Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2479957 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

hahahaha iyi geceler  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

aha dedim sistem gene sapıttı insan bir haber verir yaşlıyız kalptenmi götüreceksin :bandit:
:pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Abi bu hareket cezasız mı kalacak  :bandit: :boxin:
@Abdullah dikkat et sopanın ucu onun elinde geceleri alemin kıralı o

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: :deal: :fkr:

Çevrimdışı Abdullah

:bandit: :deal: :fkr:
Saygılar... Hürmetler...  :bigstar:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ACAB1903

tüzük tadil kongresinin gününü bilen var mı?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 17:53:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
dün mesela kerimi neden oynatmadı bilen var mı , ya da demba ba'yı neden 90 dakika sahada tuttu adam iki gün sonra tekrar maç yapacak bir de mustafa Allah yardımcısı olsun şanssız bir çocuk ama kabak tadı vermeye başladı ,cenk'i alsana oyuna .Ahh bilic ahh başarılı olması sendend daha çok istiyorum ama vizyonsuzlukla olmaz  :s20: :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün mesela kerimi neden oynatmadı bilen var mı , ya da demba ba'yı neden 90 dakika sahada tuttu adam iki gün sonra tekrar maç yapacak bir de mustafa Allah yardımcısı olsun şanssız bir çocuk ama kabak tadı vermeye başladı ,cenk'i alsana oyuna .Ahh bilic ahh başarılı olması sendend daha çok istiyorum ama vizyonsuzlukla olmaz  :s20: :s20:
Çok sabit fikirli ve yeni şeyler üretemiyor, o konuda çok büyük eksikleri var. Kerim'i veya Sosa'yı Olcay'ın yerine oynatması lazımdı madem bir sonraki maçta yok. Ayrıca her maça 2 ön libero ile çıkma fantezisi yüzünden etkin olamıyoruz, Çemişkezek maçınada da atiba veli ile çıkıyoruz Arsenal maçınada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe maçında topun bizde olması lazım ve bunun başlangıç noktasındaki en önemli adam olan Franco yedek. Maçın başında söyledim sıkıntı yaşarız diye tam dediğim gibi oldu. Bu takımda kesilmeyecek 2-3 adamdan birisidir Franco..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

İnsan vücudu iletkendir ve vücudunda en iyi iletkenlerden biri olan KAN yani plazma vardır.Alçak gerilime kapılınca elektrik akımı bu plazmadan yani kandan taşınır ve damarlardan geçerek aorta yani direk olarak kalbe etki eder ve kalbi durdurur.Yüksek gerilime yakalanan bir insanda akım plazmayı öncelikli yol olarak görmez.Potansiyel fark o kadar büyüktür ki vücudu komple bir yol olarak görür ve vücuda direkt etki eder.bu da vücutta yanmalara ve eklem noktalarında kopmalara neden olur(bilekler kopabilir) .Ama direkt olarak kalbe etki etmediği için yaşama şansı daha fazladır. @ALI RIZA

@Abdullah @Tolga siz de okuyun öğrenin  :bandit:
kauçuk ayakkabı ile git okula deniz.yalnız faz farkına dikkat et :D

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe maçında topun bizde olması lazım ve bunun başlangıç noktasındaki en önemli adam olan Franco yedek. Maçın başında söyledim sıkıntı yaşarız diye tam dediğim gibi oldu. Bu takımda kesilmeyecek 2-3 adamdan birisidir Franco..
Aynen öyle yeri geldiğinde Demba Ba bile yedek kalır ama Franco kalamaz ! Her maç çift ön libero olayına katılmamak elde değil. Sene başında konuştuğumuzda hep söyledim bu takım 4-1-4-1 i mükemmel oynuyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle yeri geldiğinde Demba Ba bile yedek kalır ama Franco kalamaz ! Her maç çift ön libero olayına katılmamak elde değil. Sene başında konuştuğumuzda hep söyledim bu takım 4-1-4-1 i mükemmel oynuyor.
Bu çift ön liberomuzdan birisi çift yönlü olsa belki katılabileceğim ama bizim ikisi de hücum ve adam geçme yetenekleri sınırlı adamlar. Bu yüzden oyun tıkandığı zamanlarda açamıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Bilic dun neden cenk tosunu oynatmadi onu anlamadim.adam bos bos otursun diye mi aldik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abi @MURAT abi kcptl hocam 26 Ekim 2014, 17:34:42 tarihinde aktif olmuş sitede size mesaj falan attı mı acaba  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @MURAT abi kcptl hocam 26 Ekim 2014, 17:34:42 tarihinde aktif olmuş sitede size mesaj falan attı mı acaba  :alala:
bana atmadıgı kesin  :kop: :kop:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı Abdullah

Abi yeni girdim foruma temizlikle çok uğraşmışın bugün yeni farkettim. Biraz fazla abartmışız bugün ama konu konuyu açıyor birden bu konuya ortak fikirle bir çözüm üretsek güzel olur. O muhabbeti buraya taşıyamıyoruz çünkü herkes orada takılıyor buraya en fazla 3-4 kişi gelebiliyorsun o da aynı tadı vermiyor. Kendi adıma özür dilerim ekstra yormuşum seni bugün hakkını helal et.  :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA abi sen profilimde neye bakıyorsun ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi yeni girdim foruma temizlikle çok uğraşmışın bugün yeni farkettim. Biraz fazla abartmışız bugün ama konu konuyu açıyor birden bu konuya ortak fikirle bir çözüm üretsek güzel olur. O muhabbeti buraya taşıyamıyoruz çünkü herkes orada takılıyor buraya en fazla 3-4 kişi gelebiliyorsun o da aynı tadı vermiyor. Kendi adıma özür dilerim ekstra yormuşum seni bugün hakkını helal et.  :) @ALI RIZA
sizler fırça yiyince ne kadar efendi oluyorsunuz   :kop: heleki senle deniz sanki tekrar hiç yapmayacakmışsınız gibi  :alala: :alala:
sizler alacaksınız link vereceksiniz buraya getireceksiniz diğer konularıa gideceksiniz stat başlıgında stat olacak gs sex hikayesi değil..! burası bizim dünyamız renkler sadece muhabbetimize girerler statımıza değil..!  :ok: :ok: :ok:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe