Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

O yazdığın omurgadaki merkez dörtlüyü ilk gün kurardım. Fakat bu işin temeli oyun. Her şeyi tercih edebilir. Yeter ki FUTBOL izletsin. Yeni şeyler, farklı fikirler sunsun. @BJKTÜRK23

Negredo konusundaki gorusun nedir sence bu sezon satilmazsa boyle devam edebilir mi? mevcut kadroda gol vurusu olan tek forvet.

Çevrimdışı yoruk

Utku tolgadan ne kadar kotu olabilir ki?
Utku formayı ,2.kaleciliği Tolga'dan alamıyorsa onda da sıkıntı vardır bence.Bir şey beklememek lazım diğer eski genç "gelecekli" ama olmamışlar arasına girecek.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ahmet Nur Çebi kefil olmuş Denizbank'tan 25 M TL kredi çekip personele ve oyunculara olan borçları ödemişiz via Haber Kartalı Özel.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ahmet Nur Çebi kefil olmuş Denizbank'tan 25 M TL kredi çekip personele ve oyunculara olan borçları ödemişiz via Haber Kartalı Özel.

madem kredi cekilecekti Başkan neden onayli krediyi 2 hafta once reddetti ki? 2 hafta oncekine gore kredi faizleri minimum 4-5 puan artti. bu da minimum %20 faiz artisi demek.

Çevrimdışı kyiv

Bu orta saha ile şansa veya rakibin çok kötü olması haricinde deplasmanda zor kazanırız. Oğuzhanın futbol zekasına eyvallah da böyle olmaz!Kaç senedir Beşiktaşın formasını giyiyor her geçen gün ileriye gideceğine geriye gidiyor. Oğuzhanda yüz kere söyledik sert şut yok, rakiple kora kor mücadele yok, gol yok eksiklerine çalışmıyor besbelli...Derbileri falan geçtim bu tür deplasmanlarda bile iş görmezse ne zaman iş görecek?Bu takımın mutlak surette 10 numaraya ihtiyacı var. Negredo son 2 maçta attığı gollerle acaba? dedirtse de yetmeyecek.Mutlaka iyibir 10 numara ile birlikte belki Negredo iş yapabilir ama 10 numara olmazsa işimiz çok zor.

Çevrimdışı tuncaboylu

madem kredi cekilecekti Başkan neden onayli krediyi 2 hafta once reddetti ki? 2 hafta oncekine gore kredi faizleri minimum 4-5 puan artti. bu da minimum %20 faiz artisi demek.
Diğer kredi döviz cinsinden ve 96 milyon dolar olduğu içindir belki de.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

1 tanesi kesin olmakla beraber 2 gol yiyoruz acaba 3 atabilir miyiz?
atabiliriz  :bandit:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Acaba hocanın kararlarına Guti'nin bir etkisi oluyor mudur? Dışarıdan bakınca sadece not tutuyor gibi görünüyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada benim kafamda bazı şeyler yerine oturmaya başladı.

Bu Serkan Reçber'in gelmesine ön ayak olan adam Metin Albayrak'tı, Gökhan Keskin'i kovdurdu. Serkan Reçber'i istifa ettiren de Umut Güner'di.

Başkan da bu ikisi arasındaki sürtüşmeler ve yönetim kurulundaki boşlukları kapatmak için seçime giriyor. Metin'i sildi, Umut'un tarafında. Sebebini bilmiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetiminde , takımında dibine dinamit koydu bu muhteşem ikili !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ligin seyirci ortalaması baya baya artmış gibi geldi bana

Daha önce stadı bomboş olan Rize bile ilk hafta neredeyse full tribüne oynadi

Lige ilk kez yükselen Erzurum bize karşı 32.00 lik stadı full doldurdu

Alanya maçına baktım orası da doluydu baya , keza Sevmesem de Ankaragucu tribünleri , Manisa da 2.000 kişiye oynayan Akhisar in yeni stadda full kapasiteye oynaması vs vs

Ts maçında da tribünler doluydu

Güzel güzel , dolsun stadlar , futbol taraftar ile güzel :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2018, 01:13:29 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

25 M tl kredi ile 90 M$ kredi aynı şeymi
o 90 M doları çekseydik şimdi batmışdık

Çevrimiçi Necmi

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ligin seyirci ortalaması baya baya artmış gibi geldi bana

Daha önce stadı bomboş olan Rize bile ilk hafta neredeyse full tribüne oynadi

Lige ilk kez yükselen Erzurum bize karşı 32.00 lik stadı full doldurdu

Alanya maçına baktım orası da doluydu baya , keza Sevmesem de Ankaragucu tribünleri , Manisa da 2.000 kişiye oynayan Akhisar in yeni stadda full kapasiteye oynaması vs vs

Ts maçında da tribünler doluydu

Güzel güzel , dolsun stadlar , futbol taraftar ile güzel :ok:
Beşiktaşla oynuyor dolar tabiki :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ben genel olarak konuşuyordum :D

Bu kadar arkaya adam kaçırmamizin ve bu kadar pozisyon vermemizin sebebinin Tolga olduğunu düşünüyorum
tolga yı stoper falanmı sanıyorsun :alala:
kaleci o onun arkaya adam kaçırması demek zaten adamın topla kaleye girmesi demek

Çevrimiçi Necmi

Deplasmanlarda medel-atiba-ozi mantıklı olur bence de.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içinde ozi olan hiç bir şeyin mantıklı olabileceğini düşünmüyorum

Çevrimiçi murat

içinde ozi olan hiç bir şeyin mantıklı olabileceğini düşünmüyorum
Bu kadar acımasız olmayalım.şu an elimizde şenol hoca denemediği için bilemediğimiz güven hariç kimse yok.mecburen oynayacak.10 numarada yapamıyor görüyoruz tabi ama atılan 3 gol yanıltmasın ikinci yarıda birşey oynamadık.ortasaha yoktu ilk yarı ikinci yarıda yoktu.necip ile ortasahamı kurulur.medel tolgay ozi yada medel atiba ozi yine birşeyler yapardı.hatta 8 numarada caneri bile oynatabilirsin iştahı dinamizmiyle iş görür.necip beşiktaşın seviyesinde değil.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu kadar acımasız olmayalım.şu an elimizde şenol hoca denemediği için bilemediğimiz güven hariç kimse yok.mecburen oynayacak.10 numarada yapamıyor görüyoruz tabi ama atılan 3 gol yanıltmasın ikinci yarıda birşey oynamadık.ortasaha yoktu ilk yarı ikinci yarıda yoktu.necip ile ortasahamı kurulur.medel tolgay ozi yada medel atiba ozi yine birşeyler yapardı.hatta 8 numarada caneri bile oynatabilirsin iştahı dinamizmiyle iş görür.necip beşiktaşın seviyesinde değil.

Adriano 8 olur, ya da Atiba Medel yapariz. Caner'i bekte tutmak lazim. Necip konusunda katiliyorum. Yeter artik sirf altyapidan cikti diye ne kadar katlanacagiz 10 senedir hic gelisme gostermeyen adama? Alttan birini alsinlar bunu da gondersinler Anadolu'ya. Fatih cikti iste, alt yapi kontenjanini doldurur Necip gibi yeteneksiz de degil alacagi da 200-250 bin.

Çevrimiçi annoca

''6 tane kanat oyuncusu varken nedir bu chadli ısrarı..... aslında anlıyorum da burdan ancak bu kadarını anlatıyorum'' serkan reçber cidden bunu dedi mi ? dediyse ne demek istiyor. menajerler ne isterse o olur mu demek istiyor ?

Çevrimdışı cursedofdragon

''6 tane kanat oyuncusu varken nedir bu chadli ısrarı..... aslında anlıyorum da burdan ancak bu kadarını anlatıyorum'' serkan reçber cidden bunu dedi mi ? dediyse ne demek istiyor. menajerler ne isterse o olur mu demek istiyor ?
menejerler tarafından klüp ele geçirilmiş demek istiyor.

Çevrimiçi annoca

menejerler tarafından klüp ele geçirilmiş demek istiyor.
gökhan keskin,  erdal torunoğulları ve son olarakta serkan reçber açıklama yaptı. bunların birbiriyle temas kurup ortak bir şey söyliyelim dediğini sanmıyorum ve bu üçünün de ortak söylemi farklı örnekler vererek MENAJER oldu. yine 3 nün açıklamarından ortaya çıkan 2 kişi metin albayrak ve umut güner.

son bir kaç yıldır oyunculara saçma sapan maaşlar verilmesi. gökhan keskinin başka bir oyuncuyu izlerken mitrovicin 1 günde alınması demesi. serkan reçberin listesinde olmasına rağmen alınmayan wague ve sonrasında barçaya transfer olması, orkun kökçüyü almak isterken umut günerin serkan reçbere posta koyması. ferdi kadıoğlu transferinin ellerine yüzlerine bulaştırması. taliscanın sözleşmesi olmasına rağmen posta koyup kampa gelmemesi ve sonrasında maaşını arttırmamız........

Çevrimiçi Necmi

serkan chadli transferinin yolunu kapattı demek birileri alınmasında ısrar ediyordu
hoca istiyor diyede servis ettiler. zaten böyle bir şey varsa neden transfer yapılmadığıda belli olur
bunu zorlayan transferin önünede set çekiyordur kontenjan yok şu anda bir kaleci bir on numara
alabilirsin bunu almak için ikisinden birini almamak gerekiyor. forvetide forvet göndermeden alamayız.

Çevrimiçi Necmi

gökhan keskin,  erdal torunoğulları ve son olarakta serkan reçber açıklama yaptı. bunların birbiriyle temas kurup ortak bir şey söyliyelim dediğini sanmıyorum ve bu üçünün de ortak söylemi farklı örnekler vererek MENAJER oldu. yine 3 nün açıklamarından ortaya çıkan 2 kişi metin albayrak ve umut güner.

son bir kaç yıldır oyunculara saçma sapan maaşlar verilmesi. gökhan keskinin başka bir oyuncuyu izlerken mitrovicin 1 günde alınması demesi. serkan reçberin listesinde olmasına rağmen alınmayan wague ve sonrasında barçaya transfer olması, orkun kökçüyü almak isterken umut günerin serkan reçbere posta koyması. ferdi kadıoğlu transferinin ellerine yüzlerine bulaştırması. taliscanın sözleşmesi olmasına rağmen posta koyup kampa gelmemesi ve sonrasında maaşını arttırmamız........
Serkanın listesi ne, orda karıştırma onun işi oyuncu almak değil
sorunun ne olduğu zaten az çok biliniyor bakalım yeni yönetim sorunlardan arınmak içinmi kuruluyor yoksa
sorunlar Beşiktaşı elemi geçiriyor göreceğiz.

Çevrimiçi annoca

Serkanın listesi ne, orda karıştırma onun işi oyuncu almak değil
sorunun ne olduğu zaten az çok biliniyor bakalım yeni yönetim sorunlardan arınmak içinmi kuruluyor yoksa
sorunlar Beşiktaşı elemi geçiriyor göreceğiz.
inşAllah sonunda Beşiktaş kazanır.
İbrahim altınsayı yeni yönetimde görmeyi çok isterim.

Çevrimiçi Necmi

inşAllah sonunda Beşiktaş kazanır.
İbrahim altınsayı yeni yönetimde görmeyi çok isterim.
altınsayın nesini gördün kardeşim
kendinize hayali kahramanlar yaratmayın Beşiktaş için birşeyler yapmaya çabalayan insan üç
günde küsüp kaçmaz. Kalkar mücadelesini verir. Beşiktaşın pes eden teslimiyetci insanlarla işi olamaz
yarın gene gelse en ufak bir zorlukta kaçıp gidecek birinemi güvenipde istiyorsun.
mit oldu artık sürekli Beşiktaş taraftarı hak etmeyen insanlara hak etmedikleri ünvanları verip duruyor
üç günlük serkanda kahraman oldu onun lafıyla 6 yıldır kulübe emek veren nerden nereye getirmiş insanlar gömülüyor.
Bak yanlış doğru olayına girmiyorum sadece söylemek istediğim Beşiktaş taraftarı bunu sürekli yapıyor
düne kadar herkes gökhanı yerle bir ediyordu ayrıldı konuşunca birden kahraman oldu
madem bu kadar değerliydi görevdeyken neden
kimse arkasında durmadı. Altınsay gelsin görevdeyken gömülmeye başlanır emin ol.
taraftarın gösterdiği kıymeti hak edecekte hiç bir şey yapmadı. Benim içinde sorumluluktan kaçan güvenilir olmayan bir tiptir.
bu tip insanlara eşek emanet edilmez. Bilgisi varmış yokmuş beni ilgilendirmiyor ben hiç kullandığını görmedim.
en ufak zorlukta kaçan değil kalıp mücadele eden değerlidir hatada yapabilir ama mücadele ediyordur
hak edene verin desteği başkanda zorluğu görüp kaçsaydı bu 5 yılda yapılan hiç bir şey yapılmazdı.
unutmayın çalışan hata yapar birini hata yapıyor diye eleştirirken önce bunu düşünün bilin o hatayı yaptıysa
sorumluluk aldığı için yaptı. sorumluluk alan mücadele eden değerlidir. kenarda oturup boş boş konuşan değil.

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yaratacak söylem ve yorumlarda bulunulamaz.

Siyasi içerikli tartışmalar yapılamaz.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Acaba hocanın kararlarına Guti'nin bir etkisi oluyor mudur? Dışarıdan bakınca sadece not tutuyor gibi görünüyor.
Daha 40 firin ekmek yesin o, safagi cok anca sut antremanlarinda nobete yazar gutiyi senol gunes, yakinda ilhanla beraber nizamiye nobeti cakarlar.
Denileni yapiyordur guti, fazla isine karistirmaz senol gunes hakli o konuda. Takim kotu oynayinca adam cikip gutinin etkisi oldu onu dinlememek lazim demiyor, sorumluluk benim diyor.