Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487472 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

UuuuuUuuu :captain: :captain: :captain: :captain: :fkr: :fkr: :fkr: :upto: :upto: @Melekcik
Tama normale dönelim bugün bir tespit yaptım yazmaya başlayınca millet susuyor stat başlığı bile acaba bizdemi var ondan mı kimse gelmiyor buraya @ALI RIZA  :alala: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Tama normale dönelim bugün bir tespit yaptım yazmaya başlayınca millet susuyor stat başlığı bile acaba bizdemi var ondan mı kimse gelmiyor buraya @ALI RIZA  :alala: :kop:
Bizi takip ediyorlar araya girmek istemiyor olabilirler  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bizi takip ediyorlar araya girmek istemiyor olabilirler  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: @Melekcik
Bilmem stat başlığı bile durdu ise bu işte bir iş var @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilmem stat başlığı bile durdu ise bu işte bir iş var @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Hallederiz dert etme olmadı araya oyun havası halay sıkıştırıp milleti neşelendirirz  :ishock: :ishock: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hallederiz dert etme olmadı araya oyun havası halay sıkıştırıp milleti neşelendirirz  :ishock: :ishock: @Melekcik
Tey tey  :halay: :halay: :halay: fena olmaz @ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus Emre Dökmeci neden mesajlarıma dönülmüyo mentionslarıma abi 1 dk dinle yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Yarın gece yarısı (27.03.2015) sunucu güçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapılacaktır.
Tahmini 6-8 saat arası erişim sağlanamayacak olup Cumartesi sabahı erişim sağlanabilecektir.
Tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.
Sunucu bakım çalışması tamamlandıktan sonra siteye ulaşamayanların internet tarayıcılarının geçmiş (cache) dosyalarını temizlemeleri rica olunur.
Beşiktaş Arena Yönetim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Geç oldu ama buyur @ALI RIZA birde günaydın
Vaaaay buyur demek   :o_o:  @Melekcik  Gene sessizliğin üstünde..!

Çevrimdışı Melekcik

Vaaaay buyur demek   :o_o:  @Melekcik  Gene sessizliğin üstünde..!
ruh halim iyi değil piskolojik sorunlarım var @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

ruh halim iyi değil piskolojik sorunlarım var @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Belli Belli hayırdır ?  Ruhun gene neden psikolojik sorun verdi  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Belli Belli hayırdır ?  Ruhun gene neden psikolojik sorun verdi  :kop: :kop: @Melekcik
beşiktaşlıyım ondan dır kafayı yedim bugün @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

beşiktaşlıyım ondan dır kafayı yedim bugün @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
O normal bir durum...! 1 günü mal etmen sende hata  :kop: :kop: @Melekcik  bizim için her gün beşiktaş demek her gün de kafayı yemek demek  :halay: :halay:

Çevrimdışı Melekcik

O normal bir durum...! 1 günü mal etmen sende hata  :kop: :kop: @Melekcik  bizim için her gün beşiktaş demek her gün de kafayı yemek demek  :halay: :halay:
açtım müzik boş boş dolanıyorum ortalıkta annem kafayı mı yedin diyor @ALI RIZA  :halay: :halay: :kop: :kop: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

açtım müzik boş boş dolanıyorum ortalıkta annem kafayı mı yedin diyor @ALI RIZA  :halay: :halay: :kop: :kop: :ishock: :ishock:
En güzeli Demba ba aç dinle    :bandit: kafayı mı peki sen @Melekcik  terlik birazdan hedefe kitlenir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

En güzeli Demba ba aç dinle    :bandit: kafayı mı peki sen @Melekcik  terlik birazdan hedefe kitlenir  :kop: :kop:
yok ya son haftalar sinirliyim ba ya. kaleciliğim iyidir tüm terlikleri karşılarım sonra degaj ile göderirim @ALI RIZA  :kop: :kop: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

yok ya son haftalar sinirliyim ba ya. kaleciliğim iyidir tüm terlikleri karşılarım sonra degaj ile göderirim @ALI RIZA  :kop: :kop: :ishock: :ishock:
Sende degaj yapayım derken sakatlanma da  :kop: :kop: sana da üzülmeyelim  :bandit: :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

bu ne ya al işte sonra niye kafa gidiyor diyorsun bu dünyanın adaleti bu kadar  :s20: :akuma: :s20:

-Niye intihar ediyorsun?
-Manavı görünce çocuğun gözünü kapatıyorum, canı çeker, ister diye. Sen yaşamak ister misin?

Çevrimdışı Melekcik

Sende degaj yapayım derken sakatlanma da  :kop: :kop: sana da üzülmeyelim  :bandit: :bandit: @Melekcik
yok yok ben bir nouer 2 bu konuda @ALI RIZA  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

bu ne ya al işte sonra niye kafa gidiyor diyorsun bu dünyanın adaleti bu kadar  :s20: :akuma: :s20:

-Niye intihar ediyorsun?
-Manavı görünce çocuğun gözünü kapatıyorum, canı çeker, ister diye. Sen yaşamak ister misin?

O hale getirenler Utansın...! @Melekcik 

Çevrimdışı Melekcik

O hale getirenler Utansın...! @Melekcik 
aman yaa yeminle tüm enerjim gitti hayatta en son şeydir anne ve babanın bu duruma düşmesi Allahım  sen görüyorsun sen yardım et @ALI RIZA  :bawling: :isad: :isad: :isad:

Çevrimdışı ALI RIZA

yok yok ben bir nouer 2 bu konuda @ALI RIZA  :tabe: :tabe:
vayy hadi biraz daha çalış BJk alalım seni  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

aman yaa yeminle tüm enerjim gitti hayatta en son şeydir anne ve babanın bu duruma düşmesi Allahım  sen görüyorsun sen yardım et @ALI RIZA  :bawling: :isad: :isad: :isad:
Aynen amin amin

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe