Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2486233 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Tadı kalmadı buraların be @ALI RIZA  :money: :money:
Neden  :alala: Ne istiyorsun başka @Melekcik   :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Neden  :alala: Ne istiyorsun başka @Melekcik   :upto: :upto:
Maraşş elbistandan bahsediyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Maraşş elbistandan bahsediyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Çık gel diyorum buralara  :naughty: :naughty: :naughty: :poke: :poke: :poke: :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik  :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

Çık gel diyorum buralara  :naughty: :naughty: :naughty: :poke: :poke: :poke: :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik  :-* :-*
Yok zaten maraşa dönmeye niyetim yok okadar atar yapıp dönersem kendime küfrederim istanbul yada almanyaya yerleşiceğim @ALI RIZA  :kop: :kop: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok zaten maraşa dönmeye niyetim yok okadar atar yapıp dönersem kendime küfrederim istanbul yada almanyaya yerleşiceğim @ALI RIZA  :kop: :kop: :money:
:vur :vur :vur birsey demiyorum artık @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:vur :vur :vur birsey demiyorum artık @Melekcik
Son noktadayım yine vuracak ne dedim ben @ALI RIZA söyle dinliyorum :kop: :kop: :money:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 01:17:24 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Son noktadayım yine vuracak ne dedim ben @ALI RIZA söyle dinliyorum :kop: :kop: :money:
Kendine neden Küfrediyorsun  :kop: :kop: :kop: arada vurmak lazım ki kendine bişe yapmayasın  :evillol: :evillol: :evillol:
Atarlı cümle olmamış be  :bandit: :bandit: :bandit: editleme yaptım @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Kendine neden Küfrediyorsun  :kop: :kop: :kop: arada vurmak lazım ki kendine bişe yapmayasın  :evillol: :evillol: :evillol:
Atarlı cümle olmamış be  :bandit: :bandit: :bandit: editleme yaptım @Melekcik
Yok şimdi okadar laftan sonra dönmem dönemem tek faceye yazdıklarım olsa iyide dahasıda var yani bana yollar göründü @ALI RIZA  :by2:
Yanlız şunu bil fazla atar iyi değil  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok şimdi okadar laftan sonra dönmem dönemem tek faceye yazdıklarım olsa iyide dahasıda var yani bana yollar göründü @ALI RIZA  :by2:
Yanlız şunu bil fazla atar iyi değil  :kop: :kop: :kop:
Hayırlısı...! Atar dan korkmayız güzelim  :bandit: :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlısı...! Atar dan korkmayız güzelim  :bandit: :bandit: @Melekcik

Bunu yanlız maraşlı bir kıza deme atarın allahını görürsün @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunu yanlız maraşlı bir kıza deme atarın allahını görürsün @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Peh peh Peh  :bandit: :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı yigitcan1903

Hangi sınav
Hangisi olduğu önemli değil
Sürekli sınava giriyon zaten  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Hangisi olduğu önemli değil
Sürekli sınava giriyon zaten  :evillol:
:evillol: :evillol: bitti bitti  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın Beşiktaş Ailesi.
Bir süredir yoktum malum tansiyon olayları izin rapor derken yine bitirdik yine günleri.
kAos

Çevrimdışı Altuğ

Geçmiş olsun tekrar @L`aigLeNoiR

Çevrimdışı Altuğ

@Epkem pm gönderdim geri dönüş yapabilirmisin?

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe