Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487258 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hiç tirip çekecek havam yok be @ALI RIZA
O derece kötüsün yani bunalım diyorsun demek  :bandit: :bandit:
Geçer geçer  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik

Çevrimdışı Fatih

Hastayım yataktan kalkamıyorum @ALI RIZA  :money:
Ayni sikinti bende de vardi @Melekcik Suan bogazlarim hafif sis kaldi, yarina kadar o da gecer diye umuyorum...

Gun icinde 3-5 kere ihlamur + bal + bol limon... Ayrica kekik cayi da on numero bes yildiz yardimci oluyor... Beni bir gun de ayaga kaldirdi tavsiye ederim... Bir de bol terledin mi tamam... Ya da alkol iciyorsan bunlarin hepsini bosver, bi ufak raki ic sonra bi guzel terle..Sabaha dimdiksin...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ayni sikinti bende de vardi @Melekcik Suan bogazlarim hafif sis kaldi, yarina kadar o da gecer diye umuyorum...

Gun icinde 3-5 kere ihlamur + bal + bol limon... Ayrica kekik cayi da on numero bes yildiz yardimci oluyor... Beni bir gun de ayaga kaldirdi tavsiye ederim... Bir de bol terledin mi tamam... Ya da alkol iciyorsan bunlarin hepsini bosver, bi ufak raki ic sonra bi guzel terle..Sabaha dimdiksin...  :lol: :lol:
En sonuncusu en iyisi :)

Çevrimdışı Fatih

En sonuncusu en iyisi :)
Antibiyotik almayaydim bi iki duble cakmak istiyodum simdi, yarin aksama kismetmis  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Antibiyotik almayaydim bi iki duble cakmak istiyodum simdi, yarin aksama kismetmis  :bandit:
Hikaye onlar alırsan da ölüyorsun almasanda :) antibiytik ile güzel oluyor dene bence  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Tavsiyen için teşekküler kesinlikle alkol kullnmıyorum  :olmaz :olmaz diğerlerini deneyeceğim teşekkürler sanada geçmiş olsun @Fatih
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Hikaye onlar alırsan da ölüyorsun almasanda :) antibiytik ile güzel oluyor dene bence  :evillol:
@ALI RIZA  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Gecmis olsun @Melekcik
@L`aigLeNoiR  bu genc yasta hipertansiyon cok gecmis olsun acil sifalar

Olabildiğince az Beşiktaş maçı seyredip bolca stresten uzak durmam gerekiyor hocam.  :)

İyi niyetiniz için Teşekkürler.
kAos

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

kAos

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik  :poke: :poke: hayırdır face to face te isyan a bağlamıştın  :alala:
Görüşme odası

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik  :poke: :poke: hayırdır face to face te isyan a bağlamıştın  :alala:
Görüşme odası
yeni gördüm kusura bakma bir kaç olay oldu ondan @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni gördüm kusura bakma bir kaç olay oldu ondan @ALI RIZA
Belli zaten olay oldugu atar yaptın  :evillol: @Melekcik umarım sonuçlanmıştır  :alala:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe