Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480460 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

Halledilecek bir şey yok benim kimseyle sorunum da yok ben bir konuda herkes gibi görüşümü söyledim ama olay kişiselleşti bana hakaret olarak döndü.Tartışmanın uzamasına niyetim yok benim açımdan konu kapandı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

Halledilecek bir şey yok benim kimseyle sorunum da yok ben bir konuda herkes gibi görüşümü söyledim ama olay kişiselleşti bana hakaret olarak döndü.Tartışmanın uzamasına niyetim yok benim açımdan konu kapandı.
@Deniz bunun açıklamasını @Oktay daha iyi yapar ama takıldığın "at gözlüğü" tabiriyse bu genel manada hakaret içeren bir deyim değildir. Benim de at gözlüğü taktığım konular vardır.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı A_Aydin

kcptl nerelerde arkadaşlar bilen gören duyan var mı?Uzun zamandır forumda göremiyorum.

Çevrimiçi Necmi

kcptl nerelerde arkadaşlar bilen gören duyan var mı?Uzun zamandır forumda göremiyorum.
Geçenlerde burdaydı sohbet ettik biraz dostum onun işi çok bu aralar bir müddet daha görünmez
@Asım AYDIN

Çevrimdışı ALI RIZA

Burada Muhabbet olmuyor :) stad başlıgında da her türlüsü oluyor  :alala:
Etkinlik yapılsa Forum Yönetimi tarafından iyi olmaz mı :)

Çevrimdışı Anıl

@MURAT @Necmi @ZEKI @aktar_ismail @Efe bu ayki toplantıyı ne zaman yapıyoruz  :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

Toplantı sanırım stadta yapılıyor.ama isterseniz kastamonu da yapabiliriz :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren var mı aramızda?

Çevrimdışı ZEKI

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren var mı aramızda?
KONU NEDİR OGRENCİ BULURUZ @Altuğ

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Altuğ

Yoğun yağmurdan kurtarılan yavru kumru ofisimizde misafirimiz oldu.

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi sen fransizca biliyordun dimi :)

Çevrimdışı Efe

kombine alacak arkadaşlar indirimli kombineler için son 20 gün ... :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Maliye'nin Galatasaray'a kestiği 54.3 milyon TL’lik vergi asıl cezası silinmedi.

İyi gelsin,İnşallah battıklarınıda görürüz.

Haber kaynağı: http://www.milliyet.com.tr/maliye-bakanligi-ndan-galatasaray-1922701-skorerhaber/

Çevrimdışı empisayn

Arama motoru değiştirmem gerektiğinde böyle bir uyarı alıyorum sistem ayarlarına nereden gireceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi bir türlü değiştiremedim  :alala:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 12:57:51 empisayn ]
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ALI RIZA

Arama motoru değiştirmem gerektiğinde böyle bir uyarı alıyorum sistem ayarlarına nereden gireceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi bir türlü değiştiremedim  :alala:

allta bu kullanıcı sil..! var ona bas sil kullanıcıyı..! sorunlar teknoloji bölümünde yaz bilgisayar alakalı yere yaz

Çevrimdışı Deniz

Bilgisayar virüs yemiş ve bilgisayarına bir komut ataması yapmış.Bu zararlı ilkeleri silmek gerekiyor.Tarif ediyorum :

Bilgisayarım-C ye gir-windows klasörüne gir-system32 ye gir (C:\Windows\System32 ) şeklinde,GroupPolicy dosyasını bul (eğer gizliyse gizli klasörü göster de),Machine klasörüne gir-Registry.pol dosyasını bul ve sil.

Bilgisayarını yeniden başlat.Virüs tarafından atanmış dosyayı silmiş olacaksın.sorunun da düzelmiş olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Renkli federasyon yine iş başında 27 Ağustos'ta rövanş maçımız var lig maçımız 30 Ağustos Cumartesi hem de Mersin'deç

Çevrimdışı onrbrk

Arkadaşlar zamanında bizim apartmanın çatısına uydu anteni kurdurdum ve ara boşluktan daireme kablo indirdim,şu anda d-smart seyrediyorum fakat bu yıl digitürk lig tv almaya karar verdim,çanak antene hiç dokunmadan sadece digitürk receiver'ı alsam maçları izleyebilirmiyim? Maç başlarken D smart ve digitürk receiver'larının arkasındaki uydu kablolarını değiştiririm sorun değil...

Çevrimdışı empisayn

Bilgisayar virüs yemiş ve bilgisayarına bir komut ataması yapmış.Bu zararlı ilkeleri silmek gerekiyor.Tarif ediyorum :

Bilgisayarım-C ye gir-windows klasörüne gir-system32 ye gir (C:\Windows\System32 ) şeklinde,GroupPolicy dosyasını bul (eğer gizliyse gizli klasörü göster de),Machine klasörüne gir-Registry.pol dosyasını bul ve sil.

Bilgisayarını yeniden başlat.Virüs tarafından atanmış dosyayı silmiş olacaksın.sorunun da düzelmiş olacak.

Deniz çok teşekkürler kaç aydır uğraşıyordum 10 dakikamı almadı :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar zamanında bizim apartmanın çatısına uydu anteni kurdurdum ve ara boşluktan daireme kablo indirdim,şu anda d-smart seyrediyorum fakat bu yıl digitürk lig tv almaya karar verdim,çanak antene hiç dokunmadan sadece digitürk receiver'ı alsam maçları izleyebilirmiyim? Maç başlarken D smart ve digitürk receiver'larının arkasındaki uydu kablolarını değiştiririm sorun değil...
yok farklı uydulardan çekiyorlar o yüzden ikinci bir çanak gerekiyor ama sadece ligtv olursa sanırım oluyor bunu digiturk bayisinden veya digiturke telefon ederek öğrenebilirsin @onrbrk

Çevrimdışı Deniz

Deniz çok teşekkürler kaç aydır uğraşıyordum 10 dakikamı almadı :)
Hayırlı olsun :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe