Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2476914 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

@dişi kartal melek ablacım geçenlerde bazı sıkıntılardan bahsediyordun inşallah halletmişsindir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Sorun şu tek yenilsek sorun değilde sakatlıyor adamlar birde motta gittiğini düşün İsmail aman tanrım  :kop: :kop: :kop:
kurtun aklina kuzu dusurmesek  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Pişmanlığın hiçbişeyei hiçkimseye bi faydası yok.
Da şöyle bişey var, adamın da başı bağlı değilse istediği resme bakar yani. :)
Resme bakarken büyük balığın kaçtığını farkında olmalı her tabloya bakmak iyi değildir bir bakarsın kızlar sana tablo diye bakmaya başlarlar ozaman sen dusun :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

cumartesi olm ne takvimi kullanıyon sen yarım saat kayboldun ne içtin @Abdullah  :D
mac pazar ya bizim diyorum mac saati bosta degilsindir umarim :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan7738

@dişi kartal melek ablacım geçenlerde bazı sıkıntılardan bahsediyordun inşallah halletmişsindir :)

ooo Deniz gelmiş

@Deniz pırıl pırıl mıdır  :D

Çevrimdışı Abdullah

ooo Deniz gelmiş

adamdır adamin dibidir. Piril pirildir

Çevrimdışı Serkan7738

mac pazar ya bizim diyorum mac saati bosta degilsindir umarim :iscrewy:

Bursa maçı olduğu gün yer hizmetleri yolcu merdiven bölümünde  çalışıyorum zamanlama manidar  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Bursa maçı olduğu gün yer hizmetleri yolcu merdiven bölümünde  çalışıyorum zamanlama manidar  :bandit:
:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Allaha şükür halloldu doktorun yanlış teşhisi Hayatımdan birkaç günü çaldı önemli değil o  hastalık çıkmasında annemde soru degil  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

:evillol:

Çevrimdışı Deniz

Allaha şükür halloldu doktorun yanlış teşhisi Hayatımdan birkaç günü çaldı önemli değil o  hastalık çıkmasında annemde soru degil  :money:
Çok sevindim senin adına :).büyük geçmiş olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Haydaaa abi evde bıraktın bizi.
evde bırakmadım.sadece beraber büyümekte fayda var.evlilik biraz evcilik gibidir.büyüyünce oyun olmaktan çıkıyor.büyüyene kadar birşeyler yaşanmış olmalı.bir bağ kurulmalı.yaş düzeyi yükseldikçe bazı şeyleri kaçırmış oluyorsunuz.tabi kesin kurallar değil.mesela benim 2 çocuğum var birincisi kız oldu ikincisi erkek.tercihen bir kız bir erkek olacağını bilsem birincinin erkek olmasını tercih ederdim.aralarında 10 sen fark var.yada kisinin yaş arasını bu kadar uzun olmasını istemezdim.39 yaşındayım ve çocuğumla belki çok kısa bir zamanı paylaşacağım.bu taraftan bakınca bazı şeyler için geç kalmışım diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

ooo Deniz gelmiş

adamdır adamin dibidir. Piril pirildir
Asıl sizler Adamsınız,pırıl pırılsınız beyler  :D

Çevrimdışı Melekcik

Çok sevindim senin adına :).büyük geçmiş olsun..
Çok teşekkürler  :tabe:

Çevrimdışı murat

geçmiş olsun.iyi geceler arkadaşlar.

Çevrimdışı Abdullah

iyi geceler abi erkencisiniz  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Sağolun. İyi geceler

Çevrimdışı Abdullah

Asıl sizler Adamsınız,pırıl pırılsınız beyler  :D
olum şu profil fotonu değiştir artık ya geriliyorum gorunce :evillol: sen de logoyu yap akim baslatalim  :bandit:

Çevrimdışı murat

iyi geceler abi erkencisiniz  :evillol:
erken kalkıyorum geç bile kaldım.

Çevrimdışı nannan

Resme bakarken büyük balığın kaçtığını farkında olmalı her tabloya bakmak iyi değildir bir bakarsın kızlar sana tablo diye bakmaya başlarlar ozaman sen dusun :tabe:
Ortalama IQ'ya sahip insan psikolojik bir problemi yoksa yaptıklarının sonucunu az çok bilir. Gelecekten bir beklentisi varsa günlük heveslerle bunu tehlikeye atmaz. Bilerek bunu yapıyorsa ya gerçekten istememiştir ya da sonsuza dek pişman olmayı seçmiştir. Kaybeden kendisi olur Karşısındaki insanlar için de su akar yolunu bulur. :ok:

Çevrimdışı Abdullah

erken kalkıyorum geç bile kaldım.
tamam abi iyi geceler yarin cumartesi dinlenirsin  :)

Çevrimdışı Serkan7738

bende gidip 1 saat uyyayımda zombi gibi gitmeyim işe sonra korkuyolar

Çevrimdışı Melekcik

Ortalama IQ'ya sahip insan psikolojik bir problemi yoksa yaptıklarının sonucunu az çok bilir. Gelecekten bir beklentisi varsa günlük heveslerle bunu tehlikeye atmaz. Bilerek bunu yapıyorsa ya gerçekten istememiştir ya da sonsuza dek pişman olmayı seçmiştir. Kaybeden kendisi olur Karşısındaki insanlar için de su akar yolunu bulur. :ok:
Ondan boşanma mahkemeleri boş olmuyor demi  :alala:

Çevrimdışı nannan

evde bırakmadım.sadece beraber büyümekte fayda var.evlilik biraz evcilik gibidir.büyüyünce oyun olmaktan çıkıyor.büyüyene kadar birşeyler yaşanmış olmalı.bir bağ kurulmalı.yaş düzeyi yükseldikçe bazı şeyleri kaçırmış oluyorsunuz.tabi kesin kurallar değil.mesela benim 2 çocuğum var birincisi kız oldu ikincisi erkek.tercihen bir kız bir erkek olacağını bilsem birincinin erkek olmasını tercih ederdim.aralarında 10 sen fark var.yada kisinin yaş arasını bu kadar uzun olmasını istemezdim.39 yaşındayım ve çocuğumla belki çok kısa bir zamanı paylaşacağım.bu taraftan bakınca bazı şeyler için geç kalmışım diye düşünüyorum.
Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin, erkek-kız-büyük-küçük farketmez ikisine de iyi insanlar olmayı nasip etsin abi. Gerisi teferruat.
Tekrar düşündüm de iyi ki bu başlığa alkollü gelmemişim. :)

Çevrimdışı Deniz

olum şu profil fotonu değiştir artık ya geriliyorum gorunce :evillol: sen de logoyu yap akim baslatalim  :bandit:
Senin logoya bayılıyorum zaten ben ama özellikle onu yapmam çünkü bizim logunun değişmeyeceğini biliyorum bir de bu gözümüzde kalmasın  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe