Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481831 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı tayfun

basketbol kombinesi alacaktı pazar günü bizimkiler,satışlarla ilgili bilgisi olan var mı?
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı TØLGA

basketbol kombinesi alacaktı pazar günü bizimkiler,satışlarla ilgili bilgisi olan var mı?
abi iki gün önce 350 tane satilmisti  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

şu Beşiktaş taraftarı gerçekten çok tuhaf diğer başlıklarda sohbet etmeyin dedik sohbet için bu başlığı kullanın sizde burda basket kombinesi konuşuyorsunuz :kop: yakında burda stad konuşmalarıda başlar :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Necmi abi sence botokslu başkanın kulübü ne olacak kayyuma mı gidiyor?  :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi sence botokslu başkanın kulübü ne olacak kayyuma mı gidiyor?  :D
bize ne istedikleri yere gidebilirler :D renkliler bizi ilgilendirmez ciddiye alıp onlarımı konuşalım :bandit: bu arada beter olsunlar :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Unal Aysal her ne kadar aday olmayacagim dese de bence secim sonuna dogru ''israr'' etmelerinden dolayi tekrardan adayligini aciklayacak..Simdi sadece divan kuruluna ayar vermeye calisiyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yakup

Unal Aysal her ne kadar aday olmayacagim dese de bence secim sonuna dogru ''israr'' etmelerinden dolayi tekrardan adayligini aciklayacak..Simdi sadece divan kuruluna ayar vermeye calisiyor...

Bence kulübü batırma yolunda iyi ilerliyordu aysal yani devam etmeli @Fatih sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

not: nickinden soyadının silinmesi iyi olmuş hayırlı olsun.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

@ilhaNouma Aslinda gsyi cok iyi yerlere getirdi abi bakma...Kulube geldi, yukseltti, cokus olucagini anladi gidiyor :D FO kuculerek buyumeyi, UA buyuyerek buyumeyi secmisti...Kazanan kim dersen bence UA geldiginden beri takimi 2 kere sampiyon yapti, her sene cl'ye gitti filan.. Zaten isadami olarakta cok basarili birisi, Turkiye'nin sayili zenginlerinden, gizli servetinin haddi hesabi yoktur heralde...

Dun aksam ki programi izledin mi bilmiyorum ama konustuklari hersey aslinda cok onemliydi..Bence divan kurulundan ona karsi yapilan haksizliga karsi boyle bi cephe aldi..Yazi tura atmaya gerek yok diyip simdi bi oyun oynadi...Eger bu yaptigi divan kurulu yerse tekrar baskan olur..Yemezse zaten istifa etmistim der...Bana gore son gunler de cok fazla israr yaptilar diyerek tekrardan baskanligini koyucak...
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 11:31:17 Fatih ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

@Fatih bence riva arazisinin etrafındaki arsaları bir araştır istersen.ünal aysalın arazileri topladığı konuşulan birşey.bu büyüyerek başarı sanki bir kamuflaj.

Çevrimiçi Necmi

@ilhaNouma Aslinda gsyi cok iyi yerlere getirdi abi bakma...Kulube geldi, yukseltti, cokus olucagini anladi gidiyor :D FO kuculerek buyumeyi, UA buyuyerek buyumeyi secmisti...Kazanan kim dersen bence UA geldiginden beri takimi 2 kere sampiyon yapti, her sene cl'ye gitti filan.. Zaten isadami olarakta cok basarili birisi, Turkiye'nin sayili zenginlerinden, gizli servetinin haddi hesabi yoktur heralde...

Dun aksam ki programi izledin mi bilmiyorum ama konustuklari hersey aslinda cok onemliydi..Bence divan kurulundan ona karsi yapilan haksizliga karsi boyle bi cephe aldi..Yazi tura atmaya gerek yok diyip simdi bi oyun oynadi...Eger bu yaptigi divan kurulu yerse tekrar baskan olur..Yemezse zaten istifa etmistim der...Bana gore son gunler de cok fazla israr yaptilar diyerek tekrardan baskanligini koyucak...
Başkan olurken bilinen şey riva arazisinin üzerine oturmaktı başkan olmadan önce riva arazisinin çevresindeki arazileri topladı ve bir gün  riva arazisinin satışını gündeme getirecekti plansız olduğuna kesinlikle inanmıyorum  riva arazisi satılacak bu belli gs bu yükün altından kalkamaz işin garibi arazi anca borç faizlerini kapatır birde arazi temlikli hadi bir şekilde çözdüler sattılar seneye ne yapacaklar ellerinde mal olmadan kredide çekemezler gs iflasa gidebilir durumları bence çok kötü şlye kalamazlarsa şl geliri dahil bir çok geliride kaybedecekler beter olsunlar

Çevrimdışı empisayn

Ağzınızdan bal damlıyor resmen  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı A_Aydin

Forumun gidişatı hiç hoşuma gitmiyor bir kaç gündür.Beşiktaş olunca neden siyaset geliyor bu kadar akla.Bu foruma tarafsız,her düşünceye açık diye geldik.Ama maalesef hiç de öyle görünmüyor.Toplumda artık Beşiktaşlıysan solcusun gibi bir algı oluştu.Belkide kasıtlı yapılıyor bu bilemiyorum.Daha düne kadar bütün Beşiktaş taraftarı Çarşı derdi başka bir şey demezdi.Ne oldu şimdi iyi mi oldu böyle.Bir taraftar grubu bizim siyasi görüşümüz bu derse karşısına da aykırı bir grup çıkar elbette.Buna fırsat verilmemeliydi.Taraftar bu kadar birbirine düşman edilmemeli,Çarşı eskisi gibi herkesi kucaklamalıydı.Daha 2 gün önce açık açık hükümete sallanıyordu kimse bu foruma siyaset sokmayın demedi şimdi bir arkadaş stadın kapasite ve şeklini beğenmedi diye siyaset sokmuş oldu foruma,saygısız oldu.Bir de siz onun ilk mesajından sonra yazdıklarınıza bakın.Yaptığınız alayın küçümsemenin haddi hesabı yok.Neyse dalda dala atladım biraz çok şey var aslında söylenecek ama gerek yok.Herkese iyi akşamlar.Sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı Altuğ

Forumun gidişatı hiç hoşuma gitmiyor bir kaç gündür.Beşiktaş olunca neden siyaset geliyor bu kadar akla.Bu foruma tarafsız,her düşünceye açık diye geldik.Ama maalesef hiç de öyle görünmüyor.Toplumda artık Beşiktaşlıysan solcusun gibi bir algı oluştu.Belkide kasıtlı yapılıyor bu bilemiyorum.Daha düne kadar bütün Beşiktaş taraftarı Çarşı derdi başka bir şey demezdi.Ne oldu şimdi iyi mi oldu böyle.Bir taraftar grubu bizim siyasi görüşümüz bu derse karşısına da aykırı bir grup çıkar elbette.Buna fırsat verilmemeliydi.Taraftar bu kadar birbirine düşman edilmemeli,Çarşı eskisi gibi herkesi kucaklamalıydı.Daha 2 gün önce açık açık hükümete sallanıyordu kimse bu foruma siyaset sokmayın demedi şimdi bir arkadaş stadın kapasite ve şeklini beğenmedi diye siyaset sokmuş oldu foruma,saygısız oldu.Bir de siz onun ilk mesajından sonra yazdıklarınıza bakın.Yaptığınız alayın küçümsemenin haddi hesabı yok.Neyse dalda dala atladım biraz çok şey var aslında söylenecek ama gerek yok.Herkese iyi akşamlar.Sağlıcakla kalın.

@A_Aydin biz forumda hiç bir şekilde tartışmaya yol açabilecek olası görüş ve fikir ayrılıkları sebebiyle siyaset bulaştırmak istemiyoruz. Burdaki herkesin tek bir amacı var "Beşiktaş" . Kapasite ile ilgili herkes fikrini söyleyebilir stadı herkes beğenmek zorunda da değil elbetteki her fikire açığız neticesinde ne bir inşaat firmasıyız ne Beşiktaş A.Ş'ye aitiz. Biz tarafsız olmaya çalışıyoruz, yapılan işleri takip ediyor Beşiktaş hakkında birbirimizle diyalog kuruyoruz.

Alıntı
Toplumda artık Beşiktaşlıysan solcusun gibi bir algı oluştu.Belkide kasıtlı yapılıyor bu bilemiyorum.Daha düne kadar bütün Beşiktaş taraftarı Çarşı derdi başka bir şey demezdi.Ne oldu şimdi iyi mi oldu böyle.Bir taraftar grubu bizim siyasi görüşümüz bu derse karşısına da aykırı bir grup çıkar elbette.

Biz bu platformda Beşiktaş Arena'yız hiç bir grupla bağımız yoktur. Kişisel olarak söylemem gerekirse de çArşı'da desteklediğim bir taraftar topluluğudur.

Her mesajı her saniye malesef göremediğimiz gibi siyasi içeriğe sahip bir mesajla karşılaşırsanız lütfen "Moderatöre rapor et" butonundan bizlere bildiri gönderiniz.

Çevrimdışı Deniz

@A_Aydin hocam belki dikkatinizden kaçmıştır ama o kişi sürekli forumda üyelerle tartışmalara giriyor.Büyük harf kullanma dedikçe inatla bunu kullanıyor.Stadı beğenmeyebilir saygı duyarım,ama o kadar ağır cümleler kullanıyor ki bizleri geçtim o stadda çalışan emekçilere,stadın yapımında emeği geçen insanlara büyük haksızlık ediyor.Zaten kurduğu cümlelerle ortamı germişken üstüne üstlük bir de siyasete giriyor.İyi niyetli bir insanın yapacağı iş değil bu ortada bir kötü niyet vardı ve doğru yerde tartışma büyütülmeden müdahale edildi.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

@A_Aydin hocam belki dikkatinizden kaçmıştır ama o kişi sürekli forumda üyelerle tartışmalara giriyor.Büyük harf kullanma dedikçe inatla bunu kullanıyor.Stadı beğenmeyebilir saygı duyarım,ama o kadar ağır cümleler kullanıyor ki bizleri geçtim o stadda çalışan emekçilere,stadın yapımında emeği geçen insanlara büyük haksızlık ediyor.Zaten kurduğu cümlelerle ortamı germişken üstüne üstlük bir de siyasete giriyor.İyi niyetli bir insanın yapacağı iş değil bu ortada bir kötü niyet vardı ve doğru yerde tartışma büyütülmeden müdahale edildi.

@Deniz ben o kişiyi haklı buluyorum dediklerinin arkasındayım demedim.Ben çok beğeniyorum stadı ha daha güzeli yapılabilir miydi belki yapılırdı bilemem ama beğenmeyene de saygı duymak lazım.Benim rahatsız olduğum konu o kişiye yazılanlar değil.Stadın izinleri konusunda sanki Çarşının siyasi görüşünden dolayı Beşiktaşa zorluk çıkarılıyor diyerek hemen hemen her gün hükümete sallamalar.Hükümetle sorun Beşiktaşın o araziden çıkmaması yani siyasi görüşü değil.Mesela gs de bizim gibi diretse kendi yerine yapsaydı aynı sorunları onlarda yaşayacaktı.Hatırlatırım biz o stadı yapmak için yaklaşık 10 yıldır (hatta daha fazla) savaş veriyoruz ve o zamanlar Beşiktaş bu kadar siyasetle anılmıyor Çarşının siyasi görüşüde konuşulmuyordu hatta sonradan türeyen 1453 de çarşının içindeydi.Biz ilk yeni stad dediğimizde ve izin verilmediğinde şu an iktidarda olanlar bile yoktu.Peki o zaman neden izin çıkmadı.Yanlışım varsa lütfen düzelt.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 22:59:33 A_Aydin ]

Çevrimdışı Deniz

@A_Aydin abicim inan bana burda kimsenin kimseye salladığı yok ,stadın arkasındaki iett arazisini bizzat bakan 6-7 kez "Beşiktaş a verdik" dedi.Sonra ne olduysa bir gecede araziyi geri aldılar.İnsanların bunu demesi siyaset yapmak değil ki.Söz verildi ve tutulmadı böyle bir gerçek var ortada.Kaldı ki emin ol bilmediğin bir çok şey var bize öyle engeller kondu ki şu an duysan ağzın açık kalır.Fikret Orman yaşadıklarımı yazsam kitap olur diyor o derece engeller kondu bize,Mabet de her fırsatta yaşatılan zorlukları söylüyor üstü kapalı şekilde.Burada bunlar konuşulamaz konuşulursa stada ve kulübe zarar gelir diye susuluyor.Ben sadece küçük bir kısmını biliyorum ama o bile benim gözümü nasıl korkutuyor.@Necmi abi de bunları bildiği için bu kadar emin konuşabiliyor siyaset yaptığından değil.Amaç siyaset yapmak değil ki burada bizim hepimiz ÖNCE Beşiktaşlıyız ve Beşiktaşımıza yapılanları tartışmayacaksak,Beşiktaşın hakkını savunmayacaksak neden yazalım?Beşiktaşın haklarını savunmak herşeyden önce gelir şahsım adına konuşayim bu ülkedeki hiçbir siyasi partiye Beşiktaş ı değişmem eminim sen de böyle düşünüyorsundur.Lütfen olaya bu pencereden bak sen buranın değerli bir parçasısın :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

Deniz kardeşim kardeşim diyorum tüm Beşiktaşlılar kardeşimdir.Şunu bilmeni isterim benim hükümeti savunduğum yok bugün biri gelir yarın biri.Hiç umrumda değil şimdikiler.Tam ifade edemedim galiba.2004 yılında zemin indirildi.Ama asıl yeni stad yapmaktı.İlk defa fb den de önce biz başladık bu işe.Seba dan sonraki başkan adayları Hasan Arat Nevzat Demir İhsan Kalkavan hep aday olduklarında yeni stad dediler oy istediler.Burada sadece YD nin stadı yapamadığı konuşuluyor ama Serdar Bilgilide yapamadı sadece zemin indirmeyle yetindik çünkü izin çıkmadı ve o zaman şimdiki hükümet yoktu diyorum.Evet çok zorluk çıkarılıyor bilmediğimiz neler vardır daha ama bu siyasi mesele değil kim olsa çıkaracak çünkü arazi değerli.Şu iett arazisine gelince belkide oraya spor salonu yapılacak belli değil.Neyse iyi kötü zor şer stadımız yükseliyor bunun keyfini sürelim cefasını yönetim kurulu çekiyor zaten.

Çevrimdışı Deniz

Deniz kardeşim kardeşim diyorum tüm Beşiktaşlılar kardeşimdir.Şunu bilmeni isterim benim hükümeti savunduğum yok bugün biri gelir yarın biri.Hiç umrumda değil şimdikiler.Tam ifade edemedim galiba.2004 yılında zemin indirildi.Ama asıl yeni stad yapmaktı.İlk defa fb den de önce biz başladık bu işe.Seba dan sonraki başkan adayları Hasan Arat Nevzat Demir İhsan Kalkavan hep aday olduklarında yeni stad dediler oy istediler.Burada sadece YD nin stadı yapamadığı konuşuluyor ama Serdar Bilgilide yapamadı sadece zemin indirmeyle yetindik çünkü izin çıkmadı ve o zaman şimdiki hükümet yoktu diyorum.Evet çok zorluk çıkarılıyor bilmediğimiz neler vardır daha ama bu siyasi mesele değil kim olsa çıkaracak çünkü arazi değerli.Şu iett arazisine gelince belkide oraya spor salonu yapılacak belli değil.Neyse iyi kötü zor şer stadımız yükseliyor bunun keyfini sürelim cefasını yönetim kurulu çekiyor zaten.
Aynen abi keyfini sürelim sıkmayalım canımızı :)

Çevrimiçi Necmi

@A_Aydin burda hiç bir koşulda siyasi parti ismi ve siyasi bir kişiliğin adını gecirtmiyoruz olumlu yada olumsuz Çarşı bizim taraftar gurubumuzdur burda pirensip olarak hiç bir taraftar gurubumuzu tartışmaya açmıyoruz farkındaysan 1453 içinde geçerli bu sevebiliriz sevmeye biliriz ama bir Beşiktaş forumunda Beşiktaş taraftarına sallamaya müsade etmemeliyiz forza siyasi bir kimlik göstermiştir bu bizi ilgilendirmez onların sorunu Eski cumhur başkanımız bir Beşiktaşlıdır hiç bir Beşiktaşlıya söyletmediğimiz gibi onada laf söyletmeyiz burda tarafsızlığı sağlayabilmek içinde her görüşte insana yönetim yetkisi verdik herkes süzgeçten rahat geçirebilsin diye ama genede her mesajı okuyamadığımız için gözümüzden kaçan oluyor bunu farkettiğinizde şikayet mekanızmasını harakete geçirin büyük harfle yazan arkadaşın mesajlarını büyük harf yazarak foruma saygısızlık ettiği için sildim özelden önce ikaz ettim yazmamasını ama inat edince mesajları sildim yoksa üslubunda sert bir şey yoktu fikrini söylüyordu birde siyasi kişiliklerin adı geçerse olumlu yada olumsuz olduğuna bakmadan silerim ama siyasi kişiliklerin Beşiktaşlı olanlarıyla ilgili siyasi olmamak koşuluyla yorum yapılabilir ama arkadaki arazi gibi Beşiktaşımızı ilgilendiren konular siyasi değildir amaç bunu kullanarak siyasi propaganda yapmak değilse konuşabilinir. Hiç bir siyasi düşüncenin bu forumda Beşiktaş üzerinden siyasi propaganda yapmasına müsade etmemeliyiz bunuda ancak birlikte sağlıklı bir şekilde yürütebiliriz

Çevrimiçi Necmi

@A_Aydin sonuna kadar katılıyorum paranın siyaseti yoktur iktidarda hangi görüş olursa olsun birinci düşündükleri şey halk değil rant sağlamaktır o yüzden bu kirli ilişkilere Beşiktaşımızı dahil etmeyelim bırakalım Beşiktaşımız dışında yapsınlar ne yapıyorlarsa burda her görüşte taraftar var ama söylediğim gibi önce Beşiktaş gelir ve ilk zamanlara göre forum bu konuda daha duyarlı davranıyor yeni üyelerde bazen sapmalar oluyor ama ilk önce kibarca ikaz ediliyorlar daha sonra mesajları siliniyor zaman zaman olacaktır ama hepimiz bu konuda hassas olmalıyızki sorunlar büyümeden çözülebilsin

Çevrimdışı A_Aydin

Şu bayram tebrikleri başlığının kilidini kaldırsanız da millet mesajını yazsa artık.Bayramda açmayı düşünüyorsanız o gün kimse olmaz burda.Hem neden kilitlenir başlıklar anlamış değilim.Ha bir başlık amacını aşar gereksiz yerlere gider konu tartışmalar huzur ve ortam bozucu hal alır o zaman kilitle.

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu bayram tebrikleri başlığının kilidini kaldırsanız da millet mesajını yazsa artık.Bayramda açmayı düşünüyorsanız o gün kimse olmaz burda.Hem neden kilitlenir başlıklar anlamış değilim.Ha bir başlık amacını aşar gereksiz yerlere gider konu tartışmalar huzur ve ortam bozucu hal alır o zaman kilitle.
Şu an aktif

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2014, 17:13:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bir arkadaşım şöyle bir yer açtı
meraklılarına duyurulur  :eyes
http://www.escapeplanet.com/
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Abdullah

Bir arkadaşım şöyle bir yer açtı
meraklılarına duyurulur  :eyes
http://www.escapeplanet.com/
Farklı sıradışı görünüyor. Hoş eğlenceli bir deneyim olabilir. Bilgilendirme için teşekkürler abi :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe