Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2479008 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

kardeşim o hareket ağırlıkla ayı volkanın yaptığı bir iş ayrıca kalecinin çıkması kart gerektiren bir durum değil "şiddetli itiraz" diye tabir edilen durumda sarı kart gösteriliyor.
:D bizimki her çıktığında yer abi kurallar bize işlemiyor nede olsa akşam gördük
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Salih A.

hadi çekirdekle çayı alın beton başladı :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Tolga ilk golde sucsuz ama ikinvi golu 10 kaleciden 5 i cikarir.sow bile iyi vuramadim topa demis.eger tolgs onu cikaramadiysa dinlenmesi gerekiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 22:33:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Abdullah

@1903tolga kızmadın bize değil mi Tolga   :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

onlara kız bana kızma @1903tolga
:akuma: Abi niye karıştırıyorsun ortalığı ya Tolga küsmez bize. Değil mi Tolga  :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

:akuma: Abi niye karıştırıyorsun ortalığı ya Tolga küsmez bize. Değil mi Tolga  :bawling:
@1903tolga @Abdullah ben ne yaptım ne arayı kızıştıracağım kendisi dedi Stat başlıgına yazmayacagım diye ben yazdım rampa pompa takılmalarını  :alala: @Deniz le sen karıstırıyorsunuz 3300 mesajı göremedi daha  :bandit: silmekten yoruldum  :kop:

Çevrimdışı Deniz

@1903tolga @Abdullah ben ne yaptım ne arayı kızıştıracağım kendisi dedi Stat başlıgına yazmayacagım diye ben yazdım rampa pompa takılmalarını  :alala: @Deniz le sen karıstırıyorsunuz 3300 mesajı göremedi daha  :bandit: silmekten yoruldum  :kop:
Cam pencere silsen bu kadar iyi para kazanmıştın  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Niye kendin sıyrılıyorsun arada bizim başımız kel mi? İnsan kardeşlerini azcık korur kollar şurada. Hemen satıyorsun bizi :akuma: Ancak mesajlarımızı sil sen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Günün tespiti Deniz'den geliyooorrrr.  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen merak etme :) sen takiptesin :) @Abdullah zaten oto takip yapmışım  :kop: kim yanlış yazdı hemen bildiriyor  :bandit: emir erim yaptım  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

sen merak etme :) sen takiptesin :) @Abdullah zaten oto takip yapmışım  :kop: kim yanlış yazdı hemen bildiriyor  :bandit: emir erim yaptım  :kop:
mı acaba :iscrewy: kim demiş  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Beni genelde kızlar takip eder  :icool: :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

mı acaba :iscrewy: kim demiş  :evillol:
okuduk gördüm sildim :)

Çevrimdışı Abdullah

okuduk gördüm sildim :)
Bayağı mesajımı sildin bugün nerelerden nerelere düştü mesaj sayım  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Beni genelde kızlar takip eder  :icool: :icool:
:olmaz :olmaz :olmaz  :bandit: :bandit: :bandit: :lamer: :lamer: @Deniz  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

:bandit: :bandit:
Mesaj silmekle meşgul cevap vermez şimdi 10 dk  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Hemen i liyorum  :evillol:
2 saatmiş bee gece izlerim  :bandit:
sizin orada gündüz sanırım  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

sizin orada gündüz sanırım  :alala:
Tabii Melih Başkan sağolsun gecelerimiz gündüz oldu  :evillol:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe