Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477373 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Küçüğü evlenince büyüğü ise evlenmeden değerlendiriyoruz  :evillol: :evillol: :evillol: @dişi kartal melek
İste kaybeden oluyorsunuz. Benim is neden olmadı biliyormusun tamda bundan büyük resme bakmadı küçüklere takıldı ve pisman @ALI RIZA  :olmaz :olmaz  :tabe:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 02:26:36 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

önce öldürür sonra kimmiş o diye meraktan kendisi ölür  :D
ovvvvvvvvvv  :kop: :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

önce öldürür sonra kimmiş o diye meraktan kendisi ölür  :D
Demi aman senden iyisinimi bulacak  :kop: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

boyda önemli ama bak çok uzun olmaz serkan reisin boyu türk ortalamasına göre kısa birazcukkkk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Erken evlilik güzel tabi... Kız arkadaşınız zorlamıyorsa uzata bildiğiniz kadar uzatın  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

dimi sen aklına sok onun yavaş yavaş gir kanına  :D

Çevrimdışı Serkan7738

boyda önemli ama bak çok uzun olmaz serkan reisin boyu türk ortalamasına göre kısa birazcukkkk  :biggrinking:

boyumu niye karıştırıyosun olm  :s20: evet benim enim daha uzun  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

İste kaybeden oluyorsunuz. Benim is neden olmadı biliyormusun tamda bundan büyük resme bakmadı küçüklere takıldı ve pisman @ALIRIZA :olmaz :olmaz  :tabe:
Üzülme  :idisapprove: :idisapprove:

Çevrimdışı murat

Kızda benden dedim ama @Serkan7738
melek madem kızı sen bulacaksın adayları serkan ile maç izleterek testten geçirelim.kiminle seyrederken maç kazanırsa onunla evlensin.(maçlar yazın hazırlık maçları olsun tabiki)

Çevrimdışı Abdullah

Yarim saat kaybolduk kaynatmissiniz hemen :D

Çevrimdışı TØLGA

boyumu niye karıştırıyosun olm  :s20: evet benim enim daha uzun  :D
yavv uzun boylu olarak benim ilk kriterlerimden biridir o ondan söyledim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Tabi 1.74 vardır herhalde sanirsam galiba  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@Serkan7738 abi çalışmalar nasil gidiyor :ishock:

Çevrimdışı nannan

İste kaybeden oluyorsunuz. Benim is neden olmadı biliyormusun tamda bundan büyük resme bakmadı küçüklere takıldı ve pisman @ALI RIZA  :olmaz :olmaz  :tabe:

Pişmanlığın hiçbişeyei hiçkimseye bi faydası yok.
Da şöyle bişey var, adamın da başı bağlı değilse istediği resme bakar yani. :)

Çevrimdışı Serkan7738

Tabi 1.74 vardır herhalde sanirsam galiba  :kop: :kop:

botumu giyerim 1.71 oluyo ozaman  :D

Çevrimdışı murat

ben ideal yaşlar 26 27 28 diyorum abi ne diyorsun bu konuda  :biggrinking:
son evreler :D

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 abi çalışmalar nasil gidiyor :ishock:

olm çalışma deme bana 2 saat sonra işe gidicem  :s20:

Çevrimdışı Abdullah

botumu giyerim 1.71 oluyo ozaman  :D
:kop: :kop: yqz kış botla bi dusundum de  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

melek madem kızı sen bulacaksın adayları serkan ile maç izleterek testten geçirelim.kiminle seyrederken maç kazanırsa onunla evlensin.(maçlar yazın hazırlık maçları olsun tabiki)
Sorun şu tek yenilsek sorun değilde sakatlıyor adamlar birde motta gittiğini düşün İsmail aman tanrım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

yanlız @Abdullah  bu kadar goy goyunu yaptık @Serkan7738 evlenirse düğüne gitmek farz oldu hee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

:kop: :kop: yqz kış botla bi dusundum de  :evillol:

olm ben metalciyim rock cıyım ayağına yaz kış giyyorum kimse bişey demiyo  :D

Çevrimdışı Abdullah

olm çalışma deme bana 2 saat sonra işe gidicem  :s20:
oh oj iyi kolay gelsin pazar mesai falan var mi  :bandit:

Çevrimdışı nannan

Çevrimdışı Abdullah

yanlız @Abdullah  bu kadar goy goyunu yaptık @Serkan7738 evlenirse düğüne gitmek farz oldu hee  :biggrinking:
ayip ediyon gidilmez mi hiç gider bi üçlü ceker bi ceyrek takar doneriz  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

oh oj iyi kolay gelsin pazar mesai falan var mi  :bandit:

cumartesi olm ne takvimi kullanıyon sen yarım saat kayboldun ne içtin @Abdullah  :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe