Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474158 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Altuğ

Eğer araç ile gelecekseniz aynı şekilde dönersiniz. Olmadı Hızlı Tren (Fiyatlar hk. Hiç bilgim yok) otobüs bence daha mantıklı ama İstanbul Ankara için terminalede bırakırız :))

Çevrimdışı ALI RIZA

bi de uçağa para vereyim tam batislardayiz  :bandit:
o zaman otostop çek  :kop: kamyoncu bul  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Telden giriyom valla okuyamadim yazilanlari takimi gonderdim eve yeni geciyom 24 saattir calisiyom
abi liverpool maçına gelmiyorsun değil mi  :alala: bak dikkat edersen geliyor musun diye değil gelmiyorsun diye sordum  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

o degğil senden de korkuyorum  :duman: :pray: :pray: :pray:
kime güveneceğim bilmiyorum @Deniz  alayım yerine :D emir elim ne de olsa
Bak bak zorla kaşınıyorsun. Savaşmı istiyorsun hele gel bakim  :boxin: :boxin: :steamed: :steamed:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

o zaman otostop çek  :kop: kamyoncu bul  :evillol: :evillol: :evillol:
he maddi kayip istemiyorsan manevi fedakarlikta bulun diyorsun yanii  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

o degğil senden de korkuyorum  :duman: :pray: :pray: :pray:
kime güveneceğim bilmiyorum @Deniz  alayım yerine :D emir elim ne de olsa
Adım geçmiş yine scout çalışması yapıyorum arkada muhabbete katılamıyorum pek :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

abi liverpool maçına gelmiyorsun değil mi  :alala: bak dikkat edersen geliyor musun diye değil gelmiyorsun diye sordum  :bandit: :bandit:

O gun gelmeyi gozu kesmez bence tüm forum orada  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak bak zorla kaşınıyorsun. Savaşmı istiyorsun hele gel bakim  :boxin: :boxin: :steamed: :steamed:
:kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Melekcik

Adım geçmiş yine scout çalışması yapıyorum arkada muhabbete katılamıyorum pek :icool: :icool:
Destek cikiyorum bana guvenmiyor sonrada velisi gibi seni çarıyor hemen :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

görün görün 3 aydır yeni çalışıyor  :director: dikkat et yorulma sakın 5 dk da işini bırakma hemen  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Destek cikiyorum bana guvenmiyor sonrada velisi gibi seni çarıyor hemen :kop:
:tyson: :tyson: :tyson: :tyson: :tyson:

Çevrimdışı Melekcik

:kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Hic aglama kusme sen kasindin düşünme köşesine alayim seni cezalisin  :olmaz :olmaz :vur :vur :vur

Çevrimdışı ALI RIZA

he maddi kayip istemiyorsan manevi fedakarlikta bulun diyorsun yanii  :iscrewy:
:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

Geliyorum tabiki kacarmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Hic aglama kusme sen kasindin düşünme köşesine alayim seni cezalisin  :olmaz :olmaz :vur :vur :vur
@dişi kartal melek  :iohmygod: :iohmygod:

Çevrimdışı Abdullah

Eğer araç ile gelecekseniz aynı şekilde dönersiniz. Olmadı Hızlı Tren (Fiyatlar hk. Hiç bilgim yok) otobüs bence daha mantıklı ama İstanbul Ankara için terminalede bırakırız :))
tamam abi ilhan abinin durumu netlesince duruma göre ikisinden birine secip bazı şeyleri sorabilirim  :)

Çevrimdışı Melekcik

Geliyorum tabiki kacarmi
Ovvvvvvvvv ba gitti sosa risk altinda gokhan allaha emanet :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Ovvvvvvvvv ba gitti sosa risk altinda gokhan allaha emanet :kop: :kop: :kop:
ya sakatlığı geçtim adam liverpool maçını statta izleyecek tek tehlike sakatlik mi   :steamed:

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek  :iohmygod: :iohmygod:
Neyse atsan atilmiyorsun satsan satilmiyorsun bu forum seni ne yapacak  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

ne scout calismasi hayirdir  :evillol: necipin mac analizini mi yapiyorsun  :kop: necip aklima geldi yine ya  :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

ya sakatlığı geçtim adam liverpool maçını statta izleyecek tek tehlike sakatlik mi   :steamed:
Olimpiyatin adresini vermeyin zaten tenha bir yerde bulamaz gitmemeli o maca balotelli bile gol attı :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Ben izlesemde izlemesemde bu takim sakat kabullenin artik :photo:

Çevrimdışı Abdullah

Neyse atsan atilmiyorsun satsan satilmiyorsun bu forum seni ne yapacak  :kop: :kop:
forzaya kiralayalim diyecem de oraya zaten üye dh futbol bölümü can cekisiyor oraya satis opsiyonlu kiralayalim 2 günde adam eder orayi  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:isad: :isad: :isad: :isad: :isad: :isad:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe