Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477632 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı CanEmre

makedonca zannettim.az sayıda kaldı.değerini bilen birinin elinde olması ne güzel.
yıllardır istiordum 2 sene önce nasip oldu almak. Artık aileden biri.  :tabe:
sıkıntılarını görmezden gelir, keyfini hiç bir şeye değişmem  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

yıllardır istiordum 2 sene önce nasip oldu almak. Artık aileden biri.  :tabe:
sıkıntılarını görmezden gelir, keyfini hiç bir şeye değişmem  :busted_cop:
hanginiz daha büyük.muhtemelen abi diyorsundur :D

Önder Özen giderse yıl bitmeden Fikret Orman da gider,  yalvarsa da kalamaz orada.

Çevrimiçi murat

ntvsporda beşiktaş konuşuluyor.

Çevrimdışı FARUK

Önder Özen kesin gidiyor mu ?  :by2:

başkan durdurmazsa evet

Çevrimdışı CanEmre

hanginiz daha büyük.muhtemelen abi diyorsundur :D
Ben abi oluyorum 3 yıl ile :)

Çevrimiçi murat

Ben abi oluyorum 3 yıl ile :)
benim yaşıtım o zaman

Çevrimdışı CanEmre

başkan durdurmazsa evet
Durdurmamış  :by2: ya da durduramamış  :by2:

hayırlısı olsun diyelim.sezerle toraman affedilirse   :s20: :akuma: :boxin:
çeşke önder hoca kalsaydı o kadar projeler hepsi boşa gitti.

Çevrimdışı FARUK

hayırlısı olsun diyelim.sezerle toraman affedilirse   :s20: :akuma: :boxin:
çeşke önder hoca kalsaydı o kadar projeler hepsi boşa gitti.

aynen bi sürü feeder klüp anlaşması gönüllü scoutlar felan çöpe geçmiş olsun

belçikada anlaşılan kulüp brezilyada anlaşılan kulüp alt liglerde olan kulüp beşiktaşlab tesisler scout ekipleri uzayıp gider.
birileri gelir ama önder hoca kadar bu konulara hakim kim var.

Çevrimdışı CanEmre

belçikada anlaşılan kulüp brezilyada anlaşılan kulüp alt liglerde olan kulüp beşiktaşlab tesisler scout ekipleri uzayıp gider.
birileri gelir ama önder hoca kadar bu konulara hakim kim var.
Profesyonel yapıyı korumak istesen daha iyisi de gelir, yetkiyi verir önünü açarsın daha güzellerini yapar. Ama bu zihniyet ya da istek var mı yönetimde asıl soru bu  :alala:

Çevrimiçi murat

Profesyonel yapıyı korumak istesen daha iyisi de gelir, yetkiyi verir önünü açarsın daha güzellerini yapar. Ama bu zihniyet ya da istek var mı yönetimde asıl soru bu  :alala:
aynı şeyleri düşünmüşüz.bende yeni sportif teknik direktör kim olmalı konusunda buna benzer şeyler yazdım.

Çevrimdışı CanEmre

aynı şeyleri düşünmüşüz.bende yeni sportif teknik direktör kim olmalı konusunda buna benzer şeyler yazdım.
Aklın yolu bir ama işin içine egolar, kişisel menfaatler (?) girince maalesef insanlar önceliklerini şaşırıyor.
Yanlış anlaşılmasın bir şey bildiğimden ya da birini hedef alarak değil genel olarak ortaya söylüyorum  :o_o:

Çevrimiçi murat

Aklın yolu bir ama işin içine egolar, kişisel menfaatler (?) girince maalesef insanlar önceliklerini şaşırıyor.
Yanlış anlaşılmasın bir şey bildiğimden ya da birini hedef alarak değil genel olarak ortaya söylüyorum  :o_o:
yönetimi oluşturmadan herkezin görevini belirleyip işini yapamayanı görevinin dışına çıkanı görevden alman lazım ama bizim yapımızda ahbap çavuş ilişkileri nedeniyle işler laçkalaşıyor ve yapılması gerekenler yapılamıyor.insanlar otokontrolünü sağlayamıyor.

Çevrimdışı Anıl

2014-2015 fikstürümüz;

Hafta 1  Mersin İdmanyurdu - Beşiktaş

Hafta 2  Beşiktaş – Çaykur Rizespor

Hafta 3  Bursaspor - Beşiktaş

Hafta 4  Beşiktaş - Eskişehirspor

Hafta 5  Balıkesirspor - Beşiktaş

Hafta 6  Beşiktaş - Sivasspor

Hafta 7  Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş

Hafta 8  Beşiktaş - Fenerbahçe

Hafta 9  İst. Başakşehirspor - Beşiktaş

Hafta 10 Beşiktaş - Kasımpaşa

Hafta 11 Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Hafta 12 Beşiktaş - Trabzonspor

Hafta 13 Gaziantepspor - Beşiktaş

Hafta 14 Beşiktaş – Akhisar Belediyespor

Hafta 15 Torku Konyaspor - Beşiktaş

Hafta 16 Beşiktaş - Galatasaray

Hafta 17 Gençlerbirliği - Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan

Spor Toto Süper Lig 2014/2015 sezonundaki dev maların tarihleri de belli  oldu.
8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe
12. hafta Beşiktaş-Trabzonspor
16. Hafta Beşiktaş-Galatasaray

İlk yarı derbilerin tümünü içerde oynamamız bi avantaj sağlar mı dersiniz?
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı CanEmre

yönetimi oluşturmadan herkezin görevini belirleyip işini yapamayanı görevinin dışına çıkanı görevden alman lazım ama bizim yapımızda ahbap çavuş ilişkileri nedeniyle işler laçkalaşıyor ve yapılması gerekenler yapılamıyor.insanlar otokontrolünü sağlayamıyor.
Ben bir adım daha ötesini istiyorum. Yönetim genel kurul gibi çalışacak tüm görevler profesyonellerde olacak. profesyoneller kendi hiyerarşileri içinde çalışıp genel kurula dönemsel raporlarını verecekler, hedeflerini alacaklar. Ortalıkta br tane yönetici gözükmeyecek, sadece profesyonel basın sözcüsü konuşacak gerekli olduğunda da başkan.

Çevrimiçi murat

Ben bir adım daha ötesini istiyorum. Yönetim genel kurul gibi çalışacak tüm görevler profesyonellerde olacak. profesyoneller kendi hiyerarşileri içinde çalışıp genel kurula dönemsel raporlarını verecekler, hedeflerini alacaklar. Ortalıkta br tane yönetici gözükmeyecek, sadece profesyonel basın sözcüsü konuşacak gerekli olduğunda da başkan.
bunun türkiyede olması çok zor.alman veya ingiliz bir başkan lazım :D

Çevrimdışı CanEmre

bunun türkiyede olması çok zor.alman veya ingiliz bir başkan lazım :D
Mevcut şartlarla değil Alman İngiliz Uzaylı Başkan bulsan olmaz bence de ama klüpler sağlıklı finansal yapılara kavuşursa ilerde neden olmasın. (kendi söylediğine inanmadı :ebebe:)

Çevrimiçi murat

anıl ilk yarı en az 1o puan fark açmamız lazım.ilk yarı fikstürü çok iyi.ikinci yarıda bir okadar zor.

Çevrimdışı Anıl

anıl ilk yarı en az 1o puan fark açmamız lazım.ilk yarı fikstürü çok iyi.ikinci yarıda bir okadar zor.
Şampiyon olmak için öyle gerekiyorda Murat abi, onun içinde şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak gerekiyor. Zaten Başkan öyle bir konuşuyor ki Avrupa umrunda değil. Hala ligin başlamasına 1 ay, transferin kapanmasına 1,5 ay var deyip aceleci değiliz diyor. Ben artık gülüyorum valla :D

Çevrimiçi murat

Şampiyon olmak için öyle gerekiyorda Murat abi, onun içinde şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak gerekiyor. Zaten Başkan öyle bir konuşuyor ki Avrupa umrunda değil. Hala ligin başlamasına 1 ay, transferin kapanmasına 1,5 ay var deyip aceleci değiliz diyor. Ben artık gülüyorum valla :D
bence rakipleri kadro olarak çok abartıyoruz bizim sorunumuz kadro değil.

Çevrimdışı Necmi

Spor Toto Süper Lig 2014/2015 sezonundaki dev maların tarihleri de belli  oldu.
8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe
12. hafta Beşiktaş-Trabzonspor
16. Hafta Beşiktaş-Galatasaray

İlk yarı derbilerin tümünü içerde oynamamız bi avantaj sağlar mı dersiniz?
ikinci yarı vodafone arenada oynamayalım diye hepsini ilk yarı olimpiyata vermişler :bandit:

Çevrimdışı Anıl

ikinci yarı vodafone arenada oynamayalım diye hepsini ilk yarı olimpiyata vermişler :bandit:
Yok Necmi abi tamamen tesadüf  :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe