Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477713 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 evlilik öncesi ne yaparsan makbuldur :) sonrası malum  :kop: :kop:

Abi ben işte o sonrasını çok merak ettiğim için evlenicem  :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

@Serkan7738 evlilik öncesi ne yaparsan makbuldur :) sonrası malum  :kop: :kop:
İşte bu yüzden erkekler kaybediyor ya size tavsiye küçük fırsatları değerlendiriyim derken büyüğü kaçırıyorsunuz :olmaz :olmaz :olmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

liseliler bilmez

Bakmadan yorum yapmışım :D Hatta bu reklamdan kazandığı parayı da Beşiktaş için harcamış. Liselileri ezmeyelim lütfen :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

ozaman el birliğiyle beni evlendirin Oktay abi 30 000 tl başlık parasına bile razı oldu  :D
Kızda benden dedim ama @Serkan7738
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

iyi geceler Anıl
Abi aslında liseliler bilmez dedin diye öyle yazdım :D

Çevrimiçi murat

Eyvallah abi :) bu arada sen olmasan bu siteden haberim olmayacaktı. Geç kaldığımı farkettim şu ana ama onun için de ayrı teşekkür edeyim :D
elimden geldiği kadar(banlanana kadar)herkese ulaşmaya çalıştım.teşekkür edilecek birşey değil aynı şeyi sizde olsanız yapardınız.yılların dh üyeliğini feda ettim ama olsun sizin gibi değerli insanlar için hiç bir önemi yok.yeni bir üyelik aldım :D

Çevrimdışı nannan

Skora bakması yetiyor sağolsun izlemesine gerek yok :kop: :kop:
Bu sezon babamla izlediğim maçlar K. Erciyes-Galatasaray. Adamı zorla evde bırakıp maç izletmiyorum. Totemin kralını yapıyorum son 10 haftadır tamamen aynı kıyafetlerle maçlara gidiyorum, babama sadece özetini izletiyorum. Bu arkadaşı bana bırakın kendisini engelleyeyim, sezon sonunda kutlamalara katılsın sadece. :)

Çevrimiçi murat

arkadaşlar çok fazla geç kalmayın evlenmekte.geç kalırsanız hiç evlenmeyin.belli bir yaştan sonra alışmak sevmekten daha zor geliyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi ben işte o sonrasını çok merak ettiğim için evlenicem  :D @ALI RIZA
iyi düşün  :iscrewy: ve hayırlısı diyelim

Çevrimdışı Serkan7738

Kızda benden dedim ama @Serkan7738

27 yaşındayım sesim güzel taliplerimi bekliyorum @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

Bu sezon babamla izlediğim maçlar K. Erciyes-Galatasaray. Adamı zorla evde bırakıp maç izletmiyorum. Totemin kralını yapıyorum son 10 haftadır tamamen aynı kıyafetlerle maçlara gidiyorum, babama sadece özetini izletiyorum. Bu arkadaşı bana bırakın kendisini engelleyeyim, sezon sonunda kutlamalara katılsın sadece. :)
Eminmisin bak seni de iki güne sakatlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

İşte bu yüzden erkekler kaybediyor ya size tavsiye küçük fırsatları değerlendiriyim derken büyüğü kaçırıyorsunuz :olmaz :olmaz :olmaz
Küçüğü evlenince büyüğü ise evlenmeden değerlendiriyoruz  :evillol: :evillol: :evillol: @dişi kartal melek

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar çok fazla geç kalmayın evlenmekte.geç kalırsanız hiç evlenmeyin.belli bir yaştan sonra alışmak sevmekten daha zor geliyor :D
ben ideal yaşlar 26 27 28 diyorum abi ne diyorsun bu konuda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Sergenin at yarışı muhabbeti geldi bi an aklıma kendisini engellemen için yanına verdikleri bütün hocaları hipodroma götürmüş iyi düşün @nannan  :D

Çevrimdışı nannan

elimden geldiği kadar(banlanana kadar)herkese ulaşmaya çalıştım.teşekkür edilecek birşey değil aynı şeyi sizde olsanız yapardınız.yılların dh üyeliğini feda ettim ama olsun sizin gibi değerli insanlar için hiç bir önemi yok.yeni bir üyelik aldım :D
Şu kurban olduğum internetinde en sevmediğim şey forumlardır. Bilgi edinmek istediğin zaman o kadar çok boş beleş muhabbete maruz kalıyosun ki. Beşiktaş aşkına wow gibi dh gibi yerlere üye oldum. Allah'tan burayı kurdunuz da bi anlamı oldu forum üyesi olmanın.

Çevrimdışı Serkan7738

ben ideal yaşlar 26 27 28 diyorum abi ne diyorsun bu konuda  :biggrinking:

bende senin yaşlarında öyle diyodum  :D @Tolga

Çevrimdışı Melekcik

27 yaşındayım sesim güzel taliplerimi bekliyorum @dişi kartal melek
Sekreterim nuray olabilir 25 yasında esmer guzeli  hanim hanımcık  bir kız yemek yapmayı bilir  :kop: :kop:
(Yanlız duysa öldürür beni ) :kop:

Çevrimdışı nannan

Sergenin at yarışı muhabbeti geldi bi an aklıma kendisini engellemen için yanına verdikleri bütün hocaları hipodroma götürmüş iyi düşün @nannan  :D

Kardeşim hiçbişeyi düşünmüyosan benim totemimi düşün. :) son 10 haftada 9 maç kazandırdım. :) Hatta Antep maçının devre arasında babamı eve gönderdim de Oğuzhan'a gol attırdım. :) Sen izlediğinde kaybediyorsak hiç bozma sezon sonunda forum olarak güçlerimizi birleştiririz sana özel bi şampiyonluk kutlaması yaparız:D

Çevrimdışı Serkan7738

Sekreterim nuray olabilir 25 yasında esmer guzeli  hanim hanımcık  bir kız yemek yapmayı bilir  :kop: :kop:
(Yanlız duysa öldürür beni ) :kop:

önce öldürür sonra kimmiş o diye meraktan kendisi ölür  :D

Çevrimdışı TØLGA

bende senin yaşlarında öyle diyodum  :D @Tolga
haha benim lisede evlenen arkadaşım var erken bu yaşlar hayatı yaşamak gerek biraz  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 02:24:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe