belki de hoca özellikle orta sahayı böyle kullanıp Atiba'ya yapılan mobbingi protesto ediyor, Oğuzhan'ı bile bile 10 numara gibi oynatıp başkana 10 numara ihtiyacını kendi gözünle sahada gör diyor, hazır Gökhan yerine Adriano'yu sağ beke alıp Gökhan sakatlanırsa ne hale düşeriz acil sağ bek lazım mesajı veriyordur. Belki de Pazar günkü mağlubiyet transferi hızlandıracak ve sezonu kurtaracak gelişmeleri tetikleyecektir  :alala:

Ben de bir üretim yapayım, benimki mabadımdan ama olsun :)

Devlet iki renkliyi finansal olarak kurtaracak bir paket hazırlıyor. Başkan da bizim de bu paketten tam olarak yararlanmamız için bilerek ve ısrarla finansal durumumuzu olduğundan daha negatif anlatıp herkesin bilinç altına işliyor, bizi de görmeyi unutmayın mesajı veriyor.

Transferler hazır aslında, son gün yapılacak.

Kötü mali duruma rağmen taraftarlardan çok baskı geldiği için transfer yapmak zorunda kaldık algısı yapacak...
O yüzden hep bu taraftara göndermeler, whatsapp gruplarına bile ekliyorlar, sürekli taciz ediyorlar diye anlatması her yerde falan. Evet...  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben de bir üretim yapayım, benimki mabadımdan ama olsun :)

Devlet iki renkliyi finansal olarak kurtaracak bir paket hazırlıyor. Başkan da bizim de bu paketten tam olarak yararlanmamız için bilerek ve ısrarla finansal durumumuzu olduğundan daha negatif anlatıp herkesin bilinç altına işliyor, bizi de görmeyi unutmayın mesajı veriyor.

Transferler hazır aslında, son gün yapılacak.

Kötü mali duruma rağmen taraftarlardan çok baskı geldiği için transfer yapmak zorunda kaldık algısı yapacak...
O yüzden hep bu taraftara göndermeler, whatsapp gruplarına bile ekliyorlar, sürekli taciz ediyorlar diye anlatması her yerde falan. Evet...  :D
İkinizin düşünceleri de mantığa uygun. Yoksa hepimiz biliyoruz ki transferleri kampa yetiştirecek tek takım bizdik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mavi Tuna

Antalya maçında takımın orta saha defosu tamamen ortaya çıktı. 5~10 Milyon neyse verilip alınması gereken iyi bir 10 numara olmaz ise işimiz çok zor. Sürekli mali yapı deniliyor ama başarı gelmeden mali durum nasıl düzelecek bu sene kaç milyon dolara gelir ŞL Galatasaray'a aktı. Biz bunu bir sene daha sürdüre bilseydik şu anda tırmalıyor olacaktı adamlar. Takımda ki, taraftarda ki, yönetimde ki hava çok negatif durumda.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Biraz da oyuncular.

Oğuzhan sonunda iyi maç çıkardı. Tebrik mi edeceğiz tabii ki hayır. Quaresma sadece Avrupa maçlarında 11

başlamalı dedik. Sıkışırsan sok, zaman daraldığından daha verimli oluyor dedik. Bunların hepsi gerçek. Ben bulmadım, gerçek!

Öyle sana göre bana göre değil, saf gerçek!

Quaresma gönderiyor, önce rakip oyuncu kafa ile ardından kaleci eli ile topu içeri sokmak için illuminati

üçgenini kuruyor, top yine girmiyor. Şu birliktelik, çabayı görseler konseye çağırırlar alayını  :lol:

Ligimizde Quaresma çizgi - orta oyunundan başka halt edemiyor dediğimizde ''Q7 sadece orta açmada mı iyi diyorsun,

buna gülerler'' denildi. Six pack maç kazandırmaz dedik, Atletizim gitti. 2012 Quaresma'sı olsa maçın değil ligin altını

üstüne getirirdik sonra yine ters çevirirdik ama artık devri bittiği gibi yeni oyunlar üretip-yaşanmasına engel oluyor.

Medel'in Atiba'nın işini yapamayacağını cümle alem biliyordu. Önde basarsak işe yarar, temposu var. Oyun zekası da var ama

Atiba'nın temposuz bile darma duman ettiği orta sahaları göz önünde bulundurursak Vizyon dememizde sakınca yok,

Medel'in vizyonu karşılamaya yönelik değil toplamaya yönelik durduğu aşikar.

Çevrimdışı savaş altay

Bu efsane hep vardı. Zaten çekilmiyor bir de şunlar ile bizleri çıldırtmayın  :D

Çevrimdışı yoruk

Sımdı bır sıkıntı daha cıktı arkadaşlar .Pepe Medel defans ıkılısı olacaksa (muhtemel hoca deneyecek ) Bu ıkılı ne kadar sağlıklı olur ? Medel in de hamlelerı sıkıntı cıkarabılır stoper mevkısınde.

Sonradan geçicı olarak oynaması başka direk oraya yerleşmesi başka

Medel stoper olursa Atıba’ya yer açılır .Açılmak zorunda.Atiba şart kere şart Ama Atiba Medel TRANSFER mı olacak yoksa Atıba Ozı Transfer mı olacak ? Ya da orta saha duzenı mı değişecek ( bu bence zor ,ama bence olması gereken)

Çevrimdışı savaş altay

Tore futbolu unutmus ne toresi
Bunu izlemeye devam et öyle ise  :D Sen Töreyi unutmuşsun adama ne suç atıyorsun  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Sanki senol gunes pazara cikip seri sonu domatesleri toplayin gelin dedi
Kendin aldin hocaya sormadan
Simdi gondermeye calisiyorsun
Dagilmis fikret orman ne dedigini bilmiyor

100 de 100

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Herkese hayırlı günler olsun.

Genelde forumları okuyucu olarak takip ederim fakat fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Hem kendi düşüncelerimi paylaşmak hem de sizin görüşlerinizi almak isterim.

Birincisi gelmesi muhtemel bir 10 numaranın (pasör özellikleri olan bir oyuncu olduğunu varsayalım.) orta kafa gol oyun sistemini rafa kaldırıp, pas oyununa geri dönüş yapmamıza yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Şahsi görüşüm orta kafa gol oyununun tamamen orta 3'lünün defansif yetersizliği ile ilgili olduğu. Şöyle izah edeyim, biz bu oyunu rakip kendi ceza sahasına çekildiğinde oynamaya başlıyoruz. Bizim defans oyuncularımız orta saha çizgisine kadar çıkıyor. Yapılacak ortanın birkaç muhtemel sonucu var. Aut, korner, gol yahut rakibin rastgele uzaklaştırması. Rastgele uzaklaştırılan topları çok yüksek oranda biz topluyoruz. Bu da hem atak devamlılığı hem de savunma güvenliği sağlıyor fakat verimliliği aşırı düşük bir oyun stili.

Kendi ceza sahasına yığılmış bir rakibi göbekten delmeyi denersek topu kaptırdığımız anda ileri bölgemizde Medel dışında basıp alabilecek, medel dahil pas kanallarını doğru bir şekilde kapatarak rakibin hızlı hucuma çıkmasını engelleyebilecek hiç oyuncumuz olmadığı için defans hattı dengesiz yakalanıyor. Defans oyuncularımızın hızlı denebilecek oyuncular olmamasıda bu konuda ayrı bir handikap.

Özet olarak ben orta kafa oyununun hocanın takım defansına güvenmediğinden tercih ettiğini yahut gol ararken kalemizde gol görmeyelim diyerek risk almayan bir tercihte bulunduğunu düşünüyorum.
@atalay senin bu konudaki görüşünü özellikle merak ediyorum. Fikirlerini paylaşırsan sevinirim.

Birde yazmışken şunu da ekleyeyim. Şenol Hoca pivot santraforlardan faydalanamıyor. Hoca varken bu takıma başka pivot alınmaz inşallah.
Şenol Hoca'nın kral yaptığı ne Gomez ne Abubakar ne Burak ne Cenk hatta ne de Fernandao pivot santroforlardır. Bunlar boyları gereği pivot özelliği olan fakat pivot olarak değil komple santrafor yahut fırsatçı golcü özelliklerine de sahip oyunculardır. Şenol hoca pivot sevmez. Şenol Hoca uzun boylu fırsatçı golcü sever en büyük örnekleri Burak ve Gomez'dir. Uzun boylu forvetin pivot olup olmadığını maç içinde rakip kaleye ne kadar sırtını döndüğünü takip ederek anlayabilirsiniz. Negredo bir pivot santrafordur. Sık sık rakip kaleye 90 derece sırtını döner.

Çevrimiçi yaço58

biz taraftarız her zaman destekleriz ama bir yanlış var burda bizi hakem katlediyor vara rağmen ama çıkıp tek kelime etmiyor kimse masaya yumruğu vuralım ne kaybederiz zaten bize karşı oyunlar hatsafada ayrıyetten bişe kaybetmez kazanırız taraftar birleşir arkanızda durur ama başkan efendilik diye bir söylem çıkardı devam ediyor türkiyede efendi olunca kafana vuruyorlar işte yaptık olmadı artık masaya yumruğu vurmanın sırası hem mhk hemde transfeler için mhk geçen seneden beri biz kazanınca diğer hafta hakeme maç vermiyor ama fıratlar aliler her hafta maçta şimdi görcez halis muhlis de bu hafta maç alır çünkü aferini haketti bunlar alenen yapılırken yönetimden ses yok yoksa zaten evimizde birgün kaybetcektik bu maç oldu bu koymaz önümüe bakarız ama yönetim ses çıkarmıyor en çok bu koyuyor insana

Çevrimdışı mylife1903

Hoca zaten rokofeler ailesinden gelme kokene sahip esinin de kizlik soyadi rotsildmis

Kimi nerde oynatirsa oynatsin baslarken maca ama lutfen hocam bi oyuncu degisikligi hakkiyla 17 tane adamin yeri degismesin bu corba twktiginden gina geldi. Sabaha kadar orta yaptir bi sekil biri vurur gol atarsin falan bisi demiyoz ne bilem orta yerine kaleye sut attir ne istiyorsan yap ama kutfen su corba taktigini uygulama

Isvicre cakisi gibi oyuncu olunca senol hocamiz biraz dagiliyor.
Kasik acican bicak testere derken her bi tarafa yolluyor

Hocaya balta balyoz kazma versen daha faydali olur aslinda universal oyuncu yerine

Çevrimdışı mylife1903

DÜn gece biraz ilk 25 dk yı ızledık yine.
Farkettım kı doğru başlamışız ,orta yok kaos yok.Sonradan sapıtmışız.

Hep dedım yine diyorum,bize sakınlık lazım oyun aklı lazım.Oyunu ılerıye attığımızda zeka koyacak adam yok Negredo harıc .Oğuzhan istese de yapamıyor.

2.yarı başladı 2.gole kadar ve golun hemen oncesınde olan oyunları da sevemedim.2.golu atmadan önce boyuna ortalar actık yıne.Bu olmamalı gol geldı ama 30 orta açtık 1 gol geldı ? Bunun normalı 10 orta açarsın 4-5 tanesı tehlıke olur .60 orta 100 uzun top oynarsan 5-10 tanesı tehlıke olsun yanı bir zahmet :evillol:
Ozzi aykusu en yuksek oyunculardandir negredo da akilli cocuk babel de baya iyi o konuda da atibanin aykusu baska seviye onu ariyoz

3 hafta sonunda durum bu:

imgur linki: https://imgur.com/a/JTfi08s

Fb deplasmanına kadar puan kaybetmemek lazım. 2 maç da kolay değil.. Aynı şekilde Gs'nin de önündeki 2 maçı zor olacak. Fb için yorum yapamıyorum çünkü ne oynadıklarını çözemedim. Başakşehir bu sene o kadar rahat değil. Sanki anadolu takımları yavaş yavaş çözmüşler Avcı'yı.. Ts'den tek beklentim Gs'den puan çalması..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

3 hafta sonunda durum bu:

imgur linki: https://imgur.com/a/JTfi08s

Fb deplasmanına kadar puan kaybetmemek lazım. 2 maç da kolay değil.. Aynı şekilde Gs'nin de önündeki 2 maçı zor olacak. Fb için yorum yapamıyorum çünkü ne oynadıklarını çözemedim. Başakşehir bu sene o kadar rahat değil. Sanki anadolu takımları yavaş yavaş çözmüşler Avcı'yı.. Ts'den tek beklentim Gs'den puan çalması..
eger antalya macıni kazansak bursa macında beraberlige razı olabilirdim. ancak dedigin gibi bursa ve malatya maclarinı mutlaka kazanip kadiköye öyle gitmeliyiz. kadıköyde ise full defans yapıp beraberlik alsak mükemmel olur.

gs önümüzdeki iki macı zor ama k. pasa macını kazanırlar. ic sahada güçlü oynuyorlar. trabzon macı ise ortada.

fb nin ise önumüzdeki 2 macı cok zor. ertugrul hoca ile kayseri iyi oynuyor. konya deplasmanı yani rıza hocanin takimlarina karsı deplasmanlar her zaman zor olur. fb nin konyada cok yuksek ihtimalle puan kaybedecegini düsünüyorum. basaksehir ise cok rahat 2 de 2 yapar onumuzdeki 2 haftada.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Partizan Maçında Beşiktaş'ın Kalesini Utku Yuvakuran Koruyacak
Avrupa Ligi Play-Off rövanşında Perşembe günü Partizan'la karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ın kalesini 20 yaşındaki file bekçisi Utku Yuvakuran'ın koruması bekleniyor.

Antalya maçının kritiginde kimsenin yazmaya eli varmadı ama
bir gerçek her ne kadar yenilen gollerde Utkunun hatası yok denilsede
Antalyaya verilen talimat kaleyi gördügünüzde şut çekin..

Dünyanın en deneyimli savunmacısıda olsanız arkanızda sizi tedirgin edecek genç kaleci varken oyun şeklinizde farklı olur
nitekim de böyleydi,hep Pepe ve Vidanın gözü arkadaydı,Gökhanla - Adriano ise sanki kalede Manuel Neuer varmış gibi vurdumduymaz oynadılar
yenilen gollerde bu tedirginliğin ürünü var.

Eger Partizan maçına böyle çıkacaksak bu genç kaleciye böylesine zor bir misyon yükleyerek  birde elenirsek tüm sezonun kaybı bu genç pırıl pırıl oyuncumuza fatura edilecek.

Acaba öylemi olmalı?

haksıksızlık..

saygılar

Antalya maçının kritiginde kimsenin yazmaya eli varmadı ama
bir gerçek her ne kadar yenilen gollerde Utkunun hatası yok denilsede
Antalyaya verilen talimat kaleyi gördügünüzde şut çekin..
Dünyanın en deneyimli savunmacısıda olsanız arkanızda sizi tedirgin edecek genç kaleci varken oyun şeklinizde farklı olur
nitekim de böyleydi,hep Pepe ve Vidanın gözü arkadaydı,Gökhanla - Adriano ise sanki kalede Manuel Neuer varmış gibi vurdumduymaz oynadılar
yenilen gollerde bu tedirginliğin ürünü var.
Eger Partizan maçına böyle çıkacaksak bu genç kaleciye böylesine zor bir misyon yükleyerek  birde elenirsek tüm sezonun kaybı bu genç pırıl pırıl oyuncumuza fatura edilecek.
Acaba öylemi olmalı?
haksıksızlık..
saygılar

Genç diyoruz da bize genç.. Donnarumma 99'lu.. Utku 97'li.. 20 yaşa bebe gözüyle bakıyoruz ama normal bu yaşlar.. Bu yaşta bu fırsatı kaçırıyor daha güven veremiyorsa zaten 3. kalecilikten öteye geçemez. Haksızlık yok bence.. Fırsat değerlendirememek denir ona. Bu fırsatı bulamayan ne oyuncular olmuştur eminim.

Çevrimiçi Akil Emre

Hıncal yine döktürmüş adamın ne garezi varmış Şenol Güneşe, bu ermanla hıncala ne desek az

Çevrimdışı mylife1903

Hıncal yine döktürmüş adamın ne garezi varmış Şenol Güneşe, bu ermanla hıncala ne desek az

Hincal yukleniyorsa hoca ile bi 19 senelik sozlesme yenilemek lazimdir
Taraftar hincalin gazina en son geldiginde lucescuyu gondermistik
63 gol atip 21 gol yemis 85 puan toplamistik
Lig rekoruydu
Zayif yonetimle sampiyon olmustu lucescu ertesi sene basina neler geldigi o yonetimin neler yaptigi hala tartisma konusu
Duzgun bi yonetim lucenin arkasinda dursaydi simdi bambaska seyler oluyordu

Donduk dolastik benzer yerdeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Bayern Münih maçından tanıdığımız Romanyalı hakem Ovidiu Haţegan,Beşiktaş-Partizan maçın yönetecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hincal yukleniyorsa hoca ile bi 19 senelik sozlesme yenilemek lazimdir
Taraftar hincalin gazina en son geldiginde lucescuyu gondermistik
63 gol atip 21 gol yemis 85 puan toplamistik
Lig rekoruydu
Zayif yonetimle sampiyon olmustu lucescu ertesi sene basina neler geldigi o yonetimin neler yaptigi hala tartisma konusu
Duzgun bi yonetim lucenin arkasinda dursaydi simdi bambaska seyler oluyordu

Donduk dolastik benzer yerdeyiz

lucescu'yu yememiz en büyük hatalarımızdan biriydi.

2004 sinan engin ile birlikte gerçekleşti olay.

Kankisi aziz yıldırıma yaptı kıyağını.

"Fenerbahçemiz" diyen bir başkanımız vardı tabi başımızda onuda unutmamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Uzun zamandir konusulan seylerle ilgili bir yazi cikti yasakli elmada
Yazan atilla turker diye bir adam

Kulupten yalanlama bekliyorum
Yazi icerigindeki cogu seyi buraya yazmistim geri donup kontrol etmedim silindi mi sikinmedi mi doye

CAmiada konusulan konular
Ben boyle bir yazi bekliyordum baskan dun fazla agresifti bir suru yersiz aciklamada bulundu, simdi oturup bekleyecegiz.

Su umut guner konusu mesela birinin diploma isine dondu
Cok mu zor tak tak aciklamak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atilla Türker'in yazdıklarını okudum öyle yapıldı, edildi tarzı edilgen iddialar değil.
Bu konuda yönetim bir şeyler yapmak zorunda.