Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480231 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALDENYX

2012 de yıldızlar , 2013 de gençler ve şimdide 2014 ümitler avrupa şampiyonu olan gençlerimizi KUTLARIM .başarılarının devamini dilerim. :ok:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı sahinnd

Sabahtan beri sanı arıyorum @bjk_mabet
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Abi var mı göbek eritici tarifin :) @aktar_ismail

Abi var mı göbek eritici tarifin :) @aktar_ismail

Var tabiki ayıpsın;
Az yiyeceksin  :tabe:

Çevrimdışı sahinnd

Var tabiki ayıpsın;
Az yiyeceksin  :tabe:
  o fazşasını engeller de olanı napıcaz abicim :)

o fazşasını engeller de olanı napıcaz abicim :)
Az yersen  var olanı da azaltırsın.  Ama illa birşey istiyorsan günde 3 bardak yeşil çay iç :)

Çevrimdışı sahinnd

O nasıl bir şey ?sallama olanı olur mu

Çevrimdışı Q

Yunanistan'ın Girit adasında düzenlenen FIBA U20 Erkekler Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı etkili bir oyun sonucunda 65-57 mağlup eden Ümit Milli Basketbol Takımımız'ı tebrik ederiz.

Bu başarının Türkiye'ye gelmesinde büyük katkıları olan oyuncularımız Kartal Özmızrak, Doğukan Şanlı ve antrenörümüz Polat Kaya'yı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Beşiktaş JK

Tebrikler  :ok:

O nasıl bir şey ?sallama olanı olur mu
Olur heryerde var

Çevrimdışı sahinnd

Senin tükan nerde abi bir uğrayam yaa

Senin tükan nerde abi bir uğrayam yaa
Bakırköy'de.
İyi geceler.

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı ZEKI

wow da gene sinir ettiler. Mustafa neden sitesinin uzeirnden yukluyormus, reklamini yapiyormus sitesinin Besiktasin uzerinden para kaznaiyormus. Bunu diyende bizim lansmanci Yilmaz.

@anilt resmin bir harika  :ok:

Çevrimdışı Anıl

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

wow da gene sinir ettiler. Mustafa neden sitesinin uzeirnden yukluyormus, reklamini yapiyormus sitesinin Besiktasin uzerinden para kaznaiyormus. Bunu diyende bizim lansmanci Yilmaz.

Hadi yılmazı anladıkta abi o gökhanTR'ye ne demeli ? statdan sanırım o kimmiş neyin nesiymiş Mabetten öğrenelim bi

Terbiyesizlik, Mustafa'ya teşekkür edeceklerine neler söylüyorlar. Yazıklar olsun bu zihniyetteki insanlara.

Çevrimdışı empisayn

Başka sitelerde silinip gideceğine kendi sitesinde arşivliyor işte bunda ne gibi bir art niyet olabilir ben bile çok sinirlendim mustafayı düşünemiyorum   :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

@sahinnd sana özel hürmetlerimi sunuyorum  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Geçsinler kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş onlarında öyle bir şey...! Mustafanın her gün çektiği resimler 10 numara...! kendi reklamı yapacak kendisi çekiyor...! Çekmek isteyen gidip çeker paylaşır reklamını yapar kimseyi zorlamıyoruz Emeklerine saygı duyuyoruz...!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Geçsinler kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş onlarında öyle bir şey...! Mustafanın her gün çektiği resimler 10 numara...! kendi reklamı yapacak kendisi çekiyor...! Çekmek isteyen gidip çeker paylaşır reklamını yapar kimseyi zorlamıyoruz Emeklerine saygı duyuyoruz...!

Sağolasın Hocam  :ok:

Binlerce Türkmen Erbil'in girişinde aç susuz 50 derece sıcaklıkta bekliyor.
Yardım eden yok. Keşke arap olsalardı

Çevrimdışı AŞO

Binlerce Türkmen Erbil'in girişinde aç susuz 50 derece sıcaklıkta bekliyor.
Yardım eden yok. Keşke arap olsalardı

Allah yardımcıları olsun çok zor...

Çevrimdışı yatoraya

arkadaşlar forma satışlarıyla ilgili güncel bir bilgi var mı? nasıl gidiyoruz?
BeşiktAŞK!

arkadaşlar forma satışlarıyla ilgili güncel bir bilgi var mı? nasıl gidiyoruz?
En son 40bin rakami soyleniyordu.

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe