Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480596 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 18:37:58
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Farklı sıradışı görünüyor. Hoş eğlenceli bir deneyim olabilir. Bilgilendirme için teşekkürler abi :)
Bakalım kendim de denedikten sonra paylaşırım yorumlarımı  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Abdullah

Bakalım kendim de denedikten sonra paylaşırım yorumlarımı  :ok:
Bekliyoruz :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz Nerdesin uyuyor musun sözde beni gececem diyorsun  :kop: :kop: :kop: cvp ver hele

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Nerdesin uyuyor musun sözde beni gececem diyorsun  :kop: :kop: :kop: cvp ver hele
@SaLVaDoR yok yok uyumuyorum ders çalışıyorum  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Tünaydın arkadaşlar :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@SaLVaDoR yok yok uyumuyorum ders çalışıyorum  :lol:
@Deniz forzadaki çoşkun deniz sen misin _?
Adana-New York-Kitty HAWK yazıyor orada bile karşımdasın :)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz forzadaki çoşkun deniz sen misin _?
Adana-New York-Kitty HAWK yazıyor orada bile karşımdasın :)
günaydın  tolga2 :iscrewy:  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydın  tolga2 :iscrewy:  :kop: :kop:
ne bilem sensin yeni fark ettim  :kop:  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

@Abdullah ahh gece gece beni duman ettin  :iscrewy: :iscrewy: sistem hatası verdirdin bana dizi izleyecektim sözde  :kop: şimdi forzaya takılıyorum @Deniz e seni şikayet edeyim 2. Tolga vakası emin ol... :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ahh gece gece beni duman ettin  :iscrewy: :iscrewy: sistem hatası verdirdin bana dizi izleyecektim sözde  :kop: şimdi forzaya takılıyorum @Deniz e seni şikayet edeyim 2. Tolga vakası emin ol... :bandit: :bandit: :bandit:
yok artık abi ne alakası var ben de problem yok bi kere forumda sıkıntı var  :evillol: fişi duruyorsa bunu verelim yenisini alalım bunun  :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 02:34:45 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

Admin beyaz deseneee deseneeee deseneee @SaLVaDoR

SİYAHHHH  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Admin beyaz deseneee deseneeee deseneee @SaLVaDoR

SİYAHHHH  :super:
BEYAZ

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA hayırlı olsun abi  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz geçmiş olsun. Allah şifa versin sorunsuz bir operasyon geçirirsin umarım  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz geçmiş olsun. Allah şifa versin sorunsuz bir operasyon geçirirsin umarım  :tabe:
Saolasın @Abdullah   :)

Çevrimdışı SDemirsoy

beyler sevdiğim kız Fenevbahçeli napmam gerekiyorrrrr  :D :D @Deniz @aktar_ismail

Çevrimdışı Deniz

Benimki de oyleydi @SDemirsoy .dedim ya Besiktas ya da ben yokum Besiktasli oldu hatta iyi de taraftari oldu surekli forma falan aliyor hatta siyah formayi benden once almisti :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Benimki de oyleydi @SDemirsoy .dedim ya Besiktas ya da ben yokum Besiktasli oldu hatta iyi de taraftari oldu surekli forma falan aliyor hatta siyah formayi benden once almisti :)
olmuyor işte öyle :D napıcam bilmiyom :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe