Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480772 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

yok emin ol evlenmek için kırkta çok erken bir yaş bizzat tecrübeyle sabittir :bandit:
@Necmi abi dinleyince okuyunca zihnim açılıyor sonra kız arkadaşla kavga ediyorum  :bandit: 3 gündür konuşmuyoruz  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

yok emin ol evlenmek için kırkta çok erken bir yaş bizzat tecrübeyle sabittir :bandit:
Abi deme öyle ya deme korkuyorum şu an bir sıkıntı yokken niye 40 lı yaşlarda pişman olalım  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah falım çiğne dişine de bakar falına da (bu espiriyi yaptıktan sonra blocklayabilirsin )  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah falım çiğne dişine de bakar falına da (bu espiriyi yaptıktan sonra blocklayabilirsin )  :kop: :kop:
Ohoo espri mi bu neler çekiyoruz biz sen biliyor musun. Geçen sene ısrarla dişçi diyen bir arkadaşımı azarlamışstım  :evillol: Artık takılmıyorum pek meslek dalga geçmeye geçilmeye müsait zevk almaya bakıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ohoo espri mi bu neler çekiyoruz biz sen biliyor musun. Geçen sene ısrarla dişçi diyen bir arkadaşımı azarlamışstım  :evillol: Artık takılmıyorum pek meslek dalga geçmeye geçilmeye müsait zevk almaya bakıyoruz  :evillol:
:evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

:evillol: :evillol:
Ama sen sen ol tedavi için gittiğin bir Diş Hekimine böyle espri yapma. ASla yapma. Yapabileceklerinin sınırı yok. İnsanlıktan çıkabilir  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Ama sen sen ol tedavi için gittiğin bir Diş Hekimine böyle espri yapma. ASla yapma. Yapabileceklerinin sınırı yok. İnsanlıktan çıkabilir  :evillol: :bandit:
benim en yakın arkadaşım 4. sınıf.perio stajında hasta bulamadı ben gittim diş taşı temizletmeye limiti dolsun diye espirileri patlattım hiçbirşey yapamadı :bandit: .başında hocası vardı yiyorsa yapsın  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

benim en yakın arkadaşım 4. sınıf.perio stajında hasta bulamadı ben gittim diş taşı temizletmeye limiti dolsun diye espirileri patlattım hiçbirşey yapamadı :bandit: .başında hocası vardı yiyorsa yapsın  :evillol:
Yazık ya acıdım valla arkadaşına. Empati yaptım o an düşünemedim. :akuma: İnşallah bana yapan çıkmaz çünkü o an gözüm hocayı görür mü bilmiyorum.  :boxin:

Çevrimdışı Deniz

Yazık ya acıdım valla arkadaşına. Empati yaptım o an düşünemedim. :akuma: İnşallah bana yapan çıkmaz çünkü o an gözüm hocayı görür mü bilmiyorum.  :boxin:
Ucunda stajdan kalmak oldu mu tecavüze bile ses çıkaramazsın  :bandit:  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Ucunda stajdan kalmak oldu mu tecavüze bile ses çıkaramazsın  :bandit:  :kop: :kop: :kop: :kop:
Lanet olsun böyle sisteme ya. Hocamı ayarlarım ben mevzuu oldu mu uzaklaşır ortamdan. Ezdirmem kendimi.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Lanet olsun böyle sisteme ya. Hocamı ayarlarım ben mevzuu oldu mu uzaklaşır ortamdan. Ezdirmem kendimi.  :bandit:
Oo daha hepatitli hastalar gelecek sen iyi günündesin (diş hekimlerinni %6 sı hastasından hepatit kapar,en büyük risk gruplarından biridir).Yandın olum...  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Oo daha hepatitli hastalar gelecek sen iyi günündesin (diş hekimlerinni %6 sı hastasından hepatit kapar,en büyük risk gruplarından biridir).Yandın olum...  :evillol: :evillol:
Bak ya gece gece mesleğimden soğutacak beni  :argue:  Olmaz bir şey aşılarımı tam yaptırırım.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Sen kendine bak Mühendis Bey birinin boyunduruğunda bir ömür sabah 8 akşam 5 çalış dur. :kuserim Ben kendi işimin patronuyum  :clever: ezdirmem mesleğimi

Çevrimdışı Deniz

Sen kendine bak Mühendis Bey birinin boyunduruğunda bir ömür sabah 8 akşam 5 çalış dur. :kuserim Ben kendi işimin patronuyum  :clever: ezdirmem mesleğimi
Ben de kendi işimin patronuyun yiğennnn :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Ben de kendi işimin patronuyun yiğennnn :bandit:
Tamam Mühendis Bey kızma  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

selam gececi tayfa  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

ölüme 5 kala o zaman @Necmi abi en uygun zaman  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Tamam Mühendis Bey kızma  :evillol:

mühendislere laf yok  :ebebe: :ebebe: :ebebe:  hem düşünen adam mühendis olur  :evillol: ağız kokusu çeken adamda dişçi  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

mühendislere laf yok  :ebebe: :ebebe: :ebebe:  hem düşünen adam mühendis olur  :evillol: ağız kokusu çeken adamda dişçi  :lol: :lol: :lol:
Ne bu mühendislerden çektiğim ya  :bandit: @ilhaNouma
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 18:47:59 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

nassın apo görüşemiyoruz yaw  :D :lol: @Abdullah
İyiyim Tolga sen nasılsın. Hayat nasıl gidiyor.  :D Statta bayağıdır bir şey keşfedemiyorsun yok mu sağda solda ücra köşede yeni bir rampa.  :evillol: :evillol: @1903tolga

Çevrimdışı TØLGA

İyiyim Tolga sen nasılsın. Hayat nasıl gidiyor.  :D Statta bayağıdır bir şey keşfedemiyorsun yok mu sağda solda ücra köşede yeni bir rampa.  :evillol: :evillol: @1903tolga
ulen burda baktın görmedim :D gittin twitterdan yazdın demi 
:D sen geçmişte çok yaşama bence :eyes @Abdullah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe