Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474374 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

ben Doğu üstteyim @Tolga @Abdullah
hmm anladim mactan önce görüsürüz öylese  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

en az 1 ay bana öyle geldi yani passolig şubesinden başvurursan
hemen veriyorlar  galiba maça gideceksen gişelerde tek geçişlik pass kartı veriyorlar
girebiliyorsun yani sıkıntı yok  :ok: @Birisi

Eywallah. Bir hafta oldu bekliyorum.   Gelsin kombine alcam inşallah.

Çevrimdışı ALI RIZA

Siz çok terbiyelisiniz bu aralar beyefendi  :money:
@Deniz özelleri karıstırma

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

https://www.facebook.com/video.php?v=985349354826790

Yok yeaa ne aglamasi, gozume bisey kacti...  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Mükemmel ...İste markalar boyle buyuk oluyorlar, senin gozune kacan sey benimde gozume kacti galiba @Fatih

Çevrimdışı Fatih

Mükemmel ...İste markalar boyle buyuk oluyorlar, senin gozune kacan sey benimde gozume kacti galiba @Fatih

Izledin mi bilmiyorum ama soyle bir olay da var @ZEKI abi TRT'de...

Çevrimdışı ALI RIZA

izlemiştim evet toplum artık kendisini baglamayan olaya girişmiyor...

Çevrimdışı ZEKI

@Fatih  yahu gece gece bizimkiler gozune ne kacti diyoor.. cevabini sen verirmisin

Çevrimdışı ZEKI

Hala toplumda duyarli ve yardimsever insanlar mevcut. Allah vicdansiz ve Allah korkusu olmayan insanlarin gazabindan korusun

Çevrimdışı Fatih

Gece gece cok kotu oldum ben de ya... Bu Guney Kore'liler guzel adam vesselam..

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi aksamlar millet nasılsınız ☺☺
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

bugun @Serkan7738 twitterda tolgay a sardi ama cocugun basina simdilik bir sey gelmedi.

Çevrimdışı TØLGA

iyi akşamlarr

DAVULCU VEDAT ‏@davuIcuvedat  7 Kas
Helal olsun Sergen Yalçın. Futbolcu, yorumcu, ve oyunculuktan sonra Afyon Valisi olmuş.  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş iyiyse bizde iyiyiz yani bu durumda bugünkü mağlubiyetlerden sonra iyi değiliz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

seni gördük daha iyi olduk... :super: :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

Beşiktaş iyiyse bizde iyiyiz yani bu durumda bugünkü mağlubiyetlerden sonra iyi değiliz  :bandit:
Uzulecek birsey yok iyi oldu bence buraya gelmeden elenmeliydi tk giderini karsilamayan kupa durduk yere mac basi ucret odeniyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

seni gördük daha iyi olduk... :super: :super: :super:
Amn amn iyi ol silme işleri nasıl 😁

Çevrimdışı ALI RIZA

Amn amn iyi ol silme işleri nasıl 😁
Bu aralar işler kesat :) tek korkum üyelerimizin artık konusu yapmaması   :bawling:
ama Bugun bir uyarı yazı düzenleme yaptım sadece  :evillol: o da arada bir oluyor...
Sende işler nasıl  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Uzulecek birsey yok iyi oldu bence buraya gelmeden elenmeliydi tk giderini karsilamayan kupa durduk yere mac basi ucret odeniyor
sadece o değil yaaa baskette'de yenildik
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Bu aralar işler kesat :) tek korkum üyelerimizin artık konusu yapmaması   :bawling:
ama Bugun bir uyarı yazı düzenleme yaptım sadece  :evillol: o da arada bir oluyor...
Sende işler nasıl  :alala:
@ALI RIZA Bendede kesat elimde 2 daire var satamamıyorum ödemeler bekliyor  :money: :money:

Çevrimdışı Melekcik

sadece o değil yaaa baskette'de yenildik
O kandemir yok mu arkadaş takim uçarken bukadar dipliyorsa sorun hocada lofton şut atamaz hale geldi dogan diye cikletten çıkma pivot olursa bu olur.tek iyi rayn oda eurolugue takimina gider. :s20:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA abi forma tasarim basligindaki son attığım formayı silebilir misin sildigimizde sorun çözülebilir belki :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Bendede kesat elimde 2 daire var satamamıyorum ödemeler bekliyor  :money: :money:
Fiyat ne kadar ? nerede ? özellikleri ne kaç + @dişi kartal melek
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 23:42:05 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi forma tasarim basligindaki son attığım formayı silebilir misin sildigimizde sorun çözülebilir belki :alala:
sen nasıl yapıyorsan forum ucuruyorsun anlamadım :) @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

sen nasıl yapıyorsan forum ucuruyorsun anlamadım :) @Abdullah
valla ben de anlamadım cildiracam bir gün  :s20:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe