Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2479075 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Türkay

Abi sen de diş hekimliği okuyosun galiba kerpetenle diş çekilir mi ya  :bawling:  :s20:  @Abdullah
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Doktor bugün dişimi kerpetenle çekti ya hemde azı dişimi  :bawling: 
:kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Abi sen de diş hekimliği okuyosun galiba kerpetenle diş çekilir mi ya  :bawling:  :s20:  @Abdullah
hahaha kerpeten değil o ya  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

çok mu acıyor bugün sabret biraz sık dişini :evillol: tavsiyeye bak dişi ağrıyan adama sık dişini diyorum  :kop: 1-2 güne geçer ağrı tamamen
20lik falan değildi değil mi  :)

Çevrimdışı Türkay

hahaha kerpeten değil o ya  :kop: :kop: :kop:

:kop: Çivi çıkartır gibi çıkarttı resmen  :lol: Baya acıdı valla, kolay gelsin abi aman sen kerpeten kullanma  :lol:

Çevrimdışı Türkay

çok mu acıyor bugün sabret biraz sık dişini :evillol: tavsiyeye bak dişi ağrıyan adama sık dişini diyorum  :kop: 1-2 güne geçer ağrı tamamen
20lik falan değildi değil mi  :)

20 lik mi bilmiyorum ama arkada ki azı diş gitti.  :bandit: Baya bi kanıyor derbiye kadar geçer İnşallah olmadı derbide uyuşur zaten heyecandan  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

:kop: Çivi çıkartır gibi çıkarttı resmen  :lol: Baya acıdı valla, kolay gelsin abi aman sen kerpeten kullanma  :lol:
:kop: dua et çivi çıkartır gibi çıkartmış ya gücü yetmeyip çekemeseydi ne yapacaktın uğraş dur  :ebebe:

Çevrimdışı Abdullah

20 lik mi bilmiyorum ama arkada ki azı diş gitti.  :bandit: Baya bi kanıyor derbiye kadar geçer İnşallah olmadı derbide uyuşur zaten heyecandan  :lol:
20lik değilmiş demekki geçer geçer pazara kalmaz bir şeyin  :D rahat rahat izlersin  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

:kop: dua et çivi çıkartır gibi çıkartmış ya gücü yetmeyip çekemeseydi ne yapacaktın uğraş dur  :ebebe:

Koltuktan kalkamazdım herhalde bi daha.  :lol:

20lik değilmiş demekki geçer geçer pazara kalmaz bir şeyin  :D rahat rahat izlersin  :bandit:

Aman abi İnşallah  Kanamasında  :)

Çevrimdışı Abdullah

Koltuktan kalkamazdım herhalde bi daha.  :lol:

Aman abi İnşallah  Kanamasında  :)
:kop:
Kanamaz kanamaz  :)

Çevrimdışı Deniz

İyi aksamlar.okuldan geldim gs tiyatrosunu izledim :).@Abdullah yer buldum da derse geciktim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

İyi aksamlar.okuldan geldim gs tiyatrosunu izledim :).@Abdullah yer buldum da derse geciktim :)
iyi akşamlar  :) derse yetişme konusunda bir şey söylememiştin  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

iyi akşamlar  :) derse yetişme konusunda bir şey söylememiştin  :evillol:
Sağlık olsun  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ardau

@Ardau  sen niye dışarıdan takip ediyorsun katılsana  :tabe: :tabe:
muhabbetin ortasına girmeyeyim dedim abi  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Yakup

@Ardau muhabbetimize 04:30 da katılmanda harika olmuş  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ZEKI

@Ardau muhabbetimize 04:30 da katılmanda harika olmuş  :lol: :lol: :lol:
hic katilmamasindan iyidir ama :D

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ZEKI

Kervan yolda d......r
yani yola bir cikalim hele sonraisni hallederiz derler...

Okuyamadiysaniz google amcaya sorunuz  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 23:37:10 ZEKI ]

Çevrimdışı Abdullah

Kervan yolda dxxxxxxr
yani yola bir cikalim hele sonraisni hallederiz derler...
Google amca onun ikinci anlamı öyle değil diyor ama  :naughty:
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 23:37:45 ZEKI ]

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz buradan devam edelim  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Google amca süper :) heleki hacker google daha güzel
https://www.google.com/?hl=xx-hacker&gws_rd=ssl
Az müzik arşivlerden indirmedik :)
http://www.cehturkiye.com/google-hacking.pdf

Çevrimiçi Necmi

yüz yüze muhakkak oturup konuşuruz ama şuan senin yaşında ki ben olsaydım. 40 ı rahat görürdüm evlenmek için dersem biraz aydınlatıcı olur herhalde  :) :)
yok emin ol evlenmek için kırkta çok erken bir yaş bizzat tecrübeyle sabittir :bandit:

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 23:57:15 Deniz ]

Çevrimdışı Abdullah

Benim arkadaşım cerrahi stajında 1 diş eksik yazdı diye onun parasını bile ondan aldılar sen ne diyon  :evillol: .Milletin ağız kokusunu çekeceğine olsaydın bir mühendis  :bandit:

aman @ALI RIZA bey tadımız kaçmasın birazdan silersiniz  :kop: :kop:
Ya ağız kokusu çekme mevzuu hep söyleniyor ama tercih dönemi ve öncesinde ciddi araştırmalar yaptım. Merdeces-Benz mühendisleriyle görüştüm. Mühendislik idealist olursan çok güzel bir meslek ama çaba göstermezsen binlerce sıradan mühendisten bir farkın kalmıyor. Ha bu farkı yaratamazmıydım elbetteki yaratabilirdim. Ama olayın bana geri dönüşleri çok uzun zaman alacaktı. Önce ciddi birikim sonra onların meyvesini yiyecektim.
Ama diş hekimliği öyle değil. Mezun olduğunda pratisyen hekim olarak kalsan bile ciddi manada rahat çalışıyor ve para kazanıyorsun. DUS sınavıyla birlikte uzmanlaşmak daha kolaylaştı. Uzman olursan ki hedefim bu yönde inanılmaz rahat şekilde hayatını idame ettirebiliyorsun. Aslında Tıp yazmam konusunda ciddi baskı yedim ama Tıp hayatımda yapmayacağım son tercihdi herhalde. Ve yazmadığıma da pişman değilim. Yol ayrımında böyle bir tercih yaptım ve şu ana kadar pek pişman olmadım umarım bundan sonra da olmam  :ok:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe