Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2473833 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Fiyat ne kadar ? nerede ? özellikleri ne kaç + @dişi kartal melek
K.Maras elbistanda 4+1 210 metre kare normal fiyatı 200.000 de sen alacaksan bakarız @ALI RIZA   :kop: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

valla ben de anlamadım cildiracam bir gün  :s20:
upsss sakin yavaş neye çıldırıyorsun

Çevrimdışı ALI RIZA

K.Maras elbistanda 4+1 210 metre kare normal fiyatı 200.000 de sen alacaksan bakarız @ALI RIZA   :kop: :money:
1 metre karesini 1.05 tlye veriyorsunuz demek  :evillol: iyimiş özellikleri neler... öğrenciye kiraya verirsen gelirim oturabilirim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

upsss sakin yavaş neye çıldırıyorsun
@ALI RIZA silebildin mi mesajı :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA silebildin mi mesajı :alala:
açılmıyor malesef... yapabilecek bir durum yok... güncelleme bekleyeceksin ki düzelsin

Çevrimdışı Altuğ

Baya kalabalık olacağız sanırım Liverpool maçında :) Ankara ekibide eşlik ediyorsa tamamdır.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

1 metre karesini 1.05 tlye veriyorsunuz demek  :evillol: iyimiş özellikleri neler... öğrenciye kiraya verirsen gelirim oturabilirim  :kop: :kop: :kop:
Kiralık evim yok malesef senin hatrina fiyati makul yaparim 250.000 verirsin artık :kop: :kop:
Ev özellikleri 4bloklu site icerisinde oyun alanlari spor salonu kapali otoparki olan guvenlikli bir site  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

açılmıyor malesef... yapabilecek bir durum yok... güncelleme bekleyeceksin ki düzelsin
vay arkadas ya bi gün forumu hepten ucurmaktan korkuyorum  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Baya kalabalık olacağız sanırım Liverpool maçında :) Ankara ekibide eşlik ediyorsa tamamdır.
abi maçtan sonra geri dönüş için önerin var mı  :)

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Serkana benzemeyemi başladın yoksa  :alala: :iohmygod: :iohmygod:

Çevrimdışı Altuğ

Geri dönüş önerisi derken @Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Kiralık evim yok malesef senin hatrina fiyati makul yaparim 250.000 verirsin artık :kop: :kop:
Ev özellikleri 4bloklu site icerisinde oyun alanlari spor salonu kapali otoparki olan guvenlikli bir site  :tabe:
Güvenlik deme @bjk_mabet aklıma geliyor  :evillol: güvenlikleri tutmus beni bekliyor :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

bence de korkuyorum senden  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

abi maçtan sonra geri dönüş için önerin var mı  :)
thy pgs otobüs  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Güvenlik deme @bjk_mabet aklıma geliyor  :evillol: güvenlikleri tutmus beni bekliyor :alala:
birlikte gideriz korkma ben varım  :boxin: :boxin:  :kar: :kar: :kar:

Çevrimdışı Serkan7738

Telden giriyom valla okuyamadim yazilanlari takimi gonderdim eve yeni geciyom 24 saattir calisiyom

Çevrimdışı Abdullah

Geri dönüş önerisi derken @Abdullah
ankaraya maçtan sonra geri dönüş :alala: hızlı tren yoktur muhtemelen bakmadım henüz ama otobüs var mıdır o saatte stattan sonra terminale kac saatte ulaşabilirim  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Serkana benzemeyemi başladın yoksa  :alala: :iohmygod: :iohmygod:
yok o kadar değil  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

birlikte gideriz korkma ben varım  :boxin: :boxin:  :kar: :kar: :kar:
o degğil senden de korkuyorum  :duman: :pray: :pray: :pray:
kime güveneceğim bilmiyorum @Deniz  alayım yerine :D emir elim ne de olsa

Çevrimdışı Abdullah

bence de korkuyorum senden  :kop: :kop: :kop:
geçen defa nasıl cozulmustu  :alala: kork benden  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

thy pgs otobüs  :evillol:
bi de uçağa para vereyim tam batislardayiz  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

yok o kadar değil  :evillol:
Demi bende korktum bir forumda bitane serkan olur 2 olursa abdyi cokertiriz  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

geçen defa nasıl cozulmustu  :alala: kork benden  :evillol:
aynı şekilde çözerim sorun değil

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe