Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478374 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben hayatımda Alkol - sigara kullanmadım bana uzak konular :)
Bende sigara hiç içmedim alkolde sosyal

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

Abi valla mesleğim olmasına rağmen ben kendime asla yemek hazırlayamam angarya geliyor insana :D Çoğu zaman ekmek arası yaparım menemen yapsam bile :evillol: :evillol:
nasıl yani fesleğen soslu pekin ördeği yapmıyor musun kendine  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nasıl yani fesleğen soslu pekin ördeği yapmıyor musun kendine  :D

Yaparsam ekmeğin arasına koyarım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lisede cips ekmek yiyen arkadaş aklıma geldi :evillol:

Çevrimdışı raichu

:kop:
senin yine akk doldurma vaktin gelmiş  :D

Çevrimdışı tangaz

Abi kirli ahmete gittim güzel ama en iyisi mis dönerdi kapanmış ama   sivas bizim bölgede sık sık gidiyorum.lezzetçiyi beğenmedim ben lezzet fena değil ama fiyat/ kalite dengesini tutturamamış. Abi ankarada 2 tane yer var alkolsüz kebapçılar en iyisi emekteki çalışma bakanlığının arkasındaki Çukurağa sofrası, diğeride Kızılay ve Balgattaki Masabaşı kebapçısı. Çukurağaya git beğenmezsen abi bana giydir o derece diyorum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mis döner kapanmış demek çok şaşırdım simgeleşmiş bir yerdi, çerkezin kahvesinde kahve iç sivasta güzeldir. lezzetçi çok lezzetli değildi aslında (sivas kebabı hariç) ama beni çok iyi şımartıyorlardı  :D adını hatırlayamadığım biyer vardı merkezde 4 kişi oturduk karışık ızgara söyledik adam pişirdikçe sıcak sıcak yolluyordu doyduk hala geliyor etler ekmeksiz yemeye başladık şiştik hala et geliyor zorla tıkıştırıyoruz usta geldi beyler nasıl doydunuz mu dedi abi naptın sen şiştik çatlayacaz deyince kişi başı 700 gr. et var bir porsiyon karışık ızgaramızda demişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

biz üniversite 1.sınıfta en çok ekmek arası tukaş marka ketçap yerdik  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mis döner kapanmış demek çok şaşırdım simgeleşmiş bir yerdi, çerkezin kahvesinde kahve iç sivasta güzeldir. lezzetçi çok lezzetli değildi aslında (sivas kebabı hariç) ama beni çok iyi şımartıyorlardı  :D adını hatırlayamadığım biyer vardı merkezde 4 kişi oturduk karışık ızgara söyledik adam pişirdikçe sıcak sıcak yolluyordu doyduk hala geliyor etler ekmeksiz yemeye başladık şiştik hala et geliyor zorla tıkıştırıyoruz usta geldi beyler nasıl doydunuz mu dedi abi naptın sen şiştik çatlayacaz deyince kişi başı 700 gr. et var bir porsiyon karışık ızgaramızda demişti.
Abi çukurağaya git sen mezeler : salata, turşu, ezme, haydari, patlıcan salatası yemekten sonra da dondurmalı irmik helvası veriyorlar. Fiyat/ kalite dengesi mükemmel....

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ekmek arası yiyeceksen kokoreç yiyeceksin.

Çevrimdışı raichu

biz üniversite 1.sınıfta en çok ekmek arası tukaş marka ketçap yerdik  :D
ben çok pis ekmek arası tulumba yerim  :D

Çevrimdışı tangaz

ben çok pis ekmek arası tulumba yerim  :D

neden pis ellerini yemekten önce yıkamazmısın  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Ekmek arası yiyeceksen kokoreç yiyeceksin.

kokoreç asla yemem

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop:
senin yine akk doldurma vaktin gelmiş  :D

Hep dolu zaten namıssız anlamadım gitti :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kokoreç asla yemem
Bende abi kokoreç, sakatat, midye falan yemem Ama Karides,kalamar falan çok severim

Çevrimdışı raichu

neden pis ellerini yemekten önce yıkamazmısın  :icool:
hava zaten soğuk abi yapma  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hep dolu zaten namıssız anlamadım gitti :D
Fanfinifinfonlu sitelere giriyormuşsun öyle diyola :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

kokoreç asla yemem

Yediğinde tadınımı beğenmedin yoksa bağırsak olduğu içinmi yemiyorsun ? eğer 2. söylediğimse sen kelle, paça, işkembe, yürek, dil felanda yemezsin.

Çevrimdışı tangaz

hava zaten soğuk abi yapma  :D

arada yapmak lazım  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fanfinifinfonlu sitelere giriyormuşsun öyle diyola :evillol:

Fanfinifon ne :alala: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yediğinde tadınımı beğenmedin yoksa bağırsak olduğu içinmi yemiyorsun ? eğer 2. söylediğimse sen kelle, paça, işkembe, yürek, dil felanda yemezsin.

2.nedenle o saydıklarının hiç birini yemem ama bir kere kokoreçin tadına baktım izmirde ve sevmedim

Çevrimiçi Kapkarakartal

2.nedenle o saydıklarının hiç birini yemem ama bir kere kokoreçin tadına baktım izmirde ve sevmedim

Yazık sana yazık değil yanlış anlama bunların tadını bilmemen ve asıl yenmesi gereken yerlerde yememiş olman yazık. Ama damak tadı tabiki herkezinki aynı olmuyor :) Eğer Ankara'daysan ve Kokoreç'i tekrar denemek istersen Gençlik caddesinde Kokoreçci Hacı var tavsiye ederim sizin belliki İzmirde yediğiniz kokoreç değilmiş.  :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 20:29:57 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yurt dışında nerelere gittin abi

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

italya fransa
Bende ilk fırsatta italyaya gitmek istiyorum abi

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe