Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481791 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Kahve ismi gibi Mocha  :kop: :kop: Hele bizim sayfanın scout baksın bakalım ne diyecekler
İzle hayran olursun fransadan beri takip ediyorum ospinanın adı geçtiğinde keşke o olsa dedim ikiside olmadi @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

İzle hayran olursun fransadan beri takip ediyorum ospinanın adı geçtiğinde keşke o olsa dedim ikiside olmadi @ALI RIZA
Ah @Melekcik ahh ahala öğrenemedin mi Fikret başkan hayal ettirir ama almaz diye  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

İnsanlık ölmüş diyorlardı İnanmıyordum  :evillol: :evillol:  @Melekcik
biz insan değilizki Beşiktaşlıyız :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Ah @Melekcik ahh ahala öğrenemedin mi Fikret başkan hayal ettirir ama almaz diye  :kop: :kop: :kop:
Odönemi sayma ya haklıydı başkan 5 kuruş para yoktu ilk geldiği yıl simdi cok sukur demba ba sosa gibi adamlar ala biliyoruz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Odönemi sayma ya haklıydı başkan 5 kuruş para yoktu ilk geldiği yıl simdi cok sukur demba ba sosa gibi adamlar ala biliyoruz
Umarım seneye stat açıldıgında ne süprizler gelecek @Melekcik

Çevrimdışı Gokhan_1903

böyle çocukları görünce evlenesim geliyor  :icool: :icool:

Çevrimdışı Melekcik

Ayyy canım ya seni yaradana kurban olurum ben boyle çocuğum olsa keşke  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

böyle çocukları görünce evlenesim geliyor  :icool: :icool:
Benim de 3,5 yasında yegenim var ona da 1 haftadır dinletiyorum demba ba diyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Umarım seneye stat açıldıgında ne süprizler gelecek @Melekcik
Hayirlisi

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayirlisi
Aynen hayırlısı biran önce bitirseler de rahatlasak...

Çevrimiçi Necmi

Anam ciddiye almış araştırmış. :kop: allah canını almaya senin biliyorum normal senin benden fazla olman normal @ALI RIZA  :kop: :kop:
kendine ait 212 mesajmı sildin :alala: madem sileceksin neden yazıyorsun :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Gokhan_1903

kendine ait 212 mesajmı sildin :alala: madem sileceksin neden yazıyorsun :D @ALI RIZA
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Silmeye baslayinca adrenalin yukseliyor otamatik onune ne gelirse artik :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Belki daha fazladır @Necmi abi arada bende konu dışı yapıyorum sizinle birlikte  :evillol: :evillol: ondan kim varsa bilakis siliyorum @Oktay abi banko  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Silmeye baslayinca adrenalin yukseliyor otamatik onune ne gelirse artik :kop: :kop: :kop:
bencede hele bana dayanamıyor gördüğü anda mesajımı siliyor bende onu sileceğim :evillol: gel 11 gün gel

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Affettem @Melekcik   :-* :-*

Çevrimdışı Melekcik

bencede hele bana dayanamıyor gördüğü anda mesajımı siliyor bende onu sileceğim :evillol: gel 11 gün gel
Dikkat et forumdan silmesin ben ondan korkuyorum @Necmi  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:   :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Dikkat et forumdan silmesin ben ondan korkuyorum @Necmi  :kop: :kop:
Nedense Herkesin Korktuğu o ama @Erdinc ten korkun yada @Altuğ dan  :kop: :kop: :kop: değil mi @Necmi abi

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe